nem lett olyan rossz...
ára?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Gomezz
(senior tag)
Nagyon jól néz ki az biztos!
Arra kíváncsi lettem volna milyen képarányban dolgozik, gondolom ez már tud 16:9 is. 

Kleroo
(PH! addikt)
Én nem vagyok elájulva.
Homályosak a képek. Elég erősen.(belenagyítva). olyan 8mp körül lehet a képek valós,reális mérete.De kicsiben szépek(kcisiben 5-6 éves gépek képei is tökéletesek voltak már).
A legtöbb fotó nagyon erősen zajos,és ennek ellenére is életlen.A fehér háttér előtti sötét objektumok sem túl reálisak.....
Tudom én hogy béta,de 2010ben,egy ilyen high-tech géptől elvárná az ember hogy szép képet csináljon.(és ne tartsam jobbnak saját felbontásán pl akárcsak az én lumix lz5-öm...)
A videója borzalom.Mondhatni röhejes.HD,meg 1280x720,mégis a távoli bokrokat egy gigantikus pacává mossa össze.A bitráta rettentő alacsony.Kb a mobilom csinál ilyen színvonalú videót. De nem,mert az sem mossa így a színeket. Teljesen részlettelen a képe.BOTRÁNYFOS.
Az én Lumix lz-5-öm ehez képest űrtechnológia(2006os,egyetlen hibája,hogy nem lehet zoomolni).
A gépről kb aza véleményem,hogy kapott egy olyan érzékelőt,ami reálisan olyan 5-6mpes részletességig képes dolgozni,és egy fejlett feldolgozóegységet,ami elbánik 14mp-eles képek és 1280x720as videók rögzítésével.Tudom én,hogy ez a jövő.....és ezek az első lépések,de 2010van.......... 
[ Szerkesztve ]
Focus Ghia 1.8 <3
Külsőt és a képeket elnézve én nagyon szépnek ítéltem meg, de úgy látom nem annyira jó ez. 
De azért kéne
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
Nagyon bejövős. (de nem vagyok 'elájulva'
) Ár?
[ Szerkesztve ]
Think Different!

Gomezz
(senior tag)
Ez béta, még nem lehet ára!
Mindennek van ára ![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

jerry311
(PH! kedvence)
Érdekes, hogy a nagy, érintésérzékeny kijelzőre pont a képvisszanézést indító piktogramot nem tudták már „felfesteni” – a masina tetején dedikált nyomógombbal kezdhetjük képanyagaink visszanézését.
Szvsz ebben semmi érdekes nincs. Két funkciót használnak legtöbbször egy ilyen gépen: a fényképezést meg a visszanézést. Ezt a kettőt kell könnyen és gyorsan elérni. Ha pl minden alkalommal megnyomja az érintőkijelző ugyanazon pontját, akkor biztosan gyorsabban elhasználódik, mint egy külön gomb.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

frenetik
(lelkes újonc)
http://prohardver.hu/hir/uj_fenykepezogepeket_jelentett_be_a_samsung.html
egyébként zoomnál nincs hang a videón, szóval nem tudom, miről beszél a tesztelőember! 
Nagyon tetszik a dizájn. A többihez nem értek. 
Milyennapvan?

Kevinmaster
(tag)
Úgy-úgy, jól mondod. Nekem tz7-em van, amikor az első videofelvételt csináltam, elvetettem a kameravásárlási terveimet
Pana feltette a lécet, ezt kellene ostromolni...
A képek viszont nem lennének rosszak, de a sarkok iszonyú lágyak (sőt, egyenesen homályosak), még kategóriában is... 
[ Szerkesztve ]
Ha egy cápa eszik a tenyeredből, hamarosan a lábadból is fog...
ezzel én is így vagyok.
tetszik
Miért jó ilyen érintőképernyősre csinálni egy fényképezőt???
Lassabb, többet fogyaszt, kényelmetlenebb, ujjlenyomatos lesz a kijelző...
Azért ez a döntögetős vicces... elképzelem a csoportképnél amikor nekiáll valaki össze-vissza rázogatni, hogy beállítsa 
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Kleroo
(PH! addikt)
.
Bezony 
Most átnéztem a videótáram. Remek gép.Minőség terén talán csak azt tudnom előhozni negatívumnak,hogy a színei nem elég élénkek.(de ez csak egy apróság ami utólag orvosolható)
Focus Ghia 1.8 <3
Na, az orchideai fotónál eldöntöttem, ezért nem éri meg egy fillért sem kiadni. Ennél az én DMC-F1-em jobb képeket készít, virágról. Vagy én tudom jobban beállítani, amit azért kétlek.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Hm. Arra kíváncsi lennék, hogy videófelvételnél tényleg nem lehet-e hallani a zoom hangját... A WB500-on (ha csak egy kicsit is) hallatszik...
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

Lipton
(senior tag)
Elég mosott és zajos képeket csinál szerintem.

8nemesis8
(PH! addikt)
Jól néz ki a gép nagyon és egy átlagos usernek, mint én is szerintem a képek is elég jók.
Habár olvastam itt, hogy mik a gondok és megnézve tényleg fennállnak.
Az első foto a gépről nagyon szép 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Nem rossz gép,bár ezeknek a samsungoknak,nekem annyira nem jön be a képminősége,de kiváncsi vagyok a végleges változatra. azért a gombok nekem hiányoznak.
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Prof01
(PH! addikt)
Nagyon jól néz ki. Tetszik ez a nagy kijelző. Az árára lennék nagyon kíváncsi.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

huszar90
(tag)
Jól nézki de ez az érintő képrnyős dolog nagyon gáz mért kell minden fronton erőltetni? hihetetlen 
bejövős
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Jobban örülnék a gomboknak.
Egyet kell értsek. Ez a zaj nagyon ronda a képeken. 1920x1200ban még jól néz ki, de ha eredeti méretre nagyítani semmi értelme, mert csak a szöszt látom. Nem vagyok szakértő, de a képek nem tetszenek.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

TK36
(tag)
14,2 megapixel, minek?
Főleg ilyen kicsi gépben.
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.
Mert most trendi... aztán ha már mind az lesz, akkor rájönnek az emberek, hogy kényelmetlen, és lehet extra áron adni nekik a gombokkal felszereltet 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Z_A_P
(fanatikus tag)
1/2.3" CCD 14 MP-el...no comment 
OK
De gyönyörű... Érintőképernyő... Ha még fémből is lenne... 
Szerk: Na mindegy, el leszek még egy darabig a Sony W50 + Sony Webbie HD kombóval. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

hemaka
(PH! kedvence)
béta ide, béta oda, de eléggé ocsmány képeket csinál 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

toflehi
(fanatikus tag)
A cikkben azt írja a szerző, hogy ISO400-ig nem sokat veszít a részletekből a gép... Nos ez valszeg azért van, mert már ISO80-on is alig látszik valami részlet, annyira zajszűrtek már azon is a képek. Ennyi részlet kb 6Mpixelen kellene látszodjon! Alig van egy kevés kontraszt a képeken és a színek is fakónak tűnnek. Ráadásul az optika sem áll a helyzet magaslatán (a sokéves Canon kis-kompaktom nagyságrendekkel jobb), a kép sarkai TELJESEN ÉLETLENEK, arról nem is szólva, hogy kb az összes képnél a kép egész jobb széle életlen egy elég vastag sávban, nem csak a sarkok. Ilyet eddig csak a mobilomtól láttam...ami mellesleg úgy általában véve sem készít sokkal rosszabb képeket ennél a "fényképezőgépnél"...
A jó mérnök bármilyen problémára tud megoldást találni. Azért mérnök. Aki SEMMILYEN problémára nem tud megoldást találni, az elmegy politikusnak.
Miért tűnik egyre inkább úgy, hogy "megveszik" a teszteket?
Ez a gép is vicc kategória, nem más, de mégis jó minősítést kap, holott elégséges alát érdemelne.
Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...

kukorizz
(lelkes újonc)
jól fest a picike de az ára csillagászati az tuti

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?
Ezaz! Fényképezőtől nem festést várna el az ember 
Festét+Csillagászati árat max Picasso-tól, vagy Van Gogh-tól fogadok el 
Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...
Schneider-Kreuznach lencsét az LG-től lopták....
Tudom hogy minden gyártó lop a másiktól valamilyen dolgot,de azért nem kéne egy más gyártó lencséjét lelopni...Szánalmas 
[ Szerkesztve ]

aDM|RaL^
(őstag)
Arra nem gondoltál, hogy licensz alapján gyártják az optikát?
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...