Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az AMD kezd magára találni, egyre többet érdeklődik a termékei iránt az apple.

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#2) Immy válasza Killing (#1) üzenetére

Immy
(senior tag)

Attól még nem talál magára az AMD, mert sokan érdeklődnek iránta...

Mail!

(#4) hakosh válasza FlyingV (#3) üzenetére

hakosh
(kvázi-tag)

"(elég valószínű, ráadásul folytak állítólag tárgyalások az AMD cakk pakk megvételéről)"

Nagyon-nagyon remélem, hogy ez nem igaz. Annak viszont örülnék ha az egyes Apple gépekbe AMD alkatrészek kerülnének (a VGA-kon felül), csak ne akarja megvenni az AMD-t.

(#5) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Minden évben frissítik az összes Macet és iPodot, mi ezen olyan meglepő?

Én vagyok a PH! királya.

(#6) B4nd1t4 válasza FlyingV (#3) üzenetére

B4nd1t4
(tag)

"...ráadásul folytak állítólag tárgyalások az AMD cakk pakk megvételéről"

(i)Radeon meg (i)Phenom... :C lol

[ Szerkesztve ]

Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

(#7) blackrulz válasza B4nd1t4 (#6) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

milyen csomagolása lenne már a prociknak :DD meg végre az AMD proci birtoklása is életstílussá válhatna. én már várom, és akkor veszek asztali gépet is. eskü ;]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#8) Immy válasza FlyingV (#3) üzenetére

Immy
(senior tag)

Ezek nem nagy profitú termékek az Amd-nek. Attól még, hogy a forgalom és az elterjedtsége egy bizonyos szegmensben növekedni fog, az nem azt jelenti, hogy a profitja is ugyanilyen mértékben fog nőni.

Ettől függetlenül én is bízok a jó szereplésben, mert legalább a majdnem monopol helyzetet kicsit átformálja.

Mail!

(#9) P00By válasza DEJVID (#5) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Semmi. Ez csak egy "pletyka" helyzetjeletés :K :))

[ Szerkesztve ]

(#10) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Ha igaz a pletyka, mely szerint a Fusion megjelenése után lesznek AMD-s Apple gépek, azért az reklámnak sem utolsó (Az AMD-nek) Tudtommal az Apple többek között a fogyasztás és a processzor-graf vezérlő (együttes) Opencl támogatása miatt döntött úgy, hogy kihoz AMD belsővel szerelt Apple gépeket. Az viszont érdekes kérdés, hogy ezt hogy tálalják a megrögzött Apple fanok felé. Volt-van ugyan nV chipsettel, IGP-vel szerelt Macbook, de proci szinten nem történt ekkora váltás 2005-6 óta. Ha Apple ennyire komolyan veszi az első teszt példányokat, akkor most tényleg valami ütőset hozott össze AMD... (Főleg, hogy Intel már nem játszhat "fordítókkal" meg a konkurencia tönkretételével, "büntetésekkel" ha átállsz, meg ilyenek) Meg aztán, beérett az ATI felvásárlásából származó előny így, hogy végre lesz Fusion (asszem ez volt az eredeti cél) A tél kivételével kib**tul várom jövő év elejét :D

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#11) LordX válasza Immy (#8) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy Apple rendelés akármilyen pici egy darabon a haszon, nagy profit szumma, mert akkora a volumene - mielőtt az iPad kijött, gyakorlatilag elfogyott a NAND flash memória a piacon, mert csak az Apple-nek gyártott mindenki.

(#12) kcsa válasza vanhalen (#10) üzenetére

kcsa
(senior tag)

Szerintem hardcore gépbuherátorok kivételével - az apple által megcélzott közönséget figyelembe véve - kevesen tudnák hogy milyen proci van a gépben, és még kevesebbet érdekelne :)

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#13) blackrulz válasza kcsa (#12) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

és még kevesebb ember veszi pont azt figyelembe pc vásárláskor hogy a macben épp mi fut :)

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#14) flimo

flimo
(őstag)

7 colos ipadnek már talán értelme is lenne.

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#15) AkosL válasza flimo (#14) üzenetére

AkosL
(fanatikus tag)

En szvsz pedig annak nem latom. 10 colon mar lehet valami értelmeset csinálni, a 7 nekem tul pici lenne. Meg mar a zsebben nem fér el es ugyis taska kell hozza , akkor legyen nagyobb, a taskanK mindegy, de használat kozben nem. :)

(#16) David75 válasza AkosL (#15) üzenetére

David75
(őstag)

Ha nincs pénz ipad-re akkor vehetsz 7" ipad-et a touch és a nagy ipad közé belőtt árért.(nekem még így se érné meg.

100% No Modern Talking

(#17) AkosL válasza David75 (#16) üzenetére

AkosL
(fanatikus tag)

Nekem sem igazán, 170e kicsit sok egy 16-3g-s ért. (Az pedig, hogy Apple még nagyobb hátrány :D .)
Aki olcsóbban szeretne, itt vannak az androidos versenyzők. És év végén jön a dömping. Remélem. :)

[ Szerkesztve ]

(#18) flimo válasza AkosL (#15) üzenetére

flimo
(őstag)

De, lenne nagy előnye, mikor kézben tartva használod, olvasni meg bőven jó méret a 7". De előbb fogok kindlet venni negyvenért, mint apple szutykot 140-ért :))

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#19) LW

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem volt, nincs, és nagy esély van rá, hogy nem is lesz Apple termékem. Apple termékei épp oly visszataszítóak számomra, mint Jobs feje. :P Szóval, erősítsék. :DDD Az árcédulát még bele se vettem.

[ Szerkesztve ]

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.