Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) XuChi válasza MrECO (#43) üzenetére

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez kicsit félrement nem ? :DDD.

(#52) MuFFo

MuFFo
(kvázi-tag)

Asrockhoz vajon mikor lesz ilyen...

Gooooooombaaaaaaaaaaaaaaaa!

(#53) leviske válasza MuFFo (#52) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez még hasznos is lehet, az ASRock ilyenekkel nem foglalkozik. :) Ellenben már van S939-re 785G lapjuk. :DDD

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#54) XuChi válasza leviske (#53) üzenetére

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Na ez a nem semmi :D

(#55) hossszú válasza leviske (#53) üzenetére

hossszú
(őstag)

Bazz ez meg minek kellett :W

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#56) Bon3ss

Bon3ss
(MODERÁTOR)

"Soha nem látott finomhangolási lehetőségek az új Asus BIOS-okban"

Az új jelző M4A785TD-V EVO esetében nem éppen helytálló, 0219-es BIOS óta megjelent már 5 új BIOS.

[ Szerkesztve ]

"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."

(#57) Laci_a_Paci

Laci_a_Paci
(kvázi-tag)

iszonyat jó :D Gondolom a procesz gyártók nem örülnek ennyire...

(#58) olanor

olanor
(tag)

Hát az ASUS M4A79 Deluxe-ban nem sikerül bekapcsolni a 7750BE letiltott magjait :N ( már ha van neki :F )

♠♣ ASUS : Republic of Gamers ♣♠ | Steam : olanor , BFBC2 : olanor , BF3/Origin : olanor, BF2 : olasz02 , Xfire : olasz02

(#59) DRB válasza olanor (#58) üzenetére

DRB
(fanatikus tag)

Van neki letiltott magja. Az meg, hogy nem tudtad bekapcsolni nem a lapon múlott, hanem a procin. Nekem is olyan volt, kettőt vettem egyszerre, egyik ment a haverom gépébe, neki ment négy maggal(illetve most is megy), nekem csak kettővel, el is adtam gyorsan. Szóval csak szerencse kérdése az egész :)

Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

(#60) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Remélem hamarosan Gigáéknál is becsempészik ezt a nagyon hasznot funkciót a biosba.
Habár nekem nem szükséges, mert 550 B50ként működik szépen 4maggal. :U

(#61) Tidus válasza olanor (#58) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Abban nem is tudod bekapcsolni, amúgy pedig szorzózáras a széria. Csak alap órajel és 2-300MHz tuningban aztán vége.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#62) DRB válasza Tidus (#61) üzenetére

DRB
(fanatikus tag)

Már hogy ne lehetne azon bekapcsolni! Persze leginkább szerencse kérdése a dolog, sajna 7750-ből kevés olyan volt amelyikben csak a piaci igények miatt tiltották le a magokat. Meg a BE mitől lenne szorzózáras? Sőt a csak 2-300 MHz sem igaz, a legtöbb megy 3,2 GHz-n.

Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

(#63) frame>24

frame>24
(őstag)

Igen. És frankón ki is próbáltam az M4A785D-M PRO lapban, a 0405 és 0506 BIOS-szal, mindenféle kombinációban, és mégsincs öröm...
Boltból volt a proci, IJ-pólót húzom.

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#64) haris válasza 8nemesis8 (#60) üzenetére

haris
(senior tag)

Azért mielőtt hozzászólsz, utána nézhetnél a saját lapodnak:
User manual 38.oldal

"GA-MA770T-UD3P Motherboard - 38 -

Advanced Clock Calibration
Allows you to determine whether to enable Advanced Clock Calibration when using an AMD Black Edition CPU. We recommend that you enhance heat dissipation for the CPU VRM area if youenable this function.
-Disabled: Disables this function. (Default)
-Auto: Lets the BIOS to configure the settings to defaults.
-All Cores: Configures Advanced Clock Calibration for all CPU cores.
-Per Core: Individually configures Advanced Clock Calibration for each CPU core. "

Üdv
haris

[ Szerkesztve ]

"Az élet szép, csak drága. Persze lehet olcsóbb is, de akkor nem lesz olyan szép."

(#65) Tidus válasza DRB (#62) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Én a 9950-ből indultam ki mert volt egy olyan is, és nem igazán mentem vele semmire, pedig M3A79-T Deluxe lap volt hozzá, ami jelenleg is a legjobb AM2+-os, de lehet hogy csak széria hibás volt a proci, viszont a 7750-ről is hasonló paramétereket olvastam csak kissebb órajellel, ezért következtettem.
Viszont ez után beszereztem egy 720 B.E.-t ami stabil 4 magos 3800MHz körül, ezt viszont megtartottam sajnáltam eladni, jelenleg egy rokonom használja.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.