Amikor megvettem a 24-105-öt, én is pont úgy gondoltam, hogy elég lesz az a 38 mm-is. Sőt, annyira elszánt voltam, hogy szereztem alá egy kitobit "ha mégis kell" alapon, hogy lássam, hogy működik a dolog. A 24-105-öt nagyon szerettem, kellemes volt, de képtelen voltam megbékélni avval, hogy mindennek csak a közepét láttam benne 
Bár a szavaidból úgy veszem ki, hogy te az L-es változatot használtad, az enyém pedig csak a mezítlábas IS USM volt -- elképzelhető, hogy az L-es egyéb erényeiért én is képes lennék megértőbb lenni
Bár a koppanás az koppanás (mármint a zumgyűrű végállásánál), akármilyen obiról is van szó.
Az a helyzet, hogy két obival már elég jól le lehetne fedni a palettát, akár utazáshoz is, de mindig felmerül, hogy még az sem mindegy, hogy hol kell cserélni, és az sem árt, ha van némi átfedés középtartományban a két obi között, hogy egyiknek se legyen muszáj pont a végét használni. Ezért lenne jó valami 18-125 és 70-200 körüli megoldás szerintem, ha csak az átfogást nézem. De ez csak filozofálgatás, amivel megy az idő 
[ Szerkesztve ]
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu