Ahogy gyorsan átfutottam ugyanazok a problémái mint a txt pro -nak.
Az áráról meg inkább ne is beszéljünk, jó egy tízessel olcsóbbnak kéne lennie.
http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007
Ahogy gyorsan átfutottam ugyanazok a problémái mint a txt pro -nak.
Az áráról meg inkább ne is beszéljünk, jó egy tízessel olcsóbbnak kéne lennie.
Ha már walkman mobil valamit írhattatok volna a hangminőségről
origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

Amennyire eltalálták az Xperia sorozat minden szegmensét, annyira nem kellene ezt a vonalat erőltetni. 

Hát a teszt alapján nem tűnik nagy eresztésnek.Egy tipikus nép mobilnak lett tervezve.Bár nem vagyok meggyőződve arról h azzá is fog válni
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

A SE koncentráljon az Xperiára az megy nekik de hát ez... 
Hátezmiez?! Minek kellett ez?
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
Zárt rendszer.. Förtelmes..
Családi okok miatt pár napig nem leszek elérhető!

Ez egy gagyi és értelmetlen telefon. Szerintem az ilyen típusú zárt oprendeszeres telefonokat elfelejthetnék...
2008-02-26 13:45, - nagy öreg alkatraz nevű user reinkarnációja.
a telefon egy újabb tucatkacat, a walkman név meghurcolása, az előlap dizájnját leszámítva nem tudom mi képes eladni ezt a készüléket. 
az akkuidő eléggé gyári adatok kopipésztnek tűnik, kind cikkeiben ezt tartom a legkifogásolhatóbb dolognak. (ha nem így van, hanem valós, tapasztalt értékeken alapszik, sry)
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

ronda is, meg buta is 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
Már a W8 sem érdemelte meg a szememben a walkman jelzőt, ez mégannyira sem (na nem mintha az olyan olyan erős brand lenne az audiofil mezőnyben).
-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)
Ejjj Ejjj, talán a Live With Walkman, jobb dobás lesz.....
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL
ugyanazok a problémái mint a txt pro -nak.
Csak nem azért, mert a txt pro-ból csináltak egy qwerty nélküli "walkman" mobilt? 
Kb. ennyi történt, semmi több.
[ Szerkesztve ]
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Hát hallod, én a képeket nem is néztem, csak átfutottam de most, hogy mondod van benne némi igazság 
Házon belül több konkurenciája is van, akkor ezt minek kellett? 
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
+1..énsem értem..tétlenül állok ez elött.. de mind1.. 
Nokia 5800 Xpressmusic™ & sᴧᴍsᴜɴɢ RV509 CORE™ i3™

Walkman teló normális fülessel, hangszínszabályozóval (erről mondjuk nem írtak a srácok) és dedikált zenegombbal kell, hogy érkezzen. Ezek nélkül nem lehet sikeres egy ilyen készülék, pedig régen tudott ilyet a sonye.
Two wrongs don't make a right, but two Wrights make the first airplane.
Igen..mekkora sikere volt a walkman-eknek
W580 stb.. jó telók voltak nagyon
Nokia 5800 Xpressmusic™ & sᴧᴍsᴜɴɢ RV509 CORE™ i3™

1Ft-os szolgáltatói előfizetés telefonnak. Ezt nem a telefonos boltok polcaira szánták 

Androidos alternatíva mellett annyi értelme van, mint a txt pro-nak: semmi!
Szerk.: jelen árazás mellett természetesen.
[ Szerkesztve ]
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Pontosan ezért lőtték ezt be ilyen árra, hogy a szolgáltató majd tudja lapátolni fillérekért hogy náluk mennyit spórolsz ha eladod 2 évre a lelked...ki van ez találva
Sokan gondolják azt a gyártókról hogy nem tudják beárazni a cuccaikat, holott erről szó sincs. Ez egy olyan üzletpolitika amely mögé átlagember nem lát be. Az SE saját oprendszeres termékcsaládja a Yendoval kezdve tipikus filléres szolgáltatói telefon. Hidd el, van olyan célközönség aki magasról tesz az Androidra, sőt, jobb is ha tesz rá. Márpedig ők vannak többségben, ezek a telefonok nekik vannak kitalálva.
2 év rabság mellé megkapja pár Ft-ért és boldog mert fotóz zenét hallgat és mellesleg ott fityeg a wókmen felirat.

Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!
(#24) Brown ügynök válasza idkfaiddqd (#22) üzenetére

A cikkhez: ezt a telefont a jövőbe küldték hogy "megmentse" a Sony Ericsson-t? Rossz telefonnal próbálkoztak. 
"hacsak nem jön a jó tündér break utasítás képében..."

Nem egy jol sikerult keszulek...
"There is nothing permanent except change"
Többet vártam :/
rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر
Ettől függetlenül sem értem ezt. Mondjuk lehet az a logika, hogyha valami jó dolgot kiadnak, akkor gyorsan kell mellé pár szarabb is. 
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Képzeld el hogy Pistike Bivalynyékpusztáról bemegy Anyukával egy szolgáltatóhoz, mert lejárt az előfizu. Anyukának ugye a 3110-es Nokia még mindig jó, de itt az oskola, meg a szülinap is közeleg, Pistikének új telefon kell. Lóvé nuku, CHF hitel az egekben, így nem marad más mint az 1Ft-os kategória. Pistike szeme hirtelen megcsillan a walkman feliraton, hiszen ezt ismeri, tudja hogy Gizike és Petike az osztályban körbepisilik magukat ha meglátják nála, mert ez menő. Ráadásul érintős is, kamerás is, blútút is van rajta hogy az aktuális Mc Haver és Bunyós Pityu számot át lehessen küldeni. Hiába tolnak elé egy X8-ast... Android? Azmiazmáhe? Meg tizener? Dehát ez wókmen, meg olcsóbb is, ez a menő, ezt visszük nem azt az Androidosssat, az bonyolult...

Na, ilyen emberekből, ilyen felvázolt példákból ezer és egy van, sokkal több mint ahány hozzáértő van, telefonos boltban dolgoztam anno, nekem elhiheted. Ezért van létjogosultsága ennek a telefonnak
Nem átverés, egyszerüen az Ő igényüknek ez felel meg, Ő ezzel boldog. Ráadásul nem is valami kínai tákolmány, jobb esetben sok-sok évig működni fog a telefon 

nehogy túlbillenjen a mérleg 
2008-02-26 13:45, - nagy öreg alkatraz nevű user reinkarnációja.

STE 4910 processor van benne.
Alkudni csak szabad
Ez teljesen rendben is van, csak érdekes módon, ahogy a köztudatban még mindig megvan hogy a Nokia gyárt csak telefont, a többiek csak próbálkoznak, mert a Nokia az mégis csak Nokia, ugyanígy megvan az is, hogy az Android a nagy op.rendszer mert kap akkora reklámot szinte minden szolgáltatónál, hogy számomra hihetetlen, hogy többen lennének azok, akik inkább vesznek "noname" telót, mint egy Androidosat. Félre értés ne essék, semmi bajom ezzel, a Walkman is nagy brand volt, csak mindig ugyanarról lehúzni 200 bőrt nem kifizetődő (lsd: Motorola), és a mostani okostelefon világban persze vannak akiknek olcsón jó ez a telefon is, csak nem sokkal többért van már akkor Androidos is szintán szolgáltatónál, akár előfizusan még olcsóbban és mégis csak Android, ami ugye ott van a reklámokban látja ezt Pistike is meg Janika is, és szerintem ettől is összeszarják majd magukat. (azért egy releváns eladási adatra kíváncsi lennék ezzel a telefonnal kapcsolatban)

Szépnek szép de lehetne olcsóbb...
Válszolni luxus?
Szinte minden teló magas árban indul és leesik...Szerintem nem rossz és még wifi-t is raktak bele.20-25 ezer forint közt simán jó.
"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis
Azt vettem észre, hogy egyre több txt pro-val futok össze mostanság, holott alig lett olcsóbb...
Ahhoz képest, hogy a MA ennyire nem szerette sem a Yendo-t, sem a txt pro-t, és most ezt sem, elég sokkal összefutottam.
Minap egyik nap a srác kezéből szinte kinéztem, annyira sasoltam, hogy ez bizony a txt pro, nem okos SE...
Ráadásul az ára is szépen tartja magát, mert még a hiperszuper akciós függetlenek is 27E körül mozognak...
Egyszerűen el kell fogadni, sokaknak nem jön be az okostelefon, de mégis tapis mobilt akarnak.
Nekik érvelhetsz az X8 olcsóságával, nem fogják megvenni, mert nem akarnak okostelefont...
Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

Nem értem az SE miért erőlteti ezt a dolgot, mikor eléggé drágák a készülékek, és semmilyen extra funkcionalitást nem tudnak belecsempészni. Max annyit, hogy a szépek. De attól, hogy kötök egy masnit a szarra, attól az még bizony szar marad! 
Mindenhol jó, de legjobb a [localhost]...:)

Megvan a célközönsége. Csak ezt a kijelzőt nem értem. 
A SE eddig a kissebb kategóriájú telefonokba sem rakott fakó kijezőt. Most ezt miért kell elkezdeni? Már az X8 kezdődött.
Abban egyetértek az egyik előttem szólóval, hogy walkman telefon lévén jó lett volna a hangzására kitérni. 
[ Szerkesztve ]
Szerintem is eléggé félresikerült ez a készülék, ez a vonal valahogy nem megy a SE-nak. 
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

nem rossz teló.A hátlap csúnya,de örvendetes a jó aksi 
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Aksi jó,a telo mintha felhalmozodott maradékból lenne.
Lassu,a walkman tudásrol jo lett volna teszt.
:igényes festés vállalok referenciákkal:::::Diablo 3: Guest Pass -t keresek!!:::

A magam részéről nem a zárt rendszerű telefonok létjogosultságát kérdőjelezem meg, hanem azt, hogy miért kell tucatkacatot csinálni? Hogy lehet egy kritikán aluli fülest csomagolni egy 30+K-s dedikált walkman készülék mellé? És ami a legfontosabb: mégis miért kell lejáratni egy Brand-et, ami ennyire meghatározó volt egy gyártónak? Nekem évek óta olyan, mintha szándékosan próbálnák lerombolni azt, ami a W800-al elkezdett felépülni..
Oké a wifi, de egyébiránt a húgom, tőlem megörökölt 3 éves W910i-je oda-vissza arconrúgja ezt szvsz. úgy külsőre, mint tartozékokban és használhatóságban. Akkor el lehetne gondolkodni, hogy mégis hová fejlődtek. 
Hát, részemről aztán rájuk is száradhatna ennyi pénzért.
[ Szerkesztve ]
Az LG Cayenne-ről szóló cikk fórumában: Ace owner: 'És a Porsche mit szól ehhez?' Erre 'porse' nevű fórumtárs: Nekem mind1.. --- Sony Live With Walkman

not impressed..
„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” - Ottlik

Bevezethetnétek "Nem tetszett" , "Nem ajánlott" és "Különösen nem ajánlott" plecsniket is! 

Azon túl, hogy lenne helye:
Egy "különösen nem ajánlott" után te küldenél újabb készüléket, ha te lennél a felajánló XYZ Gsm? Nagyon negatív reklám lenne.
Am meg lehet, hogy egy hónap múlva lemegy a termék ára, és akkor már nőne az értékelés, vagy ilyesmi.
„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” - Ottlik

+1 azért erre szerintem elég nagy igény lenne.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

Erről mindig az jut eszembe, hogy az újságíró a bácsitól:
- Bácsi, van maguknál antiszemitizmus?
- Nincsen fiam, de igény az vóna rá! 
Mindenhol jó, de legjobb a [localhost]...:)

A készülékre, vagy a hozzászólásomra gondolsz?
Az LG Cayenne-ről szóló cikk fórumában: Ace owner: 'És a Porsche mit szól ehhez?' Erre 'porse' nevű fórumtárs: Nekem mind1.. --- Sony Live With Walkman

hát...a teszthez képest sokkal jobbat vártam!ha már kiadnak egy uj walkman-t akkor olyat kellett volna ami a régieket szanaszét alázza,meg ez a zárt oprendszer....ajjajjaj....bár különben sokan nem ugy vesznek ám mobilt hogy oprendszer milyen/azt se tudják mi az/hanem hogy ÉÉÉRINTŐS! és az jó. 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...
Eléggé nulla lett ez a készülék, drága is, ennyiért inkább X8, (W8)
Fájó a multitouch, 3G hiánya, legalább egy normális fülest raktak volna bele. 
Dream of my life..