DIR-635 persze kimaradt...
emberek... "fan" és nem "fun"...
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral

DIR-635 persze kimaradt...
Most igen, de szerintem dolgoznak rajta. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Nem tudom miért, de a DIR-635-ös valamiért kegyvesztett lett. USA-ban már nem is forgalmazzák (Talán ezért is érkeznek firmware-ek hozzá kicsit később). Viszont EU-ban még igen, meg fogják is.
Amúgy az ftp-re irányító link nem lett tökéletes
..
Könnyítettem a navigáláson. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Pöpec
! 

Sziasztok!
A dir-655 -höz melyik firmware-t használtok a dlink ftp-n fennlévők közül?
DIR-655A4_FW121B03.zip
DIR-655_FW111WWB25.bin
DIR655A1_FW111EUb02.bin
DIR655_FW111b34.bin
dir-655_firmware_103.bin
Nem egészen maradt ki, ha B hardware verziós akkor még két hét és hozzá is lesz ilyen firmware.
Egészen pontosan azok a routerek támogatják a shareport-ot amelyek ubicom ip5k procival készülnek (dir-635 b verz., dir-655, dir-855).
...és nem csak nyomtatókat, szkennereket és usb hdd-ket kezel, nekem megy vele
az usb-to-serial átalakitóm, a webkameráim és az ipodom (régi 6gb mini) is.
Mostanában ritkán vagyok itt a Fórumon....

wow ... ez azt jelenti, hogy akár a multifunkciós kis csodámat is hozzácsaphatom usb-n keresztül? ( samsung clx-2160 scanner & printer )
és akkor ezen tulajdonképpen majd csak áramlik az adat oda-vissza és az eszköz drivere elég, ha az azt felhasználó számítógépeken van feltelepítve? ( megjegyzem néha már nagyon hiányoltam ezt )
( még nem olvastam végig a leírásokat, de délután szerintem akkor kisérletezgetés lesz )
http://renidani.blogspot.com/

szia, n ezt használom: Firmware Version : 1.20EU, 2008/09/04 ( ő maga ezt javasolta ... pár hónap késéssel az USA verzió létezése után egyszercsak lett EU is )

Azért vicces, hogy 1-2 évvel ezelőtt még sehol nem volt minőségben és szolgáltatásokban a D-Link, most meg több szolgáltatást nyújtanak a felsőkategóriás routerei, mint az Asus és Linksys termékei.

Nna, akkor haza is rohanok, és megnézem. Ami igazán érdekelne az a HSDPA modemek támogatása.
Tudsz valamit ezeknek a működéséről? Van egy SonyEricsson HSDPA modemem, ezt szeretném esetleg működésre bírni 

Köszi, akkor felfrissítem az enyémet. sikerült a nyomtató/szkennert a router usb-n életre kelteni?

Ha megy a scanner is, akkor szoljatok! 
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

Canon 4200F, vagy F4200, vagy ilyesmi, most nem megyek oda leolvasni
megy, de oda-vissza megy a leolvasófej, mert lassú az USB.
Viszont a HSDPA-t még nem sikerült beüzemelni rajta ZTE modemmel. Mondjuk sokat nem is próbálkoztam.
http://szucsati.net/

megnéztem B1 hw rev. Akkor most már csak azon reménykedek hogy tényleg lesz ehhez is fw upgrade, és még nagyobb álmom hogy a HSDPA modemek is menjenek

USB hub-on keresztül több eszköz is ráköthető egy időben?
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

sikerült .... az usb hub viszont engem is érdekel 
ha valakinek lenne ilyenje, akkor megoszthatná a tapasztalatait 
( szkennel-nyomtat-pendrivera ír/olvas ) ... mondjuk nem sokat bíbelődtem vele, mert sajna nem sokat voltam még otthon 
Annyit kérdeztek.... 
Most próbálom a BETA verziót a 635 B1-en.
Fasza 
Amivel eddig próbáltam :
- USB HDD (Freec** 80 GB)
- USB pendrive (1,2,8,16 GB)
- USB Microsoft egér
- USB webkamera (D-link, valami régi)
- USB-to-Serial átalakitó
- 11-in-1 kártyaolvasó
- Canon Lide 25 scanner
- Iphone
- Ipod touch
- Ipod mini (6gb...régi)
- LG Viewty mobil (adatátvitel NEM 3G-re !)
- HP officejet multifunkciós valami
Ezekkel mind megy.
Ipod, iphone, lg telefon esetében természetesen tölti is 
USB pendrive/HDD olvasási sebessége 3000 kbps, irás 2500 kbps - nem
fénysebesség, de megy frankón.
USB hub-al délután megnézem.
Ami fontos (irtam anno a 655 meg a 855-nél is) ez Shareport (Shared USB) tehát
1 kliens - 1 eszköz !
Azaz egyszerre egy user használhatja a rádugott USB eszközt - amig Ö le nem
csatlakozik róla addig más nem tudja !
3G telefonkezelés még nem megy, az majd január elején.
USB hubbal is megy.
Legalábbis Dlink 4 és 7 portossal biztos - elvileg 100% hogy bármely gyártó
usb hub-jával menni fog.

honnan sikerült a beta verziót leszedned, én is szívesen kipróbálnám...

Bocs... Ez törölhető... Vagy mi...
[ Szerkesztve ]

igen a link ott van, csak a beta driverek nem. ezért bátorkodtam megkérdezni olyan embert aki valahonnan máshonnan levadászta a beta drivert...
Tegnap betelefonáltam nekik, és már fel is rakták! 
Ilyen support + 11 év gar miatt nagyon megéri a 635.

cool, köszi.
Kár, hogy ftp servert nem tud....
Meg sajna az én trendnet tu2-et200 mobil dokkoló portreplikátoromtól teljesen meghülyül és fél percenként újraindul... 

Ráteszel egy NAS szervert és azon asszem van FTP. lehet rosszul tudom.
nas szervert bármelyik routerre lehet tenni...

Valaki el tudná nekem mondani, hogy hogyan tudnám a firmware-t frissíteni a d-link dir 635-ös routeremen!
Előre is köszönöm.

Problémás lesz, mert a hardware verzió A1-es és az 1.09-es firmware van fent, amitől nem találtam újabbat.

Windows 7 alatt nem akar mukodni a shareport utility.
Van valami megoldas, vagy valakiek mokodik?

szia,
64 bites vista alatt is azzal "játszik", hogy eldobja-megtalálja a rá dugott cuccokat, így pl 5 perc ezen keresztül kinyomtatni egy 3-4 oldalas doksit ( plusz ugye a nyomtatási idő )