Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Allien

Allien
(PH! kedvence)

Azért nem ártana, ha nem csak CF-re koncentrálnának. :DDD Lassan, de biztossan az SD(HC) erőteljessen teretnyer a Pro szegmensben is. :K

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#2) Krix válasza Allien (#1) üzenetére

Krix
(senior tag)

50%-kal gyorsultak az Extreme III SDHC...

Azon is dolgoztak azért. Mondjuk az én gépembe pont SD(HC) való, úgyhogy :C nekik. Lassan kellene már egy nagyobb a mostani 2G-s mellé.

Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nem rossz ez, csak tényleg "kevés" helyen látni CF karit.
Viszont jó próbálkozás, hátha még az ára is jó lesz!

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyobb meret? Es akkor mi fogadja? Kompatibilis a korabbi ovlasokkal, keszulekekkel?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#5) atesss válasza Kopi31415 (#4) üzenetére

atesss
(őstag)

A CF kártyákban benne van a vezérlő is, így nem lehet ilyen probléma, hogy nem ismeri a nagyobb kapacitást. Ebben sokkal jobb, mint az SD. (Na meg ezért is nagyobb sokkal.)
Csak a Type I, Type II -re kell figyelni, hogy melyik tudja a II-eset, de asszem ez is csak az áramigénybeli különbségből adódik.

A sebesség valódi kihasználása már egy másik kérdés, 45MB/s -et még a Firewire sem tud, nem? Vagy adnak hozzá egy PCI-os FW 800-as kártyát ajándékba? Mondjuk gondolom az is beleférne az árba. :U

(#6) TeeJay válasza atesss (#5) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

a 45megás sebesség a Nikon D3-hoz meg a Canon EOS-1D/1Ds-hez kell kb.
utána már ráérsz 30MB-al is felmásolni a PC-re :D

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#7) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szuper, fejlődjenek is a sebességek!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#8) glaci válasza atesss (#5) üzenetére

glaci
(kvázi-tag)

Type I - II között a vastagság a külömbség. a type I 5 mm, a type II 7 mm. Ez a nagyobb kapacitásokhoz, meg a MicroDrive -hoz kellett régen. MA már nem nagyon van type I -es memó, csak a MicroÍDrive -k 7 mm -esek.

Egyébként kiváncsi lennék én arra a sebességre. Volt egy 4 GB -os Extreme IV -em régebben. A fényképezőgépben jó volt, de én máshova szántam. Nekem a laptopba kellett merevlemez helyett. Az olvasással nem voltak különösebb gondok, de az írásnál kiütközött, hogy fényképezőgépekbe szénták. Ugyanis írásnál az első kb. 40 - 50 Mb felment, mint a szélvész, majd hírtelen belassult, de nagyon. (Kártyaolvasóban is.)
Ugyanis valami olyan trükköt alkalmaztak, hogy van benne valami nagyon gyors, de pici átmeneti tároló, ami gyorsan bevesz az adatokat, de a fő tároló, az sokkal lassabb. És amikor megtelik az átmeneti, felveszi a fő tároló sebességét. A fényképezőknél ez nem gond, mert elfér a kép az átmenetiben, a következőt meg mire lekattintod, már elrendezte magában. Trükkös, de nem jó minden felhasználási területre!

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#9) Kopi31415 válasza atesss (#5) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem ertetted a problemam: azt irjak nagyobb meret. Ami valoszinu nem igaz. Plane, ha megnezed, hogy a cim e szempontbol korrekt, ott nagyobb kapacitast irnak. Egy vastagabb, szelesebb, magasabb kartyaval semmit nem lehetne kezdeni.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#10) Thrawn válasza Kopi31415 (#9) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én értem.

Different songs for different moods.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.