Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért egy tesztet szívesen olvasnék róla hogyan teljesít ez a hűtő! :U

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#2) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt hiszem, a Scythe neve garancia lesz hűvösségre és a halkságra. Tesztet akarunk! :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#3) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ha olyan combos lesz, mint a k1-ben musashi, akkor ez zsír cucc lesz:)

(#4) Sonja válasza kavicssli (#1) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Kérlek, semmi akadálya, mert van teszt róla, KATT! ;)

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#5) fasyrt

fasyrt
(őstag)

Ez a modell a Japán vállalat első, grafikus processzorok hűtésére tervezett terméke.

Itt a japán nem tulajdonnév, kisbetűvel írandó.

Nagyon szép lett a másik írásod, le a kalappal.

(#6) Mauzes válasza ^Clown (#2) üzenetére

Mauzes
(senior tag)

Már a gyári specifikációk szerint is hangos 2000-en (míg mondjuk a GFX Chilla ventijei 2000-en is állítólag halkak, én nem hallottam még)...
Persze a tapasztalat mutathat mást, de némileg a gyári adatok is érzékeltetik, hogy mire lehet számítani.

[ Szerkesztve ]

(#7) bteebi

bteebi
(senior tag)

Ez jóez. Legalábbis nekem tetszik :). Azért 800 rpm-en valószínűleg elég halk. Akinek még az is sok, az vegyen SSD-t, passzív vidkarit és/vagy mennyen fülészhez :U.

Te is fiam, Bluetooth?

(#8) Anubis_9

Anubis_9
(őstag)

Ha nem max. fordulaton üzemeltetjük, nagyon halk, szinte hallhatatlan lesz. Kb. 9-10.000 Ft-os áron adják majd...

Nekem tetszik. Lehet beújítok majd egyet a 4850-esemhez! ;]

GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

(#9) MrKentsfield válasza Sonja (#4) üzenetére

MrKentsfield
(tag)

Kössz a linket.

Hát ez alapján nem a leg combosabb.
(kevés az a 2 heat pipe)
Ha meg felnyomják a maximumra ventiket akkor meg hangos.

-Asus P5B Delux WiFi ¤ Core 2 Duo E6400 ¤ Saphire Radeon 4830 HDMI ¤ 2GB GEIL ultra DDR2 800

(#10) Tomi84 válasza Integra (#3) üzenetére

Tomi84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nekem is egyből ő ugrott be

egyébként én kissé soványnak tartom a 2 hőcsövet. Azé' a komolyabb vga hűtőknek 4 hőcsöve van. hiába nagy a hőleadó felület, ha nem jut el oda a meleg.

úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj

(#11) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Itt Dunaújvárosban van olyan cég, hogy Musashi :)) :DD

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#12) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Nem túl designos, és a tesztek alapján nem is túl acélos a teljesítménye. Ha még hangos is, akkor a Scythe-arcok most nem a tőlük már megszokott minőséget hozták. :F

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#13) Depression válasza Sonja (#4) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A teszt alapján nem is azokra panaszkodtak, mint itt a fórumon, hanem a legnagyobb probléma szerintük a mérete, hogy egy kissebb házban már be se fér, ill. komoly gondokat okoz.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#14) kavicssli válasza Sonja (#4) üzenetére

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#15) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a vrm hűtést miért kell ebből a szettből is kihagyni?
(ha jól látom a hosszabb borda csak a Hsi-re jó)

True Success is Blonde

(#16) [CM]Crusher

[CM]Crusher
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt láthattok különféle hozzá adott bordákkal felszerelt kártyákat is. Illetve választ kaphattok Musashi név mivoltáról is.

(#17) oliba válasza Sonja (#4) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Erre a tesztre nagyon nem alapoznék. Elég furcsa sorrendek vannak. HR03 a VF1000 mögött? Meg úgy az egész.

(#18) zsák

zsák
(tag)

Amint lesz, én már rendelem is!
Scythe fan lettem, senki nem tud lebeszélni róla. :DDD
Egyetlen bajom, hogy nem réz az egész. Lehetne már új évforduló! ;]

(#19) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Szép kis ram&fet-süni készlet :K

.::www.megadanceradio.hu::.

(#20) sNORh válasza kavicssli (#14) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

Valóban nem a legcombosabb, de dB-ben vitte a pálmát..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#21) .mf válasza Mauzes (#6) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Gyári specifikációk? Akkor a Thermalright cuccokat neked találták ki :)) 2000-en pörgő 120mm-es venti 16 dB-lel :U Ilyennel tényleg nehéz felvenni a versenyt...

100*12mm-es ventit nem lehet külön kapni? :) Van egy 70*10-esem még egy procihűtőről, de rég nem láttam 10-15mm-es vastagságú ventiket.

(#22) [CM]Crusher válasza .mf (#21) üzenetére

[CM]Crusher
(senior tag)
LOGOUT blog

Scythe Kaze Jyu Slim 100mm

100 x 100 x 12mm

(#23) proci985 válasza oliba (#17) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HR03pluson papst 9412 GL és GLL van. előbbi halk, utóbbi csendes kategória. rá kellett volna dobni egy jófajta 12est, 1100-1500áozon tűréshatártól függőn, aztán mindját nem jgy nézne ki a dolog.

konkrétan nálam passzívba (khm, szóval a venti az nem fért rá már) 8 fokokat vert a gyári szörnyenhangosra:DDD

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#24) oliba válasza proci985 (#23) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk nem ezzel van a gond, hanem hogy fura az egész sorrend. Ebből a hűtőből nem lehet többet kinézni, mint egy GFX Chillából, de ez begyalázza. Semmi nem magyarázza ezt a jó hőmérsékletet, pedig a Scythe aluminium és rézcső sem jobb, mint egy másik hűtőn lévő

(#25) .mf válasza [CM]Crusher (#22) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Kösz! :R

(#26) waverider

waverider
(senior tag)

Scythe és pont. A nevük garancia, bár furcsálom az összesen 2 hőcsövet...

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.