Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ahogy gyorsan átfutottam ugyanazok a problémái mint a txt pro -nak.
Az áráról meg inkább ne is beszéljünk, jó egy tízessel olcsóbbnak kéne lennie.

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#2) adam014

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

Ha már walkman mobil valamit írhattatok volna a hangminőségről:)

origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

(#3) Jassz

Jassz
(lelkes újonc)

Amennyire eltalálták az Xperia sorozat minden szegmensét, annyira nem kellene ezt a vonalat erőltetni. :F

(#4) JR.CSé

JR.CSé
(senior tag)

Hát a teszt alapján nem tűnik nagy eresztésnek.Egy tipikus nép mobilnak lett tervezve.Bár nem vagyok meggyőződve arról h azzá is fog válni:)

"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

(#5) Pezsi

Pezsi
(lelkes újonc)

A SE koncentráljon az Xperiára az megy nekik de hát ez... :W

(#6) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hátezmiez?! Minek kellett ez?

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#7) Lacazr93

Lacazr93
(senior tag)
LOGOUT blog

Zárt rendszer.. Förtelmes..

Családi okok miatt pár napig nem leszek elérhető!

(#8) alkatraz3000

alkatraz3000
(újonc)

Ez egy gagyi és értelmetlen telefon. Szerintem az ilyen típusú zárt oprendeszeres telefonokat elfelejthetnék...

2008-02-26 13:45, - nagy öreg alkatraz nevű user reinkarnációja.

(#9) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

a telefon egy újabb tucatkacat, a walkman név meghurcolása, az előlap dizájnját leszámítva nem tudom mi képes eladni ezt a készüléket. :F

az akkuidő eléggé gyári adatok kopipésztnek tűnik, kind cikkeiben ezt tartom a legkifogásolhatóbb dolognak. (ha nem így van, hanem valós, tapasztalt értékeken alapszik, sry)

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#10) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

ronda is, meg buta is :U

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#11) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már a W8 sem érdemelte meg a szememben a walkman jelzőt, ez mégannyira sem (na nem mintha az olyan olyan erős brand lenne az audiofil mezőnyben).

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#12) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Ejjj Ejjj, talán a Live With Walkman, jobb dobás lesz.....

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#13) kaller1 válasza tjb007 (#1) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

ugyanazok a problémái mint a txt pro -nak.

Csak nem azért, mert a txt pro-ból csináltak egy qwerty nélküli "walkman" mobilt? :DD

Kb. ennyi történt, semmi több.

[ Szerkesztve ]

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#14) tjb007 válasza kaller1 (#13) üzenetére

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát hallod, én a képeket nem is néztem, csak átfutottam de most, hogy mondod van benne némi igazság :DDD

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#15) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Házon belül több konkurenciája is van, akkor ezt minek kellett? :F

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#16) FET-MEN válasza plus44 (#15) üzenetére

FET-MEN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

+1..énsem értem..tétlenül állok ez elött.. de mind1.. :U

Nokia 5800 Xpressmusic™ & sᴧᴍsᴜɴɢ RV509 CORE™ i3™

(#17) helixP

helixP
(senior tag)

Walkman teló normális fülessel, hangszínszabályozóval (erről mondjuk nem írtak a srácok) és dedikált zenegombbal kell, hogy érkezzen. Ezek nélkül nem lehet sikeres egy ilyen készülék, pedig régen tudott ilyet a sonye.

Two wrongs don't make a right, but two Wrights make the first airplane.

(#18) FET-MEN válasza helixP (#17) üzenetére

FET-MEN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen..mekkora sikere volt a walkman-eknek :U W580 stb.. jó telók voltak nagyon

Nokia 5800 Xpressmusic™ & sᴧᴍsᴜɴɢ RV509 CORE™ i3™

(#19) blueMerle válasza plus44 (#15) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

1Ft-os szolgáltatói előfizetés telefonnak. Ezt nem a telefonos boltok polcaira szánták :U

(#20) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Androidos alternatíva mellett annyi értelme van, mint a txt pro-nak: semmi!

Szerk.: jelen árazás mellett természetesen.

[ Szerkesztve ]

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#21) blueMerle válasza Retekegér (#20) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Pontosan ezért lőtték ezt be ilyen árra, hogy a szolgáltató majd tudja lapátolni fillérekért hogy náluk mennyit spórolsz ha eladod 2 évre a lelked...ki van ez találva :) Sokan gondolják azt a gyártókról hogy nem tudják beárazni a cuccaikat, holott erről szó sincs. Ez egy olyan üzletpolitika amely mögé átlagember nem lát be. Az SE saját oprendszeres termékcsaládja a Yendoval kezdve tipikus filléres szolgáltatói telefon. Hidd el, van olyan célközönség aki magasról tesz az Androidra, sőt, jobb is ha tesz rá. Márpedig ők vannak többségben, ezek a telefonok nekik vannak kitalálva. :K 2 év rabság mellé megkapja pár Ft-ért és boldog mert fotóz zenét hallgat és mellesleg ott fityeg a wókmen felirat.

(#22) idkfaiddqd

idkfaiddqd
(tag)

:DDD

Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!

(#23) zsoltyyy

zsoltyyy
(senior tag)

Hát ez nulla ennyiért.... :(((

(#24) Brown ügynök válasza idkfaiddqd (#22) üzenetére

Brown ügynök
(senior tag)

:DDD

A cikkhez: ezt a telefont a jövőbe küldték hogy "megmentse" a Sony Ericsson-t? Rossz telefonnal próbálkoztak. :N

"hacsak nem jön a jó tündér break utasítás képében..."

(#25) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Nem egy jol sikerult keszulek...

"There is nothing permanent except change"

(#26) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Többet vártam :/

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#27) plus44 válasza blueMerle (#19) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ettől függetlenül sem értem ezt. Mondjuk lehet az a logika, hogyha valami jó dolgot kiadnak, akkor gyorsan kell mellé pár szarabb is. :U

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#28) blueMerle válasza plus44 (#27) üzenetére

blueMerle
(PH! kedvence)

Képzeld el hogy Pistike Bivalynyékpusztáról bemegy Anyukával egy szolgáltatóhoz, mert lejárt az előfizu. Anyukának ugye a 3110-es Nokia még mindig jó, de itt az oskola, meg a szülinap is közeleg, Pistikének új telefon kell. Lóvé nuku, CHF hitel az egekben, így nem marad más mint az 1Ft-os kategória. Pistike szeme hirtelen megcsillan a walkman feliraton, hiszen ezt ismeri, tudja hogy Gizike és Petike az osztályban körbepisilik magukat ha meglátják nála, mert ez menő. Ráadásul érintős is, kamerás is, blútút is van rajta hogy az aktuális Mc Haver és Bunyós Pityu számot át lehessen küldeni. Hiába tolnak elé egy X8-ast... Android? Azmiazmáhe? Meg tizener? Dehát ez wókmen, meg olcsóbb is, ez a menő, ezt visszük nem azt az Androidosssat, az bonyolult... :U :)

Na, ilyen emberekből, ilyen felvázolt példákból ezer és egy van, sokkal több mint ahány hozzáértő van, telefonos boltban dolgoztam anno, nekem elhiheted. Ezért van létjogosultsága ennek a telefonnak :K Nem átverés, egyszerüen az Ő igényüknek ez felel meg, Ő ezzel boldog. Ráadásul nem is valami kínai tákolmány, jobb esetben sok-sok évig működni fog a telefon :K

(#29) alkatraz3000

alkatraz3000
(újonc)

nehogy túlbillenjen a mérleg :D

2008-02-26 13:45, - nagy öreg alkatraz nevű user reinkarnációja.

(#30) love

love
(kvázi-tag)

STE 4910 processor van benne.

Alkudni csak szabad

(#31) plus44 válasza blueMerle (#28) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez teljesen rendben is van, csak érdekes módon, ahogy a köztudatban még mindig megvan hogy a Nokia gyárt csak telefont, a többiek csak próbálkoznak, mert a Nokia az mégis csak Nokia, ugyanígy megvan az is, hogy az Android a nagy op.rendszer mert kap akkora reklámot szinte minden szolgáltatónál, hogy számomra hihetetlen, hogy többen lennének azok, akik inkább vesznek "noname" telót, mint egy Androidosat. Félre értés ne essék, semmi bajom ezzel, a Walkman is nagy brand volt, csak mindig ugyanarról lehúzni 200 bőrt nem kifizetődő (lsd: Motorola), és a mostani okostelefon világban persze vannak akiknek olcsón jó ez a telefon is, csak nem sokkal többért van már akkor Androidos is szintán szolgáltatónál, akár előfizusan még olcsóbban és mégis csak Android, ami ugye ott van a reklámokban látja ezt Pistike is meg Janika is, és szerintem ettől is összeszarják majd magukat. (azért egy releváns eladási adatra kíváncsi lennék ezzel a telefonnal kapcsolatban)

(#32) jáózsi

jáózsi
(kvázi-tag)

De szépek a pixelek :DDD :DDD

(#33) laleh

laleh
(fanatikus tag)

Szépnek szép de lehetne olcsóbb...

Válszolni luxus?

(#34) ruzsabazsa válasza laleh (#33) üzenetére

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szinte minden teló magas árban indul és leesik...Szerintem nem rossz és még wifi-t is raktak bele.20-25 ezer forint közt simán jó.

"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis

(#35) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt vettem észre, hogy egyre több txt pro-val futok össze mostanság, holott alig lett olcsóbb...
Ahhoz képest, hogy a MA ennyire nem szerette sem a Yendo-t, sem a txt pro-t, és most ezt sem, elég sokkal összefutottam.
Minap egyik nap a srác kezéből szinte kinéztem, annyira sasoltam, hogy ez bizony a txt pro, nem okos SE...

Ráadásul az ára is szépen tartja magát, mert még a hiperszuper akciós függetlenek is 27E körül mozognak...

Egyszerűen el kell fogadni, sokaknak nem jön be az okostelefon, de mégis tapis mobilt akarnak.
Nekik érvelhetsz az X8 olcsóságával, nem fogják megvenni, mert nem akarnak okostelefont...

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#36) cefre00

cefre00
(tag)

Nem értem az SE miért erőlteti ezt a dolgot, mikor eléggé drágák a készülékek, és semmilyen extra funkcionalitást nem tudnak belecsempészni. Max annyit, hogy a szépek. De attól, hogy kötök egy masnit a szarra, attól az még bizony szar marad! :(

Mindenhol jó, de legjobb a [localhost]...:)

(#37) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

Megvan a célközönsége. Csak ezt a kijelzőt nem értem. :(
A SE eddig a kissebb kategóriájú telefonokba sem rakott fakó kijezőt. Most ezt miért kell elkezdeni? Már az X8 kezdődött.

Abban egyetértek az egyik előttem szólóval, hogy walkman telefon lévén jó lett volna a hangzására kitérni. :U

[ Szerkesztve ]

(#38) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem is eléggé félresikerült ez a készülék, ez a vonal valahogy nem megy a SE-nak. :U

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#39) kerelo

kerelo
(senior tag)

nem rossz teló.A hátlap csúnya,de örvendetes a jó aksi :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#40) x_o_n

x_o_n
(PH! addikt)

Aksi jó,a telo mintha felhalmozodott maradékból lenne.
Lassu,a walkman tudásrol jo lett volna teszt.

:igényes festés vállalok referenciákkal:::::Diablo 3: Guest Pass -t keresek!!:::

(#41) gabe8719

gabe8719
(fanatikus tag)

A magam részéről nem a zárt rendszerű telefonok létjogosultságát kérdőjelezem meg, hanem azt, hogy miért kell tucatkacatot csinálni? Hogy lehet egy kritikán aluli fülest csomagolni egy 30+K-s dedikált walkman készülék mellé? És ami a legfontosabb: mégis miért kell lejáratni egy Brand-et, ami ennyire meghatározó volt egy gyártónak? Nekem évek óta olyan, mintha szándékosan próbálnák lerombolni azt, ami a W800-al elkezdett felépülni..

Oké a wifi, de egyébiránt a húgom, tőlem megörökölt 3 éves W910i-je oda-vissza arconrúgja ezt szvsz. úgy külsőre, mint tartozékokban és használhatóságban. Akkor el lehetne gondolkodni, hogy mégis hová fejlődtek. :W

Hát, részemről aztán rájuk is száradhatna ennyi pénzért.

[ Szerkesztve ]

Az LG Cayenne-ről szóló cikk fórumában: Ace owner: 'És a Porsche mit szól ehhez?' Erre 'porse' nevű fórumtárs: Nekem mind1.. --- Sony Live With Walkman

(#42) cashzoli válasza gabe8719 (#41) üzenetére

cashzoli
(tag)

not impressed..

„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” - Ottlik

(#43) Bobó_20

Bobó_20
(kvázi-tag)

Bevezethetnétek "Nem tetszett" , "Nem ajánlott" és "Különösen nem ajánlott" plecsniket is! :DDD

(#44) cashzoli válasza Bobó_20 (#43) üzenetére

cashzoli
(tag)

Azon túl, hogy lenne helye:
Egy "különösen nem ajánlott" után te küldenél újabb készüléket, ha te lennél a felajánló XYZ Gsm? Nagyon negatív reklám lenne.
Am meg lehet, hogy egy hónap múlva lemegy a termék ára, és akkor már nőne az értékelés, vagy ilyesmi.

„A világhoz nem alkalmazkodni kell, hanem csinálni, nem újrarendezgetni azt, ami már megvan benne, hanem hozzáadni mindig.” - Ottlik

(#45) JR.CSé válasza Bobó_20 (#43) üzenetére

JR.CSé
(senior tag)

+1 azért erre szerintem elég nagy igény lenne.

"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

(#46) cefre00 válasza JR.CSé (#45) üzenetére

cefre00
(tag)

Erről mindig az jut eszembe, hogy az újságíró a bácsitól:
- Bácsi, van maguknál antiszemitizmus?
- Nincsen fiam, de igény az vóna rá! :DDD

Mindenhol jó, de legjobb a [localhost]...:)

(#47) gabe8719 válasza cashzoli (#42) üzenetére

gabe8719
(fanatikus tag)

A készülékre, vagy a hozzászólásomra gondolsz?

Az LG Cayenne-ről szóló cikk fórumában: Ace owner: 'És a Porsche mit szól ehhez?' Erre 'porse' nevű fórumtárs: Nekem mind1.. --- Sony Live With Walkman

(#48) nicu71

nicu71
(senior tag)

hát...a teszthez képest sokkal jobbat vártam!ha már kiadnak egy uj walkman-t akkor olyat kellett volna ami a régieket szanaszét alázza,meg ez a zárt oprendszer....ajjajjaj....bár különben sokan nem ugy vesznek ám mobilt hogy oprendszer milyen/azt se tudják mi az/hanem hogy ÉÉÉRINTŐS! és az jó. :o

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#49) mr.kocka

mr.kocka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Eléggé nulla lett ez a készülék, drága is, ennyiért inkább X8, (W8)
Fájó a multitouch, 3G hiánya, legalább egy normális fülest raktak volna bele. :F

Dream of my life..

(#50) mark77 válasza blueMerle (#21) üzenetére

mark77
(kvázi-tag)

Ez így igaz. Vesz a szolgáltatónál valamit, amivel telefonálni és zenélni is tud. A többségnek tényleg csak ennyi az igénye.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.