Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok mennyivel löki majd meg az árakat ez a modul. Na meg, hogy melyik gyártó fogja alkalmazni / megvenni...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#2) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Remek!

Várjuk őket széles körben!

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#3) debrejo

debrejo
(fanatikus tag)

Két napja próbáltam egy 3 hetes kiskutyát felvenni videóra, mivel futkozott ezért nekem utána kellett mennem állandóan. Nem ecsetelem mennyire rossz felvételek lettek. Ölni tudtam volna egy ilyen optikáért :D

(#4) kolosanyi

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szuper, csak éppen a stabilizálás mellé nem társul majd valami hú de nagy minőség. Legalábbis a méret erre enged következtetni, de ne legyen igazam...

A lepényhal megy előre, a remény hal meg utoljára.

(#5) Dare2Live válasza kolosanyi (#4) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

BSI szenzor szoval akár képminőségben is jó lehet. + Azért egy 3stopos stabi is azt jelenti, hogy ISO 100on maradhatsz, nem kell useless 800ra emelned.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#6) MarQs válasza Dare2Live (#5) üzenetére

MarQs
(fanatikus tag)

Szerintem a szenzorra értette...
Az 1/3,2 hüvelyk még mobilok között is sovány - főleg a haladó kategóriában.

...ellenben joggal merül fel az emberben a kérdés, hogy ez az egész anti-piracy háború nem csak egy átkozott ürügy-e az internet szabad használata ellen, legyen bármennyire puha előírás is ez az ACTA-féle egyezmény...

(#7) kolosanyi válasza Dare2Live (#5) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És (#6) MarQs.

Igen, a szenzorra értettem, nekem ez baromira nem jön be. Hangyaf@sznyi érzékelő, 12 megapixel. Szuper... Stabilizálás ide, BSI oda, nagyon kíváncsi leszek. Elég megnézni az Arc, Neo stb féle Exmor R izét. A tesztek alapján semmivel nem jobb (vagyis nem sokkal), mint az addigiak. Pláne nem úgy, hogy méretet csökkentenek és felbontást növelnek. Addig nem lesz itt minőségbeli ugrás, amíg nem a szenzor méretét növelik (N8 ugye). Márpedig nem fognak, mert ugye "penge" telefon kell gagyi kamerával, meg gáz üzemidővel. Csak azt nem értem minek a vékonysági háborút erőltetni. Ha kenyérvágót akarok venni, akkor az nem egy telefon lesz, na de ők tudják (vagy nem)... :(

(#8) MarQs válasza kolosanyi (#7) üzenetére

MarQs
(fanatikus tag)

Nem tom - mert nem értek hozzá, ill. nem nagyon látok bele - de ha egyszer már volt egy gyártó, aki "képalkotás VS. mobilok" terén értelmes méretű szenzort tudott szuszakolni a ketyeréjébe, akkor a piac miért nem tudja/próbálja legalább elvben követni az elgondolást?
Érthető, hogy most a neten lógás + a csilli-villi leszállópálya méretű kijelzők adják a trendet, de amit egyes gyártók fényképnek, uram bocsá' fotónak neveznek, az több, mint kiábrándító... szerintem egyenesen nevetséges, de mind1, nem számít.

Amúgy, hogy szó ne érje a ház elejét, süvegelendő a Sharp fejlesztése, mert ha jól sejtem, elsők ezzel a megoldással a piacon és úgy tűnik innen távolról, még működik is a szerkezet.
Szal, csak így tovább! Következő lépésként mehet mellé egy nagyobb képérzékelő...

[ Szerkesztve ]

...ellenben joggal merül fel az emberben a kérdés, hogy ez az egész anti-piracy háború nem csak egy átkozott ürügy-e az internet szabad használata ellen, legyen bármennyire puha előírás is ez az ACTA-féle egyezmény...

(#9) kolosanyi válasza MarQs (#8) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyszerűen túl nagy méretű egy normális érzékelő egy jó optikával. Akkor nem lehet ilyen 10 mm vastagság alatti csodaketyeréket gyártani (amit meg se tudsz normálisan fogni, mert kiesik a kezedből, főleg ha jó kis csúszós műanyag, vagy fém; a Nexus S-em 11 mm vastag és tok nélkül nem szeretem megfogni, mert mindig attól félek, hogy elejtem pedig tartottam már egy-két telefont).

(#10) windlaci

windlaci
(kvázi-tag)

Az új eszköz a régihez képest mindenképpen pozitív előrelépés,de amíg a nagyjából egy milliméteres optikával bohóckodnak addig képminőség javulásra még csak ne is számítson senki bárki is a telefon gyártója.

...I am just a man...not superhuman...not everman...

(#11) MarQs válasza windlaci (#10) üzenetére

MarQs
(fanatikus tag)

Nem az optika rontja le a mobilok képeit...

(#9) kolosanyi
Mobiloknál nekem bőven elég lenne az N8 1/1,83 hüvelykes érzékelője - sok kompaktot kenterbe + oda és vissza ver - az optikánál a mozgástér meg úgy is egyenlő a nullával, szal az akár még az egy-két darab üvegzoomos "fehér hollóknál" is fix lehetne, ha ezzel mondjuk tovább javulna a fényerő...
Mindezekért én simán oda dobom a penge vékonyságot.

[ Szerkesztve ]

(#12) kolosanyi válasza MarQs (#11) üzenetére

kolosanyi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is simán dobnám a vékonyságot, de ez "nem divat". De majd csak észhez térnek egy idő után (vagy nem).

(#13) Skynet258

Skynet258
(PH! addikt)

Van róla actual footage is, lehet látni a képminőséget, meg hogy mennyire hatékony a dolog a valóságban. ;)

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#14) MarQs válasza Skynet258 (#13) üzenetére

MarQs
(fanatikus tag)

Wow, köszi az infót!
Hatékonynak tűnik a megoldás - érezhetően jobb.
Thx!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.