Nagyon korrekt volt akkor jó a lap
.
Megnézem, 1.4V én is mit tud 
||Volume up! ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █@sgs*Tsunamiics_v2.2*devil2_0.94_vc_xl*xdjv1||

Nagyon korrekt volt akkor jó a lap
.
Megnézem, 1.4V én is mit tud 

Nos maximum 3200Mhz volt hajlandó menni, de nem nagyon szerette azt sem. Gondolom a lapom is közre játszik.
, de mondjuk megfelel bőven 3Ghz is 

Hali!
Lehetséges, hogy nem bírja a 3 ghz-et 4 maggal? 1.3V-ot adok neki 266os fsb-vel megy. Ennyi a max amit ki tudok hozni belőle. M4A78-E lappal meg 2*2GB 1066 OCZ Reaper-rel.
ha még emelek az fsb-n nem bootol be. lehet az integrált vga miatt?
(#954) diablo1984 válasza kucseranor (#953) üzenetére

vagy a proci nem bírja, ennyi! 1,4V-ot még tolhatsz neki, ha úgy sem megy, akkor tényleg nem bírja!
SonyEricsson Xperia X8 - I'm lovin' it!

1.3V nagyon kevés! 1.35V vagy 1.4V-vel próbálozz!
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

Az lenne felétek a kérdésem, hogy melyik alaplappal ajánljátok ezt a mag feloldós témát.
Például: ASROCK A770DE+ vagy GIGABYTE GA-MA770-UD3 , az utóbbival én rendelkezem, azt ismerem. Ha van egyéb fajta azt is meghallgatom, a kategória ez legyen kb. amit írtam. Kellenének a vélemények, hogy melyiket vagy mit válasszunk ismimnek.
Köszi 
[ Szerkesztve ]

Köszi a linket, leszűkült a kör. Most már csak, az érdekli amit írtam, gigabyte-ot nem ismerem. Mennyivel lehet jobb mint az asrock? 

amit linkeltem, az mos, főz takarít, a trabantok jaguárja! nekem olyan van és hibátlan! amit te írtál asrosk, az fapados, olcsó, de ha jól emléxem modolásnak az a chipset az alsó határa, az ud3-as giga jó, viszont csak a 2.0 és 2.1-es verziója jó csak, de azok sem váltják meg a világot, jónak jó, de nem ér többet az asrocknál(nekem ud3 rev1-es volt, de tunningra 0, minél újabb biost raktam rá, annál jobban elmúlt a tunning stabilitása, mióta asrockra váltottam, azóta nincs ilyen gond)
jah, az asrockból a ASROCK A785GXH/128M-et ajánlom, az még boltban is kapható, a 780-as kifutott, de a 785-ös újabb és jó is!
[ Szerkesztve ]

Köszi, szépen a véleményt , akkor valószínűleg meg fogadom amit írtál 

Sziasztok!
Nekem majdnem ugyanez a lapom van (A780GM-LE) és még sincs a biosban (1.5) ACC. Ez hogy lehet?
üdv.

lehet lespórolták a butított verzióból, nem tudni!
jah, megnézve az asros oldalát csak annyi a gond a lapoddal, hogy nem Acc-s, így csak azért hiányzik ez az opció belőle.....

Az fasza.
Ezt hol látni a gyártó oldalán? Csak hogy tudjam, legközelebb milyen lapot vegyek.

Szép cikk..teszik. ez tényleg BESTBUY!
Üdv : kupi 

Köszönöm.
Közben kiderült számomra, hogy a leendő procimban nem lehet aktiválni a plusz magokat, így érdektelenné vált számomra 

hát nem jó....
ritkán, de még az apróban lehet ilyen procit venni, csak kissé túl van árazva már.....

Jó lesz ez nekem. Netezéshez nem kell 2 magnál több
Játék csak néha lesz.
Sziasztok.
Tudna nekem valaki segíteni tuning terén?
Adott AsRock 770DE+ lap + Athlon x2 5000 @ x4 FX5000
Mit hogy kellene beállítani hogy 3Ghz-en fusson?
Most 2,5Ghz-en fut... eddig bírtam... de a proci elméletileg tudja 3,4Ghz-ig tudja, tesztelte az eredeti tulaj.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.

5000-es soha nem tudja a 3400Mhz-t 
sőt még a 3200-at sem...
Ha vissza veszem a ramot, HT-t, NB-t... (automatára állítom) akkor 3280Mhz-ig tudom állítani... De nekem elég lenne a 3000Mhz + 1500-1500Mhz HT, NB és 800Mhz feletti ram órajellel...
Csak nem tudom mi az amit még mellé állítani kellene hogy működjön rendesen.
Az 5000-es procinak meg az alap volt 3000Mhz... volt pretestedben itt ph-n 3,8Ghz-es darab is. 

sosem volt olyan proci ebből ami 3800-at ment 
az enyém ment a legjobban 3200 volt a vége
az 5000-es alap órajale 2200Mhz
[ Szerkesztve ]
Sose mond hogy sose. 
Ezen most nem vitatkozunk, mert nem ez volt a lényeg 3289MHZ... hanem hogy milyen beállítások kellenek hogy belőjem azzal a lappal, ezt a procit...
Számok, tények érdekelnek... 
Csak leírom hogy sikerült kompromisszum képes beállítást alkotnom... 
FX-5000
22*273 1,35V 3003Mhz
HT 1364Mhz
NB 2184Mhz
Ram 728Mhz
Stabil a rendszer, nem melegszik, prime is lefutott 30-40percet. 45fok volt mikor leállítottam. (elméletileg, mert ugye nem biztos amit jelez így a feloldott magokkal)
Ha a ramot feljebb viszem... 920Mhz asszem... akkor már nem indul a gépezet. (Hyperx 1066Mhz-es ramok vannak bent)
Úgy döntöttem, jó ez így. 
Lefelé mehet természetesen (ezt teszi az energiagazdálkodás is gyakorlatilag), a szorzózár menteseknél a lényeg az, hogy felfelé is állítható a szorzó.
Sikerült nekem is belőnöm a konfigomat 3300Mhz-re
Csak annyi volt hogy adtam a RAM-oknak +0.2voltot,vissza osztottam őket x2.66-ra és alap feszen elbírta a proci a 300-as FSB-t
annyi volt még hogy az NB-t beállítottam 2ghz körülire.
"Bárcsak annyiért tudnám felvásárolni az eladó termékeket, amennyit érnek és annyiért tudnám eladni, amennyire tartja az illető. (Milliomos lennék)"

Üdv minden kinek egy kérdés lenne van
Alaplap: ASUS M4A77T pro tudja a mag feloldást és van egy
Processzor: AMD Phenom II X2 560 3.3GHZ
Most megy simán semmi állítás nélkül 3 maggal ugy is jön be elsönek hogy X3 de bent a már X4 B60 ir de még se a CPUz-val is csak x3 b60-at ir(érdekes)!
Majd a bios-ba beállitom simán a menübe hogy a 4. mag is legyen mentés kilép és újra indul majd sima x2 560 lesz!
Valamit kell még állítani feszültséget vagy mit kell csinálni még?esetleg újabb lap kéne 880-as?vagy lehet hibás a 4. mag?valakinek ilyen elö fordult?A válaszokat elöre köszönöm!
Szia.
Lehet hibás a 4. mag... az alaplap pedig ha hibát észlel automatikusan vált a gyári beállításra.
Esetleg próbálj meg több feszt adni a procinak és nb-nek is. Proci gyárilag meghatározott max mehet neki (1.425V)... nb ez mellett legyen 1,35V
Ramot oszd vissza... 800mhz alá. HT NB órajel is legyen 2000Mhz alatt - lehet kevesebb is.
Aztán ha így megy, akkor kezdheted normálisra állítani a dolgokat...