hát nem olcsó de ellenben csodaszép
Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf
hát nem olcsó de ellenben csodaszép

Igen. Fura, hogy némelyik termék szépsége az egyszeűségében rejlik. El tudnám képzelni a mostani három éves helyett.. 
Uhh, meseszépen néz ki. PLS-re kíváncsi leszek élőben milyen.
nem sok ember utasítaná vissza a sajátja helyett az már biztos.

Sőt: én még odaadnám érte a két Eizo-mat is, bár ezek sem piskóták!
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Én is odaadnék még 3-at is. Egy TFT-t meg 2 CRT-t is
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

hááát azé ne vidd tulzásba 

Szeretem a Samsung-nak ezt az új "Series" vonalót, mind a 9-es mind a 7-es nagyon szép, letisztult, pont az én ízlésem.
[ Szerkesztve ]
2560x1440. 1440 pixel magasság 2560 szélesség mellé? hánormálisak? kár, hogy 16:9-es... 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Ez így nagyon rendben van, fel tudok cserébe ajánlani Samsung 931BF-et. 
A tükröződés mentes üveg pedig remek húzás.
[ Szerkesztve ]
Earphones in. Volume up. Ignore the world.

Már megint a Samsung! Ezek a fiúk mindig kitalálnak valamit...

most így hogy nézek a monitoromra

nagyon szép!
és nagyon olcsó 
Szerintem egy "GAMER" gépnek full grafika mellett el kell érni az 50fps-t átlagban... +36702341385

Hihetetlen, hogy eltudnak szakadni a TN panelos mániájuktól 
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.
Kíváncsi vagyok erre a PLS technológiára...
Amúgy tényleg fura, hogy nem TV+film 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

"nem sok ember utasítaná vissza a sajátja helyett az már biztos"
Dehogynem, miután kipróbálták, és rájöttek hogy bolhapöcs rajta minden... Majd ha rendesen skálázódnak a grafikus felületek. Tudom, van "DPI" beállítás Windownsban... ami vagy működik vagy nem, pl. Win7 alatt ocsmány homályos képpel is járhat. Ráadásul nem hiszem, hogy ez a PPI emelkedés eleget számít ahhoz, hogy emiatt érdemes lenne ezt vállalni.
Szóval számomra nem világos ki a célközönség. Sasszeműek?
felbontás érdekes,de azért bejövős
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

szép
Steam account http://account.5mp.eu/web.php?a=account

Drágaszágom ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
A nagyobb felbontás és a jobb panel tetszik... de volt ilyen üveg előlapos monitorom már, és borzasztóan tükröződött + megmozdítani sem lehetett anélkül, hogy ujjlenyomatos legyen... (konkrétan bekapcsolni sem, mert a szélén volt a gomb)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
örökre abbahagynám a ph-zást ezért a monitorért... najó kettőért... 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Ennyi pénzért kicsivel több pixelt adhatnának függőlegesen.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

valójában inkább túl nagyok a pixelek és kicsi a felbontása, mert tényleg az a helyzet, hogy jelenleg csak a pixelekre illeszkedő betűk elég élesek és ezen nem lehet még duplázni a betűvastagságot, mert az már túl sok lenne.
Ha lenne 0,1 mm pixelméretű monitor, akkor azzal már sasszemtől függően lehetne 0,2-0,3-0,4 mm-es vonalú betűket is beállítani, és tűélesek, pixelpontosak lennének...
TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

Jaja, lehetett volna már akkor inkább 16:10
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Nem rossz az!
Én is ilyen felbontású monitort használok, és elég kényelmes. Főleg grafikára, mert egy fullHD kép se foglalja el az egész felületet.

Én nem nagyítottam meg semmit a winben és semmi gondom nincs vele, a legkisebb feliratot is kényelmesen el lehet olvasni rajta.
Mit szólnál akkor egy fullHD felbontású notebookhoz? 
professzionális TN 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Bár csak lenne normális 4:3-as monitor 22+ col felett...

Azt a kva
UP neki
Telszámom: 30/847-98-09

Ilyen monitor kéne nekem, de vagy ez a felbontás és 30 col, vagy 1920*1080ba.
(L) Atiradeonika (L)

mi bajod? ez PLS... (a samsung ips koppintása)
TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

Az anyaghasználat mindenesetre dicséretes.
{Prémium minőségű, szemenként válogatott, őrölt fűszerpaprika(Kalocsai) kapható. Budapesten is átvehető némi átfutási idővel.}

Remélem jól sikerül a minőségellenőrzés, mert az előző 27-es PLS monitorukról nem egységesen jó a vélemény ilyen szempontból.
twitter: MatrixfanLive

tökéletesen el tudnám képzelni magamnak 
22 collon full HD-ban használm a win7-t,soha nem éreztem volna hogy nem látom jól.
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

feltennék egy kérdést, az ips monitorok miben jobbak egy átlagos (pl az enyém) full hd-s tv-nél? 

Tudtommal a tévékben is ips panel van.
(L) Atiradeonika (L)
Ez igaz, de van sok fajta ips panel.

Hát a szövegek megjelenítésével akadhatnak kényelmetlenségek, pl. tv-n láttam olyat, hogy a fekete alapon fehér betűket fehér fényudvar veszi körül. Bementi késés szintén nagyobb általában, mint egy monitornál. Mozgás-elmosódás is létezik még némelyiken sajnos. Tv-ket is szerelnek ips panellel, ahogy monitorok is vannak va panellel, stb.
aztán TV-k között nagyon ritkán, de előfordul, hogy nem négyzet alakú pixelek alkotják a képet, hanem fekvő téglalapok.

Ó, ííígen,
emlékszem, milyet néztünk annak idején haverral, amikor az újságban a 16:9-es tv felbontása 1024x768 volt! Akkor még ezt nem tudtuk.
[ Szerkesztve ]

Először is sikerült 24 colosnak olvasnom ezt a cuccot, ami ugye még kisebb pixel méretet adna. Amúgy 22" 1920x1080 (az a full HD) 0,247 mm pixel méret (engem már az simán zavar), ez meg 0,234 mm, viszont ezt vélhetően már messzebbről nézed, szóval továbbra is húzós.
Arról ne is beszéljünk, hogy normál monitorokat is felnőtt emberek egy jelentős része (50%?) natív alatt használja, hogy lásson is valamit... (Illetve nem is tűnik fel nekik az élesség vesztés általában, amit én ugyan fel nem fogok, de hát biztos.)

"Tudtommal a tévékben is ips panel van."
Dehogy is. Ugyanúgy mint monitorban, TV-ben is van sokféle. Pl. rakás TN paneles TV van.
Mostanában már nem sok.
mert általában a Technika jellegű nemtúljó TV-kben van.
ddekany: ezt a felbontás dolgot én se értem, hogy hogyan nem tűnik fel. az még talán, ha ugyanolyan képátlójú, de kisebb felbontás, de amikor 16:10-es notin látok 4:3-ast széthúzva, uff. és a betűméret se lehet gond nagyobb felbontásnál, mert megnövelhető (bár Win alatt DPI beállítástól egyes progik szétesnek)... aztán sok monitornak elvileg van EDID-je, így automatikusan kéne felbontást beállítania a rendszernek.
Mi a baj a Technikával? ![;]](/dl/s/v1.gif)
nekem semmi, nagyon jó áron kapható minőségi cuccok, nagy funkciókínálattal (értsd, jó székalátétnek, könyvespolc támasztéknak, LEGO a kisebbeknek, nagyoknak meg alapanyag különböző elektronikai alkotásokhoz, de szimplán csak porfogónak, esetleg macskaalomnak)
![;]](/dl/s/v1.gif)

Hogy ha nagy különbség nincs közöttük akkor nem éri meg jobban 32"-os esetleg nagyobb full hd-s tv-t venni? Vagy csak én ülök 42" előtt? 
Erről van szó!