1st
Ez a vapor -x mennyivel tartja hűvösebben a GPU-t a ref hűtőnél?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
zed1983
(őstag)

americanidiot
(őstag)
Jóval hűvösebb és halkabb.
Bár ez nem teljesen úgy néz ki, mint a 4850/70-en lévő. 
[ Szerkesztve ]
Mert szerintem más az áramkör kialakítása 
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

americanidiot
(őstag)
Konkrétan a ventilátorra gondoltam, de biztos volt okuk, hogy a jól beváltat lecseréljék....

Zsubi
(őstag)
HD4890 Vapor-X-et a népnek

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

rup1u5
(PH! kedvence)
Erősen remélem, hogy nem válik elterjedt szokássá PH!-n is az "elsőzés".
Diszpléjportot eszik-e vagy mi az és mire jó?
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

iMaverick
(őstag)
Olyan mint a HDMI, tehát a TV-khez egy digitális out. (Ami a Chip magazin szerint jobb mint a HDMI... Nagyobb adatátvitelre képes, így jövőbiztosabb, mint a HDMI.)
Mondjuk én jelenleg jól elvagyok a HDMI-vel is... 
[ Szerkesztve ]
A kínai Nagy Falat eredetileg Chuck Norris távoltartására építették. Csúnyán melléfogtak!

madgie
(VIP)
D-Sub, DVI, HDMI, Display Port... na így kell ezt csinálni egy prémium videokártyánál 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
hát igen,mit is mondhatnék,durva...Az árra visszatérve, biztosan drágább lesz mint a ref.megoldás... 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Nice!
Kíváncsi vagyok, hogy a 4770-re kijönnek e ilyennel?
Kb. szobahőn tartaná load-ba 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Ez a legjobb 4890-es szerintem. Az OC verziók annyira nem hatnak meg, bár az 1Ghz fölöttieken ellehet gondolkodni.
De hogy nézhet ki egy VGA ilyen jól? 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

old gray
(PH! addikt)
Na egy ilyenért cserébe lemondok a CF-ről. Csak elviselhető ára legyen. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

gfefe
(őstag)
Na én az elviselhető árban még egy ideig kételkedem 
DOWNLOAD ██████████████ 105%
vapor-x nevet nem tán a viper-ről húzták át?
úgy néz ki felülről, mint egy járgány... biztos azért halkabb, mert áramvonalas...
a portokat nem lehet ennél fikázni... és még így is szerintem adnak egy csokor átalakítót hozzá... jó kis kártya... nem sértődnék meg egy ilyenért 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
ez tényleg brutálisan néz ki, bűn lenne berakni egy zárt házba
inkább vitrinbe! 
-= live-for-speed.hu =-

daa-raa
(MODERÁTOR)
Már csak az a kérdés, hogy mindezekből mennyit és milyen leosztásban lehet egyszerre használni...
mephi666: A jelek szerint nem vagy tisztában a vapor szó jelentésével. Járj utána.
Si vis pacem, para bellum.
Valószínű a piacon kapható legjobb ár/érték arányú kártya lehet, ha tényleg csak 210 buga lesz az ára, mert az OC-k több tíz $ felára nem éri meg annyira, mint ennek a hűtése és a megfelelő portosítása (értsd kimenetek).
Must have!

Jimy83
(tag)
Szép kis dög , 10-20 ezressel drágább lesz mint az alap 4890 sapphire gondolom ; (
Most akarok váltani 4890-re ez elég szimpatikus darab , az OC változatok nekem se tetszenek, majd tuningolom én otthon 
tudom, hogy egy új fejlesztésű hőkamráról van szó, amit nagyon dícsérnek meg nyomatják a radeonokra ezerrel, de felülnézeben autóformája is van 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Személyesen még nem találkoztam a Vapor-X hűtős karikkal, de eddig csak jót olvastam róla. 4890 Vapor-X-el tényleg hihetetlen jó ár/érték aránnyal bír. Kategóriáján belül persze.
Milyennapvan?
Na ez már pofás darab, s végre van rajta rendes mennyiségben csatlakozó, még display port is!
Határozottan tetszik, a hűtő is jó... Szép munka.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Nagyon überállat, szépen néz ki, halkabb, és van HDMI is 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Osztom, ritka az ilyen 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

-XadAnuX+
(őstag)
Eszméletlenül bejön nekem, magasan a legszebb kari a 4890-esek között.

P00By
(PH! nagyúr)
Jóval azért nem mondanám hűvösebbnek.
Van rajta minden jó! 

Integra
(Jómunkásember)
210 júró?
nem is vészes. lista elejére ugrott.
és micsoda kimenet orgia...
bár az elképesztő, hogy analóg kimenet még mindig van rajta.... 
[ Szerkesztve ]

Hulk24
(senior tag)
Ezt ki fogom próbálni, annak ellenére, hogy én nvidia-s vagyok! Ez a kártya nagyot üt!
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

madgie
(VIP)
Szerintem sokan használnak még 22" körüli, jó kis CRT-ket.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

fanti
(senior tag)
De egy ilyen hűtő mennyivel hatékonyabb mint a refi? 4-5 fokkal?
És a keletkezett hőt a referencia hüsi egy az egyben kitolja a gépházból, a Vapor is?
egy embert ismerek aki 22CRT használ,az is zakkant...birom mikor cipeli,egyébként simán megengedhetné magának,csakhát... 
csak egy részét tolja ki hátul, de ez mondjuk látható is
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

madgie
(VIP)
Ha nekem kisebb trauma volt biznyos szempontból a 22" grafikus CRT után egy Eizo TFT (!), akkor szerinted egy TN+Filmes khm... szutyok milyen lehet? 
Félre ne értsd, nem cserélném vissza, de ha olyan minőséget akarunk, amit egy jobb CRT-n látunk (ami fillérekért megvehető most is), akkor nagyon-nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni.
Na ezt nevezem példás kártyának.
Mind a négy elterjedt csatlakozó rajta van. De lehetne rosszmájúskodni hogy svideo miért nincs rajta, de szerintem az a leglényegtelenebb.
Family Guy Online - Closed Beta
kb.3 éve cseréltem le a LG17CRT(nagyon szép kép volt benne,nem vitás csak 2x volt szervizelve) egy 17´ Samsung LCD-re ami nagyon xar választás volt kb.1évig használtam,ezt pedig lecseréltem egy 22´LG226WT TN panelos képernyöre ami akkor a legfelszereltebb verzió volt(DVI,HDMI,Komp)...a mai napig tökéletes...bitang jó kép van benne(HD4870+HDMI)
Eizo-én sem cserélmém vissza
jó választás,csak nekem kicsit drága
Ami a lényeg,a kép minösége nagyon függ a képernyö minöségétöl..
xarból nemlehet jót csinálni
nem akarom elvenni a kedved,de nem 210 euró lesz,mire ideér...ezt jó ha rudod,sajnos 
Nem baj az a D-SUB kimenet szerintem, jól tud jönni.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

old gray
(PH! addikt)
+1 IIyama 22" CRT tulaj. Én is nézegettem, kipróbáltam rengeteg TFT-t, igaz csak TN+Film panellal szerelteket, egyszóval hányinger a képük, maradok a CRT-nél. Az íróasztalom hatalmas, elfér.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Randall1017
(tag)
Na ez már igen! nem kell ide "ATOMIC" 
D-sub, DVI, HDMI, DisplayPort

[ Szerkesztve ]
Nem sírok, csak izzad a szemem
tartom a crt vonalat egy 21" os Samsung 1100p vel
igen ez a kártya inkább vitrinbe.
de talán bele támogatnám a gépbe is
ddr5
hát eddig csak ddr3 al volt szerencsém találkozni
a zöldek miért nem ddr5 öznek???
(vagy csak én vagyok láma és nem tünk fel? )
HDMI, DisplayPort odabasz. Szép Sapphire, igényes egy kártya lett ez is.

aboriginal74
(fanatikus tag)
A párás dög, így jellemezném...kíváló, mint eddig minden amihez hozzányúltak...és a kimenetek terén megint csak elismerésem... 
[ Szerkesztve ]
i don't know, but i need energy

madgie
(VIP)
A wide-mizéria miatt nem olyan drága az most, jó esetben talán 65 ezret kapnék az S1931-ért.
De szerintem érdemes ezügyben kivárni egy picit, lassan jönnek az e-IPS paneles monitorok (most még csak a Dell 2209WA van ilyen), ami ugyan a nevéből következően "economic", így képminőségben alapvetően nem egy H-IPS, de TN-szinten ócó előállítani és azért annál sokkal jobb.
Újabb Verda-X.
(kocsihoz hasonlít)
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Ricco_hun
(senior tag)
Én olyan helyzetben vagyok, hogy nekem a legjobb megoldás a 2dvi+s-video kimenetek. Úgy, hogy engem nem nagyon hat meg ez a kimenet-orgia. Dvi-ből átalakítóval lesz hdmi vagy d-sub. De én még nem láttam hdmi - s-video átalakítót. Szóval nekem az összes vapor-x felejtős.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
köszi a tanácsot, olvastam már róla,a köv.monitorom már biztosilyen lesz(legjobb minöség/teljesitmény/ár)
....nézegettem az Eizo-kat is egyre kedvezöbb árban vannak,amire odakerül a sor olcsóbb is lesz...
Referencia árban nagyon jó vétel lesz ez a kártya.
A felső tápcsati miért kapott fehér borítást?
True Success is Blonde
tetszik a csatileosztás
www.keytar.hu - improve yourself

Croft-21
(senior tag)
XFXnek is lesz VaporX változata??
ezt érdemes lenne venni?
[ Szerkesztve ]

madgie
(VIP)
Jó poén lenne, ha hozzácsomagolnának ehhez a csatiorgiához egy D-Sub/S-video átalakítót