nekem tetszi a lap, mindenképpen jó vétel, ha kicsit kevesebb lesz az ára.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Miért van meghajolva a lap a csatlakozóknál?
Ennyi pénzért még mindig nem éri meg 

Runo
(őstag)
"Az alaplapon gyakorlatilag minden megtalálható, amire általában egy felhasználónak szüksége lehet. Talán csak a FireWire-t és a digitális hangkivezetést lehet hiányolni"
Átlag felhasználónak nem is kellenek ezek, szóval nem kell a 2. mondat....
[ Szerkesztve ]

BotaN
(senior tag)
Lapot tervezni, összerakni, és eljuttatni a polcokra nem nagy tétel, ami utána jön az a munka, frissíteni, megfelelő supportot nyújtani hozzá, és persze az idő mindent eldönt, értem ez alatt milyen hibákat találnak a felhasználók.
Nincs meghajolva, csak kissé torzít az objektív.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Ennyire?
Amúgy Asus lap jobbnak tűnik minden szempontból... Asrock sMSI nem lesz mostanság?
Nem, csak még egy kicsit rásegítettünk, hogy biztos észrevegye valaki.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

epityesz
(fanatikus tag)
kicsit húzós az ára,de nem roossz lap!
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(

Boxi88
(őstag)
Bennem is ez az érzés támadt! 
Kicsit drágának tartom, viszont Nekem tetszik ez az egyszerűség, mármint, ahogy kinéz a lap. 
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
Miert? Sztem meg minden van rajta/benne ami kell
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

gyiku
(PH! kedvence)
szep es jo, de remelem a bios/uefi support-ra mar jobban odafigyelnek, az E350 pure white meg mindig csak 1066on hajlando kezelni a ramokat, mig az osszes konkurencia megoldotta az 1333-at.
ezek a pure lapok sajnos mar nem azok A pure lapok, amik voltak regen feher nyakkal...

atti_2010
(PH! kedvence)
Hát egy olyan fehér nyákost bevállalnék.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

DRB
(fanatikus tag)
Azt az x1-es mini PCI Express csatit csak én látom nagyobbnak a normál x1-esnél? 
Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D
Szep lap! 
aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....

antikomcsi
(PH! kedvence)
Miért?
Mert más gyártók lapjai, sokkal jobban felszereltek kevesebb pénzért.
Az, hogy szerinted rendben van, egy dolog, ettől még másnak lehet eltérő véleménye erről a deszkáról.
Se firewire, se koax SPDIF, de még egy nyomorult optikai se kimenet se fért bele az árba? A Llanot a drága és vacak lapok teszik rossz ár/érték arányúvá.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
Szerzel hátlapi kivezetést, és lesz S/PDIF.
Vagy olyan lapot választ amin van digitális kimenet.
Jogos. 
Sok lapon már coax nincs alapból. Csak optika, és a coax csak külön hátlapi kivezetéssel oldható meg.
Oké, lehet mondani, hogy ezen sincs alapból csati, de a kivezetés lehetősége megvan, ott van a lapon a csatlakozás lehetősége. Csak a poén az, hogy nem adnak hozzá kivezetést.
[ Szerkesztve ]
"Balra elhaladva összesen hét darab, valamilyen PCI szabványra"
A képen is hat van, a felsorolásban is. Nem jön ki a hét.
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core
A Mini PCIe is PCI szabványra épül.

.mf
(PH! addikt)
Szerintem is alap-lap, de középkategóriás áron. Vannak ennél jobb , fícsörökkel és további csatlakozókkal jobban ellátott lapok is olcsóbban.
Attól még hat.

vanhalen
(senior tag)
"A Llanot a drága és vacak lapok teszik rossz ár/érték arányúvá"
Egyetértek, bár a "vacak" azért erős túlzás. Mondjuk, a Sapphire lapok régen, még P4 időben is elég drágák voltak, de legalább szép fehérek
A vicces az, hogy az északi híd elhagyásával úgy volt, hogy egyre olcsóbbak lesznek a lapok, mivel az előállítási költség is csökken. A proci/félvezető gyártás csíkszélesség csökkentésének következtében meg a bele helyezendő központi egységek előállítási költségei csökkennek évek óta.. Lassan leürül "minden" róluk és ugye jelenlegi lap mégis csak egy Llano-t képes fogadni (tudtommal) ami nem a legbivalyabb pocik (APU-k) közé tartozik (legalábbis CPU-magok tekintetében; Athlon2 szint talán?) Aztán lehet, hogy csájnában 5000
Az adók nyomják meg így az árát? Kellene rá még egy kis ráépített flash és akkor Artisjus is kaszálhatna 
[ Szerkesztve ]
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)
PCIe x1: két darab
PCIe x4: egy darab
PCIe x16: egy darab
Mini PCIe: egy darab
PCI: két darab
Ez összesen hat lenne? 

vanhalen
(senior tag)
Úgy értette: "effektív" 
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)
Áh, az az bizbasz a kék mellett a miniPCI. Okidoki.
Llano-ból miért jó az atx-es lap? mire kell 7 bővítőhely 1 gpu-s rendszerben?
hülyékkel nem tárgyalunk

atti_2010
(PH! kedvence)
Hogy mindenki olyat vehessen amire szüksége van, lehet én odahaza szervernek akarom használni és beteszek még 4 LAN kártyát, de ez csak 1 példa.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
jól veszem ki, hogy a miniPCI-e helyre pl az intel fel mSATA csatis SSD-t is be lehet passzintani?
-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)
Jó a kérdés. Nem tudom, hogy mSATA kompatiblis-e a slot. Sajnos egyelőre nem annyira elterjedt a szabvány, hogy magától értetődő legyen a dolog.

atti_2010
(PH! kedvence)
Egy Marvell 88SE9130 vezérlővel érdekelne a dolog.
persze, csak arra akartam utalni, hogy ma már rétegigényt elégít ki a teljes atx lap, ill. nincs kihasználva
szervernek szerintem drága a llano, bár a 2slotos gpu+wifikártya+hangkártya+tunerkártya is több, mint 4 hely, de ez megint nem gyakori eset
hülyékkel nem tárgyalunk

Donvit078
(tag)
szerintem nagyon drága és árához mérten keveset tud... gyenge próbálkozás ez a lap
[ Szerkesztve ]
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek

lujó55
(őstag)
Most még tényleg az, de valahol el kell kezdeni. Én mindenesetre örülök neki, hogy konkurencát jelentenek a nagyoknak 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Tipikus zafir lap. Tetszetős, igényes, marha jó (külföldi tesztek alapján is). Picit több feszt ad a procinak. A legroszabb az, hogy drága szegény (lássuk be 33-34k-t elég húzós).
Viszont nincs minden második embernek ilyen. 
A fikázóknak azt javaslom egyszer legalább nézennek meg egy zafir lapot élőben! 
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Bird
(fanatikus tag)
Lesz ez még sokkal sokkal olcsóbb is
Majd akkor...
TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******
Volt s soha többet köszi 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Milyen és mi volt a problémád vele?

atti_2010
(PH! kedvence)
Nekem is volt és barmikor bevállalnék egyet, igényes gyártók keveset gyártanak de arra legalább odafigyelnek.
Olyna ami még kevesebb embernek volt mint ezek 
K600ASA-A28 első Sapphire alaplap PCpartner gyárotta... a leggagyibb MSI is többet vitt mint az a lap

radi8tor1
(PH! nagyúr)
Ma is tanultam valamit: Mini PCIe
TRON addict
Nem hallottál még róla? 

Gyuri27
(PH! nagyúr)
Valami özönvíz utáni? 
pedig lenne létjogosultsága, mert sebességben tud annyit, mint egy satás, de pici, és nem kell +1 sata csatit felhasználni.
-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)
Inkább spúr ... de legalább a doboz szép 
>> ЯeSpΞkT <<

Mercutio_
(PH! addikt)
Asrock A75M 21k-ért drágának számít? Digi kimenet nélküli -HVS változata 17k
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))