Azért egy tesztet szívesen olvasnék róla hogyan teljesít ez a hűtő! 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Azért egy tesztet szívesen olvasnék róla hogyan teljesít ez a hűtő! 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
Azt hiszem, a Scythe neve garancia lesz hűvösségre és a halkságra. Tesztet akarunk! 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

ha olyan combos lesz, mint a k1-ben musashi, akkor ez zsír cucc lesz

Kérlek, semmi akadálya, mert van teszt róla, KATT! 
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Ez a modell a Japán vállalat első, grafikus processzorok hűtésére tervezett terméke.
Itt a japán nem tulajdonnév, kisbetűvel írandó.
Nagyon szép lett a másik írásod, le a kalappal.

Már a gyári specifikációk szerint is hangos 2000-en (míg mondjuk a GFX Chilla ventijei 2000-en is állítólag halkak, én nem hallottam még)...
Persze a tapasztalat mutathat mást, de némileg a gyári adatok is érzékeltetik, hogy mire lehet számítani.
[ Szerkesztve ]

Ez jóez. Legalábbis nekem tetszik
. Azért 800 rpm-en valószínűleg elég halk. Akinek még az is sok, az vegyen SSD-t, passzív vidkarit és/vagy mennyen fülészhez
.
Te is fiam, Bluetooth?

Ha nem max. fordulaton üzemeltetjük, nagyon halk, szinte hallhatatlan lesz. Kb. 9-10.000 Ft-os áron adják majd...
Nekem tetszik. Lehet beújítok majd egyet a 4850-esemhez! ![;]](/dl/s/v1.gif)
GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 - i5-2500K + CM Z600+Noctua - A-DATA 8192MB AX3U1600GC4G9-2G DDR3 1600Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

Kössz a linket.
Hát ez alapján nem a leg combosabb.
(kevés az a 2 heat pipe)
Ha meg felnyomják a maximumra ventiket akkor meg hangos.
-Asus P5B Delux WiFi ¤ Core 2 Duo E6400 ¤ Saphire Radeon 4830 HDMI ¤ 2GB GEIL ultra DDR2 800
nekem is egyből ő ugrott be
egyébként én kissé soványnak tartom a 2 hőcsövet. Azé' a komolyabb vga hűtőknek 4 hőcsöve van. hiába nagy a hőleadó felület, ha nem jut el oda a meleg.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj
Itt Dunaújvárosban van olyan cég, hogy Musashi

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

Nem túl designos, és a tesztek alapján nem is túl acélos a teljesítménye. Ha még hangos is, akkor a Scythe-arcok most nem a tőlük már megszokott minőséget hozták. 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
A teszt alapján nem is azokra panaszkodtak, mint itt a fórumon, hanem a legnagyobb probléma szerintük a mérete, hogy egy kissebb házban már be se fér, ill. komoly gondokat okoz.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

a vrm hűtést miért kell ebből a szettből is kihagyni?
(ha jól látom a hosszabb borda csak a Hsi-re jó)
True Success is Blonde
Itt láthattok különféle hozzá adott bordákkal felszerelt kártyákat is. Illetve választ kaphattok Musashi név mivoltáról is.
Erre a tesztre nagyon nem alapoznék. Elég furcsa sorrendek vannak. HR03 a VF1000 mögött? Meg úgy az egész.

Amint lesz, én már rendelem is!
Scythe fan lettem, senki nem tud lebeszélni róla.
Egyetlen bajom, hogy nem réz az egész. Lehetne már új évforduló! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Szép kis ram&fet-süni készlet 
.::www.megadanceradio.hu::.

Valóban nem a legcombosabb, de dB-ben vitte a pálmát..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

Gyári specifikációk? Akkor a Thermalright cuccokat neked találták ki
2000-en pörgő 120mm-es venti 16 dB-lel
Ilyennel tényleg nehéz felvenni a versenyt...
100*12mm-es ventit nem lehet külön kapni?
Van egy 70*10-esem még egy procihűtőről, de rég nem láttam 10-15mm-es vastagságú ventiket.
100 x 100 x 12mm
HR03pluson papst 9412 GL és GLL van. előbbi halk, utóbbi csendes kategória. rá kellett volna dobni egy jófajta 12est, 1100-1500áozon tűréshatártól függőn, aztán mindját nem jgy nézne ki a dolog.
konkrétan nálam passzívba (khm, szóval a venti az nem fért rá már) 8 fokokat vert a gyári szörnyenhangosra
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Mondjuk nem ezzel van a gond, hanem hogy fura az egész sorrend. Ebből a hűtőből nem lehet többet kinézni, mint egy GFX Chillából, de ez begyalázza. Semmi nem magyarázza ezt a jó hőmérsékletet, pedig a Scythe aluminium és rézcső sem jobb, mint egy másik hűtőn lévő

Kösz! 

Scythe és pont. A nevük garancia, bár furcsálom az összesen 2 hőcsövet...
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.