Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) syn7h37ic

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sejthető volt már, hogy vizimadár szindróma lesz ez a hibás széria.

(#2) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem a 256-os verziót , azért dobták piacra , hogy a GTS tulajok megnyugodjanak , hogy "lám lám jó , de kevés a memória " ...a lowcost vásálók meg inkább ezt vegyék , így a vérpistikéknek is lesz mivel gizdázni ....
Esetleg 64 bites verzió nem lesz 79 euróéert :F ;] :DDD

(#3) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sejtettem...:)
Eddig tartott a GTS és GTX tulajok öröme... :))

(#4) slayer006

slayer006
(PH! addikt)

ez már beteges ez a hisztéria a 88GT körül :((

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#5) Calibos válasza syn7h37ic (#1) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Akkor ki hazudik? Mert valaki hazudott?!
Szerintem pedig igaz a hír hogy visszahívták a kártyákat...

(#6) Savanya válasza Keldor papa (#3) üzenetére

Savanya
(PH! addikt)

:K , meg az olyanoké fokozodik mint :))

(#7) MZsoltee

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az is lehet hogy a maga az nvidia kezdte el jó kis hercehurcát, volt és legalább szó volt a karikról szerintem már a jövö márciusban a gyártó sorról lejövö 88GT-k is el vannak adva :D

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#8) disused

disused
(lelkes újonc)

majd mikor 3-4 honap mulva sorra hullanak a kartyak, akkor mondjatok majd, hogy nem volt hibas kozte ;]

Listen my son, TRUST NO ONE! You can count on no one, but YOURSELF. Improve your skills, son, harden your body, become a NUMBER ONE MAN! Do not ever let ANYONE beat you!

(#9) Ati007

Ati007
(őstag)

azért anyi probléma mégis csak van vele hogy nem lehet kapni :K

Mac Mini (2011)

(#10) Remington válasza MZsoltee (#7) üzenetére

Remington
(őstag)

te komolyan azt hiszed h a 8800gt-nek szüksége volt még plusz hype-ra? :U

[ Szerkesztve ]

(#11) VR6-Fan válasza Remington (#10) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a tömeg hisztériához kellett még egy gyenge lökés :)

"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

(#12) OkosTibiKing válasza disused (#8) üzenetére

OkosTibiKing
(tag)

hát ép ezért van a garancia :)
de azt nem tom, hogy 256 Mb-set miért dobnak piacra max azok veszik majd akik pl 8600-ost vetek volna :)

Okos Vok.

(#13) MZsoltee válasza Remington (#10) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, de a reklám az sose árt, főleg nem az ingyen reklám.

#12 talán az új kissebb 3000es ati ellen...

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#14) slayer006 válasza OkosTibiKing (#12) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

vagy akik 1280x1024 -ben tolják

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#15) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

én reggel kaptam el stanek bácsit, de akkor is már a köszönés után nyomta hogy nem nem igaz a hír, nem is kérdeztem semmit :DDD úgy tűnik 9 előtt is hallott a témáról...

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#16) ollie válasza slayer006 (#14) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem talált.
A használt videomemória mennyisége már nem a felbontástól függ elsősorban.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#17) ocsi187

ocsi187
(újonc)

Akkor most mi van? Az utóbbi 2 napban kb 5b oltot hivtam fel mindenhol azt mondták h visszahivták a gt-ket... Ki érti ezt... :F

(#18) slayer006 válasza ollie (#16) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

vagy akik nem 1280x1024 -ben tolják :D

(#19) disused válasza OkosTibiKing (#12) üzenetére

disused
(lelkes újonc)

nemtom Bp.-n melyik boltban hogy mennek a dolgok, de nalunk videken eleg maceras sokszor a gariztatas :( olykor tobb hetbe is belekerul :O :O

Listen my son, TRUST NO ONE! You can count on no one, but YOURSELF. Improve your skills, son, harden your body, become a NUMBER ONE MAN! Do not ever let ANYONE beat you!

(#20) Dare2Live válasza ollie (#16) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

320mbs GTSek miért/hol bicsaklanak meg?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#21) Drizzt válasza Dare2Live (#20) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mostmár van ahol megbicsaklanak, de úgy kb. 168*1050-ig szűrők nélkül azonos teljesítményt nyújtanak, mint a 640-es, kivéve néhány nagyon sok textúrval telenyomott játékot. Pl.: úgy emlékszem WiC-ben van jelentős különbség. Kisebb felbontásokban asszem ott sem. Crysisban is talán már jelentős a különbség 1280 felett, 1280-ban szűrök alkalmazása mellett is talán.

[ Szerkesztve ]

(#22) splice

splice
(újonc)

aham.. teháthogy.. ez jó hír, hogy minden rendben van velük.

Én mindenképp 256-ost tervezek venni, mert a monitorom 1280x1024ig bírja... azért remélem ez se lesz gyenge.

(#23) jer1cho válasza Keldor papa (#3) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért, szerinted attól nekünk jobb lett volna?
Hát nem. Azokon röhögök igazából, akik fejvesztve rohantak eladni a kártyájukat, azt most...
Probléma: nincs!
Videokártya: nincs!
Mire mindenki megkapja a GT-jét én már rég azon fogok gondolkozni, hogy kezd idős lenni a GTS, le kéne cserélni és agyonjátszottam már magam az összes új játékkal! Mondjuk az igaz, hogy addigra nekem már lefutott téma lesz, ők meg majd tudnak nyáron is mivel játszani!

(#24) H.O.D. válasza ocsi187 (#17) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

A boltosoknak ez remek kibúvó lehetett a kellemetlen helyzetből. A visszahívás okán könnyen magyarázható a kártya hiánya.

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#25) Dare2Live válasza Drizzt (#21) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tehaát aki 1280 fölűl nem játszik és ez egy elég nagy kategória annak sanszosan pénzkidobás az 512es és inkább 256os vegyen...?
Érdekes kérdés... :)

Flesst, Rudi nak lehetne, szólni, hogy a köv nagy ATI vs NV kártyatesztbe (decemberben sejtésem szerint lesz ilyen) vegyenek be egy 256os 8800at is...

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#26) Dare2Live válasza Drizzt (#21) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2*mentel

[ Szerkesztve ]

(#27) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Nem csak kelet europaban nem kaphato a kartya nagy mennyisegben, hanem egesz kelet europanal 10x nagyobb tokeerovel biro orszagokban se.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#28) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
8800GS-ről van már vmi hír?

"Csak úgy mondom"

(#29) Calibos válasza Dare2Live (#25) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Aki ma már Vga vesz, felső kategóriást annak 512Vramban érdemes gondolkodnia...
Szerintem...

(#30) blackrulz válasza Calibos (#29) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

viszont a 256-os meg közép-alsó katba tolja a 8600gts-t meg meg is alázza odavissza:)

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#31) Dare2Live válasza Calibos (#29) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

minek ha 1280nál többet nemhasznál?

(#32) H.O.D. válasza Dare2Live (#25) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

Ez kb. megfelel az 1440x900-as felbontásnak, egészen pontosan 14720 képpont a különbség a WSXGA és az SXGA között. 19"-es wide-os TFT-je pedig azt hiszem jó sok embernek van.

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#33) warrior28 válasza Keldor papa (#3) üzenetére

warrior28
(fanatikus tag)

Köszönjük, jól vagyunk! :)

(#34) Alvin_ti4200 válasza Dare2Live (#31) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mert mint előttem írta ollie, attól, hogy csökkented a felbontást még nem fog sokkal kevesebb VRAM-ot zabálni egy adott játék. A részletesség csökkentésével sokkal többet lehet nyerni ilyen téren. 1280x1024-ben is nagyon sok programban kevés már most a 256 MB memória magas részletességnél (szűrők nélkül).

(#35) Treb válasza Alvin_ti4200 (#34) üzenetére

Treb
(fanatikus tag)

Végre!!
Ez a hivatalos hir! :R :R

(#36) slayer006 válasza Treb (#35) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

:F :U

(#37) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

A HD 3850 ellen jó lesz az a 256 MB-os GT.

(#38) Alvin_ti4200 válasza Alvin_ti4200 (#34) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

megtaláltam azt a cikket, amit kerestem: KATT

(#39) lordtoulus

lordtoulus
(lelkes újonc)

"...mondta el lapunknak Igor Stanek, az NVIDIA kelet-európai marketingmenedzsere, aki a nem várt mértékű kereslettel magyarázta az elapadó készleteket, ugyanakkor nem tudta megmondani, mikor normalizálódik a helyzet. ..."

Renwick

Ez a nem várt kicsit érdekes számomra érthetetlen. Kicsoda ki nem várta hogy ekkora kereslet lesz a kártya után ? Igor Stanek,az Nvidia? akkor ők is meg lehetnek lepődve a kártya árán és teljesítményén...:U és már bizonyára azon dolgoznak hogy valami jobbal olcsóbbal rukkoljanak elő... :C

a pletykával kapcsolatban annyit hogy ha cserélni kell akkor cserélni is fogják most vagy egy év múlva. Persze nem mindegy hogy miért, de ez már tényleg hiszti a javából komolyan...

" ... a Windows-t többnyire hüjék használják ... " moonman

(#40) Calibos válasza Dare2Live (#31) üzenetére

Calibos
(PH! addikt)

Kb 1 éve igaz volt amit írtál, de a megjelenő játékokhoz kell a 512, de majd ha lesznek korrekt tesztek vissza térhetünk erre a kérdésre!
Másik befolyásoló tény hogy ha pár hónap múlva elakarja adni, könnyebb dolga lesz

(#41) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon jó lenne ha a 256-os változatot megtudnánk venni 50-55 ezerért max, mert ahoz idővel lehetne vanni egy párját, addig meg azért magába is jól produkálna. ;]

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#42) splice válasza Alvin_ti4200 (#38) üzenetére

splice
(újonc)

ez egy nagyon jó cikk. Sokmindent meg lehet belőle tudni, de az is oda van írva, hogy overall a teljesítményt (framerate) sok-sok tényező határozza meg, és ezeknek csak egyike a vRAM. Kétségtelenül fontos, de csak egy "faktor".
Mellesleg szerintem az már tényleg mindegy 1280x1024-en, hogy 90 vagy 70 fps. Még akár AA-gel maxon sem szaggathat annyira katasztrofálisan. Persze én csak reménykedve bízom a 256-os gtben..

(#43) Drizzt válasza Dare2Live (#25) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, annyit mondok, hogy meg kell várni róla a teszteket. :) Meg fogjuk látni hol kevés, hol nem. Lesz ahol kevés lesz, lesz ahol nem. Szerintem semmiféleképp nem pénzkidobás az 512-es, mert idővel kisebb felbontáson is igény lesz a több ramra, eleinte a 320-as, meg a 640-es gts közöttt szinte sehol nem volt különbség, de mostanában kezd megnyílni az az olló a teljesítményük között.

[ Szerkesztve ]

(#44) Alvin_ti4200 válasza fLeSs (#37) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az 512-es ellen is?;] Teszt holnap várható?:)

(#45) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jön a 256 megás, ami ugyanúgy hiánycikk lesz :)
sebaj, a fő az, hogy most mr mindenkinek van mivel takarózni a piacon, amikor a felére akar lealkudni egy vga-t
még akkor is, ha nem is lehet kapni :W

True Success is Blonde

(#46) Alvin_ti4200 válasza splice (#42) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Engem az fps csökkenés kevésbé izgatna, mint a töltés miatt akadozó játék és a rángatások.

(#47) Sz.Miki válasza Ste (#45) üzenetére

Sz.Miki
(őstag)

Vagy csak szimplán arra lesz jó, hogy az 512MB kártyák ára szépen felmenjen 60k fölé....

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

(#48) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezaz, remélem nekem is lesz egy ilyen. És remélem télleg nem lesz hibás. :)

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#49) Pubszon válasza Sz.Miki (#47) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet igazad lessz de remélem nem.
Annak nagyon jó lessz a 256-os aki SLI-t akar csinálni. :R

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#50) Sz.Miki

Sz.Miki
(őstag)

Siralmas ami nálunk van!

Nagyon szomorú vagyok... nincs rosszabb dolog a várakozásná!

Ha ezek után még az ára is felmegy a 8800GT-nek akkor én tényleg kivágoma gépet a .....-ba és veszek egy X-Boxot :O :O :W

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.