mennyi ikszdé 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
"Az Multi-Card ajánlott fogyasztó ára 20, az All-in-One-é 30 dollár."
Ez megint olyan középkorian magyaros... 
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
(#3) venember83
Szép irodai megoldás, ráadásul rendkívül praktikus is. A fém talp pedig nagy plusz pont, tartósság szempontjából is előnyös ez az anyagválasztás.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

zed1983
(őstag)
csak amikor rakod bele a kártyát, vajon nem fog csúszni hátra fele? 
Közben a másik kezeddel megtámasztod a talpát...
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!
Aztakuuva, mik vannak... Egy eszköz ami többféle formátumot is olvas? Hihhhhetetlen...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Egészen pofás kis darabok.
És lehet, hogy a talpán valami extra csúszásgátló van , hogy még egy MTZ sem tudja elhúzni 

pacorro
(VIP)
De csak azért, hogy passzoljon az előző hír fórumában tárgyalt Mátyás király edisönhöz. 
"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner
Majdnem jó lett a javítás. Még mindig van benne hiba, mert nem tudom milyen az a fogyasztó ár, bár sejtéseim vannak, pl kajára nem marad, ha ezt a terméket megveszem...
szép - még jó h nincs szükségem ilyenre, csábító design 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Amilyen magas, akkor szépen feldőlne... hacsak nem ragasztod az asztalhoz, szerintem nem úszható meg az, hogy meg kelljen fogni a kártya behelyezéshez.
deicide: Pénztárca-fogyasztó ár 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

glutamin
(őstag)
Tömördhetne a piac mér egy kicsit ezen a vonalon is. Elég lenne egy féle formátum mondjuk 3 féle fizikai méretben (kb micros SD, SD és CF).
Amúgy tényleg nagyon csinos darabok születtek.
[ Szerkesztve ]
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

kecsetif
(tag)
Hihetetlen, hogy egy ilyen "teljesen mindegy csak gyorsan működjön" eszközöknél is szerepet kap a (parasztvakító) dizájn...
Inkább veszek valami olcsó hamát, az ilyen kacatok 99,9%-ban úgyis csak a fiókban pihennek...
[ Szerkesztve ]
Én azt hittem hogy ilyet csak a DVD olvasó tud, mármint hogy CD-ket is olvas. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Family Guy Online - Closed Beta
A dizájn nekem is tetszik, de inkább lenne még benne egy dvd lejátszó, esetleg mp4, vagy kávéfőző. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
A felsoroltak közül én a kávéfőzőre szavazok 
Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha
Korrekt, meg egyszerű, szép 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Symbio
(senior tag)
Nehéz elrugaszkodni a kisszoba kopott íróasztalos kábelrengeteges világától. Azért csak próbálkozz 
Van egy kövérebb pendrive méretű USB-s cuccom, ami MicroSD, SD, MS, XD és CF slotokkal rendelkezik. Kijött 9 dollárból házhoz szállítva (nem innen rendeltem, és az enyém CF-et és XD-t is tud), és nem dől el a kártya behelyezésekor. 
[ Szerkesztve ]
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Na de ez hogy lesz az iroda dísze? 
Ez pofás, de túl sok helyet foglal.
[ Szerkesztve ]
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

kariad
(senior tag)
Nekem csak a tartoja tetszik! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
No, ebbe beleszerettem
Ez tényleg az asztal dísze lesz.
Religion – causing genocides over differing imaginary friends