hát a videóból annyi látszik, hogy grafikailag péeskettes szint még mindig. Ettől még lehet majd hangulatos, bár nekem már az előző rész sem feküdt igazán.
Üdv, Csabi

hát a videóból annyi látszik, hogy grafikailag péeskettes szint még mindig. Ettől még lehet majd hangulatos, bár nekem már az előző rész sem feküdt igazán.
Üdv, Csabi

az elozo nem is volt nagy kaland sajna. Nekem a 2. volt a nagy kedvencem... Sose felejtem el, mikor a csonakkal nem tudtam merre kell evezni, es kb 30 percen keresztul koricaltam korbe-korbe a tavon 
Ha valami hasonlo hangulata lenne ennek a resznek, azt nagyon nem bannam...
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

Látom már megint csak négyéves playert találtak a játékhoz. Bénázik jobbra-ballra, az egész videó unalmas. Hang késés nem tudom, hogy csak nálam van-e, de az is idegesített.
Egyébként grafikailag, az atmoszféra megfelelőnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ

+1
Biztos {HUN}Pisti-t kérték fel prezentálni, többet üti a levegőt, mint az nmy-ket. 
[ Szerkesztve ]
Szánalom.
A 2-3 vonal miért nem volt jó? 
"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)

Szimplán arról van szó, hogy nem a konami csinálja. A japánok jobban értenek a hangulatos horrorjátékokhoz.
DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ
Jó lenne ha valahogy visszakerülne hozzájuk a cucc.
Olyan szinten nyomasztó volt játszani a 2 őt néha, hogy eskü 2-3 hétig amíg esti program volt ez az egész szituáció járt az eszemben.
Nálam top5 játék. Jó lenne megint átélni hasonlókat 
"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)