Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) dfdfdf

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

hát nem olcsó de ellenben csodaszép

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#2) NixonHUN válasza dfdfdf (#1) üzenetére

NixonHUN
(kvázi-tag)

Igen. Fura, hogy némelyik termék szépsége az egyszeűségében rejlik. El tudnám képzelni a mostani három éves helyett.. :)

(#3) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Uhh, meseszépen néz ki. PLS-re kíváncsi leszek élőben milyen.

(#4) dfdfdf válasza NixonHUN (#2) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

nem sok ember utasítaná vissza a sajátja helyett az már biztos.

(#5) lujó55 válasza dfdfdf (#4) üzenetére

lujó55
(őstag)

Sőt: én még odaadnám érte a két Eizo-mat is, bár ezek sem piskóták!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#6) FRENK1988 válasza lujó55 (#5) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD Én is odaadnék még 3-at is. Egy TFT-t meg 2 CRT-t is:D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#7) NixonHUN válasza FRENK1988 (#6) üzenetére

NixonHUN
(kvázi-tag)

:D :D

(#8) dfdfdf válasza FRENK1988 (#6) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

hááát azé ne vidd tulzásba :D

(#9) BotaN

BotaN
(senior tag)

Szeretem a Samsung-nak ezt az új "Series" vonalót, mind a 9-es mind a 7-es nagyon szép, letisztult, pont az én ízlésem.

[ Szerkesztve ]

(#10) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2560x1440. 1440 pixel magasság 2560 szélesség mellé? hánormálisak? kár, hogy 16:9-es... :(

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#11) SHiZUOKA

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez így nagyon rendben van, fel tudok cserébe ajánlani Samsung 931BF-et. :D
A tükröződés mentes üveg pedig remek húzás.

[ Szerkesztve ]

Earphones in. Volume up. Ignore the world.

(#12) Apika

Apika
(PH! addikt)

Már megint a Samsung! Ezek a fiúk mindig kitalálnak valamit...

(#13) korion

korion
(tag)

most így hogy nézek a monitoromra :O :O
nagyon szép!
és nagyon olcsó :N

Szerintem egy "GAMER" gépnek full grafika mellett el kell érni az 50fps-t átlagban... +36702341385

(#14) Flashget

Flashget
(PH! kedvence)

Hihetetlen, hogy eltudnak szakadni a TN panelos mániájuktól :)

Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

(#15) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Kíváncsi vagyok erre a PLS technológiára... :) Amúgy tényleg fura, hogy nem TV+film :U

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#16) ddekany válasza dfdfdf (#4) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

"nem sok ember utasítaná vissza a sajátja helyett az már biztos"

Dehogynem, miután kipróbálták, és rájöttek hogy bolhapöcs rajta minden... Majd ha rendesen skálázódnak a grafikus felületek. Tudom, van "DPI" beállítás Windownsban... ami vagy működik vagy nem, pl. Win7 alatt ocsmány homályos képpel is járhat. Ráadásul nem hiszem, hogy ez a PPI emelkedés eleget számít ahhoz, hogy emiatt érdemes lenne ezt vállalni.

Szóval számomra nem világos ki a célközönség. Sasszeműek?

(#17) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

felbontás érdekes,de azért bejövős

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#18) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gyönyörű. :Y

(#19) szurmais

szurmais
(lelkes újonc)

szép

Steam account http://account.5mp.eu/web.php?a=account

(#20) Gude

Gude
(senior tag)

Drágaszágom ;]

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#21) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A nagyobb felbontás és a jobb panel tetszik... de volt ilyen üveg előlapos monitorom már, és borzasztóan tükröződött + megmozdítani sem lehetett anélkül, hogy ujjlenyomatos legyen... (konkrétan bekapcsolni sem, mert a szélén volt a gomb)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#22) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

örökre abbahagynám a ph-zást ezért a monitorért... najó kettőért... :DDD

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#23) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért kicsivel több pixelt adhatnának függőlegesen.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#24) El Kebir válasza ddekany (#16) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

valójában inkább túl nagyok a pixelek és kicsi a felbontása, mert tényleg az a helyzet, hogy jelenleg csak a pixelekre illeszkedő betűk elég élesek és ezen nem lehet még duplázni a betűvastagságot, mert az már túl sok lenne.

Ha lenne 0,1 mm pixelméretű monitor, akkor azzal már sasszemtől függően lehetne 0,2-0,3-0,4 mm-es vonalú betűket is beállítani, és tűélesek, pixelpontosak lennének...

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#25) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Jaja, lehetett volna már akkor inkább 16:10

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#26) Lipton válasza EarL 007 (#10) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Nem rossz az!
Én is ilyen felbontású monitort használok, és elég kényelmes. Főleg grafikára, mert egy fullHD kép se foglalja el az egész felületet.

(#27) Lipton válasza ddekany (#16) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Én nem nagyítottam meg semmit a winben és semmi gondom nincs vele, a legkisebb feliratot is kényelmesen el lehet olvasni rajta.
Mit szólnál akkor egy fullHD felbontású notebookhoz? :)

(#28) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

professzionális TN :D

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#29) Chiller

Chiller
(fanatikus tag)

Bár csak lenne normális 4:3-as monitor 22+ col felett...

(#30) HaRdCoRe^mp4

HaRdCoRe^mp4
(kvázi-tag)

Azt a kva :D UP neki

Telszámom: 30/847-98-09

(#31) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Ilyen monitor kéne nekem, de vagy ez a felbontás és 30 col, vagy 1920*1080ba.

(L) Atiradeonika (L)

(#32) El Kebir válasza vinibali (#28) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

mi bajod? ez PLS... (a samsung ips koppintása)

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#33) Syron

Syron
(kvázi-tag)

Az anyaghasználat mindenesetre dicséretes.

{Prémium minőségű, szemenként válogatott, őrölt fűszerpaprika(Kalocsai) kapható. Budapesten is átvehető némi átfutási idővel.}

(#34) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Remélem jól sikerül a minőségellenőrzés, mert az előző 27-es PLS monitorukról nem egységesen jó a vélemény ilyen szempontból.

twitter: MatrixfanLive

(#35) nicu71

nicu71
(senior tag)

tökéletesen el tudnám képzelni magamnak :K
22 collon full HD-ban használm a win7-t,soha nem éreztem volna hogy nem látom jól.

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#36) TaaT

TaaT
(senior tag)

feltennék egy kérdést, az ips monitorok miben jobbak egy átlagos (pl az enyém) full hd-s tv-nél? :)

(#37) X Factor válasza TaaT (#36) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Tudtommal a tévékben is ips panel van.

(L) Atiradeonika (L)

(#38) Recon666 válasza X Factor (#37) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez igaz, de van sok fajta ips panel.

(#39) PC-rev-RM válasza TaaT (#36) üzenetére

PC-rev-RM
(lelkes újonc)

Hát a szövegek megjelenítésével akadhatnak kényelmetlenségek, pl. tv-n láttam olyat, hogy a fekete alapon fehér betűket fehér fényudvar veszi körül. Bementi késés szintén nagyobb általában, mint egy monitornál. Mozgás-elmosódás is létezik még némelyiken sajnos. Tv-ket is szerelnek ips panellel, ahogy monitorok is vannak va panellel, stb.

(#40) EarL 007 válasza PC-rev-RM (#39) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

aztán TV-k között nagyon ritkán, de előfordul, hogy nem négyzet alakú pixelek alkotják a képet, hanem fekvő téglalapok.

(#41) PC-rev-RM válasza EarL 007 (#40) üzenetére

PC-rev-RM
(lelkes újonc)

Ó, ííígen, :DDD emlékszem, milyet néztünk annak idején haverral, amikor az újságban a 16:9-es tv felbontása 1024x768 volt! Akkor még ezt nem tudtuk.

[ Szerkesztve ]

(#42) ddekany válasza nicu71 (#35) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Először is sikerült 24 colosnak olvasnom ezt a cuccot, ami ugye még kisebb pixel méretet adna. Amúgy 22" 1920x1080 (az a full HD) 0,247 mm pixel méret (engem már az simán zavar), ez meg 0,234 mm, viszont ezt vélhetően már messzebbről nézed, szóval továbbra is húzós.

Arról ne is beszéljünk, hogy normál monitorokat is felnőtt emberek egy jelentős része (50%?) natív alatt használja, hogy lásson is valamit... (Illetve nem is tűnik fel nekik az élesség vesztés általában, amit én ugyan fel nem fogok, de hát biztos.)

(#43) ddekany válasza X Factor (#37) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

"Tudtommal a tévékben is ips panel van."

Dehogy is. Ugyanúgy mint monitorban, TV-ben is van sokféle. Pl. rakás TN paneles TV van.

(#44) Recon666 válasza ddekany (#43) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mostanában már nem sok.

(#45) EarL 007 válasza Recon666 (#44) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mert általában a Technika jellegű nemtúljó TV-kben van.

ddekany: ezt a felbontás dolgot én se értem, hogy hogyan nem tűnik fel. az még talán, ha ugyanolyan képátlójú, de kisebb felbontás, de amikor 16:10-es notin látok 4:3-ast széthúzva, uff. és a betűméret se lehet gond nagyobb felbontásnál, mert megnövelhető (bár Win alatt DPI beállítástól egyes progik szétesnek)... aztán sok monitornak elvileg van EDID-je, így automatikusan kéne felbontást beállítania a rendszernek.

(#46) Recon666 válasza EarL 007 (#45) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi a baj a Technikával? ;]

(#47) EarL 007 válasza Recon666 (#46) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem semmi, nagyon jó áron kapható minőségi cuccok, nagy funkciókínálattal (értsd, jó székalátétnek, könyvespolc támasztéknak, LEGO a kisebbeknek, nagyoknak meg alapanyag különböző elektronikai alkotásokhoz, de szimplán csak porfogónak, esetleg macskaalomnak) :DDD ;]

(#48) TaaT

TaaT
(senior tag)

Hogy ha nagy különbség nincs közöttük akkor nem éri meg jobban 32"-os esetleg nagyobb full hd-s tv-t venni? Vagy csak én ülök 42" előtt? :DDD

(#49) Recon666 válasza EarL 007 (#47) üzenetére

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erről van szó! :DDD

(#50) TTomax válasza EarL 007 (#47) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

:C :DDD

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.