Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

mennyi ikszdé :DDD

(#2) deicide

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Az Multi-Card ajánlott fogyasztó ára 20, az All-in-One-é 30 dollár."

Ez megint olyan középkorian magyaros... :DDD

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#3) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szép irodai megoldás, ráadásul rendkívül praktikus is. A fém talp pedig nagy plusz pont, tartósság szempontjából is előnyös ez az anyagválasztás.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4) zed1983 válasza venember83 (#3) üzenetére

zed1983
(őstag)

csak amikor rakod bele a kártyát, vajon nem fog csúszni hátra fele? :F

(#5) deicide válasza zed1983 (#4) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Közben a másik kezeddel megtámasztod a talpát...

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#6) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aztakuuva, mik vannak... Egy eszköz ami többféle formátumot is olvas? Hihhhhetetlen...

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#7) jasohn

jasohn
(tag)
LOGOUT blog

Egészen pofás kis darabok.
És lehet, hogy a talpán valami extra csúszásgátló van , hogy még egy MTZ sem tudja elhúzni :))

(#8) pacorro válasza deicide (#2) üzenetére

pacorro
(VIP)

De csak azért, hogy passzoljon az előző hír fórumában tárgyalt Mátyás király edisönhöz. :)

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#9) deicide válasza pacorro (#8) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD Majdnem jó lett a javítás. Még mindig van benne hiba, mert nem tudom milyen az a fogyasztó ár, bár sejtéseim vannak, pl kajára nem marad, ha ezt a terméket megveszem...

(#10) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szép - még jó h nincs szükségem ilyenre, csábító design :))

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#11) Male válasza jasohn (#7) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amilyen magas, akkor szépen feldőlne... hacsak nem ragasztod az asztalhoz, szerintem nem úszható meg az, hogy meg kelljen fogni a kártya behelyezéshez.

deicide: Pénztárca-fogyasztó ár :D

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#12) glutamin válasza Male (#11) üzenetére

glutamin
(őstag)

Tömördhetne a piac mér egy kicsit ezen a vonalon is. Elég lenne egy féle formátum mondjuk 3 féle fizikai méretben (kb micros SD, SD és CF).

Amúgy tényleg nagyon csinos darabok születtek.

[ Szerkesztve ]

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#13) kecsetif válasza Male (#11) üzenetére

kecsetif
(tag)

Hihetetlen, hogy egy ilyen "teljesen mindegy csak gyorsan működjön" eszközöknél is szerepet kap a (parasztvakító) dizájn... :N
Inkább veszek valami olcsó hamát, az ilyen kacatok 99,9%-ban úgyis csak a fiókban pihennek...

[ Szerkesztve ]

(#14) Enton válasza simonzé (#6) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én azt hittem hogy ilyet csak a DVD olvasó tud, mármint hogy CD-ket is olvas. ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#15) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A dizájn nekem is tetszik, de inkább lenne még benne egy dvd lejátszó, esetleg mp4, vagy kávéfőző. :DDD

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#16) TheDragon007 válasza Móci (#15) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

A felsoroltak közül én a kávéfőzőre szavazok :B

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#17) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Korrekt, meg egyszerű, szép :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#18) Symbio válasza kecsetif (#13) üzenetére

Symbio
(senior tag)

Nehéz elrugaszkodni a kisszoba kopott íróasztalos kábelrengeteges világától. Azért csak próbálkozz :K

(#19) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van egy kövérebb pendrive méretű USB-s cuccom, ami MicroSD, SD, MS, XD és CF slotokkal rendelkezik. Kijött 9 dollárból házhoz szállítva (nem innen rendeltem, és az enyém CF-et és XD-t is tud), és nem dől el a kártya behelyezésekor. :)

[ Szerkesztve ]

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#20) deicide válasza simonzé (#19) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na de ez hogy lesz az iroda dísze? :D

(#21) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez pofás, de túl sok helyet foglal.

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#22) kariad

kariad
(senior tag)

Nekem csak a tartoja tetszik! ;]

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#23) Shim

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

No, ebbe beleszerettem :B Ez tényleg az asztal dísze lesz.

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#24) kecsetif válasza Symbio (#18) üzenetére

kecsetif
(tag)

Nem megy... :O
Ilyen eszközöknél csak a funkcionalitás az első és egyetlen szempont nálam...
Egy életkor után már nem tud változni az ember... :N

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.