Ez nagyon karcsú az SE-tól,valahogy semmi sem sikerűl nekik mostanában.
A Samu kamerája pedig még jó ideig az élmezőnyben lesz szvsz.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Energiatakarékos PC építése! (Hogyan csökkentsük gépünk fogyasztását?)
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Vtwo
(senior tag)

hito
(őstag)
Samu bácsi magasra tette a lécet az Innov8-cal
Majdnem biztos vagyok benne, hogy csak gyártón belüli trónfosztás jöhet szóba ![;]](/dl/s/v1.gif)
Bizonyíték, nem ígéret!
[ Szerkesztve ]
MAEMO rocks
(#3) Gál István
Egy lehúzó teszt után egy hasonló "összehasonlítás". Persze a vakus rész kifelejtődött... Nem is fontos az.
Itt is megkérdezem, hátha ki tudjátok még próbálni: [link] 
#3: na kezdődik... 
"A repülőnek kék az orra..."
Sony Ericsson Satio vs. Samsung Innov8 - hol a vakus teszt?
Béke!
[ Szerkesztve ]
De ha valami sz*r akkor miért kellene dicsérni? Ha van X készülék ami megjelenik egy hónapban, és sorozatosan tesztet írnak róluk, persze, hogy lesz gyengébb. És mivel ez az egész egy nagy sorozat ami az oldalon látható, elkerülhetetlen az összehasonlítás, mégha csak egy sima teszt is, mindig meg lesz említve, hogy ez-az így és így csinálta és az lehet jobb... A vaku pedig mint le lett írva egyértelmű lenne, kár érte kuncsorogni. Ha kimaradt kimaradt, nem muszáj olvasni a teszteket.
[ Szerkesztve ]
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/
Leírtam, hogy sokkal jobb a vakuja, akkor mit háborogsz? A következőnél mehetsz pihenőre. És mindenki más is, aki képtelen objektíven látni, hogy az Innov8 egyszerűen jobb képeket csinál. Az összehasonlító tesztnek nem lehúzás a célja, mint a Satio cikkben is leírtam, a készülék jó fotókat csinál, sokkal jobbakat, mint a Pixon12, ezért vele hasonlítjuk össze az Innov8-et — mondhatni, hogy a Satiora mint trónkövetelőre tekintettünk, ami minden, csak nem lehúzás.
[ Szerkesztve ]
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
Nincs már nálam, ezért is felejtettem el a vakus tesztet, egy napom volt fotózgatni, aztán a Sony Ericsson visszakérte, ment tovább más újságokhoz.
Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)
Ennyi erővel egy dslr-be is rakhatnának pár mobil opciót. Ha telefonos téren nem is lenne jó megfosztaná a trónokat. 

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
Számomra nem meglepő, samsung kamerákban mindig is király volt, az is marad!

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

babosmiki
(senior tag)
Nekem nem tetszik ez a hangnem.
Az összehasonlítás szerintem túl korai volt,
hiszen a Satiót még meg sem lehet vásárolni!
Az Innow8-ban meg már egy kiforrott szoftver van, ki tudja már hányadik!
"Galaxy Note, SE LiveView, DELL n5010 "
Én meg nem azért dolgozom ezeken a cikkeken, hogy a márkamániától vakon élő olvasók szitkozódását hallgassam, úgyhogy ne haragudj, de úgy érzem, hogy ez a hangnem most már kell, értelemszerűen nem Neked szól, aki tud emberi hangnemben is kommunikálni és tényeket belátni.
Lehet, hogy a teszt kicsit korai volt, én a teszt után nagyon bíztam a Satioban, azt hittem, hogy le fogja nyomni az Innov8-et, ezért hasonlítottam össze. Nyilván lesz majd pár hónap múlva 12 megapixeles összehasonlító tesztünk is, ott majd "vendégként" meghívjuk az Innov8-et és akkor remélhetőleg friss szoftver lesz a Sation — akkor persze majd az annál is újabb készülékek védői jönnek majd, hogy jaj, az én készülékemen még nincs friss szoftver, ez nem ér. A Satio-t több egy éve fejlesztik, a Sony Ericsson adta oda ezt a véglegesnek tekinthető példányt; ha változni fog valami (mint a K850i esetében), az nem azért lesz, mert mi teszteltünk korán, hanem azért, mert ők fejlesztenek későn.

helixP
(senior tag)
nemhinném, hogy a software-en múlna... 
Two wrongs don't make a right, but two Wrights make the first airplane.

papi77
(őstag)
Dehogynem...!
"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."
Nos igen. A SE nem halad úgy, ahogyan szeretne... Remélem sikerül hamarosan ismét valamivel előrukkolniuk - valamivel ami nem a többiek után kullog...
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié.
Windows Mobile fényképalkoltó szoftver...
Sajnos, hogy nagyon is múlik rajta...

AMD Power
(Jómunkásember)
A Sation végleges szoftver volt?
[ Szerkesztve ]
Minőségi parfümük (FM) illetve kiegészítők! http://hardverapro.hu/apro/elado_minosegi_markas_parfumuk_fm_illetve_kiegeszi/friss.html

babosmiki
(senior tag)
A munkádat tényleg köszönjük! 
#:17: 
#.19: Ezeken sosem lesz végleges! 
[ Szerkesztve ]
"Galaxy Note, SE LiveView, DELL n5010 "

AMD Power
(Jómunkásember)
A Sation szinte biztos vagyok ,hogy nem végleges szoft van. Az Innov8 meg már vagy 32-ik.
Minőségi parfümük (FM) illetve kiegészítők! http://hardverapro.hu/apro/elado_minosegi_markas_parfumuk_fm_illetve_kiegeszi/friss.html

DeltaPower
(őstag)
a színegyensúly, fátyolosság, zajszint problémákon még lehet segít egy új szoft, de az a helyenként igen durva CA az valszeg az optika hibája...
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Nekem annyira a vakus képek nem is hiányoztak az összehasonlításból. Attól, hogy 1 helyzetben jobb lenne az SE, attól még nem nagy szám. Habár Samsungot sem veszek többet, de elismerem, hogy szép képeket készít az Innovo8.

Dr.Anonymus
(őstag)
látom Bocha a Naphegyen jártál az MTI-nél
ha tudtam volna meginvitállak egy kávéra,
nem messze lakom... 
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.
A Sation olyan szoft volt, ami a Sony Ericsson szerint tesztelhető, a többi engem nem érdekel. Az Innov8 meg nyilván már a huszadik szoftvert használja, a Satioban meg tizenkét megapixeles az érzékelő... a tanulság pedig ezek szerint akár az is lehet, hogy normális szoftvert kell írni, nem a felbontást kell növelni.

Igen. Anno a normál digitális fényképezőgépeknél is ez volt a folyamat - mindegy milyen optika, mindegy milyen vacak a gép, de hány megapixel - és ez a lényeg. Hála az égnek ott is megállt ez a folyamat, remélhetőleg itt sem az lesz a versengés tárgya, hogy ki tud nagyobb megapixeles gépeket kihozni. Szerintem már a 8 is sok egy telefonba, nemhogy a 12...

AMD Power
(Jómunkásember)
a tanulság pedig ezek szerint akár az is lehet, hogy normális szoftvert kell írni, nem a felbontást kell növelni.
Ebben is van valami. 
Vagy az Innov8-en is régi van, nem tudhatjuk. Maradnak a képek.
Filterd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

[balu]
(kvázi-tag)
Őszintén szólva, nekem egyik se kéne. Fotózni továbbra se telefonnal kell.

Binyi01
(fanatikus tag)
Elég gyengus az Se, bár ha azt nézem, hogy ez 'csak egy telefon', akkor viszont egész jó. Az komoly, hogy egy év után sincs ellenfele az Innov8 - nak
Korrekt teszt.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
Nem lenne rossz, ha egy frissebb szoftverrel javulna a Satio, bár erre sok esély azért nincs.
Ez sem az SE napja...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Champipi
(fanatikus tag)
Pixon 12 nagyon idekívánkozott volna logikailag ebbe a tesztbe. 
Mikor lesz azzal egy fénykép teszt, nagyon kíváncsi vagyok, hogy a 3x Zoom mit tud rajta, leeht, hogy tényleg kivált egy fényképezőt (biztos nem, hehe
).
Viszont telefonja szinte mindenkinek van, és szerinem ameddig a fiatal korosztálynak el lehet adni az "új jobb 25 Mp-es" telót addig növelni is fogják. És le fogja hagyni a kamerákat is (nem minőségben, pixelszámban)..szerintem. A reklám miatt megéri nekik növelni a pixel számot. Szerintem lesz kínai teló ami szoftveresen megduplázza csakhogy eladják 

AMD Power
(Jómunkásember)
Ezzel egyetértek. 

Kyle Hyde
(újonc)
Többet vártam az SE-től. Ez igen karcsú.
Csak egy technikai kérdés: a Satio képeinek lekicsinyítése után már miért nem lossless formátumban mentettétek az eredményt? Csak elméleti kérdés, szépek a jpegek is, nemigen látszik artifact.
(life and opinions of Michael Winemaster)

hemaka
(PH! kedvence)
Satio végig olyan fakó, mint a fene, ráadásul a részletgazdagságot sem ismeri 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

--Nozbert--
(senior tag)
Szerintem ezeknek a teszteknek annyira nincs értelme,egy telefonban pont nem a kamera a lényeg,aki pedig az alapján választ,az meg is érdemli.
/\/0zb3/27
Azért, mert a Sony Ericsson high-ban azt hiszem, hogy 96-os quality szinten menti a jpegeket. Én 99 vagy 98 százalékra raktam az átméretezés után a mentést (nem emlékszem pontosan, hogy melyikre), ennél gyárilag biztos, hogy rosszabb volt, tehát szerintem nem változott semmi — egyékbént a loseless túl nagy lett volna, mobilnetről is sokan olvasnak minket.
Egy béta és egy kiforrott szoftveres készüléket szerinted objektív dolog összehasonlítani? 
HTC = Hungarian Trolling Community©
Látom Innov8 még mindig működik azóta is... 

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
most leírjam ugyanazt, amit Bocha leírt itt is és az eredeti tesztben is?
Ha az SE odaadja, h tesztelhet, akkor szerinted? Csak akkor adják oda, ha úgy vélik, h tesztelhet, nem? Innentől fogva nem a tesztelőn kéne elverni a port/frusztrációd, hanem a gyártón.
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
Köszönöm szépen, valami ilyesmire gondoltam. És persze tudjuk: a Coolpix 2000 lassan 10 évvel ezelőtt 2 megapixelen, milyen processzorral, milyen lencsékkel mennyivel szebb képeket lőtt...
(life and opinions of Michael Winemaster)
Már bocs, meg úgy egyébként is szól mindenkinek. A Satio-t a magyar Sony Ericssontól kaptuk. Tudták, hogy tesztre adják, talán tudják azt is, hogy nem esünk hasra 12 megapixeltől, hanem szét lesz cincálva az eszköz. Ők ezt adták, mivel vélhetően szinte ugyanez megy piacra, tekintve, hogy külföldön már lehet kapni, és nem a kameraszoftvert fogják átírni benne valszeg.
"A nokiások azért trollkodnak a fórumban, mert nem volt még telefonjuk" - by Gerzson, Apple user, Megoldások Magazinja, MTV
Hát igen...azért a fényképezőből átemelt alkatrészek....
„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

nota bene
(lelkes újonc)
Csak egyetlen kérdés a tesztelőkhöz. Eredetileg az ég valóban olyan kék volt mint a Samsung esetében? Jól mutatni jól mutat, de vajon ilyen volt-e ténylegesen?
Szerintem ennél kékebb volt. 
"Sajnálatos módon vakus képeket egész egyszerűen elfelejtettem készíteni, viszont le merem fogadni, hogy ez az egyetlen rész, ahol a Satio a nyerő, az ugyanis Xenon villanóval rendelkezik, míg az Innov8 leddel próbál a fényképezésnek megfelelő fényszintet biztosítani."
Ezt valamilyen módon pótolni lehetséges? Mert ez így csúnya dolog
Esélyt sem adsz az Innov8 teljes gyözelmének/ a Satio szépítésének 
És ha ezt valamilyen formán pótolod majd akkor mondom h Respect neked is meg az Innovnak is
(addig csak az innovnak
)
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt.” ➨.ws/堞