Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) drherbyke

drherbyke
(újonc)

15 éve játszom a civvel.
3 játék a kedvencem, HAlf lifeok, AVP, és Civ3.
A Civ3 nál mocskosabb , csalóbb játékot még nem találtak, ki, de talán épp ezért nem lehet abbahagyni.
Emlékszem hány nyugodt ügyeletben nyomtam a civ2 őt, majd mikor lett 3 akkor azt.
Ennek is ott a helye a polcomon.

(#2) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:C

I am a digital guy in an analog world *** Vigyázat, a moderátor harap!

(#3) EczkE

EczkE
(senior tag)
LOGOUT blog

Még sose próbáltam a Civ-et talán itt az ideje.
A 3. kép télleg ott van. :)

LG KF750 Eladó! Vodás, kitűnő állapotban!

(#4) cucka

cucka
(őstag)

Ha a közeljövőben játékos pc-t fogok venni, akkor az emiatt a játék miatt lesz.

(#5) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha nem kell hozzá valami erőmű majd akkor instant get. :)

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#6) yakuza.tora válasza drherbyke (#1) üzenetére

yakuza.tora
(őstag)

"A Civ3 nál mocskosabb, csalóbb játékot még nem találtak ki." - Én pedig pont ezért nem szerettem... :(

[ Szerkesztve ]

Alléz Olympique de Marseille!

(#7) kraftxld

kraftxld
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neeee... a végén új gépet kell vegyek :)
Ez a hexa felosztás elég újnak tűnik.

MCSE+M/S, MCITP - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#8) cucka válasza adalbert1 (#5) üzenetére

cucka
(őstag)

A Civ4 elfut az Intel gma950-es integrált cuccon is, szóval remélem, az újnál is hasonló szempontok szerint fejlesztenek.
(Amúgy is, nem hinném, hogy a csúcsgépet birtokló gamer pistike lenne a célcsoportja egy ilyen játéknak)

(#9) atike

atike
(senior tag)
LOGOUT blog

Uh. Azt hiszem ez megint jó sok embert fog jó sok ideig a monitor elé szegezni... :)

Elektromos érmevizsgálók eladók: http://href.hu/x/c7sw

(#10) Gordiann

Gordiann
(őstag)

ez szupi. sokat játszottam régen a 4. résszel. (én ilyen új generációs civ-es vagyok, a 3-at is csak kipróbáltam, a többit sajnos nem)

(#11) ollie válasza cucka (#8) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De azért sok rendszermemória kellett neki. 2GB alatt hajlamos volt a furcsaságokra nagy mapokon.

(#12) kraftxld válasza ollie (#11) üzenetére

kraftxld
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálam kilép a Civ4 kb 5-6 kör után, igaz ez a Rise of Mankind kiegészítő a legnagyobb mapon, és van már vagy 150 városom, igaz 4GB ram van a gépben.

MCSE+M/S, MCITP - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#13) torma99

torma99
(tag)

Nem sok innováció látszik a képeken...:( remélem jól megbonyolítják a fejlesztési lehetőségeket (persze ez nem fog megvalósulni)

Francaise des Jeux kerekes - Virtuális sárga trikós

(#14) ollie válasza kraftxld (#12) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az új modoknak azért jelentősen megnőtt a memóriaigényük, oda már lehet, hogy 4GB sem elegendő. Ha még e melett használsz grafikai modokat, akkor meg pláne.

(#15) cucka válasza ollie (#11) üzenetére

cucka
(őstag)

Igen, ezt én is tapasztaltam, főleg nagyobb térképeken és a játék vége fele voltak lassulások, amikor 1 gb memóriát használtam. Szerencsére memóriát olcsón és könnyen lehet bővíteni, akár notebook-okban is, szóval még mindig jobb, mint ha komoly videókártyára vagy processzorra lett volna szüksége.

[ Szerkesztve ]

(#16) cain69

cain69
(őstag)

ooooooooooooooooooooo yeah

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#17) adalbert1 válasza cucka (#8) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak megerősíteni tudom a többiek tapasztalatait: 2 GB Rammal a IV egy nagy térképen (és még csak nem is valamilyen moddal tolom) a vége felé eléggé be tud lassulni...

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#18) rum-cajsz

rum-cajsz
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

A hírből pont a lényeg maradt ki, hogy idén őszre tervezik a megjelenést, és állítólag az engine is új lesz:
Civ V coming

Pulse + flb-mod 1.5

(#19) adalbert1 válasza rum-cajsz (#18) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes elolvasni a kommenteket is, van pár amin döltem a röhögéstől, pl.:

"This will affect my marriage...."

"JESUS CHRIST! BEST NEWS SINCE... WELL... THIS IS PROBABLY THE BEST THING EVER!"

"I can never be productive again. I will be playing Civilization V all the time, and when I decide I need to escape, I'll try doing work. But I'll procrastinate and go on Facebook... where I'll then play Civilization. Which will inspire me to start playing Civ V again, because hey, it's not like I'm doing any work.

Aaaaargh.
"

"...based on the movie, 'V for Vendetta'."

"If I calculate how much I make an hour, and calculate how many hours I've spent on the various Civilization games I'm pretty sure I could have founded my own real civilization.....or at the very least paid off my house."

"dam, screw WoW:catalaysm
this is way better"

"I'm shaking. Someone please hold me."

"bye bye social life... must get as much fresh air into my lungs between now and fall as possible, i aint gonna be seeing the sky till well into 2011."

Nem gyengén Civ fanatikusok az illetők... :DDD

(#20) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez van ojan lyó lyátáték mint kánter sztrájk?

"Te magad légy a változás, amit a világban látni szeretnél." - Mahatma Gandhi

(#21) cucka válasza adalbert1 (#17) üzenetére

cucka
(őstag)

Igen, bár az ilyen körökre osztott játéknak az egyik előnyös tulajdonsága, hogy teljesen élvezhető marad akkor is, ha szaggat egy kicsit.

Amúgy azt figyelitek, hogy a térkép nem négyzetes lesz, hanem hexagon-os? Nem tudom, miért kellett most, 20 év után átváltani erre, de az biztos, hogy alapjaiban változtatja meg a játékot.

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.