15 éve játszom a civvel.
3 játék a kedvencem, HAlf lifeok, AVP, és Civ3.
A Civ3 nál mocskosabb , csalóbb játékot még nem találtak, ki, de talán épp ezért nem lehet abbahagyni.
Emlékszem hány nyugodt ügyeletben nyomtam a civ2 őt, majd mikor lett 3 akkor azt.
Ennek is ott a helye a polcomon.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
drherbyke
(újonc)

I am a digital guy in an analog world *** Vigyázat, a moderátor harap!
Még sose próbáltam a Civ-et talán itt az ideje.
A 3. kép télleg ott van. 
LG KF750 Eladó! Vodás, kitűnő állapotban!

cucka
(őstag)
Ha a közeljövőben játékos pc-t fogok venni, akkor az emiatt a játék miatt lesz.
Ha nem kell hozzá valami erőmű majd akkor instant get. 
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

yakuza.tora
(őstag)
"A Civ3 nál mocskosabb, csalóbb játékot még nem találtak ki." - Én pedig pont ezért nem szerettem... 
[ Szerkesztve ]
Alléz Olympique de Marseille!
Neeee... a végén új gépet kell vegyek 
Ez a hexa felosztás elég újnak tűnik.
MCSE+M/S, MCITP - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

cucka
(őstag)
A Civ4 elfut az Intel gma950-es integrált cuccon is, szóval remélem, az újnál is hasonló szempontok szerint fejlesztenek.
(Amúgy is, nem hinném, hogy a csúcsgépet birtokló gamer pistike lenne a célcsoportja egy ilyen játéknak)
Uh. Azt hiszem ez megint jó sok embert fog jó sok ideig a monitor elé szegezni... 
Elektromos érmevizsgálók eladók: http://href.hu/x/c7sw

Gordiann
(őstag)
ez szupi. sokat játszottam régen a 4. résszel. (én ilyen új generációs civ-es vagyok, a 3-at is csak kipróbáltam, a többit sajnos nem)
De azért sok rendszermemória kellett neki. 2GB alatt hajlamos volt a furcsaságokra nagy mapokon.
Nálam kilép a Civ4 kb 5-6 kör után, igaz ez a Rise of Mankind kiegészítő a legnagyobb mapon, és van már vagy 150 városom, igaz 4GB ram van a gépben.
MCSE+M/S, MCITP - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

torma99
(tag)
Nem sok innováció látszik a képeken...
remélem jól megbonyolítják a fejlesztési lehetőségeket (persze ez nem fog megvalósulni)
Francaise des Jeux kerekes - Virtuális sárga trikós
Az új modoknak azért jelentősen megnőtt a memóriaigényük, oda már lehet, hogy 4GB sem elegendő. Ha még e melett használsz grafikai modokat, akkor meg pláne.

cucka
(őstag)
Igen, ezt én is tapasztaltam, főleg nagyobb térképeken és a játék vége fele voltak lassulások, amikor 1 gb memóriát használtam. Szerencsére memóriát olcsón és könnyen lehet bővíteni, akár notebook-okban is, szóval még mindig jobb, mint ha komoly videókártyára vagy processzorra lett volna szüksége.
[ Szerkesztve ]

cain69
(őstag)
ooooooooooooooooooooo yeah
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Csak megerősíteni tudom a többiek tapasztalatait: 2 GB Rammal a IV egy nagy térképen (és még csak nem is valamilyen moddal tolom) a vége felé eléggé be tud lassulni...
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
A hírből pont a lényeg maradt ki, hogy idén őszre tervezik a megjelenést, és állítólag az engine is új lesz:
Civ V coming
Pulse + flb-mod 1.5
Érdekes elolvasni a kommenteket is, van pár amin döltem a röhögéstől, pl.:
"This will affect my marriage...."
"JESUS CHRIST! BEST NEWS SINCE... WELL... THIS IS PROBABLY THE BEST THING EVER!"
"I can never be productive again. I will be playing Civilization V all the time, and when I decide I need to escape, I'll try doing work. But I'll procrastinate and go on Facebook... where I'll then play Civilization. Which will inspire me to start playing Civ V again, because hey, it's not like I'm doing any work.
Aaaaargh.
"
"...based on the movie, 'V for Vendetta'."
"If I calculate how much I make an hour, and calculate how many hours I've spent on the various Civilization games I'm pretty sure I could have founded my own real civilization.....or at the very least paid off my house."
"dam, screw WoW:catalaysm
this is way better"
"I'm shaking. Someone please hold me."
"bye bye social life... must get as much fresh air into my lungs between now and fall as possible, i aint gonna be seeing the sky till well into 2011."
Nem gyengén Civ fanatikusok az illetők... 
Ez van ojan lyó lyátáték mint kánter sztrájk?
"Te magad légy a változás, amit a világban látni szeretnél." - Mahatma Gandhi

cucka
(őstag)
Igen, bár az ilyen körökre osztott játéknak az egyik előnyös tulajdonsága, hogy teljesen élvezhető marad akkor is, ha szaggat egy kicsit.
Amúgy azt figyelitek, hogy a térkép nem négyzetes lesz, hanem hexagon-os? Nem tudom, miért kellett most, 20 év után átváltani erre, de az biztos, hogy alapjaiban változtatja meg a játékot.