Ez kicsit félrement nem ?
.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] Soha nem látott finomhangolási lehetőségek az új Asus BIOS-okbanHozzászólások

MuFFo
(kvázi-tag)
Asrockhoz vajon mikor lesz ilyen...
Gooooooombaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ez még hasznos is lehet, az ASRock ilyenekkel nem foglalkozik.
Ellenben már van S939-re 785G lapjuk. 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Na ez a nem semmi 

hossszú
(őstag)
Bazz ez meg minek kellett 
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

Bon3ss
(MODERÁTOR)
"Soha nem látott finomhangolási lehetőségek az új Asus BIOS-okban"
Az új jelző M4A785TD-V EVO esetében nem éppen helytálló, 0219-es BIOS óta megjelent már 5 új BIOS.
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

Laci_a_Paci
(kvázi-tag)
iszonyat jó
Gondolom a procesz gyártók nem örülnek ennyire...

olanor
(tag)
Hát az ASUS M4A79 Deluxe-ban nem sikerül bekapcsolni a 7750BE letiltott magjait
( már ha van neki
)
♠♣ ASUS : Republic of Gamers ♣♠ | Steam : olanor , BFBC2 : olanor , BF3/Origin : olanor, BF2 : olasz02 , Xfire : olasz02

DRB
(fanatikus tag)
Van neki letiltott magja. Az meg, hogy nem tudtad bekapcsolni nem a lapon múlott, hanem a procin. Nekem is olyan volt, kettőt vettem egyszerre, egyik ment a haverom gépébe, neki ment négy maggal(illetve most is megy), nekem csak kettővel, el is adtam gyorsan. Szóval csak szerencse kérdése az egész 
Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

8nemesis8
(PH! addikt)
Remélem hamarosan Gigáéknál is becsempészik ezt a nagyon hasznot funkciót a biosba.
Habár nekem nem szükséges, mert 550 B50ként működik szépen 4maggal. 
Abban nem is tudod bekapcsolni, amúgy pedig szorzózáras a széria. Csak alap órajel és 2-300MHz tuningban aztán vége.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

DRB
(fanatikus tag)
Már hogy ne lehetne azon bekapcsolni! Persze leginkább szerencse kérdése a dolog, sajna 7750-ből kevés olyan volt amelyikben csak a piaci igények miatt tiltották le a magokat. Meg a BE mitől lenne szorzózáras? Sőt a csak 2-300 MHz sem igaz, a legtöbb megy 3,2 GHz-n.
Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

frame>24
(őstag)
Igen. És frankón ki is próbáltam az M4A785D-M PRO lapban, a 0405 és 0506 BIOS-szal, mindenféle kombinációban, és mégsincs öröm...
Boltból volt a proci, IJ-pólót húzom.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

haris
(senior tag)
Azért mielőtt hozzászólsz, utána nézhetnél a saját lapodnak:
User manual 38.oldal
"GA-MA770T-UD3P Motherboard - 38 -
Advanced Clock Calibration
Allows you to determine whether to enable Advanced Clock Calibration when using an AMD Black Edition CPU. We recommend that you enhance heat dissipation for the CPU VRM area if youenable this function.
-Disabled: Disables this function. (Default)
-Auto: Lets the BIOS to configure the settings to defaults.
-All Cores: Configures Advanced Clock Calibration for all CPU cores.
-Per Core: Individually configures Advanced Clock Calibration for each CPU core. "
Üdv
haris
[ Szerkesztve ]
"Az élet szép, csak drága. Persze lehet olcsóbb is, de akkor nem lesz olyan szép."
Én a 9950-ből indultam ki mert volt egy olyan is, és nem igazán mentem vele semmire, pedig M3A79-T Deluxe lap volt hozzá, ami jelenleg is a legjobb AM2+-os, de lehet hogy csak széria hibás volt a proci, viszont a 7750-ről is hasonló paramétereket olvastam csak kissebb órajellel, ezért következtettem.
Viszont ez után beszereztem egy 720 B.E.-t ami stabil 4 magos 3800MHz körül, ezt viszont megtartottam sajnáltam eladni, jelenleg egy rokonom használja.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid