Elég jól hangzik.
Kezd iPon szint lenni...
Elég jól hangzik.
Kezd iPon szint lenni...

Igen, és nagyon jól is néz ki, meg hát a SanDisk minőséget gyárt. Nekem nagyon bejön, majd lecsapok egyre.
Pentium Pro, (Super) Socket 7, K6-III+ , ASUS, Prescott, Wolfdale, Radeon
Pofás kis darabok.
Kíváncsi leszek a hazai árára 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

nem sok értelmét látom annak a gombnak...
feltételezem semmi vezérlés nincs a pendrive-ban (ha lenne, akkor se hiszem, hogy a különböző védelmiprogramok jó szemmel néznék, hogy egy frissen csatlakoztatott eszköz hozzáfér a háttértárhoz), tehát eleve csak olyan gépeken fog működni ez a backup-olás, ahol a gépen fut egy szoftver a háttérben, ami figyeli a gombnyomást és végrehajtja az előre beállított mentéseket. tehát az a gomb csak azokon a gépeken fog működni, ahol már eleve fut ez a szoftver. ha viszont amúgy is kell futni a szoftvernek, akkor simán lehet abban is egy (virtuális) gomb, hogy elvégezze a mentést (feltételezem, hogy van is, hiszen ez a SW főfunkciója), innentől kezdve tök fölösleg az a gomb. egy ici-picit drágább tőle az egész kütyü, még egy valami, ami elromolhat. pl. meghal a mikrokapcsoló és random backupolni kezd.
de szépnek szép, az tény.
PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm

ehh.. "8 illetve 64Gb-os változatban" azigen, jónagy ugrás, ég hol a többi köztes?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

a köv. utáni mondatban 
PH érték: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=.tnm

jóbenéztem he..
akkormeg hol a 4gb-os

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

64Giga? Bakker...azzal már bátran lehet torrentezni a fősulis gépeken... 
de a manuális filling megfizethetetlen...
csatlakoztatod az asztalon lévő hubba majd ráboksz ujjbeggyel a gombra és már megy is a backup a háttérben 
kienk ez, kinek pár kattintás 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
legalább nagy piros gomb lenne rajta
"nagy piros gombot a népnek!"
viccet félretéve szerintem backupolni nem lenne rossz vele... főleg, ha kijön az usb3... kopogtat a hatóság, csak megnyomod a gombot, majd ahogy végez, letörlöd az ujjlenyomataidat a vinyóról és kidobod a sokadikról 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Imádom a védelmeket. Kezdünk eljutni a valódi védelemig. Vagyis a controller és a memória között már titkosított adat megy. Ez jó, ha van az adatunkról biztonsági másolat. De a titkosított adatról nem nagyon van máshol, hiszen bizalmas. Pont ezért titkosítjuk. Viszont ha a vezérlő vagy bármi más meghibásodik, a memória a titkosítás miatt kiolvashatatlan. Na ez az igazi szo.@s a kedves felhasználónak.
Már előre látom:
- Hoztam adatmentésre egy titkosított hibás pent.
- Akkor nem tudok segíteni.
- De megfizetem.
- Sajnálom.
- De nekem 10 millát is megérne.
- Akkor sem oldható meg! Vigye a gyártóhoz! (Az persze el fogja hajtani a hal@l f.....-ra, hiszen adatra nincs garancia.)

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

marhajó kis cucc kéne 1 32 vagy 64gb-os

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

"De a titkosított adatról nem nagyon van máshol, hiszen bizalmas. Pont ezért titkosítjuk."
Miért ne lehetne? Hiszen titkosítva van, ha illetéktelen kezekbe kerül, nem tud vele mit kezdeni az illető. Pont ezért van titkosítva, bízunk benne, különben mire való a titkosítás? Szóval csak biztonsági másolat kell. Nem? 
...I'm so blind...

A biztonsági másolatot ugyanerre az eszközre tennéd? Ugyanis én arra céloztam, ha ez megsérül, akkor kuka az egész. Vagyis csak az van meg, ami máshol is megtalálható. Viszont erről a drive-ról kimásolt (olvasott) adat a titkosítás feloldása után történhet csak, ami viszont nem a tárolásra, hanem az adat átadására vonatkozik csak. Vagyis a felületen kódolt, az USB csatin nem. Tehát egyszerű másolással kódolás nélküli (bárki számára értelmezhető) biztonsági mentésünk lehet csak a winyónkon. Kivéve, ha ott is kódolt adatvédelmet használunk. Ha ezen kívül egy harmadik (lehet kódolt is) eszközön is tároljuk, akkor nincs gond.
Miért?: Mert ha pont mentés közben megy el a gép tápegysége és viszi magával a winyót és a pendrive-ot, akkor csak a harmadik kópia lesz használható.
Összegzés: A drive jó, nagyobb adatbiztonságot garantál mint a kódolás nélküli hasonló eszközök. Viszont a biztonságos adattárolás alapelveivel és annak betartásával fokozottan kell foglalkoznia annak, aki ilyent használ! Ne kerülhessen olyan helyzetbe, hogy adatmentésre szoruljon.
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

Persze hogy másik eszközre gondoltam, semmi értelme ugyanazon az eszközön biztonsági kópiát tartani.
"Viszont a biztonságos adattárolás alapelveivel és annak betartásával fokozottan kell foglalkoznia annak, aki ilyent használ! "
Teljesen egyetértek.
...I'm so blind...