Hát csudaszép az biztos,nagykezüek felejtség el
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Bar nekem is tetszik.
powerd by mango, no more droid

forgonati
(senior tag)
Szerintem erősen felejtős. Nagyra vannak a Carl Zeiss optikával, de hiába, ultrakompakt kategóriában nem sokat ér a név. Ráadásul szegény masina igen zajos képeket csinál, szerintem átlagon aluli...
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
12.1 MP, 1/2.3" érzékelővel? Felejtsenek már el! Hagyják már a francba ezt a hülye pixelszám növelést a gyártók, és próbáljanak meg jobb (nagyobb/minőségibb) érzékelőket rakni a kompaktokba.
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

leeate
(fanatikus tag)
Miért baj? Jobban lehet nagyítani.
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!

forgonati
(senior tag)
Jobban lehet nagyitani? Úgy tűnik, nem igazán vagy tisztában a hatalmas pixelszám/apró érzékelő páros óriási hátrányával. Rendkivüli zajosodás -> igen agressziv zajszűrés -> silány minőségű részlettelen képek.

leeate
(fanatikus tag)
Azért olyan nagy hatással nincs rá..

forgonati
(senior tag)
Nincs-e? Gondolod te. Félre ne érts, nem szeretnélek kioktatni vagy ilyesmi. Ezért is nem bonyolódok bele vitába. Rád bizom, ha ugy gondolod, vedd csak a 12-15 megapixeles gépeket, bolhafasznyi érzékelővel 

taxy
(újonc)
Küldjek 2 megás Panasonic FZ2-vel készült képeket? Meglepődnél mennyivel jobbak, mint ezek a mai sokmegás csodák által készített vízfestmények.

leeate
(fanatikus tag)
De magas érzékenységen készüljenek! ISO 50 nem ér!
Sajnos a kompaktoknál eléggé van. Itt szépen tud romlani az érzékelő fényhasznosítása a pixelnövelés hatására.
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

leeate
(fanatikus tag)
Én azért kíváncsi lennék azoknak a 2 megapixeles szenzivel, magas isón készült képeknek a minőségére.