Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) zed1983

zed1983
(őstag)

1st :B
Ez a vapor -x mennyivel tartja hűvösebben a GPU-t a ref hűtőnél?

(#2) americanidiot válasza zed1983 (#1) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Jóval hűvösebb és halkabb.
Bár ez nem teljesen úgy néz ki, mint a 4850/70-en lévő. :F

[ Szerkesztve ]

(#3) FRENK1988 válasza americanidiot (#2) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert szerintem más az áramkör kialakítása :)

[ Szerkesztve ]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#4) americanidiot válasza FRENK1988 (#3) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Konkrétan a ventilátorra gondoltam, de biztos volt okuk, hogy a jól beváltat lecseréljék....

(#5) Zsubi

Zsubi
(őstag)

HD4890 Vapor-X-et a népnek :K :C

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#6) rup1u5 válasza zed1983 (#1) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Erősen remélem, hogy nem válik elterjedt szokássá PH!-n is az "elsőzés".

Diszpléjportot eszik-e vagy mi az és mire jó?

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#7) iMaverick válasza rup1u5 (#6) üzenetére

iMaverick
(őstag)

Olyan mint a HDMI, tehát a TV-khez egy digitális out. (Ami a Chip magazin szerint jobb mint a HDMI... Nagyobb adatátvitelre képes, így jövőbiztosabb, mint a HDMI.)

Mondjuk én jelenleg jól elvagyok a HDMI-vel is... :DD

[ Szerkesztve ]

A kínai Nagy Falat eredetileg Chuck Norris távoltartására építették. Csúnyán melléfogtak!

(#8) madgie

madgie
(VIP)

D-Sub, DVI, HDMI, Display Port... na így kell ezt csinálni egy prémium videokártyánál :C

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#9) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát igen,mit is mondhatnék,durva...Az árra visszatérve, biztosan drágább lesz mint a ref.megoldás... :))

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#10) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Nice!
Kíváncsi vagyok, hogy a 4770-re kijönnek e ilyennel?
Kb. szobahőn tartaná load-ba :DDD

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#11) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a legjobb 4890-es szerintem. Az OC verziók annyira nem hatnak meg, bár az 1Ghz fölöttieken ellehet gondolkodni. :U
De hogy nézhet ki egy VGA ilyen jól? :)

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#12) old gray

old gray
(PH! addikt)

Na egy ilyenért cserébe lemondok a CF-ről. Csak elviselhető ára legyen. :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#13) gfefe válasza old gray (#12) üzenetére

gfefe
(őstag)

Na én az elviselhető árban még egy ideig kételkedem :)

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#14) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vapor-x nevet nem tán a viper-ről húzták át? :) úgy néz ki felülről, mint egy járgány... biztos azért halkabb, mert áramvonalas...

a portokat nem lehet ennél fikázni... és még így is szerintem adnak egy csokor átalakítót hozzá... jó kis kártya... nem sértődnék meg egy ilyenért :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#15) {Zodiac}

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

ez tényleg brutálisan néz ki, bűn lenne berakni egy zárt házba :)) inkább vitrinbe! :))

-= live-for-speed.hu =-

(#16) daa-raa válasza madgie (#8) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Már csak az a kérdés, hogy mindezekből mennyit és milyen leosztásban lehet egyszerre használni...

mephi666: A jelek szerint nem vagy tisztában a vapor szó jelentésével. Járj utána.

Si vis pacem, para bellum.

(#17) jasohn

jasohn
(tag)
LOGOUT blog

Valószínű a piacon kapható legjobb ár/érték arányú kártya lehet, ha tényleg csak 210 buga lesz az ára, mert az OC-k több tíz $ felára nem éri meg annyira, mint ennek a hűtése és a megfelelő portosítása (értsd kimenetek). :C
Must have!

(#18) Jimy83 válasza {Zodiac} (#15) üzenetére

Jimy83
(tag)

Szép kis dög , 10-20 ezressel drágább lesz mint az alap 4890 sapphire gondolom ; (
Most akarok váltani 4890-re ez elég szimpatikus darab , az OC változatok nekem se tetszenek, majd tuningolom én otthon :B

(#19) mephi666 válasza daa-raa (#16) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tudom, hogy egy új fejlesztésű hőkamráról van szó, amit nagyon dícsérnek meg nyomatják a radeonokra ezerrel, de felülnézeben autóformája is van :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#20) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Személyesen még nem találkoztam a Vapor-X hűtős karikkal, de eddig csak jót olvastam róla. 4890 Vapor-X-el tényleg hihetetlen jó ár/érték aránnyal bír. Kategóriáján belül persze.

Milyennapvan?

(#21) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ez már pofás darab, s végre van rajta rendes mennyiségben csatlakozó, még display port is!
Határozottan tetszik, a hűtő is jó... Szép munka.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#22) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon überállat, szépen néz ki, halkabb, és van HDMI is :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#23) luw2win válasza madgie (#8) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Osztom, ritka az ilyen :K

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#24) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Eszméletlenül bejön nekem, magasan a legszebb kari a 4890-esek között.

(#25) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Jóval azért nem mondanám hűvösebbnek. :)
Van rajta minden jó! :C

(#26) Integra

Integra
(Jómunkásember)

210 júró?
nem is vészes. lista elejére ugrott.
és micsoda kimenet orgia...
bár az elképesztő, hogy analóg kimenet még mindig van rajta.... :)

[ Szerkesztve ]

(#27) Hulk24

Hulk24
(senior tag)

Ezt ki fogom próbálni, annak ellenére, hogy én nvidia-s vagyok! Ez a kártya nagyot üt!

A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

(#28) madgie válasza Integra (#26) üzenetére

madgie
(VIP)

Szerintem sokan használnak még 22" körüli, jó kis CRT-ket.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#29) fanti

fanti
(senior tag)

De egy ilyen hűtő mennyivel hatékonyabb mint a refi? 4-5 fokkal?
És a keletkezett hőt a referencia hüsi egy az egyben kitolja a gépházból, a Vapor is?

(#30) LackoMester válasza madgie (#28) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy embert ismerek aki 22CRT használ,az is zakkant...birom mikor cipeli,egyébként simán megengedhetné magának,csakhát... :DD

(#31) Muton válasza fanti (#29) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

:N csak egy részét tolja ki hátul, de ez mondjuk látható is

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#32) madgie válasza LackoMester (#30) üzenetére

madgie
(VIP)

Ha nekem kisebb trauma volt biznyos szempontból a 22" grafikus CRT után egy Eizo TFT (!), akkor szerinted egy TN+Filmes khm... szutyok milyen lehet? :)

Félre ne értsd, nem cserélném vissza, de ha olyan minőséget akarunk, amit egy jobb CRT-n látunk (ami fillérekért megvehető most is), akkor nagyon-nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni.

(#33) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ezt nevezem példás kártyának.
Mind a négy elterjedt csatlakozó rajta van. De lehetne rosszmájúskodni hogy svideo miért nincs rajta, de szerintem az a leglényegtelenebb.

Family Guy Online - Closed Beta

(#34) LackoMester válasza madgie (#32) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kb.3 éve cseréltem le a LG17CRT(nagyon szép kép volt benne,nem vitás csak 2x volt szervizelve) egy 17´ Samsung LCD-re ami nagyon xar választás volt kb.1évig használtam,ezt pedig lecseréltem egy 22´LG226WT TN panelos képernyöre ami akkor a legfelszereltebb verzió volt(DVI,HDMI,Komp)...a mai napig tökéletes...bitang jó kép van benne(HD4870+HDMI)
Eizo-én sem cserélmém vissza :DD jó választás,csak nekem kicsit drága :C
Ami a lényeg,a kép minösége nagyon függ a képernyö minöségétöl.. :) xarból nemlehet jót csinálni

(#35) LackoMester válasza Integra (#26) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem akarom elvenni a kedved,de nem 210 euró lesz,mire ideér...ezt jó ha rudod,sajnos :)

(#36) ^Clown válasza Integra (#26) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem baj az a D-SUB kimenet szerintem, jól tud jönni.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#37) old gray válasza madgie (#32) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

+1 IIyama 22" CRT tulaj. Én is nézegettem, kipróbáltam rengeteg TFT-t, igaz csak TN+Film panellal szerelteket, egyszóval hányinger a képük, maradok a CRT-nél. Az íróasztalom hatalmas, elfér. :))

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#38) Randall1017

Randall1017
(tag)

Na ez már igen! nem kell ide "ATOMIC" :))

D-sub, DVI, HDMI, DisplayPort :C :R

[ Szerkesztve ]

Nem sírok, csak izzad a szemem

(#39) szuper-t válasza old gray (#37) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

tartom a crt vonalat egy 21" os Samsung 1100p vel:)
igen ez a kártya inkább vitrinbe.:D de talán bele támogatnám a gépbe is:D ddr5:D hát eddig csak ddr3 al volt szerencsém találkozni:D
a zöldek miért nem ddr5 öznek???
(vagy csak én vagyok láma és nem tünk fel? )

(#40) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Need one... :K

alba gu brath

(#41) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

HDMI, DisplayPort odabasz. Szép Sapphire, igényes egy kártya lett ez is.

(#42) aboriginal74

aboriginal74
(fanatikus tag)

A párás dög, így jellemezném...kíváló, mint eddig minden amihez hozzányúltak...és a kimenetek terén megint csak elismerésem... :C

[ Szerkesztve ]

i don't know, but i need energy

(#43) madgie válasza LackoMester (#34) üzenetére

madgie
(VIP)

A wide-mizéria miatt nem olyan drága az most, jó esetben talán 65 ezret kapnék az S1931-ért.

De szerintem érdemes ezügyben kivárni egy picit, lassan jönnek az e-IPS paneles monitorok (most még csak a Dell 2209WA van ilyen), ami ugyan a nevéből következően "economic", így képminőségben alapvetően nem egy H-IPS, de TN-szinten ócó előállítani és azért annál sokkal jobb.

(#44) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Újabb Verda-X. :DDD (kocsihoz hasonlít)

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#45) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Én olyan helyzetben vagyok, hogy nekem a legjobb megoldás a 2dvi+s-video kimenetek. Úgy, hogy engem nem nagyon hat meg ez a kimenet-orgia. Dvi-ből átalakítóval lesz hdmi vagy d-sub. De én még nem láttam hdmi - s-video átalakítót. Szóval nekem az összes vapor-x felejtős.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#46) LackoMester válasza madgie (#43) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszi a tanácsot, olvastam már róla,a köv.monitorom már biztosilyen lesz(legjobb minöség/teljesitmény/ár) :) ....nézegettem az Eizo-kat is egyre kedvezöbb árban vannak,amire odakerül a sor olcsóbb is lesz...

(#47) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Referencia árban nagyon jó vétel lesz ez a kártya.
A felső tápcsati miért kapott fehér borítást?

True Success is Blonde

(#48) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

tetszik a csatileosztás

www.keytar.hu - improve yourself

(#49) Croft-21

Croft-21
(senior tag)

XFXnek is lesz VaporX változata??
ezt érdemes lenne venni?

[ Szerkesztve ]

(#50) madgie válasza Ricco_hun (#45) üzenetére

madgie
(VIP)

Jó poén lenne, ha hozzácsomagolnának ehhez a csatiorgiához egy D-Sub/S-video átalakítót :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.