Dsub minek, miert nem dvi?
Melyik pocival all meg 50-60w-ban a fogyaszas?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] Socket FM1 alaplap mini-ITX formátumban az ASRock-tól: jön az A75M-ITXHozzászólások

gyiku
(PH! kedvence)
elképesztő mérethez mostmár hasonló teljesítmény fog társulni?
nagyon komolyan megcsinálták ezt a lapot, nincs még infó arról mekkora csíkszélességgel készül a hídja, hogy ekkora - még a fél területén csonkított - borda elég neki? 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
Majd a 45 wattosokkal.
A DVI nem fért volna el.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Ez igen, egy ilyenre még én is beneveznék.
Pont van egy rossz DVDplayer, amiben pofásan mutatna

lujó55
(őstag)
csini...
Már csak egy passzos, de szellős házikó kell hozzá és király gép.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
(#6) hyperman25

hyperman25
(lelkes újonc)
Na végre, erre vártam! 
Most már csak az új Hybrid Crossfire képességeire vagyok kíváncsi.
Az csak egy déli hídnak fele meg, amire eddig se nagyon raktak nagyobb bordát.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

gyiku
(PH! kedvence)
melyikek a 45w-sek? vagy eleg 1 link is, lemaradtam kicsit.
es dsub helyett gondoltam a dvi-t, ugy sem ferne el?
Azok majd a második körben érkeznek a jelenlegi tervek szerint.
Nem férne el. A DVI szélesebb.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Ez nagyon jó cuccnak tûnik. Már régóta gondolkodom egy miniatür gamer pc-ben.
Bulldozer-hez nem tudni már, hogy lesz e hasonló lap?
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

pmheros
(senior tag)
amint meglesznek a 45W -os apu -k abban a pillanatban váltok, mert arra már érdemes lesz
hideg pizza, meleg sör

gyiku
(PH! kedvence)
masodik kor mikor rajtol?
elso kor hany wattos?

atti_2010
(PH! kedvence)
Minek is egy ilyen mini lap egy felső kat. CPU-hoz?
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Nem tudom pontosan. Gondolom valamikor ősszel.
100 és 65.
atti_2010: Mert lehet, hogy neki lehet pont erre van szüksége. Ne legyen már megint abból egy teljesen felesleges vita, hogy kinek éppen mire van szüksége.
[ Szerkesztve ]
"Kicsi a bors, de erős", kisméretű játékos PC-hez. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Fr3eWar
(senior tag)
Miért van két CPU FAN?
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

aDM|RaL^
(őstag)
Az egyik 4 pines, a másik 3... : D Nem tudom miért.
Miket észre nem veszel...: DD
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

atti_2010
(PH! kedvence)
Ahhoz elég egy 4 magos Llano is,1 6670-el HCF-ben.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Mifene? Láttál már tesztet róla? Amennyiben nem, akkor pedig még nem tudhatod.
Másrészt mi van ha egy kisméretű gépet akar erős CPU-val?
...hagy döntse már el mindenki, hogy neki mire van szüksége.
[ Szerkesztve ]

atti_2010
(PH! kedvence)
Ha jól látom itt mindenkinek csak veled megegyező véleménye lehet mert másképp törlöd a hozzászoktatást, jó irányba indítottad ezt a fórumot mióta elment Abu.
[ Szerkesztve ]

GIJoe
(fanatikus tag)
Asrock C50el adott ki vmi csini mini cuccot?
Már bocs, de én voltam az itt aki azonnal ráugrott a másikra, mert esetleg valami olyanra vágyik ami szerinted felesleges?
Az OFF vita pedig továbbra sem szükséges. A múltkorinak sem lett jó vége.
Azt viszont szívesen venné mindenki, ha elmesélnéd, hogy egy 4 magos Llano,1 6670-el HCF-ben pontosan mire képes.
[ Szerkesztve ]

antikomcsi
(PH! kedvence)
Tesztet én sem láttam, de ez a lap nekem tetszik. Van egy két ismerős, aki kicsi gépet szeretne. És, hogy őszinte legyek, nálam ez a lap meg is ásta a brazos sírját. A legkisebb APU-val is tökéletesen elegendő lesz, külön vga nélkül.
Elméletileg ezek is június közepe felé jönnek?
Jó, de azért szerintem egy ilyen lap meg egy legkisebb belevaló APU többe is fog kerülni és többet is fog fogyasztani mint a Brazos. Nyilván a teljesítménye is nagyobb lesz, ehhez nem fér kétség.
Igen, elvileg június közepe.

atti_2010
(PH! kedvence)
Pontosat en sem tudhatok de maga a 6670-sem egy gyenge VGA, HCF-ben egy 6550 -el akkor sem lehet rossz ha az utóbbit valamelyest visszafogja az alaplapi memória, de szóljál ha tévedek. Továbbra se nagyon látom értelmét egy ilyen kicsi lapot betenni erős játék gépnek, egy alkalminak viszont megfelelhet de abba minek a Buldozer.

antikomcsi
(PH! kedvence)
Igen, nyilván többe kerül, és többet is fogyaszt, de én már látatlanba is azt mondom, hogy van egy réteg, akinek megéri a felárat. Remélem nem tévedek. Viszont egy jól megválasztott táppal, szerintem a fogyasztása sem lesz vészes, hisz egy ilyen rendszer csak nagyon ritkán menne 100% körüli terheléssel.
Ez végre egy olyan termék(vonal), ahol azt mondom..... ez igen. 
(#28) atti_2010
Látod erről beszél Oli! Felhasználói szokások........
A 6670 szerintem egy borzasztó gyenge vga. Szerinted meg erős. És az igazság az, hogy egyikünknek sincs igaza, és mindkettőknek az van. Ugyanis ez teljesen egyedi megítélés kérdése.
Meg ne feledd, hogy a memória nem csak az aput korlátozza, hanem magát a diszkrét vga-t is. Amit a diszkrét vga számol, azt mind keresztül kell tolni az apu-n. Lehet ám, hogy itt lesz a szűk keresztmetszet.
Ezért kell megvárni a kézzelfogható teszteket, és majd meglátjuk milyen lett a dolog. Ezt mondja szerintem Oli is, minden vélt gonosz szándék nélkül.
[ Szerkesztve ]
Pofás kis lap, nagyon tetszik. Elég komoly kis 'htpc' építhető belőle szerintem, bár ugye még sem az ár, sem a teljesítmény nem ismert. Sajnos.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

atti_2010
(PH! kedvence)
Egy ilyen:
adapterrel lehet hozna meglepiket.
Full HD mellett, maximum részletességhez már nem biztos, hogy elég lesz a legerősebb Llano + 6670 páros.
[ Szerkesztve ]
Szerinted én miért szeretnék itx alapokon egy z68lapba egy i7-2600k és egy gtx590/6990 8gb rammal?

De hogy on is legyek, örülök ennek lapnap, bár az elrendezésnek kevésbé, remélem lesz sok társa ( am3+ is).
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

atti_2010
(PH! kedvence)
Az lehet, de én nem is Full HD-s gépre gondoltam max részletességgel mert az már profi gép és ahhoz kellhet a Bulldozer, amúgy az egyik gépem 4670-el Full HD-ben működik igaz csak közepes részletességen de mindent visz normális FPS-en.

kcsa
(senior tag)
Elférne, ha a csatlakozók korrektül a lap szélétől kezdődnének (pl sodimm alkalmazása esetén)
emberek... "fan" és nem "fun"...
hat nem sokat filoztak az elrendezesen: a referenciahoz kepest elforgattak 90 fokkal mindent az oramutato jarasaval azonos iranyba, a szukseges alkatreszeket felhoztak a ram csatlakozok helyere es elkeszult az asrock megoldasa. gondolom majd idovel atgondoljak a dolgokat es javitanak az elrendezesen 
4 sale http://tiny.cc/aprok
Kis méret != kis teljesítmény. Egyre többen vannak, akik nem szeretik a helypazarló nagy torony házakat, amikor ugyanaz a teljesítmény elfér kicsiben is.
Egy példa a játékra is szánt kisgépre. [link]
(#36) tiborandras: Viszont ha megfigyeled ez a lap, illetve elrendezése tökéletesen passzol az olyan mini-ITX házakba, amelyekben elöl van egy venti, pl. SS SG05, így a főtápkábel nincs útban. 
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

HookR
(senior tag)
"elforgattak 90 fokkal mindent az oramutato jarasaval azonos iranyba"
Végülis, ha az alaplap túloldaláról nézed... 
Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil

antikomcsi
(PH! kedvence)
Megint csak érdekes, hogy mi a normális FPS?
Ugyanis ebben a gépben, pont egy zafir 4670-em van és 1280x1024-ben, alap grafikával sem nevezném az FPS-értéket elegendőnek BFBC2 multiban. Ha pedig feljebb veszem a részletességet, vagy a felbontást, számomra az már diavetítés. Gyakorlatilag már ezzel a 19"-os crt-vel is élvezhetetlen a játék 4670-el, 1920x1080-be nem is érdemes gondolkodni vele.
Én így látom, Te meg máshogy, és ezzel nem azt mondom, hogy a 4670 rossz, csupán azt, hogy se a 4670, se pl. a 6670 nem való nekem játékra.
Egy Full HD ma már nem profi dolog, ha végignézed a 22-24"-os monitor kínálatot, szinte mindnek ez a natív felbontása. Szerintem ezeknél kisebb kijelzőben manapság már nem érdemes gondolkodni vásárláskor.
(#40) hyperman25 válasza antikomcsi (#39) üzenetére

hyperman25
(lelkes újonc)
Nagy monitoron is lehet kisebb felbontásban játszani. Én is egy e3300+hd4770-essel játszok Dirt 3-t 1366x768-as felbontásban egy 22 colos, fullHD monitoron. Medium beállítások, mininum fps 31. És piszok jól néz ki így is a játék.
Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mennyit költ számítógépre. Én ennyit költöttem és boldog vagyok. 
igazad van, mea culpa

4 sale http://tiny.cc/aprok

nandon
(tag)
Sejtettem, hogy Asrock az elsők között fog megjelenni valami ilyennel... 
Egyre több ember gondolkodik mini-itx méretben... Ügyes kis lapocska ez, és remélhetőleg az Asrock gondoskodik a reális árról is! 
RISC86 Power

daa-raa
(MODERÁTOR)
"Továbbra se nagyon látom értelmét egy ilyen kicsi lapot betenni erős játék gépnek"
Pedig pl LANParty-ra egy fokkal élvezetesebb ilyet vinni, mint egy 15-20kg-os fullATX cuccot.
Si vis pacem, para bellum.
de akkor nincs meg az igazi "Feel the power" érzés. 
-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

daa-raa
(MODERÁTOR)
Bele kell pisálni a konnektorba. Akkor lesz.
Si vis pacem, para bellum.

Ezek a 45W-os izék kb. mennyit ehetnek idle-ben?
Érzem én, hogy ez problematikus kérdés
, csak azon töprengek, hogy valami mITX cuccot kellene összerakni desktopnak és eddig ez tűnik a legéletképesebb megoldásnak, mert az inteles APU-k elég harmatnak tűnnek.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Kettőt és könnyebbet.
Ráadásul ebben lesz grafikus mag is, ami szintén kér enni. Tippem szerint egy windows desktop-on állva, különösebb terhelés nélkül szerintem pár watt lehet majd a processzor idle fogyasztása (<10 W). Ezekben már lesz power gating és komlyabb clock gating is.
Az órajelkapuzást követően implementálásra kerül a Nehalem-ben már feltűnt tápkapuzás is. A SOI gyártástechnológiának köszönhetően rendelkezésre álló tízszer hatékonyabb, NFET tápkapuzó tranzisztorok használatával a kapcsolóüzemű működésből eredő veszteség mellett a szivárgási áram is a zéró közelébe redukálható, az éppen inaktív egységeknél. Így egy adott lekapcsolt rész teljes fogyasztása szinte nullára csökkenhet. [link] [link]
[ Szerkesztve ]