volt shuttle házam és abszolút nem volt hangos, sőt eddig a legcsendesebb pc-m egyike volt. Imádtam csak amikor szét kellett szedni akkor anyáztam rendesen, mert tényleg minden centi ki van ott használva. Procinak külön hűtőcsatorna (balról jobbra) és magában a házban is remek volt a szellőzés (előről hátra) mindez úgy, h 3 winyó volt benne (abból az egyik egy raptor).
2 évig szolgált nálam (AMD-s régi foglalatos, pont vitte az első generációs X2-eseket), viszont 2 év múlva kezdte megadni magát a táp és találni hozzá egy másikat lehetetlen volt vagy ha lehetett is akkor is piszok drága volt (valahol 20e Ft környékén). A másik ellenér a bővíthetősége mivel abban is csak két pcie kártyafoglalat volt és abból az egyik egy pci-e 1x amit kb semmire nem tudtam használni. Így maradt a VGA kari mint extra opció, mert az alaplapi nem éppen a legjobb volt. A vicc, hogy még itt pihen az íróasztal egyik polcán tökéletesen befért oda és nem zavar semmit. Működni működik, csak kiszámíthatatlan, hogy mikor akar pihenni a táp csak úgy.
Most egy Thermaltake Lanboxom van ami másfélszer nagyobb és akárhogy tuningolom nem bírom olyan csendre bírni mint a kis shuttle-t. Anno az volt 100e Ft környékén és lehet, hogy drága volt, de két évig nagyon meg voltam elégedve és most is az lennék ha a táp nem adta volna meg magát és nem kellett volna upgradelnem 4 magra 
[ Szerkesztve ]
Az igen az nem nem