Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) nincsisbéla

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem tűnik rossz vételnek. Mondjuk nem tudom milyen minőségű. De nekem a Sharp-ról csak pozitív tapasztalatom van, tehát annyira rossz nem lehet. Viszont a Phillips... Nem is írok róla :D Kíváncsi vagyok hogy élőben milyen. Így képekről jónak látszik :)

Mentalita'

(#2) junior11

junior11
(fanatikus tag)

Ilyen randa távvezérlőt sem láttam még... :DDD :DDD

(#3) epityesz válasza junior11 (#2) üzenetére

epityesz
(fanatikus tag)

ronda és finom ;]

tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(

(#4) waverider válasza nincsisbéla (#1) üzenetére

waverider
(senior tag)

a minőséggel nem lehet probléma, aki már látta az Sharp AQUOS szériáját csak boltban a többi gyártó terméke mellett, az rá sem nézett a többire, annyival szebbek a színei, tisztább, tűélesebb képe van. A Quatronról sem tudok mást mondani, bár nekem a fentebb említett széria adott. :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#5) Tutu7030

Tutu7030
(őstag)

Maradok a B650 samunál. :D

LG Optimus 2X P990 CM-7-11142011-Nightly /Telenor/

(#6) (ÉN)közPONT

(ÉN)közPONT
(őstag)

Mutatós darab...visszafogott..

BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

(#7) shteer válasza Tutu7030 (#5) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az kéne nekem is a B550 helyett :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#8) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Korrekt, részletes, objektív teszt, le a kalappal. :R

Egy két helyen megcsillan a TV, de nagyon sok a kompromisszum így elsőre... :(

(#9) micimacko

micimacko
(tag)

Nekem ez így nagy csalódás.

Pedig ezt a TV-t néztem ki a mostani 37-es helyett, amit a kisfiamék kapnak meg. Mindkét Sharp TV-m még rendes Sharp és én megszoktam a menürendszerét, ami szerintem úgy tökéletes ahogy van. Ahogy elolvastam a tesztet az jutott eszembe, hogy nagyon visszaesett a minőség.
Nagyon gagyi a távirányító, a menürendszer és EPG pocsék, a médialejátszó is hányadék :(, ez utóbbi személyesen is tapasztaltam a Saturnban kiállított darabnál, ettől sokkal okosabb egy 10eFt-os külső lejátszó.
Biztos, hogy nem ez lesz a következő Sharp TV-m :(

Mert a szörnyek nem élnek boldogan, míg meg nem halnak

(#10) HUNPSP

HUNPSP
(tag)

Nem tűnik rossz cuccnak. :R
Igaz, én most vettem új Samsung monitorokat és tévéket, teljes mértékben megvagyok elégedve velük, nem hittem, hogy ilyen sokáig bírja egy-egy Samu, így újonnan pedig igazi öröm. :)

Ha egyszer privátot kapsz, akkor illene is rá valamit reagálni. ;)

(#11) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hmmm inkább saját ötleteiből építkeztek volna Sharp-ék.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#12) MegalodonS

MegalodonS
(senior tag)

Ennek az aran,egy 46'' Samu is kijon!

(#13) kcsa

kcsa
(senior tag)

Philips tv-vel rendelkezem, de a Panasonic menüje után kész gyötrelem...
Maradjunk annyiban hogy kb. bármi jobb ennél :D

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#14) feld válasza MegalodonS (#12) üzenetére

feld
(kvázi-tag)

Lehet de ha láttad a képét akkor elfeleded a samut hiába nagyobb ...
Aki mindent játszó tv-t akar az kösse rá a gépet vagy egy média centert.

A menü ... 1x kell hozzányúlni és csal fél óra"szenvedés" ... már akinek ... max

Ez még eredeti Japán . jól szól és jó a képe .
Én bátran megvenném ha lenne pénzem .

( Távirányító ... logitech univerzális ;) jobb bármelyik gyártó távirányítójánál )

(#15) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

kinézet tetszik, tudás reális bár árában nem a legjobb, távkapcs borzalmas.. maradunk a nagyhatalmaknál :)

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#16) MegalodonS válasza feld (#14) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Azert lehet hogy szebb a kepe,meg is inkabb a meretet valasztom.Azert a samu sem rosszabb,hidd el nekem,mert itt nezem,mar tobb mint 1 eve ;)

(#17) MegalodonS válasza sNORh (#15) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

A tavkapcs a samunal is borzalmas,ugy latszik ez most trendi :D:D

(#18) kcsa válasza MegalodonS (#16) üzenetére

kcsa
(senior tag)

Gondolom te is az a fajta vagy akit hiába győzköd az ember hogy nem a méret a lényeg... Kompenzálni kell no. :D (No offense :D)

(#19) MegalodonS válasza kcsa (#18) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Igen,sajnos jol latod a helyzetet :D A meret mindenhol fontos plane ha filmet nezek ;)

(#20) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

Energiatakarékos módban a fogyasztása?

(#21) sNORh válasza GIJoe (#20) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

kevesebb, mint nem energiatakarékos módban :DDD ;]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#22) GIJoe válasza sNORh (#21) üzenetére

GIJoe
(fanatikus tag)

ha Otthoni módban: 42 watt akkor csak kevesebb lehet... :U nincs vkinek ilyen vasa?

(#23) Donvit078

Donvit078
(tag)

Én is néztem őket működés közbe de pár darabnál észrevettem hogy a szélüknél hullámzik a kép a szélső fél centis részen hát ez milyen már 100-ezrekért, van még mit fejlődniük én még maradok jó sokáig az elektronágyúnál :D :R

vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek

(#24) brabus

brabus
(lelkes újonc)

Néhány észrevétel a teszthez. Lassan egy éve nekem is Philips TV-m van, a menü rendszere szinte ugyan az mint ennek a Sharp-nak. Én nem tartom bonyolultnak de még nehezen átláthatónak sem. Az EPG-ben sincsen semmi bonyolult. Bár nem tudom, hogy itt hogy működik. Amúgy pedig ha 1x be van állítva a TV akkor már nem nagyon kell a menüben bolyongani.
Azt meg végképp nem értem, hogy ha a Sharp iderakta ezt a tényleg csúnya távvezérlőt, akkor azért miért a Philips a hibás?
Még valami: a Philips azért letett már annyit az asztalra, hogy az együttműködés csak hasznára válhat a Sharp-nak.
Még annyit, hogy jó vétel volt a Philips, Samut biztos nem vennék. De hát amikor a vásárlás során egymás mellé tették a Philipset és egy Samut, el is dőlt a kérdés. Pedig az eladó minden áron a Samut akarta rám sózni.

Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525

(#25) brabus válasza feld (#14) üzenetére

brabus
(lelkes újonc)

"Aki mindent játszó tv-t akar az kösse rá a gépet vagy egy média centert."
+1

Nokia C6-01, Minolta Dynax 7, Sony Cybershot R1, Becker Traffic Assist 7977, FujitsuSiemens Pi 3525

(#26) HUNPSP válasza Donvit078 (#23) üzenetére

HUNPSP
(tag)

És ezeket még mindig veszik egy csomóan, gondolom. :)

(#27) sNORh válasza brabus (#25) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

vagy a gépre :)

(#28) benoce válasza sNORh (#15) üzenetére

benoce
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Távkapocs tényleg borzalmas, főleg ha előtte mondjuk egy LC-40LE810E modellé volt a kezedben. Más, az abban látott EPG után, ez egy viccnek tűnik - sajnos. Nem tudom miért kellett kidobni egy jó működő/áttekinthető megoldást.

(#29) micimacko válasza benoce (#28) üzenetére

micimacko
(tag)

Én is erről beszéltem. A jelenlegi 2 Sharp TV-m menüje és táv-ja tökéletes. Ez vicc ahhoz képest.
Egyébként most olvasgattam teszteket külföldi oldalakon, és az egyik legcsúcsabb Samu TV (7000-es sorozat) képe valami gyötrelem volt...annyira murás, cloud-os volt, hogy rossz volt ránézni. A teszt végén meg is említették. Ellenben a Sharp TV-knél pont azt emelték ki, hogy mennyire egyenletes a képe a többihez képest. Azért a Sharp még tud panelt gyártani.

(#30) Laci.M válasza MegalodonS (#17) üzenetére

Laci.M
(fanatikus tag)

A Samu távirányító ronda, de legalább nagyon jól használható, és van világítása is. Szegény Sharp csúnya, és ostoba elosztású.
Én is Samut használok, és a következő is az lesz, ha összejön rá a pénz. 32C650-ről váltanék 40D5500-ra. A 32C650 egy tizenéves CRT-t cserélne le. Ég és föld lesz a különbség :D :D

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#31) HUNPSP válasza Laci.M (#30) üzenetére

HUNPSP
(tag)

Örülök neki, hogy ennyi Samu használó van. Akkor nem én vagyok a hülye, hogy most szereztem több félét is. :)

(#32) pumpika666

pumpika666
(lelkes újonc)

az alsó kategóriákban meg az orion cuccait használja a sharp :D
vagy legalábbis az orionnál korábban láttam azt a menürendszert, amit az alap sharpok(idei modellek) használnak
aki nem hiszi, menjen el a legközelebbi áruházba és kapcsoltassa be a menüt az orion 32-es led tv-én és a sharp óccsó 32-es tv-jén
SZÉGYEN GYALÁZAT! :( :W

(#33) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem meg rossz irányból néztétek a tv-t. Ez egy 100%-osan philips TV, sharp felirattal.
Kb. olyan, mint a deawoo/chevrolet lacetti.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#34) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Ez a tv egy vicc.
Elég sokat használta ezt is és nem csak hogy sok mindent átvettek a Philips-től, hanem ez konkrétan egy Philips modell minimálisan változtatott dizájnnal.
A Philips távirányító vezérli a tv-t és még ugyan az a hiba is megvan a készülékben mint a legújabb Philipsekben(nevezetesen akkor is kikapcsol 4 óránként ha mi minden ilyen irányú opciót kiiktattunk... :) ).
Míg a Philips-től ez egy nem rossz készülék, addig a Sharp helyében égne a pofám rendesen...

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#35) MegalodonS válasza Laci.M (#30) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Abban igazad van,hogy vilagit,de nem olyan erzekenysegu mint mondjuk a Sony.Vegul is rakhattak volna bele egy lezer pont mutatot es akkor konnyebb lenne az iranyitas.

Nem ertem :( hogy ilyen szintu TV-nel,miert nem lehet egy normalis taviranyitot adni

(#36) HaRdCoRe^mp4

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)

Szerintem árban korrekt.

Telszámom: 30/847-98-09

(#37) kcsa válasza BloodRay (#34) üzenetére

kcsa
(senior tag)

(nevezetesen akkor is kikapcsol 4 óránként ha mi minden ilyen irányú opciót kiiktattunk... ).

Basszus én azt hittem én vagyok a hülye amikor este bealudtam tévénél, és arra ébredtem hogy kikapcsolt, asszony meg állítja hogy nem ő volt... :Y

(#38) BloodRay válasza kcsa (#37) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Nem, ez a 2011-es Philips-ek(így ennek a modellnek is) egy plusz "funkciója". :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#39) Isee válasza HaRdCoRe^mp4 (#36) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

És még nem is csúnya, egészen "kellemes" kinézete van :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#40) micimacko válasza BloodRay (#38) üzenetére

micimacko
(tag)

Erről bővebben? Akkor is kikapcsol 4 óránként, ha adás van? Tehát mondjuk beteszek egy 4 és fél órás filmet (még ha nincs is :D ), akkor 4 óra múlva automatikusan ki fog kapcsolni a TV? Vagy ha van bármi művelet (pl. hangerő változtatás, csatornaváltás...stb.) akkor már nem?

(#41) micimacko válasza Isee (#39) üzenetére

micimacko
(tag)

Egy az egyben Philips forma. Nekem a legutolsó ami nagyon bejövős az a 830-as Sharp.

(#42) kcsa válasza micimacko (#40) üzenetére

kcsa
(senior tag)

A saját esetemből kiindulva úgy gondolom, hogy ha négy óráig nem nyomsz meg egy gombot se, akkor kapcsolhat ki.

Cifrább az eset nálam, hiszen STB-n keresztül megy tv, tehát könnyen előfordulhat hogy négy óráig nem nyúlok a TV távirányítójához :F

(#43) HaRdCoRe^mp4 válasza Isee (#39) üzenetére

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)

Nekem is bejövős,elfogadnám. =)

Telszámom: 30/847-98-09

(#44) flaki

flaki
(újonc)

A Philips inkább a felső kategóriában szállítja a tv-it. Nyilván vannak nekik ugyanolyan olcsó tv-ik is, mint pl. egy Samsungnak, de a Philips csúcsmodellek legtöbbször tesztgyőztesek és baromira drágák.
Az ne tévesszen meg senkit, hogy a bemutatóteremben egy direkt a tv-re tuningolt demó anyag hogy néz ki. MIkor én legutoljára Sharp tv-t néztem, nagyon szép volt a képe, de a MM-os eladó szerint a Sharp nem engedte hogy a demófilmen kívül más anyaggal is kipróbálják a tv-t. Szóval nem azt vettem, hanem a Philipset.

(#45) micimacko válasza flaki (#44) üzenetére

micimacko
(tag)

Fura, de nálam ilyen probléma nem állt fenn, amikor a Saturnban próbálgattam a TV-ket. Először a Sharp-ra tettem rá a pendrivet az eladó jelenlétében, és amikor láttam, hogy mennyi gyászhuszár a médialejátszója, akkor megkértem, hogy nézzük meg a többit is. Kb. 3 héttel ezelőtt volt ez, s akkor már sejtettem, hogy Philips-es a TV, mert az ott lévő Philips ugyanazokat nem játszotta le, s minő véletlen még a menüje is ugyanolyan volt. Pana egyetlen 1 file-t sem érzékelt, pedig azt érzékelte, hogy USB-re tettünk hardware-t, de látni már semmit sem látott. 3 Pananál is ugyanaz volt a helyzet. A Samsung volt az egyetlen, ami szinte mindent vitt, de az sem volt hibátlan.

Az meg csak infó, hogy a Philips a legdrágább TV-ibe tesz Sharp kijelzőket. Elhiheted, hogy a Sharp a saját készülékeibe is azokat teszi. Kivétel a manapság alsó kategóriában megjelenő TV-it, mert szerintem azokba már valami mást tettethet.

(#46) Charlie

Charlie
(tag)

Azért a valódi fogyasztásra is kíváncsi lennék mert az 48Watt teljesen kizárt.

(#47) rog75 válasza micimacko (#45) üzenetére

rog75
(kvázi-tag)

A 2012 Philips modelleknel ez nem igy lesz, lesznek Sharp/Samsung panelesek vegyesen a dizajn is elegge megvaltozik.

[ Szerkesztve ]

(#48) GIJoe válasza Charlie (#46) üzenetére

GIJoe
(fanatikus tag)

up

(#49) micimacko válasza Charlie (#46) üzenetére

micimacko
(tag)

Márpedig elhiheted...a Sharp fogyasztásban mindig világelső volt. Az én lassan 2 éves 40"-os Sharp TV-m 66W-ot eszik (mértem), szóval simán eljutottak oda technikában, hogy 50W alatt legyen. Egyébként a 46"-osnak is csak 56W-ot írnak.

(#50) micimacko

micimacko
(tag)

Egyébként aki isteníti a Samsungot, míg pl. Philipset lehúzza, annak ajánlom ezt. Mindkettő az adott márka csúcsát képviseli. Jól látszik, hogy a Samsung mennyire inhomogén, tele múrával.

SAMSUNG 7000-es sorozat

Philips 7000-es

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.