Akkor még inteles voltál? 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Akkor még inteles voltál? 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Persze, csak sikerüljön stabilan használni a letiltott magokat.
Egyébként tényleg jó választás lehet. Nekem amilyen szerencsém van, úgysem tudnám normálisan hajtani őket...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

En meg DFI lapot veszek a Q6600 ala... Hat most a mosoly azert lehervadt a szamrol!
Nagyon koszonom a tesztet, ugy is akartam egy 2. gepet ami azert gyors (hozzaszoktam a jovilaghoz
), de azt hiszem meg is van, hogy mik az alapjai!
A 2 DIMM mennyi ramot bir max? 2/4/8? Koszi!
mod: mar mint osszesen mennyi ramot eszik meg a lap?
[ Szerkesztve ]
www.oaziscomputer.hu
Hátrányként szerintem a DDR2-őt lehet említeni. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Végre a CIKK! köszönet érte.
Én speciel egy az egyben cserélném egy ilyen X2 5000 és ASRock A770DE+ párosra a mostanit, még ha csak 3 mag jó+L3.
HERR Z: hol lehet ilyen procit kapni?
PH-User: a DDR2 egyáltalán nem hátrány, miért lenne az?
Aurea mediocritas
Ezzel a lappal meglehet 3-4magosítani ezt a procit? LINK 
Trolololololol

Different songs for different moods.
24k és felfelé bele a memória 2x2GB tekintetében. 

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
Kicsit mellé ment... 
Bázze.. félrelinkeltem... Ó.. suck.. Mindjárt javíttatom a linket.. 
PH-User: Igen, valóban, jó hogy rákattintottam... Félrekopiztam a linket. Nem ezt a lapot akartam belinkelni...

[ Szerkesztve ]
Trolololololol
Allati jo cikk, komolyan nem kell ide intel erogep

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys
a 11es hsz re válasz sztem sokakat érdekelne, akár bele lehetne venni a cikkbe is!
Helyes link: LINK
Az előbbi elég nagy baki volt... 
Thrawn: Köszi, legalább ezt is tudom.
[ Szerkesztve ]
Trolololololol
Nem.
Different songs for different moods.
Naaa, ismét egy hasznos info!
Volt már AMD-fronton 140LE mag-duplázás; most ez.
Már csak az i9-re kellene alternatívát találni! 

Ha itt a Core i9-re gondolsz, akkor arra nem kell találni, lévén olyan nincs. A Gulftown a Ci7-ek közé került. [link] Egyébként meg jön majd a Thuban.
Si vis pacem, para bellum.

@HERR Z: veletelenul nem volt/lenne kedved/lehetoseged fogyasztasi adatokat is kozolni. Foleg a felszabaditas elotti es utani eredmeny erdekelne, de meg a tuning elotti.
SCJP 6

Jó cikk,határozottan felkeltette az érdeklődésem.Vajon egy Gigabyte GA-MA770-DS3-ban is működik a dolog?
Csak azon múlik,hogy a bisoban van-e advanced clock calibration?
http://9gag.com/ A függőség garantált.
kizárólag teljesítményre gondoltam. egyébkén igen, most ramot nem érdemes venni, mert iszonyat drága. DDR3-al nem vagyok tisztában, de pl. az én DDR2 2x2 1066 OCZ Platinum-om nyáron 17k volt, most ez 25-30k.
Gaben01: nem, SB710 vagy SB750 kell hozzá. GA-MA770-UD3 rev2-ben már megy.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
Ügyes cucc!
Amúgy szerintem az alaplapnál nem hátrány a HDMI és a csak 5.1 hang. Ha egy jobb videokarit tesz bele az ember, akkor máris vehet HDMI-set, azon kívül DVI-HDMI átalakító is létezik.
Hang meg, hangkártya, bár én nem vagyok hasraesve a sok.1 hangzástól, igazából elég ha szépen szól.
Mindenesetre ez az összeállítás igazán kemény, fillérekért erős proci és elegendő tudású lap.
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

Köszönöm a választ.Rev2.0 a lap,de azon csak SB700 van. 
http://9gag.com/ A függőség garantált.
Szerintem akinek most egy stabil DDR2-es rendszere van mondjuk 2x512MB memóriával és 4GB-ra akar váltani, az még inkább vegyen DDR2-őt, mert ha DDR3-ra vált, lehet megy vele a proci is meg a lap is. 

3év garral msi 760GM lapot lehet venni (15760ft)újonan acc-vel
4ram ddr3 1600+
int hd 3100
7.1hang
10usb +esata
5db sata2...
oc kapcsoló alaplapon +20%
És már ninc bent alaplapelem, kondik erősek...
4izzó kék led de miért?
és ugye már am3as foglalat...
+proci 10K ért athlonII 240 ami 3,4elmegy
meg némi ram kb 35ből kijön...
[ Szerkesztve ]
|||OPELOS vagy? Regisztrálj! www.sosemkopel.com|||Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás. Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Skodry

Érdekes
Az AMD mostanában egyre többet trükközik... 
"MOSH TO KILL!"
Köszi a cikket, állat jó a proci!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Grat! Naggyon jó cikk.
AMD rulez! Besz@rás, amit mostanában művelnek!!! 
Alléz Olympique de Marseille!
volt ez is az is 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Nagyon jó cikk lett. Az AMD nagyon trükkösre vette a figurát.
Pont kapóra is jött a cikk, pont most akarok fejleszteni mivel a vasam felett eljárt már jócskán az idő.
És? Nem értelek. 

Gratula a cikkhez!Azért ez nem semmi az AMD-től 

Kitesztelt procikat nem árulnak valahol? Lennének sokan, akiknek megérne pár ezres felárat, hogy ép-e a 3. 4. mag. Annak idején pl voltak kitesztel 2500+ -os Bartonok 3200+-ra kitesztelve valamelyik üzleteben.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

jó kis cikk!
elgondolkoztam maradok-e az intelnél...
de egyelőre igen mert nincs plnzem teljesen új konfigra
aláírás? így virtuálisan?:O

"az alaplapok pedig újonnan az árukat és szolgáltatásaikat is nézve ajánlottak, bár úgyis sokan idegenkedni fognak az Asrock-tól..."
Nem kell asrock, más is van olcsón ami acc-s sőt "jobbak" is, erre szerettem volna reagálni saját tapasztaltból...
Illetve mérlegre bocsájtani azt hogy 25ért am2+ asrock lap + 5000res bizonytalan magos proci nem is olyan"jó" mert ennyiért használható am3as is összejöhet bár igaz ez a legolcsobb megoldás de már ddr3...és k10.
|||OPELOS vagy? Regisztrálj! www.sosemkopel.com|||Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás. Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Skodry
"Hegyezés" előtt X2-5000, utána 940BE három ghz-en. Ennyia fogyija. Azt hozzátenném a cikkhez, hogy amint Herrz is említette, olyan 3200 a végük. Azért egy gyári 940BE elég lazán megy 3.7 Ghz körül.
Tehát 4 mag/125W TDP. Ez ma már egy kicsit sok. Szvsz.
A cikkhez meg gratula.
..látom, van időd..
..suli? mizu?
Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)
Hello!
Nem tudjátok, hogy hol lehet ilyen procit venni? Egyik boltban sem találtam
A boltok neve/ link jöhet privátba, hogy ne reklámozzunk
L@co
ez tényleg nagyon jó vételnek tűnik
PL Jetway Ecs ilyen alaplapok is olcsók
nah megtaláltam a legjobb alaplapot ehhez a procihoz:
1.Main Biostar 785GE 128MB (full box) còn Bảo hành 3x tháng tại AN NHẤT
- Support AM2+
- 785G+SB710
- 4 x DDRII-1200
- ATI 4200 Graphics
- DSub/DVI Output
Tuningban is jeleskedik

pár embernek nem volt tiszta:
-olyan am2+os lapba teszed a procit amibe akarod, ez a legolcsóbb amibe megy a mod és még relative könnyen beszerezhető(ellentétben pl biostarral)és nem arra akartam rávilágítani hogy nem csótány
amúgy maszka: ami iponon van az drágább és csótámyabb az asrocknál amit te linkeltél képen az itthon kb beszerezhetetlen
-occsó ecs lapokba nincs acc még ha sb710-es is
-elég jó a mod, ez világosan le van írva a cikkbe ezért sincs nálam
-ahol te újonnan 5000+-t kapsz ott ezt fogják adni, de OPN alapján egy telefon és kiderül,
aqua, ipon meg pár bazárosnál be tudjátok buggantani
[ Szerkesztve ]
Na majd lesz valami. 
igazából a wr-ek tekintetébe hozza a denebek szintjét szal lehet csak a lapok hullanak ki, a procik mennének még tovább (ripping.org)
nekem 3ghz 1.25V-tal megy, ez amit egy átlagos c2-es am3mas is tud
idő van szarásig, egyetemből már csak államvizsga van, szal lesz 1-2 héten belül még 1 cikk, kicsit brutálabb
ott benne lesz az összes moddolható amd procc is
több helyen kapni már itthon Biostar alaplapot
több ph-s bazárosnál is jó áron van
többféle AM2+ és AM3-as alaplapja van a biostarnak nagyon jó áron
sőt típuson belül is van 3-4féle változat olyan is előfordul
biztosan kapni jobbat olcsóbban
amit linkeltem itthon is kapni asszem ipon Hammon és az arukeresőn is láttam

13888Ft a 785GE
ebből van 6.4
Socket AM3/AM2+
Supports AMD Phenom II/Phenom/Athlon 64 X2/64/FX/Sempron Processors
Supports AMD Cool'n'Quiet Technology
Supports CPU up to 125W
AMD OverDrive™ with ACC feature (Advanced Clock Calibration) supported
AMD 785G / SB710
[ Szerkesztve ]
jah, hammon télleg ad számlát ha el akarom számoltatni
vidéken kb sehol nincs biostar
és nézd már meg, az amit írsz 780ge/785ge még az asrocknál is csótányabb lap, pl 4 sata, no sideport, szarabb vrm
amúgy ha már hammon szóbakerült, a 3mas listáján ott van a procc
[ Szerkesztve ]
hmmm, köszi szépen! 
Most nagyon megkönyítetted a dolgom így gép vásárlás elött 
Isten tartsa meg jó szokásod! 
Szabad országban szabad ember azt csinál, amit szabad.||| Abit fan, Abit gyűjtő|||
Biostar A785GE Ver. 6.4 13eFt
AMD 785G + SB710
Integrated AMD Radeon HD 4200 graphics DX 10.1
Asrock A780GM-LE/128M 12eFt
AMD 780G + SB710 Chipsets
Integrated AMD Radeon HD 3200 graphics DX 10
miért lenne szarabb a VRM?
a -2 sata az semmit nem jelent
az integrált vga a Biostarban a jobb
van Biostar-nak 780G-s alaplapja is olcsóbban
olya, is amiben 128Mb Sideport is van
[ Szerkesztve ]

Szép írás, már csak egy teljesítmény tesztet hiányolok 
• De hova temetik a túlélőket? •
Biostar = MSI ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

köszi, ez egy nagyszerű írás...
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
Köszi az írást!
Ez tényleg egy olcsó, de jó teljesítményű AM2+ konfig!
Asrock lap király! 270-es "FSB" megy 26/7-ben, és így garantált a 2,2GHz helyett a 3GHz.
Már értem. 
14.600 forintért kellhet ennél jobb egy átlag felhasználónak? Mindent tud amit kell. Olcsón, profin.