Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#451) 04ahgy válasza banderasz77 (#448) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért írják OTT, hogy belemegy, mert AM2+ CPU-ról van szó, amit AM2+ lapba akarsz beletenni. Persze, hogy belemegy.

De neked el kellene olvasni még egyszer diablo1984 hozzászólását. Ő azt írta, hogy AM3-as lapba nem megy bele a proci, és azért, mertAM2-es. Máshol a luk. Nézd a képet. Ő pont fordítva írta, mint ahogy te értelmezed. És a hiba nem benne van.

Tudod, minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár...

Tudod, minden [jelenlegi] AM3-as CPU belemegy [fizikailag, azt nem nézzük, lekezeli-e] az AM2-es foglalatba, de egy AM2-es proci sem megy bele az AM3-as foglalatba.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#452) banderasz77 válasza 04ahgy (#451) üzenetére

banderasz77
(PH! addikt)

Bakker, én azt hittem, hogy a lapom AM3-as.

(#453) diablo1984 válasza banderasz77 (#452) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

megfogtál egy pillanatra, de tényleg csak am2+-os lapról van szó! ha más nem, akkor árulkodó lehet az am2/am2+-os támogatás, meg a ddr2-es memófoglalat!

SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!

(#454) syC

syC
(PH! addikt)

Segítenétek, hogy a fent említett hardvereket hol tudom beszerezni? :)

• De hova temetik a túlélőket? •

(#455) diablo1984 válasza syC (#454) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

írkáltak ide aqua-t, ipont, olvass vissza, 50hsz-en belül vannak a helyek! azok meg más kérdések, hogy van-e is még készleten valamerre....valszeg aki a cikket olvassa az akar1-et venni, az élelmesebbje többet is, akkor lesz majd para, mikor a defektes modellek jönnek kifelé, aminek nem egészséges mind a 4 magja, mert akkor bizony már lutri lesz!

alaplap meg bármilyen acc-s jó alá, akár asrock, akár giga.....

(#456) syC válasza diablo1984 (#455) üzenetére

syC
(PH! addikt)

És akkor most mennyire biztos, hogy amit most mondjuk iponból rendelek procit, az 4magosítható lesz? :) 50%? :)

(#457) SP!T válasza syC (#456) üzenetére

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem 2-ből egy volt az! Az nálam kerek 50%! :D

(#458) syC válasza SP!T (#457) üzenetére

syC
(PH! addikt)

Hmm. Hát az nem olyan jó :) Akkor érdemesebb lenne pretested cpu-t venni? :U

(#459) diablo1984 válasza syC (#458) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

biztosabb lenne, az tuti! adorjant keresd meg, ő most vett egy köteggel és tesztelgeti őket.... :U

(#460) syC válasza diablo1984 (#459) üzenetére

syC
(PH! addikt)

Ok,köszi :R

(#461) skitzoo válasza HaZsolt (#423) üzenetére

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

na neee ebböl a procibol:AMD Athlon 64 X2 5000 dobozos
kilehet húzni 3dmar vantagéban 30k pontot? :Y :Y

"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

(#462) diablo1984 válasza skitzoo (#461) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

ha 4 mag, 6mega l3 cache és 3200mhz annyit tud, akkor igen!

(#463) skitzoo válasza diablo1984 (#462) üzenetére

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

amd 6000+os procit nem lehet 4 magosítani? :R

"Jobb az erőszakosság,ha a szívünkben indulat van,mint az a szelídség,ami csak a tehetetlenséget álcázza." (Mahatma Gandhi)

(#464) skitzoo válasza HERR Z (#446) üzenetére

skitzoo
(tag)
LOGOUT blog

letörsz 2 lábat és belemegy :C :C

(#465) diablo1984 válasza skitzoo (#463) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

nem, mivel ez nem 5000+-os, hanem simán 5000-es! más szisztéma, a 6000+os idején nem igazán volt még 4 mag sem....esetleg 2 prociban....

(#466) syC

syC
(PH! addikt)

Eszembe jutott mégvalami! Átolvastam még egyszer a cikket, de nem találtam benne utalástrá. A tunninghoz használt hűtésről lenne szó. Gyári hűtővel készültek az eredmények?

(#467) diablo1984 válasza syC (#466) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

szerintem nem, valszeg a hűtőtornyával, bár alap 4 magosan l3 cachel alapórajelen a gyári hűtő is elvinné, állítólag még tunningban is, ha valakit nem zavar a hatvanakárhány fok....meg a zaj... :U

(#468) syC válasza diablo1984 (#467) üzenetére

syC
(PH! addikt)

Hát, az ilyen költséghatékony módszernélpont az lenne a lényeg, hogy arra se kelljen költeni. Engem nem zavar a 70 fok sem, ha a procit sem zavarja :)

[ Szerkesztve ]

(#469) Bagira01 válasza diablo1984 (#462) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Na pesze bekapcsolt physx se árt mellé :D

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#470) diablo1984 válasza syC (#468) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

tartósan majd az idő megmondja, hogy mennyire zavarja, nekem a freezer jó lesz fölé az biztos!
Bagira01: az nekem nincs, meg amúgy is felhagytam már régen a pontvadászattal....válság van..... :DDD

(#471) Stig20

Stig20
(tag)

Sziasztok!
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy az Ipon-ban kapható 5000+-os proci az már tényleg ez az újabb fajta? Ez lenne az.
Bocsi ha már írtátok, de nem olvastam el olyan nagy részletességgel az összes hsz-t. :)

Ha nem válaszolok egyből a privátokra, akkor valószínűleg dolgozok. Megértésüket köszönöm. :) Steam: kenny2akastig

(#472) diablo1984 válasza Stig20 (#471) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

nem, az 5000-es, nem +os az igazi! az 5000 az am2+-os, ht-je sem 1000....

(#473) 04ahgy válasza syC (#466) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1,45V-ot nálam gyári hűtővel 65°C hőmérséklet mellett visz. 3300MHz-en.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#474) diablo1984 válasza 04ahgy (#473) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

az jó, főleg ekkora fesz mellett! mennyi nálad amúgy a gyári fesz?

(#475) HERR Z válasza syC (#466) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

heatpipe gyári hűtő, de igazából a melléadott is le tudja hűteni bőven

(#476) Bagira01 válasza Stig20 (#471) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Igen az újabb fajta, nekem is onnan van :K

(#477) Stig20 válasza Bagira01 (#476) üzenetére

Stig20
(tag)

Hát akkor remélem én is olyat kapok, és nem a régebbit amit előtted írtak. :)
Ja, és köszi a válaszokat. :))

[ Szerkesztve ]

Ha nem válaszolok egyből a privátokra, akkor valószínűleg dolgozok. Megértésüket köszönöm. :) Steam: kenny2akastig

(#478) diablo1984 válasza Bagira01 (#476) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

megnézted a linket? mert azon x2 5000+-os van, meg am2-es proci, ez kimeríti a dolgot.... :U
megne vetess vele egy sz@r x2-est, mert sírva fakad szegény! :N

(#479) syC válasza 04ahgy (#473) üzenetére

syC
(PH! addikt)

Az nagyon jó, köszi az infókat :R

(#480) 04ahgy válasza skitzoo (#461) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak 50 hozzászólást kellett volna visszaolvasni, egy kedves barátom már linkelte is: [link].

HGyu

(#481) Stig20 válasza diablo1984 (#478) üzenetére

Stig20
(tag)

Sírva nem fakadok, de mérgelődni fogok. ;]
Egyébként innen ph-ról vennék egy előre leteszteltet, de olcsóbb lenne, ha iponból rendelnék mindent a gépembe, mert ram-ot, és alaplapot is venni akarok, és külön-külön, sok lenne a posta. :DDD

(#482) diablo1984 válasza Stig20 (#481) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

hameg csak 2 magot kapsz a pénzedért, akkor lenne miatyánkolás! ;)

(#483) 04ahgy válasza Stig20 (#481) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megerősítem Bagira válaszát, iPonban is az új fajta van, nincs raktáruk, tehát nagyker készletről dolgoznak. HERR Z is írta a cikkben, hogy ami kapható, az az új.

HGyu

(#484) Stig20 válasza 04ahgy (#483) üzenetére

Stig20
(tag)

Köszönöm szépen a választ. :R

(#485) Bagira01 válasza Stig20 (#481) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Egyszerű a dolog, odamész először az árúkiadó pulthoz, bemondod a rendelési számot és mondod h szeretnéd megnézni, kihozzák, megnézed és ha okés mész fizetni a pénztárhoz :K

(#486) Stig20 válasza Bagira01 (#485) üzenetére

Stig20
(tag)

Az a baj, hogy én deszki vagok, és csak webshop-on keresztül tudom megrendelni. :) Személyesen sajna nem tudok elmenni, pedig egyszerűbb volna.

(#487) rumkola válasza rumkola (#431) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

én voltam a hülye, mégis műxik a CnQ
ölöm és bóddótág!! :D

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#488) echterion válasza Stig20 (#486) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Az is jó, 8 napod van rá, hogy eldönts, hogy akarod-e, mivel netes rendelésnél ez idő alatt vissza lehet kérni az árát, mondván, én nem azt akartam.

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#489) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na, most este stabil 285-ös használat után meghalt az asrock lapom cnq alatt :O
mivel az előző a780gxh-t is az 5000 készítette ki hasonlóan ezért.....tartós használatra ezzel a proccal max 3ghz(ami egy c3-mas 550-el 4.2ghz fölött lenne:D)ami úgynézki hosszú távon is használható

erre figyeljetek(mármint aki a780/785/790gxh-t akar)

[ Szerkesztve ]

(#490) Bagira01 válasza HERR Z (#489) üzenetére

Bagira01
(PH! kedvence)

Na az szép :U Szerinted Gb ma790x-ud4-et is meg tudja fingatni? 11x273-on használom 1,2v-al, cpu-nb voltage 1,15v :K

(#491) diablo1984 válasza HERR Z (#489) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

wtf? és akkor szerinted a lap nem bírja a dolgot és azért lökte le a láncot, vagy mi lehet a gond? elméletben a fogyasztással nem kellene, hogy baj legyen, a lapnak még bőven kellene bírnia.... :U

(#492) banderasz77 válasza diablo1984 (#491) üzenetére

banderasz77
(PH! addikt)

Mivel maga a CPU nem volt agyonfeszelve, csak az FSB ill. a chipset voltage lehet a ludas.

Csodálkoztam is, itt egy páran 300 körüli FSB-ket írtatok, nem bírják ezt hosszú távon az AMD chipsetek. Még Intel fronton is a legjobb lapok mennek ennyit érdemleges feszekkel.
Én a 270-es FSB körüli értékekre esküszöm max., ezek még chipset alapfeszen is mehetnek pár lapban, vagy nagyon kevés plusz kakaóval. De ez fölött már úgy melegszik, hogy nem lehet megfogni a bordát sem. Én így használom a gépeimet és az egyik 24/7-ben megy egy Phenom II X2 550 BE B50-el, 3,5Ghz-n.

[ Szerkesztve ]

(#493) HERR Z válasza diablo1984 (#491) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem az órajelgenerátor dobta el magát, mert semmi látható baja sincs és agyonfeszelve se volt -mondom cnq alatt halt be 1.05V-on
3ghz-hez elég 1.25V, 3.1Ghz-hez 1.3V fölötte viszont nagyon feszelni kellett, lehet ott már a lap fogyott el, amit most így jelzett (de előtte prime és dirt2 stabil volt)

banderasz77:
chipsetnek köze nincs az fsb-hez az csak a lapon és az órajelgenerátorán múlik mennyit tud, intellel meg főleg felesleges összehasonlítani, ezért is írtam hogy ezt a nyákot használó asrock lapoknak kb ez a limite, más lap bőven mehet többet vagy kevesebbet

[ Szerkesztve ]

(#494) diablo1984 válasza HERR Z (#493) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

akkor azt mondod, hogy én is 1,25V-al lőjjem be 3ghz-re és várjak, hátha nem pusztul meg és stabilan bírja ezeket?

esetleg a cnq miatt nem halhat le, hogy váltja a feszeket és hirtelen nagy a difi a fogysztások között? és ezt nem bírná a lap?

[ Szerkesztve ]

(#495) HERR Z válasza diablo1984 (#494) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

3ghz-et sőt még 3.1-et is elég könyen viszi fölötte viszont suck a tuning ezzel a kombóval, tök random fagyott
amit írtál akkor a procc melletti rész halt volna be, amit lehet látni vagy érezni lehetne....illetve az a780gxh-m kb hasonló beállításokkal pont ugyanígy pusztult el, azért is mondom hogy valszeg az órajelgenerátor, mert az a lap kapott 1.5V 4.2Ghz meg hasonlókat is, és nem volt baja(mert BE proci volt)

igazából annyira nem stressz mert úgyis csak egy jókis x2@x4@4ghz-es c3-mas prociig akartam ezt az fx5000-ret, és egy 545-höz is elég amit a lap tud

[ Szerkesztve ]

(#496) diablo1984 válasza HERR Z (#495) üzenetére

diablo1984
(PH! addikt)

jójó, deha begöglik a lap nálam is, akkor már érdekes lesz a dolog számomra mert jóidejig nem akarok cserélgetni benne dolgokat....
elviekben ez a te procid akkor 1,25V-on stabil lenne 3ghz-nél, vagy ezt anno nem nézted?

vajh lehet, hogy a giga ud3 rev2ese jobb választás lett volna ehhez?

(#497) echterion válasza HERR Z (#495) üzenetére

echterion
(őstag)
LOGOUT blog

Csatlakozom a kollégához, én is így jártam, 3 GHz felett a gép rendszertelenül fagyott, volt, hogy órákig játszottam, vagy prime ment, vagy csak neteztem, aztán bumm, csíkok, restart, kékhalál, stb. Ezért álltam meg én is 3 GHz-en, ezen betonstabil a cucc, efölött pár MHz-el is már instabillá válik.

"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

(#498) Lacpac válasza banderasz77 (#492) üzenetére

Lacpac
(senior tag)

Még Intel fronton is a legjobb lapok mennek ennyit érdemleges feszekkel.

P965-ös is megy akár 500mhz-t is, Én az E6400-at 7×450-en használtam alapfeszen.
Amúgy teljesen összehasonlíthatatlan a kettő.

Akkor egy ASRock A770DE jobban bírná?

[ Szerkesztve ]

"Jelentős problémáinkat nem tudjuk ugyanazon a gondolkodási szinten megoldani, amelyen akkor álltunk, amikor ezeket létrehoztuk."

(#499) rumkola válasza echterion (#497) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

nálam amióta megvan 310x11-en megy 770UD3 rev2-ben
Két napja be volt most kapcsolva, ma déltől mostanáig folyamatosan ment a Saboteur, ki sem léptem belőle, csak alt+tab-al tálcára tettem. CnQ ilyenkor vissza is vette a cuccot..
közben torrent, tvtuner, firefox pár ablakkal...

[ Szerkesztve ]

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#500) 04ahgy válasza Lacpac (#498) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A srácnak (személyes jóbarátom) A770DE3 lapja van, és 3356MHz-en stabil neki a procc, négy maggal, pedig szinte csak játékkal nyüsztöli. (GTA4, COD6, STALKER, Crysis Warhead és tsaik.)

HGyu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.