Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem lett olyan rossz...
ára?

(#2) Gomezz

Gomezz
(senior tag)

Nagyon jól néz ki az biztos!
Arra kíváncsi lettem volna milyen képarányban dolgozik, gondolom ez már tud 16:9 is. :F

(#3) Kleroo

Kleroo
(PH! addikt)

Én nem vagyok elájulva.
Homályosak a képek. Elég erősen.(belenagyítva). olyan 8mp körül lehet a képek valós,reális mérete.De kicsiben szépek(kcisiben 5-6 éves gépek képei is tökéletesek voltak már).
A legtöbb fotó nagyon erősen zajos,és ennek ellenére is életlen.A fehér háttér előtti sötét objektumok sem túl reálisak.....
Tudom én hogy béta,de 2010ben,egy ilyen high-tech géptől elvárná az ember hogy szép képet csináljon.(és ne tartsam jobbnak saját felbontásán pl akárcsak az én lumix lz5-öm...)

A videója borzalom.Mondhatni röhejes.HD,meg 1280x720,mégis a távoli bokrokat egy gigantikus pacává mossa össze.A bitráta rettentő alacsony.Kb a mobilom csinál ilyen színvonalú videót. De nem,mert az sem mossa így a színeket. Teljesen részlettelen a képe.BOTRÁNYFOS.
Az én Lumix lz-5-öm ehez képest űrtechnológia(2006os,egyetlen hibája,hogy nem lehet zoomolni).

A gépről kb aza véleményem,hogy kapott egy olyan érzékelőt,ami reálisan olyan 5-6mpes részletességig képes dolgozni,és egy fejlett feldolgozóegységet,ami elbánik 14mp-eles képek és 1280x720as videók rögzítésével.Tudom én,hogy ez a jövő.....és ezek az első lépések,de 2010van.......... :W

[ Szerkesztve ]

Focus Ghia 1.8 <3

(#4) FRENK1988 válasza Kleroo (#3) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Külsőt és a képeket elnézve én nagyon szépnek ítéltem meg, de úgy látom nem annyira jó ez. :DDD
De azért kéne

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#5) geri|

geri|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyon bejövős. (de nem vagyok 'elájulva' :D ) Ár?

[ Szerkesztve ]

Think Different! 

(#6) Gomezz válasza geri| (#5) üzenetére

Gomezz
(senior tag)

Ez béta, még nem lehet ára!

(#7) FRENK1988 válasza Gomezz (#6) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mindennek van ára ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#8) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Érdekes, hogy a nagy, érintésérzékeny kijelzőre pont a képvisszanézést indító piktogramot nem tudták már „felfesteni” – a masina tetején dedikált nyomógombbal kezdhetjük képanyagaink visszanézését.

Szvsz ebben semmi érdekes nincs. Két funkciót használnak legtöbbször egy ilyen gépen: a fényképezést meg a visszanézést. Ezt a kettőt kell könnyen és gyorsan elérni. Ha pl minden alkalommal megnyomja az érintőkijelző ugyanazon pontját, akkor biztosan gyorsabban elhasználódik, mint egy külön gomb.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#9) frenetik

frenetik
(lelkes újonc)

http://prohardver.hu/hir/uj_fenykepezogepeket_jelentett_be_a_samsung.html

egyébként zoomnál nincs hang a videón, szóval nem tudom, miről beszél a tesztelőember! :)

(#10) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon tetszik a dizájn. A többihez nem értek. :B

Milyennapvan?

(#11) Kevinmaster válasza Kleroo (#3) üzenetére

Kevinmaster
(tag)

Úgy-úgy, jól mondod. Nekem tz7-em van, amikor az első videofelvételt csináltam, elvetettem a kameravásárlási terveimet :D Pana feltette a lécet, ezt kellene ostromolni...

A képek viszont nem lennének rosszak, de a sarkok iszonyú lágyak (sőt, egyenesen homályosak), még kategóriában is... :(

[ Szerkesztve ]

Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...

(#12) fricz19 válasza D1Rect (#10) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

ezzel én is így vagyok.:)
tetszik

(#13) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért jó ilyen érintőképernyősre csinálni egy fényképezőt???
Lassabb, többet fogyaszt, kényelmetlenebb, ujjlenyomatos lesz a kijelző...

Azért ez a döntögetős vicces... elképzelem a csoportképnél amikor nekiáll valaki össze-vissza rázogatni, hogy beállítsa :D

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#14) Kleroo válasza Kevinmaster (#11) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

;).
Bezony :)
Most átnéztem a videótáram. Remek gép.Minőség terén talán csak azt tudnom előhozni negatívumnak,hogy a színei nem elég élénkek.(de ez csak egy apróság ami utólag orvosolható)

Focus Ghia 1.8 <3

(#15) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na, az orchideai fotónál eldöntöttem, ezért nem éri meg egy fillért sem kiadni. Ennél az én DMC-F1-em jobb képeket készít, virágról. Vagy én tudom jobban beállítani, amit azért kétlek.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#16) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Hm. Arra kíváncsi lennék, hogy videófelvételnél tényleg nem lehet-e hallani a zoom hangját... A WB500-on (ha csak egy kicsit is) hallatszik...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#17) Lipton

Lipton
(senior tag)

Elég mosott és zajos képeket csinál szerintem.

(#18) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Jól néz ki a gép nagyon és egy átlagos usernek, mint én is szerintem a képek is elég jók.
Habár olvastam itt, hogy mik a gondok és megnézve tényleg fennállnak.

(#19) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Az első foto a gépről nagyon szép :R

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#20) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz gép,bár ezeknek a samsungoknak,nekem annyira nem jön be a képminősége,de kiváncsi vagyok a végleges változatra. azért a gombok nekem hiányoznak.

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#21) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Nagyon jól néz ki. Tetszik ez a nagy kijelző. Az árára lennék nagyon kíváncsi.

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#22) huszar90

huszar90
(tag)

Jól nézki de ez az érintő képrnyős dolog nagyon gáz mért kell minden fronton erőltetni? hihetetlen :W

(#23) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bejövős

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#24) BloodyEddie

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Jobban örülnék a gomboknak.

(#25) bitblueduck válasza Kleroo (#3) üzenetére

bitblueduck
(tag)
LOGOUT blog

Egyet kell értsek. Ez a zaj nagyon ronda a képeken. 1920x1200ban még jól néz ki, de ha eredeti méretre nagyítani semmi értelme, mert csak a szöszt látom. Nem vagyok szakértő, de a képek nem tetszenek.

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#26) TK36

TK36
(tag)

14,2 megapixel, minek? :F Főleg ilyen kicsi gépben.

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#27) Male válasza huszar90 (#22) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert most trendi... aztán ha már mind az lesz, akkor rájönnek az emberek, hogy kényelmetlen, és lehet extra áron adni nekik a gombokkal felszereltet :(((

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#28) Z_A_P

Z_A_P
(fanatikus tag)

1/2.3" CCD 14 MP-el...no comment :W

OK

(#29) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De gyönyörű... Érintőképernyő... Ha még fémből is lenne... :Y

Szerk: Na mindegy, el leszek még egy darabig a Sony W50 + Sony Webbie HD kombóval. ;]

[ Szerkesztve ]

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#30) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

béta ide, béta oda, de eléggé ocsmány képeket csinál :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#31) toflehi

toflehi
(fanatikus tag)

A cikkben azt írja a szerző, hogy ISO400-ig nem sokat veszít a részletekből a gép... Nos ez valszeg azért van, mert már ISO80-on is alig látszik valami részlet, annyira zajszűrtek már azon is a képek. Ennyi részlet kb 6Mpixelen kellene látszodjon! Alig van egy kevés kontraszt a képeken és a színek is fakónak tűnnek. Ráadásul az optika sem áll a helyzet magaslatán (a sokéves Canon kis-kompaktom nagyságrendekkel jobb), a kép sarkai TELJESEN ÉLETLENEK, arról nem is szólva, hogy kb az összes képnél a kép egész jobb széle életlen egy elég vastag sávban, nem csak a sarkok. Ilyet eddig csak a mobilomtól láttam...ami mellesleg úgy általában véve sem készít sokkal rosszabb képeket ennél a "fényképezőgépnél"...

A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.

(#32) stol

stol
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért tűnik egyre inkább úgy, hogy "megveszik" a teszteket?
Ez a gép is vicc kategória, nem más, de mégis jó minősítést kap, holott elégséges alát érdemelne.

Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...

(#33) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

jól fest a picike de az ára csillagászati az tuti :R :))

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

(#34) stol válasza kukorizz (#33) üzenetére

stol
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezaz! Fényképezőtől nem festést várna el az ember :DDD
Festét+Csillagászati árat max Picasso-tól, vagy Van Gogh-tól fogadok el :D

Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...

(#35) KennyONE

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Schneider-Kreuznach lencsét az LG-től lopták.... :((( Tudom hogy minden gyártó lop a másiktól valamilyen dolgot,de azért nem kéne egy más gyártó lencséjét lelopni...Szánalmas :W

[ Szerkesztve ]

(#36) aDM|RaL^ válasza KennyONE (#35) üzenetére

aDM|RaL^
(őstag)

Arra nem gondoltál, hogy licensz alapján gyártják az optikát?

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#37) bugic

bugic
(újonc)

Szoftver frissítés van már??? Mikorra várható??? Nagyon Lassan ír a memóriakártyára1 :W :W :W :W
Nincs rá valami megoldtás??? 4GB-ás Van most benne, Lehet megpróbálom kissebbel, de úgy meg miértelme??!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.