Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez mekkora. :C

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#2) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Pedig milyen lenne már, ha noti ramként is működne :D

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#3) Apicius

Apicius
(tag)

Tényleg hatalmas ötlet. Mondjuk ezek után jöhetne a pendrivenak álcázott pendrive is. :D

''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

(#4) budo82

budo82
(kvázi-tag)

Hogy ez eddig nem jutott senkinek sem az eszébe... Mekkora ötlet. :U :F

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

(#5) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A pendrive természetesen nem használható notebookmemóriaként.

Gondolom ez az usák használatiban kiemelve, félkövéren és aláhúzással lesz megemlítve :DDD
Amúgy szerintem (nem) kicsit kézzel festett kindertojás-kinézete van. Úgy is mondhatnám, hogy elég gagyinak tűnik.

Sectumsempra - For Enemies

(#6) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Kvanagy. :C

(#7) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

kellett mint egy falat kenyér :DDD

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#8) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aranyos ötlet :K

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#9) Sadriel

Sadriel
(kvázi-tag)

Nagyon nagy. :C
Mik jönnek még? Processzor formájú vagy notivinyó alakú... :D

''Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose!''

(#10) CYX

CYX
(fanatikus tag)

Jó ideig 9 bites RAM volt a kulcstartója egyik haveromnak. Igazi infós csemege ez is :)
Tetszik! :C

(#11) Apicius válasza CYX (#10) üzenetére

Apicius
(tag)

Ismerős...

(#12) pacorro

pacorro
(VIP)

Szerintem hihetetlenül nagy ötlet.
Ritkán szoktam bedőlni az ilyen dolgoknak, de ebből lehet, hogy veszek majd egyet. :)

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#13) Jofi81

Jofi81
(őstag)

Nagyon tetszik! Igazi geek pendrive. :)

(#14) Integra válasza Apicius (#11) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ez a cpu nekem is a fiókomban figyel mai napig,a hogy a p2mmx is:)
nincsen szívem lereszelni a tűket róla

(#15) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és mikor jön a pendrive-nak álcázott noti ram? :)

a féltéglának álcázott vga-kártyák már piacon vannak: lsd pl gtx280 vagy a quadro-k :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#16) Mazsika

Mazsika
(őstag)

ez tényleg komoly!! jó érteleme lehet nem sok de akkor is jól néz ki! :DDD :C

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#17) glutamin válasza CYX (#10) üzenetére

glutamin
(őstag)

Nekem is volt kulcstartóm:

A fenti változat. Az alsó meg egy EDO-RAM , vagy egy akkorra darab.

[ Szerkesztve ]

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#18) kulcsarb

kulcsarb
(lelkes újonc)

nem szeretek fikázni, de ez tényleg csak egy fröccsöntött bóvlinak néz ki

(#19) Rolly

Rolly
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez jutott eszembe róla: "Ez de GAGYI"

(#20) i90venom

i90venom
(fanatikus tag)

"Nagy sikerre számíthat a Segon Turbo." - Ez ugye csak irónia? :D

all glory is fleeting

(#21) szab.tam válasza kulcsarb (#18) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

végre valaki rátapintott a lényegére. :K

értelme kb. annyi, mint a ferrari-nak álcázott traktornak.

de a kommentekből látva, lesz sok ember, aki megveszi. (a wartburg hátsó ablakában bólogató kutya mellé.) grat....

a hír azért jól beszopató! :((( az ember egy ram gyorsaságú pen-re számít.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#22) NoLF válasza kulcsarb (#18) üzenetére

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mert az :DDD

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#23) bteebi

bteebi
(senior tag)

"Az esetleges házi szerelési "balesetek" elkerülése végett a gyártó kisebbre is méretezte az eszközt."

Vajon miért... :))

Te is fiam, Bluetooth?

(#24) Apicius válasza szab.tam (#21) üzenetére

Apicius
(tag)

Valszeg nem az öltönyös üzletembereknek készült a termék. Mint ahogy a plüsskutya formájú webkamera sem. Gyanítom, hogy egy sebesség tesztben is az utolsó helyeken kullogna. Viszont mivel fogyasztói társadalomban élünk a profit a lényeg és ha sokat el tudnak belőle adni, akkor minden elismerésem az ötletgazdának.

[ Szerkesztve ]

(#25) tupacamaru válasza bteebi (#23) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Azért biztos lesz aki majd bepróbálkozik. :B ;)

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#26) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Szerintem, így lett volna helyes: "A termék 2 és 4 GB-os változatban érhető el, előbbi 1, utóbbi pedig 2 pálcás kiszerelésben érkezik a céllövöldékbe." ;]

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#27) kecsetif válasza kulcsarb (#18) üzenetére

kecsetif
(tag)

Az ötlet jó, de tényleg eléggé süt róla a fake-ség. :DDD Kár, hogy nem élethűbb. Bár távolról akkor is jól néz ki... :B

(#28) Solad válasza szab.tam (#21) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

és mit szólsz a lamborghini traktorokhoz? ;]

Példaképem Gregory House

(#29) tupacamaru válasza Solad (#28) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Mifelénk van egy ilyen. Nem semmi darab az biztos. :K :Y

[ Szerkesztve ]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#30) Muton válasza TeeBee73 (#26) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

lol :C :DD

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#31) mephi666 válasza TeeBee73 (#26) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:C

hehe... és ha 4 lövésből nem tudod lelőni, akkor kapsz helyette egy kakasos nyalókát? :)

ui: agymenésem van és kíváncsi vagyok, mikor jön az első hím nemiszerv alakú pendrive, amihez lehet venni egy 5'25-ös, női nemiszervet formáló fedlapot, ahova be lehet dugni... mármint a pendrive-ot is... persze mindkettő létezne opcionális vibráló motorral, hogy másra is lehessen használni :D ilyenkor bónuszba adnának egy kis vödör vazelint is... elképzelem magam előtt, hogy egy marketing-csoport épp az én ötletemet tervezgeti :D

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#32) Antibazsi válasza Solad (#28) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Ha hiszed,ha nem Lamborghini eredetileg egy traktor gyár(os) volt és ma is nagyon komoly traktorokat gyárt,még ha viccesen is hangzik. Csak később kezdtek sportkocsikat gyártani!

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#33) mephi666 válasza Antibazsi (#32) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

meg csomó termékhez a nevüket adták... parfüm, óra, stb... tényleg traktorgyártással kezdtek anno...

(#34) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az ötlet jó, a megvalósítás gagyi. "Az esetleges házi szerelési "balesetek" elkerülése végett a gyártó kisebbre is méretezte az eszközt." - ez fájt... :)

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#35) Abu85 válasza i90venom (#20) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

;)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#36) CYX válasza glutamin (#17) üzenetére

CYX
(fanatikus tag)

Jah jah, ez az, asszem így nézett ki, egy 1 mb-os darab volt az :D
Még én adtam a havernak :)

(#37) edk- válasza mephi666 (#31) üzenetére

edk-
(tag)

mikor jön az első hím nemiszerv alakú pendrive

Már jött: http://www.gearfuse.com/the-teeny-weeny-usb-drive/

10 féle ember létezik - aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem

(#38) CYX válasza Apicius (#11) üzenetére

CYX
(fanatikus tag)

:C
Ez is ötletes, nekem évekig egy cJ pC szerviz-t elszenvedett vinyónak a tányérja volt a monitorom tetején, ráírva "win95" :)

Sajna én nem használok a klasszikus értelemben kulcstartót, ezért nincs nekem is ilyen ereklyém (pedig pár régi extra vas van otthon ami tökéletes lenne erre a célra)

(#39) mephi666 válasza edk- (#37) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

aztán lehet mondani, hogy: "há' neked meg mi a f@sz lóg ki a gépedbű'?" :)

(#40) CYX válasza szab.tam (#21) üzenetére

CYX
(fanatikus tag)

Ferrari először traktort (mezőgazdasági járműveket) gyártott, és amiatt kezdett el gyártani sportkocsit mert összekapott Ferdinand Porsche-val.
Ha jól tudom, akkor Ferrari kritizálta Porsche váltóját, hogy elég ócska, erre elég arrogáns választ kapott Porsche-tól, közte: " csinálj jobbat ha tudsz". Csinált :)

(Remélem jól emlékszem a szereplőkre és a történetre)

Mod:
Nem Ferrari volt, hanem Lamborgini ;) :B
és nem Porsche, hanem Ferrari :B :B :DDD

Köszönet edk- nak

[ Szerkesztve ]

(#41) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon kííígyóó! :DDD :DDD :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#42) edk- válasza CYX (#40) üzenetére

edk-
(tag)

Majdnem. Ferruccio Lamborghini volt a traktorgyáros, aki Enzo Ferrarival veszett össze.

(#43) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a pendrive is úgy hiányzott...biztos ezzel mászunk ki a gazdasági válságból. Szánalom :(

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#44) edk- válasza EarL 007 (#41) üzenetére

edk-
(tag)

Van kígyó alakú is: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=16697443

(#45) CYX válasza edk- (#42) üzenetére

CYX
(fanatikus tag)

Hát majdnem talált, de legalább a sztori stimmelt, csak a szereplők nem :)

Köszi a segítséget ;) :C :DDD

(#46) CYX

CYX
(fanatikus tag)

Hogy tényleg az eredeti témához is hozzászóljak:
Az ötlet jópofa, de a kivitel kb olyan, mint amilyen idétlen a visszapillantót a szőrős dobókocka, vagy a fröccsöntött Mária... :(

Kár hogy ilyen igénytelen gagyira lett megcsinálni, full kiani szemét design-ja van, kár érte.

(#47) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

nagyoncukor :DDD

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#48) Stiky válasza mephi666 (#39) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

:DDD

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#49) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Én 4870X2 alakú pen driveot akarooook! :))

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#50) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Végre egy olyan "érdekes formájú" pendrive, ami tetszik. Megvenni nem venném meg, de jó ötlet. :)

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.