Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

na. ilyen kávát minden monitorra és tévére. ez így jó

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#2) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ez már nem semmi. 6db 60 colost ide rögtön egy 5870 eyefinty mellé.
Nincs is vészes kávája még nagyon nem is zavarna.

Family Guy Online - Closed Beta

(#3) Integra

Integra
(Jómunkásember)

és made in japan, ami, a mai világban már ritkaság számba megy. :R

(#4) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért az vicces hogy 21.5"-on is(sőt alatta is) van fullhd, de 60"-nál is ennyire fussa

(#5) luw2win válasza brumesz (#1) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

ez így van, bár egy kis design-t belevihettek volna abba a vékony kávába :U

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#6) zuchy válasza HERR Z (#4) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

De ez az elterjedt szabvány. Lehetne 7000x4000-s felbontással is csinálni, de azt maxumim gépről tudná az ember működtetni. Film még nem nagyon van ennél nagyobb felbontásban (full-HD).

Amúgy elég impozáns lehet egy 60"-s.

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#7) erdoke válasza HERR Z (#4) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A 21,5" valószínűleg PC-s monitor, a hírben szereplő készülék pedig nem. PC-s monitor van nagyobb felbontással 30"-ban is.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#8) orbano válasza zuchy (#6) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ezeket nem éppen filmnézésre találták ki, mint ahogy az a hírben is szerepel. egy diszpécser-központba pedig azért elkéne a 7000x4000-is simán (tudom, épp ilyet fejlesztek szerényebb változatban).

A vér nem válik VAZZE!™

(#9) orbano válasza erdoke (#7) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem érted Te jól, hogy HERR Z-nek pont az a baja, hogy a 30"-os felbontás miért nem érhető el ekkora kijelzőkön. Én már egy 42"-os 2560-as kijelzőnek is tudnék örülni nagyon.

A vér nem válik VAZZE!™

(#10) erdoke válasza orbano (#9) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Csak azt értem, amit leír valaki... Ha több méterről néznek egy kijelzőt, teljesen fölösleges nagyobb felbontás, márpedig ezt arra találták ki.
Az, hogy neked meg másnak mi jönne jól és miért, akkor tudom meg, ha leírjátok. ;)

(#11) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mindegy azért nekem jó lenne egy ilyen így is,vajon mennyi lesz?

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#12) ZEN1TH válasza aram01 (#11) üzenetére

ZEN1TH
(senior tag)

sztem ne akard tuni az arat :DDD

No Hope = No Fear

(#13) Balika911 válasza brumesz (#1) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Mindegyikre talán mégse, de legyen ilyen is. Elviselnék itthon egy hasonlót. Azt a 42-est megjegyeztem magamnak, jövőre még utánanézek, hogy mit is tud. :)

[ Szerkesztve ]

(#14) orbano válasza erdoke (#10) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

senki nem mondta, hogy messziről nézve nem jó ez a kijelzp, vagy hogy nem arra találták ki. azt mondtad azt érted, amit leír valak. ezt speciel senki nem írta le. azt írtuk le, hogy milyen kár, hogy nem gyártanak a gyártók ilyen méretekben nagyobb felbontású kijelzőket.

A vér nem válik VAZZE!™

(#15) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

be 52arok , kell 1 ilyen kijelző ... a Sharp cuccok amúgy is rendkívül jók, és nagyon szeretem őket ... de ez a kijelző ez nagyon beteg :Y :Y

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#16) aram01 válasza Quan-Chi (#15) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az első "komolyabb" tv-m Sharp volt Imádtam :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#17) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na igen, ez az! Ilyennek kéne kinéznie a legtöbb kijelzőnek ilyen kávával! Nekem nemkell a csiri-csáré, legyen jó vékony a káva azt kész! Úgyis a képernyő a lényeg...

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#18) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

az komoly!

(#19) Kinder

Kinder
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

na és mennyi a csekély fogyasztás?

(#20) Strezi

Strezi
(kvázi-tag)

Hűűű, ez nagyon jól néz ki!!!

Ideje már kukázni az 50-es plazmámat :D Milyen ciki lesz má' lassanként a telepen a kukák mellett elkezdenek megjelenni a szar, senkinek sem kellő plazmák :))

Munkagep - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2194430

(#21) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sharp LCD egyenlö minöség,made in Japan....de maradok a plazmánál ;) abból is csak is Panasonic :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#22) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ez egész jól mutatna nálam. Szóval srácok hamarosan itt a Karácsony, dobjátok össze a zsét és lepjetek meg :DDD

(#23) i90venom válasza total90 (#22) üzenetére

i90venom
(fanatikus tag)

Szerintem sokunknak nincsen akkora szobája, ahol ezt értelmesen ki lehetne használni, illetve élvezni a filmet... :))

all glory is fleeting

(#24) Quan-Chi válasza i90venom (#23) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

ja, nekem elég nagy szobám van, de nem igazán tudnám hova rakni :) már a mostani 28"-os LG Flatron CRT TV is szűkös a sarokba ;]

(#25) erdoke válasza orbano (#14) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Egyszerű, olvass vissza, ki mit írt. Az, hogy mire való, benne van a hírben, amire itt reagálunk. Tehát leírta valaki.
Egyébként valószínűleg azért nem gyártanak 40-60" méretben nagyobb felbontású kijelzőket, mert azon az áron, mibe kerülnének, nem lenne rá komoly kereslet.

(#26) tetrix

tetrix
(tag)

- amúgy ha valaki igazán nagy képátlót szeretne,lehet projektorban is gondolkodni! annak legalább van a mozi-fílingje; bár a legtöbb 1024x768-as felbontású. .. és nyilván nem olyanoknak találták ki akik 1920-as számú pixelsorokat számolnak ráérő idejükben

(#27) Quan-Chi válasza tetrix (#26) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

lehet hogy csak én láttam eddig szar projektorokat , de a suliba is nagyon profi van a 200fős előadóba ! de viszonylag közelről nézve (5-10m) elég pocsék szemcsés a képe ! azért egy fullHD vagy még jobb felbontású kijelzőnek lényegesen szebb képe van, sokkal halkabb is , és az élettartami is sokkal több :K

(#28) i90venom válasza Quan-Chi (#27) üzenetére

i90venom
(fanatikus tag)

Ez most olyan, hogyha a moziban is közel mész a vászonhoz, ott is látod a pixeleket/homályosodik, de ez szinte minden képalkotónál igaz, csak van olyan, ami már tényleg túl kicsi.

Egyébként meg amire utaltam az előző hsz-omban, hogy ezeket nem arra veszik, hogy betegyék egy olyan szobába, ahol max. 3 méterről lehet látni. Ha ezeket közelről nézed, szinte élvezhetetlen, mert kapkodod a fejed. Moziban sem az első sorba szoktál ülni, hanem minnél feljebb, távolabb a vászontól, hogy minél jobban ráláss az egész képre.

all glory is fleeting

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.