Oooo azok a jó kis Ridata CD-im,amiket 1 héttel az írás után nem tudtam visszolvasni... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Alaplapok, chipsetek, memóriák » [Re:] SATA konverter és új Compact Flash kártyák a Ridata jóvoltábólHozzászólások

vatomi
(fanatikus tag)
Mission Impossible önmegsemmisítő adathordozók 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatomi

[CS]Blade2
(őstag)
CD-be nem tudom milyenek, de a Ridata DVD-ím mind működnek.
[ Szerkesztve ]
Nálam is... ellenben a Fujifilm márkájú ProdiscS03-as lemezeimmel, amiket eredeti tokjukban a szekrényben tartottam, soha ki sem nyitottam... majd most pár év után megnéztem, és 100%-os halálozási arányt mutatnak (50 darab).
Ez a SATA konverter milyen? Valóban vinyónak láttatja az OS-sel? (mert pl a nálam lévő CF-IDE adapterre "rájönnek" a komolyabb OS-ek, és nem lehet rá simán telepíteni... igaz, az csak egy sima adapter, 0 elektronikával). Alkalmaz valamilyen wear-levelinget is esetleg?
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

glaci
(kvázi-tag)
Nem tudom milyen OS -t próbáltál. Nekem is van sima CF - IDE adapterem (elektronika nélküli), és gond nélkül felment rá az XP, azóta is az megy az egyik notimban.
Nem lehet, hogy a CF kártyád nem üzemel IDE módban? (Úgy tudom a komolyabb kártyák CF és IDE módot is tudnak.) Nekem A-Data CF kártyám van.
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
Persze, hogy tudja, különben nem is működne egy ilyen adapterrel 
De az XP "removable media"-nak látja ennek ellenére... nem tudom miért. Végülis mindegy, amire kell, azt pontosan megcsinálja.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!