Csak pár képet láttam a játékról, de szerintem a sötétebb túlzott (nem valós) komolyságot feltételez. Egy ilyen egy Total War-hoz illik, de tudtommal a Settlers sokkal inkább "szelídebb" nem ennyire komoly és véres.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
"your kingdom, your choices, your victory..." mekkora szavak...
inkább semmit nem fűzök hozzá... a felső borító a settlers-es... az alsó olyan 300+rettenthetetlen+gladiátor keverék valami... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Lol, nem is értem miért nem az USA borítóval akarják elsütni mindenhol. 
Milyennapvan?
Az oké, hogy sokszor különbözik az amerikai és európai ízlés(elég megnézni a filmeket/sorozatokat, ami ott sikeres az itt nem feltétlen az és vice-versa), de hogy ennyire...Én is két különböző játékra gondolnék ha nem lenne rajta a cím. Egy okra tudok gondolni, hogy újabban nagyon komolyan tiltják a véres/erőszakos borítókat és játékokat, főleg Németországban, de a franciáknál és angoloknál se ritka.... Ez egy fajta "beintés" azoknak akik minősítik a játékokat, a cenzoroknak. Tudom, hogy a Settlers abszolút az erőszakmentes játékok közé tartozik, de az Ubi kicsit se akar kockáztatni..lehet felmérték és itt nagyobb sikere van az ilyen színes, vidám borítóknak.
No Antivirus

drachos
(tag)
Hol látsz egy csepp vért is a képen? 
Egyébként Amerikában szerintem inkább azért van így, mert ránéz a 10 éves elkényeztette kölyök, és ez kell neki, nem érdekli, hogy mi is az egyáltalán, mert tudja, ha neki az kell, akkor a szülő megveszi. A külsőség nagyon fontos, és persze mások az elvárások, mint itt. Ez Európában még ennyire nem divat, itt azért megfontoltabb vásárlók vannak
Szerintem valami hasonló van a dolog mögött.
[ Szerkesztve ]
Kit érdekel a borító ? Settlers 3-t korszerű grafikával.
just be
Az viszont kérdéses, hogy melyik fejezi ki jobban magát a játékot. 
Kiadhatom a Doom3-at én rózsaszín, Barbie Doll-os borítóval is, attól még Doom3 marad.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”

boeing
(senior tag)
Ezt a játékot már nagyon várom,nekem mindegy a csomagolása. 
Ubi
Nem kell rajta csodálkozni. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Német nyelven kiadták, Aufbruch der Kulturen és traditional edition néven, de csak németül.
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
mind 1 hogy milyen takaró van rajta attól ez még egy jó game lesz !!! addig meg nem érdekel senkit szentem csak jöjjön már !!!!! 
Verba volant, scripta manent. | www.uncleducky.wordpress.com

Sicilian
(őstag)
A második az jobb..
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
Igazából egyik sem jön be.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.