Gyönyörű! 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!
Gyönyörű! 
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

a sony szerintem már igazán változtathatna a UI kinézetén 
Samsung Galaxy S2 [AOKP][12/04]Resurrection Remix ics v1.3[4.0.4]-->"Ha nem értesz hozzá,ne pof@z"

hmm tetszik ez a formavilág 
_FoxY_ /Alcatel OT-908/
maradjunk annyiban, hogy nekem igen-igen tetszik! 
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Tetszenek az új SE telefonok, csak így tovább!
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

Ez tényleg nagyon szép... 
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)
Tenyleg szep DE!
Milyen hangchip kerult bele? Mert ugye a walkman legyen mar ne csak szoftveresen eros, de hardveresen is verjen oda...

Nagyon szép, és a hardver is egész jó.
De hogy fanyalogjak is, nem szégyenlik magukat a 2gigás kártyával? 
emberek... "fan" és nem "fun"...
+1

Ja, akárcsak az Apple! Kb 2x annyi idős, mint a SE-é!

Ez remekül hangzik-Várom a tesztet mi hamarabb
Kíváncsi leszek h méltó lesz-e régi nagy híréhez vagy tovább fogja csorbítani az SE megtépázott renoméját.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
Na azt remélem nem cserélik, jó így ahogy van.
De nem értem hogy jön ide az alma, vagy csak jól esik trollkodni? 
[ Szerkesztve ]

Nem semmi, hogy mennyire összekapta magát a SE az utóbbi időben. Az új Xperia telók és ez is nagyon jól néz ki, jó árral, jó specifikációkkal.
Grat! Így kellett volna ezt eddig is
HTC Trophy, HTC Hero

A képek alapján nem tudom eldönteni, hogy az vaku a hátulján a kamera mellet, vagy más ? 
Szegeden és környékén, energia ital ritkaságokat keresek! Írj kérlek egy PÜ.-t, ha tudsz! ;)

Az egyik mindenféleképpen egy LED vaku a másik kettő meg valószínűleg a Stereo hangszórók.
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."

Az LED 

Az optika felett lévő cucc a LED villanó, a hátlap két szélén lévő ovális nyílás meg a sztereó hangszórókat rejti.

Köszönöm hármótoknak. 
Akkor lehet, hogy megvárom, mert eddig "új" mini pro akartam, úgy is csak karácsonykor veszek új mobilt, csak eddig nem volt megfelelő zenemobil a számomra, mert sokat buszozom, napi 1 órát, és kell oda a muzsika 
[ Szerkesztve ]
Szegeden és környékén, energia ital ritkaságokat keresek! Írj kérlek egy PÜ.-t, ha tudsz! ;)
végre felébredt a SE, csak így tovább, már itt volt az ideje újból ráfeküdni a zenemobilokra. Már csak a Cyber-Shotnak kellene visszajönni..
rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر
Ez baromi szép lett
Az SE nagyon összekapta magát idén.
A 2 gigás kártya szerintem is sovány, pláne egy zenéhez készült modellnél. Egy 8-as lenne a minimum szerintem.
Meg bár végül is nincs baj a vassal, de mégiscsak ez a sokadik SE, ami belül gyakorlatilag ugyan az. Egy kicsit kavarhatnának már valamit azért 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Az nem lenne gyenge, ha előkerülne valami über alles fotómasina a műhelyükből. 
Na ez már telefon 
Ez lesz az X8-am utódja
5MP+AF, 3,2" és 1GHz, mi kell még? 
[ Szerkesztve ]
Isten veled Steve, nyugodj békében!

Hát igen,és már az SE is unalmas 
Samsung Galaxy S2 [AOKP][12/04]Resurrection Remix ics v1.3[4.0.4]-->"Ha nem értesz hozzá,ne pof@z"
Ennyi erővel a HTC, a Samsung, az LG és a Motorola is unalmas, mert ugyanazt az UI-t alkalmazzák mióta 

Az aláírásodat olvasva ez nem okoz gondot, úgy is sz@r az összes szolgáltató 

Hát és kimondta hogy nem az? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Viccet férretéve,nekem azért nem jön be az SE Ui-ja.A töbieké még jó,csak az SE uncsi nekem...
#26 Hát nem azok? 
Tanultam a duplázásból 
[ Szerkesztve ]
Aláírásod alapján neked minden szar, úgyhogy máglyára eled

Bármi megoldható
Nézelődj [link]

+1 nem is tudom h eddig miért nem hoztak ki egy Droidos Cyber shot mobilt.Eléggé nagyot ütne a piacon úgy gondolom... 

De ti elsem tudjátok képzelni mennyit szivattak.....Komolyan,már gondolkodtam hogy kimegyek külföldre,csak legyen egy normális szolgáltató 

Gyönyörű telefon. Ekkor kijelzőn ráadásul süvíteni fog az Android. Remélem nem az lesz ennél a telónál, mint a W8-nál, hogy a walkman csak egy narancssárga zenelejátszó... kíváncsi vagyok az xLOUD-ra
Nekem zenetelónak mindig is a W800i marad az etalon
... remélem visza megy a gyártó a gyökereihez, és jobb zene mobilokat csinál mjd, mint a W800i volt. Aztán jöhet a Cyber-Shot

[ Szerkesztve ]
Nokia N8 + Symbian Anna
Ausztria nincs messze 
Roland: az az öt másodperc
Egyébként osztom a véleményed, remélem lessz equalizer meg MegaBASS az xCLOUD mellé, mert akkor tuti vétel számomra 
[ Szerkesztve ]

Mihez képest nincs messze?
Am azért nem hagynék itt mindent csak egy fellángolás volt fél éve 
Mondjuk azért nincs messze, mert a szomszédba van
Vonatal amx 5 óra míg ott vagy. Bécsújhelyen még aránylag sok magyar is él és a határ közelében van, tehát én oda fogok költözni
Vagy Bécsbe
Bár kicsit nehéz lesz megszoknom, hogy az irodalmi német Nein-ját nem "nájn"-nak hanem "nejn"-nek ejtik 
[ Szerkesztve ]
Mostanában az SE adja ki a legjobb Android-os telefonokat. Nem úgy értem, hogy a csúcs-kategóriába, hanem simán csak best buy az összes. Xperia Mini és Pro, Ray, aztán most ez.
Nagyon csini és erős telefonok, friss Android-al, kellemes áron (bár ennél még nem lehet ismerni az árat).
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)
Nem sokkal lesz drágább mint egy Xperia Mini, szerintem a Mini Pro áránál lesz...

+1 Csak aztán nehogy ugyan abba a hibába essenek mint annó az X10 esetében h sokat kellett várni a frissítésre.Remélhetőleg folyamatosan napra készen fogják tartani az sw-ket
De az egész teló olyan szinten jónak tűnik h csak ennyit érdemel:
[ Szerkesztve ]
Reméljük ebből tényleg tanultak...
Hülye
már a plusszegyezés a menő 
[ Szerkesztve ]

Off:
S miért szarok, ha szabad megkérdeznem?
Mert ha azt írtad volna, h pl a Telenor szar, oké, de hogy mind a három?
Nem lehet, hogy user error-ról van inkább szó? 
HTC Trophy, HTC Hero
" A Live with Walkman a W8-as utódjának is tekinthető..."
Hmm, hmm... Inkább a China only WT18i utódának, jobb hardverrel...
Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini
De az nem volt Walkmanmobil, a W8 meg igen
(de az is csak elméletben volt az
)

Szerintem ez egy ilyen Walkman-nal spékelt, zenés Xperia Mini lesz. 
Nem tudom, hogy mennyibe fog kerülni, mert ha csak egy kicsit többe mint Mini, akkor inkább ez.
Viszont az is biztos, hogy nagyon szép lett. 
Valaki nem tudja, hogy kb. mennyibe fog fájni? 
[ Szerkesztve ]

Apropó walkman... az xperia mini és mini pro tulajokat kérdezném, hogy zenelejátszóként hogy szuperálnak a kicsikék? Elég hangosak? ZTE Bladeről szeretnék váltani és jack dugóból olyan halkan még semmit nem hallottam szólni, pechemre ennek nem néztem utána, ilyen hibát mégegyszer nem szeretnék elkövetni 

ÍÍÍ, nem ide akartam 
Ezaz SE csak így tovább! Tudjátok ti mi a dörgés, és hogy mi kell a népnek.

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

Így előre nekem is bejön. Remélem nem túl későn jönnek ki ezek a végre "jó" telefonok.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Könyörgöm, walkman-mobilhoz rakjanak már normális fülest, vagy a helyett a tré SE füles helyett dobjanak be inkább egy telefonhoz passzoló tokot. 
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}