Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Vicoo

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Oooo azok a jó kis Ridata CD-im,amiket 1 héttel az írás után nem tudtam visszolvasni... :))

(#2) vatomi válasza Vicoo (#1) üzenetére

vatomi
(fanatikus tag)

Mission Impossible önmegsemmisítő adathordozók :DDD

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatomi

(#3) [CS]Blade2 válasza Vicoo (#1) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

CD-be nem tudom milyenek, de a Ridata DVD-ím mind működnek.

[ Szerkesztve ]

(#4) Male válasza [CS]Blade2 (#3) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálam is... ellenben a Fujifilm márkájú ProdiscS03-as lemezeimmel, amiket eredeti tokjukban a szekrényben tartottam, soha ki sem nyitottam... majd most pár év után megnéztem, és 100%-os halálozási arányt mutatnak (50 darab).

Ez a SATA konverter milyen? Valóban vinyónak láttatja az OS-sel? (mert pl a nálam lévő CF-IDE adapterre "rájönnek" a komolyabb OS-ek, és nem lehet rá simán telepíteni... igaz, az csak egy sima adapter, 0 elektronikával). Alkalmaz valamilyen wear-levelinget is esetleg?

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#5) glaci válasza Male (#4) üzenetére

glaci
(kvázi-tag)

Nem tudom milyen OS -t próbáltál. Nekem is van sima CF - IDE adapterem (elektronika nélküli), és gond nélkül felment rá az XP, azóta is az megy az egyik notimban.
Nem lehet, hogy a CF kártyád nem üzemel IDE módban? (Úgy tudom a komolyabb kártyák CF és IDE módot is tudnak.) Nekem A-Data CF kártyám van.

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#6) Male válasza glaci (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, hogy tudja, különben nem is működne egy ilyen adapterrel :)
De az XP "removable media"-nak látja ennek ellenére... nem tudom miért. Végülis mindegy, amire kell, azt pontosan megcsinálja.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) glaci válasza Male (#6) üzenetére

glaci
(kvázi-tag)

Nem értem mi lehet az oka Nálad.
Nekem Hard Disk -nek látja (8 Gb -os), és arról fut az XP.
Nálad ez valami nagyon "rejtélyes" dolog lehet.

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.