Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok, hogy a válság merre tolja majd a konzolok árát.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#2) vottokar

vottokar
(fanatikus tag)

Biztos ügyes kis játékszerek, de amígy ezek a kütyük ennyibe kerülnek, addíg nem én leszek a vevőkörük. :(

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#3) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Gamepod-on van mar ezzel foglalkozo topik, ott leirtam mit gondolok, igy ide mar nem irom le :D

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#4) Abu85 válasza rocket (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Világos az érvelés ... gondolom már elkopott a CTRL, a c meg a v billentyű. :DD :R

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#5) rocket válasza Abu85 (#4) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Sose copy-paste-zom sajat hozzaszolasaimat tobb helyre, annak te vagy a mestere ;)

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#6) h-yle

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Én csak azért vettem PSP-t mert van rá CFW. Van jópár eredeti UMD-m, de ami igazán jó, hogy játszhatok emulátorral(NES, SNES, Genesis, C64, ScummVM...), meg régi PS játékokkal, nézhetek filmet, hallgathatok zenét, és még Opera Minivel is böngészhetek.

A játékfelhozatal elég gyér, szóval a Sony megköszönheti a hackereknek, hogy ennyi gépet el tudtak adni, mert hogy sokan nem a PSP címek miatt szerezték be a gépet az fix.

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#7) simonzé válasza h-yle (#6) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez nagyon hülye helyzet, de tényleg igaz. A hackerek mentik meg a Sony seggét. A PS3-on viszont már ők sem tudnak segíteni. Képzeljétek el a PS3 számait, ha nem elég erős a Sony nyomása a filmiparra (értsd: kenőpénz), és a HD-DVD nyeri a formátumháborút.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#8) bolvar

bolvar
(fanatikus tag)

szerintem egy nagyon jó kis gép és a ~40e árával szerintem már megfizethető bőven.minke vegyek 100e telefont ha veszek 40e egy psp-t meg 5e egy telefont:Dsms-t tud hívni lehet és csá:Dnemtud többet a 100e sőt a psp-hez képest semmit:D

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#9) Mazsika

Mazsika
(őstag)

hát lehet hogy ps3 is jobban menne ha a hekkereken múlt volna... de így csak azért sem veszi senki, ez így igaz! lehet hogy mostmár én sem vennék meg egy törhetetlent, amivel jóformán csak, egy csörgős csattogós játékot játszhatok umd-ről... és valóban nem sok nagy név jött-jön ki mostanában rá... :(

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#10) dezz válasza simonzé (#7) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Éppenséggel a HD-DVD-sek híresültek el a horribilis kenőpénz-akciójukról, miután 1 éve verte őket a Blu-ray alaposan az eladásokban, és már mindenki előtt kezdett világos lenni, hogy ki nyer...

A PS3 meg köszöni, nagyon is jól van. Most éppen azért fogy jobban az Xbox360, mert miután az előző év első 2/3-ában verte a PS3 a világ szintű eladásokban, a MS-nak nem maradt más választása, mint az alapos árcsökkentés.

Mellesleg az európai piacon annyival keresettebb volt a PS3, hogy tavaly nyárra be is hozta a másfél éves lemaradását összelasásokban!

Próbáld meg megemészteni ezeket a tényeket, akármennyire is utálod őket...

[ Szerkesztve ]

(#11) simonzé válasza dezz (#10) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyiket sem utálom, csak fura volt hogy vertnek tűnő helyzetből hogy állt fel a BluRay.
Én PC-párti vagyok, ha konzolt vennék az PS2 lenne, de nem veszek azt sem.
Az a pár játék amit játszom csak PC-n létezik, és csak bill+egérrel tudom irányítani.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#12) dezz válasza simonzé (#11) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem egészen értem a vertnek tűnő helyzetet... Mint írtam, akkor már egy éve jobban alakultak a Blu-ray eladások, mind a filmeket illetően, mind az írható lemezeket (nem csoda, GB/árban jelentősen jobb volt, az agyonhangoztatott olcsóbb HD-DVD gyártás ellenére), és ha a PS3-at is a lejátszók közé soroljuk (ami ellen persze kapálózott a HD-DVD szövetség, pusztán az asztali lejátszók számát összehasonlítgatva, ami erősen félrevezető, mivel legtöbben PS3-at vettek lejátszóként), akkor abban is. Az ipari szereplők között már jó ideje megvolt az egybehangzó vélemény, melyik fog nyerni. (Ezért nem volt hajlandó a MS sem fixen beépíteni a HD-DVD olvasót, legalább egy magasabb osztályú Xbox360-ba.) Végül az tette fel az i-re a pontot, hogy a 2007 Karácsonyán is jelentős többletet mutattak a Blu-ray eladások.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.