Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) LeslieG Jr.

LeslieG Jr.
(őstag)

Behalok. :)) Ez nagyon komoly. :DDD

''Bizony az életben sokat kell tanulni, s nem lehet elbliccelni egyetlen leckét sem. Ha egyszer nem tanultad meg, eléd kerül még egyszer, s ha akkor sem, hát újra meg újra, amíg mindent meg nem tanultál.''

(#2) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Beteg :DD

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#3) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na, én még óvodás koromban a délutáni pihenő helyett sutyiban az "olvass magadnak" sorozat könyveiből olvasgattam, a gyerekeink meg már a paplan alatt ilyenekkel fognak játszani a hightech telefonjaikon... :B

úgy látom elég rendesen meg akarja lovagolni mindenki a farmville sikerét

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#4) bmakszim válasza mephi666 (#3) üzenetére

bmakszim
(kvázi-tag)

Ez vmi burkolt felvágás akart lenni, hogy te már az óvodában tudtál olvasni? ;] Egyébként én is:P

[ Szerkesztve ]

(#5) mephi666 válasza bmakszim (#4) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem felvágás, hanem sokat változott a világ... :) mondjuk nővérem fia is már óvodás korában megtanult olvasni magától: apja dolgozott a gépen és kérdezgette, hogy melyik betű mi és megtanulta nagyon gyorsan... hihetetlen, hogy ha a gyerekek motiváltak, milyen gyorsan tanulnak

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) viky23

viky23
(újonc)

Sziasztok tudnátok nekem segíten hogy én ezt a játékot nem telóra szereném hanem pc-én akarok vele játszani hogy hol kell letölteni? vagy rámenni a linkre? előre is köszönöm

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.