tetszik, de drága 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

tetszik, de drága 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!
Ennyiből már mini-PC-t is össze lehet rakni, ami sokkal többet tud ennél.
Edit: De akár lehet venni olyan okostelefont, amely mindezeket tudja.
[ Szerkesztve ]
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
a képen látszik mire való...amerikaiaknak,olyan nagyszülőknek akiknek nincs kedve unokát látogatni
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
(#4) Thulcandra

Az ára nagyon beteg, sőt. Az árának kicsit több mint a feléből összerakható egy gép monitor nélkül ami fullhdt is lejátszik 
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Telitalálat 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Hát, nagyon szép, hogy ilyen is van, de kinek fogják ezt eladni? 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

Gergő_ leírta fentebb.
''Szanya csak egy van.''
(#8) Depression
Egy komlett gép árát elkérik ezért. Ez aztán a jó üzlet.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Csak most tűnt fel:
"Az Eee termékcsalád tagjaként az Asus bemutatta az első, Skype-pal közösen kifejlesztett videótelefonját."
Hááát, az olcsónak indult Eee "termékcsalád" egyre inkább kezd átcsúszni a premium kategóriába. Lásd pl. ezt az Eee netbookot potom 157,000-ért.
Edit: Legalábbis árban.
[ Szerkesztve ]
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

Nagyon tetszik, de pont ezért az árért már lehet kapni egy legkisebb eee netbookot. Az erre hibátlanul megfelel. Sőt. Nem tudom ez akksis-e, de ha nem, akkor tényleg inkább vennék egy eee-t, mert azt legalább (ha nem is rettenetesen sokáig), de wifi hatósugáron belül oda teszem ahova akarom, táptól függetlenül.
Itthon nincs valakinek ,,sima'' skype telefonja? Olyan vásárlásán gondolkodok (wifi-s), de valós tapasztalatokra is kíváncsi lennék.
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Nem a PH!-s, gépösszerrakós magyar rétegnek készült, de ezen miért kell fennakadni. Aki megveszi nem akar rajta HD filmet nézni, nem akar mégegy nagy dobozt OP rendszerrel, hanem egy exluzívan kinéző céleszközt a lakásba (és valószínű nem ez az összeg hiányzik majd a gázszámlához)

Nem ilyen elmaradott országokban mint Magyarország, már az utcán lehet (legálisan) ingyenesen internetezni. lásd pl Dublin belváros.
Nem értek egyet az elégedetlenkedőkkel!
Nagy ötlet ez a kütyü! Így nem kell feleslegesen egy notebookot vagy netbookot cipelnie a parasztnak, hanem csak zsebre rakja ezt a micsodát és bárhol ahol van internet onnan beszélhet a családdal, barátokkal, ismerősökkel tök ingyen, mindenféle fölösleges macera nélkül.
Az ára meg olyan amilyen.. lehet, hogy jó pár ezer forinttal több mint amennyit a magyar ember kiadna érte, de kérem.. nem itt van a világ közepe! 
Kieg.: Hozzáteszem, ha ezen szolgáltatást valamelyik mobilszolgáltatón keresztül vennénk aktívan igénybe (értem ezalatt a videotelefonálást) 1 hónap alatt el is menne ennek a készüléknek az ára a telefonszámlára.
[ Szerkesztve ]
"Kieg.: Hozzáteszem, ha ezen szolgáltatást valamelyik mobilszolgáltatón keresztül vennénk aktívan igénybe (értem ezalatt a videotelefonálást) 1 hónap alatt el is menne ennek a készüléknek az ára a telefonszámlára."
Az értelmes ember ezen szolgáltatást (értem ezen a videotelefonálást) mobilneten keresztül intézi. 

Győrben is lehet legálisan ingyen netezni az utcán.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
Lehet ilyent vagy hasonlót kapni?
Nagyinak kell, napi telefonszámla csökkentésre.
WIFI van, csak a PC kezelés bonyolult.
Vagy vegyek egy olcsó tabletet, a kijelző közepén egy Skype gyorsindítóval?
http://www.facebook.com/princzautok