Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz, kösz a friss tesztet! :C

Ehhez is csak 1 ventihez való rögzítőt ad a gyártó(a mugen 2-nél sérelmeztem ezt, mert 2 ventivel sokkal jobb, kb. 5-8 fokkal)? Bele sem merek gondolni 2 ilyen slip stream ventivel mit alkothat a hűtő... ;]

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#2) czky

czky
(fanatikus tag)

Jó lett a teszt! :)

(#3) pmheros

pmheros
(senior tag)

én tuti ugyanazzal a ventivel teszteltem volna mindkettőt. :K

hideg pizza, meleg sör

(#4) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

kisebb meret, kisebb suly, a mugen2-hoz hasonloan jo teljesitmeny. :K latom a 3-as ventije nem allitja le teljesen magat, mindig van egy minimalis fordulatszama. kis reklam a cegnek: hutoiket lehet hasznalni majd a llano/bulld procikon is ;)

az irasert koszonet! :R

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#5) zazahoho

zazahoho
(őstag)

scythe nem gyárt rossz hűtőket,szerintem a mugen 2 volt sokáig a megfizethető árú legjobb hűtők egyike,akinek ilyen van biztos nem cseréli le,de aki új hűtőt vásárol annak érdemes mugen 3-at venni.

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#6) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Igazából meg vagyok lepve, hogy alacsonyabban tudja tartani a hőfokokat.
Ki kellett volna próbálni teljesen azonos ventifordulatszám mellett is.
Egyébként köszönjük! :R

(#7) Slystyle

Slystyle
(tag)

Jó, átfogó írás lett. Grat hozzá :C
Én egy mugen 2 rev.b-t használok, ha le is váltom akkor ez a hűtő leszaz utód, bár annyira nem nagy a különbség, hogy egyből váltsak. Viszont a hely miatt igazán megérné. Talán majd ha socketet váltok, akkor cserélem a hűtőt is.

[ Szerkesztve ]

A villám be akart csapni, de Én nem hittem neki xD | Crysis 2 nick: HNT Slystyle5 | Xfire: slystyle | Proud Member of Hungarian National Team

(#8) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekelt volna, hogy a teszted alatt melyiket érezted hangosabbnak és mennyire.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#9) blackydan

blackydan
(fanatikus tag)

Köszi a cikket :K Ugyanilyen procihoz fogok én is hűtőt nézni szóval éppen jókor jött ki a cikked :)

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#10) [CM]Crusher válasza schawo (#8) üzenetére

[CM]Crusher
(senior tag)
LOGOUT blog

Fordulatszámban nem volt sok eltérés a teszt alatt a 2 venti között, így hangban is közel azonos. 26dBA+ -nél illetve fölötte azért már van hangja. Amúgy én levezérelve használom így amikor pl. netezek, akkor csak pár 100rpm-et forog, annak meg nincs hangja. Amikor meg játszom akkor feljebb veszi, de a bios beállításom miatt, no meg a jó hőfokoknak köszönhetően még játék mellett sem megy fel maximális fordulatra. Így ha jól be van állítva bios-ban, akkor amellett hogy jól hűt, még halk is tud maradni.

(#11) [CM]Crusher válasza blackydan (#9) üzenetére

[CM]Crusher
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó kis hűtő, én nem csalódtam benne ;)

(#12) [CM]Crusher válasza Slystyle (#7) üzenetére

[CM]Crusher
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi neked is és mindenkinek! :R

Igen, Mugen 2-t lecserélni nem biztos hogy megéri. :)

(#13) ABee

ABee
(tag)

Szuper! Köszi a tesztet!
Egy kicsit elgondolkodtam amikor megláttam hogy megjelenik a három hogy visszamondom a mugen 2 rendelését, de végül nem bántam meg.

"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

(#14) huncut123

huncut123
(lelkes újonc)

jó kis teszt, ugyanazzal a ventivel is megnéznék egy összehasonítást, mert úgy látszik igazán a különbség.

(#15) yolan

yolan
(Ármester)
LOGOUT blog

esetleg kisebb feszen egy passzív mérés is jöhetett volna, én pld a mugen 2-et passzívan használom, athlon2 250-en 3ghz@1.29v 25 fokos kupak, érdekelne venti nélkül mit tud a 3-as

Samsung ST500 fényképező: teljesen új, garancia, doboz, gyári cuccok, 4Gb SDHC, puha vagy kemény tok, mini tripod. 40.000 - http://href.hu/x/g0qi

(#16) fondorlatos

fondorlatos
(tag)

Köszi, hogy megosztottad a hűtőkkel tapasztaltakat velünk.

(#17) vinibali válasza yolan (#15) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

hasonlóan hajtom én is a 235e-t, csak 1,08volton :)

köszi a cikket, pont pár napja kerestem külföldi teszteket, de mindhiába...
szerintem nem feltétlenül jobb a mugen 3, sőt... a passzív hűtéseknél sokkal nagyobb előny a nagyobb súly és nagyobb méret. ez a mugen 3 csak az olcsóbb előállításról szól :)

[ Szerkesztve ]

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#18) [CM]Crusher válasza vinibali (#17) üzenetére

[CM]Crusher
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha passzívat akarsz, akkor arra ott a Scythe Ninja 3 :)

(#19) dfdfdf válasza [CM]Crusher (#18) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

inkább a "rezes" nindzsa :P

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#20) [CM]Crusher válasza dfdfdf (#19) üzenetére

[CM]Crusher
(senior tag)
LOGOUT blog

A rézbőrű, jó is az :C

(#21) dfdfdf válasza [CM]Crusher (#20) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

1szer láttam már s súllyes egyéniség de csodás :$

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#22) Mukorka

Mukorka
(PH! addikt)

Biztos hogy terhelted a procit? Nekem 0% mellett 42 fok ugyanilyen proci, a hűtőm még jobb us mint a mugen2. 3300 mhz 1.220V mellett ha játszom felmegy 60 fokra simán. 32 fok van a szobámban és Haf-X házban van a gép.

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#23) Moddingboy válasza [CM]Crusher (#20) üzenetére

Moddingboy
(Modder)
LOGOUT blog

Köszi a gyors tesztet! :R

BitGear Mod - http://logout.hu/cikk/bitgear/bevezeto.html

(#24) Wind-Storm

Wind-Storm
(őstag)

Nagyon kerekek az értékek, kaze masterrel lettek mérve? :K
Max álláson 12Volt helyett kicsit kevesebbet ad tudtommal, azért foroghat kicsit lassabban a az egyik venti..
Látom ehhez már normálisabb hátlapi kereszt is jár, ennél valószínűleg már nem támaszkodik a kiálló kondenzátor tüskékre ellenben a ninja3-mal, mert akkora területű..

(#25) kerelo

kerelo
(senior tag)

Jó teszt,de még jobb lett volna ,ugyanazzal a ventivel is egy teszt. :K

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#26) Wind-Storm válasza kerelo (#25) üzenetére

Wind-Storm
(őstag)

Ebben egyetértünk :)

(#27) MaximumGame

MaximumGame
(fanatikus tag)

nekem elözö hűtöm Scythe Mugen 2 -volt... sajnos elég gagyik a lamellák rajta... azon kivül minöségi minden! de így D14 után elég gyenge hütö :DDD

(#28) [CM]Crusher válasza MaximumGame (#27) üzenetére

[CM]Crusher
(senior tag)
LOGOUT blog

Gagyi lamella alatt mit értesz? :)

Ha egyre gondolunk: Noctua NH-D14 akkor gondolom az árcetlit is nézed a 2 hűtő között. :)

Ha én ilyen árcetlis hűtő közül választanék mint a pl. a D14, akkor inkább már BeQuiet Dark Rock Pro. Olcsóbb és jobb is. :)

(#29) bmollszeptim

bmollszeptim
(fanatikus tag)

köszi jó teszt. :K

üdv.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.