Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) paster.zs

paster.zs
(lelkes újonc)

nekem tetszi a lap, mindenképpen jó vétel, ha kicsit kevesebb lesz az ára.

(#2) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért van meghajolva a lap a csatlakozóknál?

Ennyi pénzért még mindig nem éri meg :U

(#3) Runo

Runo
(őstag)

"Az alaplapon gyakorlatilag minden megtalálható, amire általában egy felhasználónak szüksége lehet. Talán csak a FireWire-t és a digitális hangkivezetést lehet hiányolni"

Átlag felhasználónak nem is kellenek ezek, szóval nem kell a 2. mondat....

[ Szerkesztve ]

(#4) BotaN válasza paster.zs (#1) üzenetére

BotaN
(senior tag)

Lapot tervezni, összerakni, és eljuttatni a polcokra nem nagy tétel, ami utána jön az a munka, frissíteni, megfelelő supportot nyújtani hozzá, és persze az idő mindent eldönt, értem ez alatt milyen hibákat találnak a felhasználók.

(#5) Oliverda válasza ftc (#2) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nincs meghajolva, csak kissé torzít az objektív.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#6) ftc válasza Oliverda (#5) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ennyire?

Amúgy Asus lap jobbnak tűnik minden szempontból... Asrock sMSI nem lesz mostanság?

(#7) Oliverda válasza ftc (#6) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, csak még egy kicsit rásegítettünk, hogy biztos észrevegye valaki.:DDD

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#8) epityesz

epityesz
(fanatikus tag)

kicsit húzós az ára,de nem roossz lap!

tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(

(#9) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Nekem kissé fapadosnak tűnik az árához mérten.

(#10) Boxi88 válasza antikomcsi (#9) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Bennem is ez az érzés támadt! :K

(#11) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Kicsit drágának tartom, viszont Nekem tetszik ez az egyszerűség, mármint, ahogy kinéz a lap. :K

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#12) FRENK1988 válasza antikomcsi (#9) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miert? Sztem meg minden van rajta/benne ami kell

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#14) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

szep es jo, de remelem a bios/uefi support-ra mar jobban odafigyelnek, az E350 pure white meg mindig csak 1066on hajlando kezelni a ramokat, mig az osszes konkurencia megoldotta az 1333-at.
ezek a pure lapok sajnos mar nem azok A pure lapok, amik voltak regen feher nyakkal...

(#15) atti_2010 válasza gyiku (#14) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Hát egy olyan fehér nyákost bevállalnék.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#16) DRB

DRB
(fanatikus tag)

Azt az x1-es mini PCI Express csatit csak én látom nagyobbnak a normál x1-esnél? :D

Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

(#17) Destructo

Destructo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szep lap! :R

aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....

(#18) antikomcsi válasza FRENK1988 (#12) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Miért?

Mert más gyártók lapjai, sokkal jobban felszereltek kevesebb pénzért.

Az, hogy szerinted rendben van, egy dolog, ettől még másnak lehet eltérő véleménye erről a deszkáról.

(#19) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Se firewire, se koax SPDIF, de még egy nyomorult optikai se kimenet se fért bele az árba? A Llanot a drága és vacak lapok teszik rossz ár/érték arányúvá.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#20) hackeeeee válasza schawo (#19) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Szerzel hátlapi kivezetést, és lesz S/PDIF.

(#21) Oliverda válasza hackeeeee (#20) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vagy olyan lapot választ amin van digitális kimenet.

(#22) hackeeeee válasza Oliverda (#21) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jogos. :)

Sok lapon már coax nincs alapból. Csak optika, és a coax csak külön hátlapi kivezetéssel oldható meg.

Oké, lehet mondani, hogy ezen sincs alapból csati, de a kivezetés lehetősége megvan, ott van a lapon a csatlakozás lehetősége. Csak a poén az, hogy nem adnak hozzá kivezetést.

[ Szerkesztve ]

(#23) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Balra elhaladva összesen hét darab, valamilyen PCI szabványra"

A képen is hat van, a felsorolásban is. Nem jön ki a hét.

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#24) Oliverda válasza sh4d0w (#23) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Mini PCIe is PCI szabványra épül.:)

(#25) .mf válasza antikomcsi (#9) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Szerintem is alap-lap, de középkategóriás áron. Vannak ennél jobb , fícsörökkel és további csatlakozókkal jobban ellátott lapok is olcsóbban.

(#26) sh4d0w válasza Oliverda (#24) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Attól még hat.

(#27) vanhalen válasza schawo (#19) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

"A Llanot a drága és vacak lapok teszik rossz ár/érték arányúvá"

Egyetértek, bár a "vacak" azért erős túlzás. Mondjuk, a Sapphire lapok régen, még P4 időben is elég drágák voltak, de legalább szép fehérek :D A vicces az, hogy az északi híd elhagyásával úgy volt, hogy egyre olcsóbbak lesznek a lapok, mivel az előállítási költség is csökken. A proci/félvezető gyártás csíkszélesség csökkentésének következtében meg a bele helyezendő központi egységek előállítási költségei csökkennek évek óta.. Lassan leürül "minden" róluk és ugye jelenlegi lap mégis csak egy Llano-t képes fogadni (tudtommal) ami nem a legbivalyabb pocik (APU-k) közé tartozik (legalábbis CPU-magok tekintetében; Athlon2 szint talán?) Aztán lehet, hogy csájnában 5000 :) Az adók nyomják meg így az árát? Kellene rá még egy kis ráépített flash és akkor Artisjus is kaszálhatna :DDD

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#28) Oliverda válasza sh4d0w (#26) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

PCIe x1: két darab

PCIe x4: egy darab

PCIe x16: egy darab

Mini PCIe: egy darab

PCI: két darab

Ez összesen hat lenne? :)

(#29) vanhalen válasza Oliverda (#28) üzenetére

vanhalen
(senior tag)

Úgy értette: "effektív" :D

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#30) sh4d0w válasza Oliverda (#28) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Áh, az az bizbasz a kék mellett a miniPCI. Okidoki.

(#31) Ringman

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

Llano-ból miért jó az atx-es lap? mire kell 7 bővítőhely 1 gpu-s rendszerben?

hülyékkel nem tárgyalunk

(#32) atti_2010 válasza Ringman (#31) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Hogy mindenki olyat vehessen amire szüksége van, lehet én odahaza szervernek akarom használni és beteszek még 4 LAN kártyát, de ez csak 1 példa.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#33) FireKeeper válasza Oliverda (#28) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jól veszem ki, hogy a miniPCI-e helyre pl az intel fel mSATA csatis SSD-t is be lehet passzintani?

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#34) Oliverda válasza FireKeeper (#33) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó a kérdés. Nem tudom, hogy mSATA kompatiblis-e a slot. Sajnos egyelőre nem annyira elterjedt a szabvány, hogy magától értetődő legyen a dolog.

(#35) atti_2010 válasza FireKeeper (#33) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Egy Marvell 88SE9130 vezérlővel érdekelne a dolog.

(#36) Ringman válasza atti_2010 (#32) üzenetére

Ringman
(senior tag)
LOGOUT blog

persze, csak arra akartam utalni, hogy ma már rétegigényt elégít ki a teljes atx lap, ill. nincs kihasználva

szervernek szerintem drága a llano, bár a 2slotos gpu+wifikártya+hangkártya+tunerkártya is több, mint 4 hely, de ez megint nem gyakori eset

hülyékkel nem tárgyalunk

(#37) Donvit078

Donvit078
(tag)

szerintem nagyon drága és árához mérten keveset tud... gyenge próbálkozás ez a lap

[ Szerkesztve ]

vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek

(#38) lujó55 válasza Donvit078 (#37) üzenetére

lujó55
(őstag)

Most még tényleg az, de valahol el kell kezdeni. Én mindenesetre örülök neki, hogy konkurencát jelentenek a nagyoknak :K

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#39) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Tipikus zafir lap. Tetszetős, igényes, marha jó (külföldi tesztek alapján is). Picit több feszt ad a procinak. A legroszabb az, hogy drága szegény (lássuk be 33-34k-t elég húzós).
Viszont nincs minden második embernek ilyen. :DDD

A fikázóknak azt javaslom egyszer legalább nézennek meg egy zafir lapot élőben! :P

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#40) Bird

Bird
(fanatikus tag)

Lesz ez még sokkal sokkal olcsóbb is ;] Majd akkor...

TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

(#41) ftc válasza Gyuri27 (#39) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Volt s soha többet köszi :D

(#42) Gyuri27 válasza ftc (#41) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Milyen és mi volt a problémád vele?

(#43) atti_2010 válasza Gyuri27 (#42) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nekem is volt és barmikor bevállalnék egyet, igényes gyártók keveset gyártanak de arra legalább odafigyelnek.

(#44) ftc válasza Gyuri27 (#42) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Olyna ami még kevesebb embernek volt mint ezek :D

K600ASA-A28 első Sapphire alaplap PCpartner gyárotta... a leggagyibb MSI is többet vitt mint az a lap

(#45) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Ma is tanultam valamit: Mini PCIe

TRON addict

(#46) hackeeeee válasza radi8tor1 (#45) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem hallottál még róla? :)

(#47) Gyuri27 válasza ftc (#44) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Valami özönvíz utáni? :DDD

(#48) FireKeeper válasza Oliverda (#34) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pedig lenne létjogosultsága, mert sebességben tud annyit, mint egy satás, de pici, és nem kell +1 sata csatit felhasználni.

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#49) manoarc

manoarc
(senior tag)
LOGOUT blog

Inkább spúr ... de legalább a doboz szép :)

>> ЯeSpΞkT <<

(#50) Mercutio_ válasza schawo (#19) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Asrock A75M 21k-ért drágának számít? Digi kimenet nélküli -HVS változata 17k

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.