Nem tudom, nekem sem bolti változat van.
Break Driven Development
Nem tudom, nekem sem bolti változat van.
Break Driven Development

Szia!
Mi a véleményed megéri lecserélnem az omnia 2-őm erre a technikára?
BMW X5 INVÁZIÓ
Nincs véleményem ezzel kapcsolatban.
Break Driven Development
Szerintem mindenképpen 
Note 2 ?

Ha csak nem zavar majd a jóval kisebb kijelző! 
"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

Az a jóval kisebb, ha jól tudom csak 0,4''.
Bár szubjektív a jóval kinek mit jelent. Végülis az 1''-nak majdnem a fele, azaz majdnem 1,27 cm, ami lehet tényleg nem kevés egy mobil kijelzőnél. Szóval... 
Azért a windows szabadságát nem tudja hozni, ezt jobb mérlegelned a váltás elött.
Én pl beáldzozom majd legalábbis egyelnőre úgy néz ki. (igaz én sima Omniáról váltanék)
I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

Én nem a számokat nézem, hanem a valóságot.
Az O2 előtt O1-em volt 3,2", hát igen nagy volt az ugrás kijelzőméretben.
"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

Na teljesen jól jósoltam, csak még én is meglepődtem bele!
A most bemutatott nagytesó Galaxy S is Samu módra vissza lesz fogva a buzi social hubos fosukkal. Lehet majd okoskodni aki megveszi, mit hogyan heckeljen, hiába ott Android van. De a legnagyobb gáz, a vaku hiánya ott, úgyhogy most kicsit az ár miattis a Wave felé húzódom. 
(aztán majd kijön az LG is vmivel oszt jól pofánvágja a samut) 
"Tehetséges az, aki többet tud, mint amennyit tanult!"

Lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de mégis ki lesz a különbség a Wave és a Galaxy S között? Ok, tudom, hogy egyik Bada, másik Android, de ennyi? Vagy ez sokat számít? Most szeretnék venni egy hasonló telót és ezek jöttek számításba: HTC Desire, Wave, Galaxy S.
Sajnos egyenlőre nem tudok dönteni 
Valaki segítene? 
Samsung Wave | Marha jó kereseti lehetőség -> Érdeklődni priviben!
Én a legutolsót venném, ha lenne rá pízem.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

És miért?

Nekem valahogy a Wave szimpatikusabb...
Nem műanyag, vaku is van rajta...
Az, hogy nem Android, nem nagyon érdekel. (Vagyis nem tudom miben mások)
Miért vennétek inkább az S-t?
Mert a három felsorolt telefon közül a legjobb.
Ez inkább ár függő, ha több pénzem van Galaxy S ha nem Wave. 
Note 2 ?

Számomrea a legnagyobb különbség tényleg a Bada - Android vonalon található. Mint kiderült, a Samsung eléggé "aljas" módon fizetőssé tette a Social Hub komolyabb funkcióit, mivel én ezt szeretném aktívan használni, ezért az Android annyival jobb, hogy ezt a Social Hub ökörséget meg lehet kerülni, mert ott az Android market, miközben a Samsung folyamatosan felügyeli a programoktól még egy ideig nem hemzsegő Samsung App Storet (így garantálni fogja szerintem, hogy ne lehessen megkerülni a Social Hub előfizetést).
Valahol sose voltam híve a zárt rendszereknek, talán ezért húz a leginkább a szívem az Androidos telók irányába, de az is igaz, hogy az új szifon és a Wave is felkeltette az érdeklődésem annyira, hogy a nap végén valószínűleg pénzfeldobás fog dönteni. (Azaz megnézem, mennyi pénzem van, sóhajtozom egy sort és nem veszek semmit.)

Vagyis a Galaxy S-ben ingyen (+ internet előfizuért) lehet használni az MSN, facebook Gmail cuccokat? Ez elég jó, ha igaz 
És ezért lenne sokkal drágább? Azt hallottam, valakitől, hogy 180.000 körül lesz.
Ennyiért nem venném meg.
Ami jobban tetszik a Wave-ben, hogy nem műanyag 
Akkor egy kérdés: Az anyaghasználaton és az oprenszeren (jah és a vaku hiányán) kívül, miért jobb az S? Nem értem
Miben tud többet?
Vagyis a Galaxy S-ben ingyen (+ internet előfizuért) lehet használni az MSN, facebook Gmail cuccokat? Ez elég jó, ha igaz
Na én pont ezért inkább az Androidot támogatom.
A Badának szerintem még sokat kell fejlődnie, hogy Android szintet elérje.
Ez a Social Hub-os dolog, meg tényleg nagy kö...ség a Samsungtól. Ez nem megszokott tőle.
Ez eddig is így volt, és ezután sem lesz másképp. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
waveben is egyedül az msn nem 100 százalékos de facebook meg email megy igyen is... Msn meg java progival!
galaxy s nek nagyobb a kijelzője
[ Szerkesztve ]
I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp
A baj csak az, hogy a Jávás megoldás is szar. Csak akkor kapod meg az üzeneteket, ha be van kapcsolva a képernyő, és a program az előtérben van.
Break Driven Development

Hát, ez így nem lesz jó 
Olyan jó kis telefon ez, nem tudom miért kell elcsesznie a samsungnak az ilyen köcsögösködéseivel...

Remélem észhez kapnak és rájönnek, hogy ez így nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
SΛMSUNG GT-S8500 Wave @ Bada 2.0 | MW3 player; Steam: kalapacs328
Ezért nem véletlen az alacsony kezdőár.
Valahol vissza kell hozni a pízt, ezért nem hiszem, hogy ezen változtatnának.
[ Szerkesztve ]

De ez annyira logikátlan a samsung részéről. Azt modják, hogy a wave-el akarják befutattni a bada-t. De egy ilyen megoldással, hogy az msn, push e-mail stb. csak fizetős szolgáltatásként van jelen, ez nem tudom hogy fog sikerülni. Ezek a funkciók a leggagyibb okostelefonoktól kezdve majdnem mindegyik készülékben ingyenesek, vagy megkerülhetők valahogy. De itt sajnos még megkerülhetőnek se mondható, köszönhető a nem teljesen olyan multitaskingnak amit előszőr ígért a samsung. 10 millió darabot akarnak eladni idén...ilyen baromkodással kiváncsi vagyok mennyi fog sikerülni. Engem már megingatott ez a dolog, most már nem vagyok teljesen biztos benne, hogy a wave lesz a következő telefonom. Szerintem azoknak az embereknek, akik 80-100 ezer forintért vásárolnak egy okostelefont, alapkövetelménynek számít az email szinkronizálás és az IM programok ingyenes használhatósága. Remélem olvasgatja valami samsungos ezt a fórumot...bár nem hiszem, hogy olyan sokat számítana pár leendő vásárló buzgálkodása a hülye megoldásaik ellen.

Wave vagy i8910HD?
elsődlegesen azoktol kérdezném akiknek már volt ilyen telefonjuk: D (röviden miért is..áruk kb egy szinten van, főleg zenehallgatás+fotózás+wifi)
Nah ja de a legnagyobb probléma szerintem, hogy bár a készülék kapható már pár napja egy-két országban a social hub-ról egyáltalán semmi infót nem adnak ki. Se ár konkrét szolgáltatáskínálat se-semmi... Ez így minden csak nem okés...

Halvány remény él bennem, hogy ez talán azért van, mert a samsung nem döntötte még el teljesen, hogy mi legyen a social hub sorsa. De hát...álmodik a nyomor
Ezért várom már nagyon az itthoni hivatalos debütálását a készüléknek, mert akkor lenne egy-két infó erről a területről is.
csak zárójelben ( elkotyogták ugye hogy novemberben indul itthon a prémium alkalmazásbolt... Nos hátha a prémium social hub-is illetve az ahhoz tartozó szerverek... lévén a samsung honlapja is azt írja, hogy országonként eltérő, hogy a social hub basic vagy prémium...) Szal hátha ingyenes lesz az de csak majd ha lesznek fizetős app-ok De tartok tőle ez csak szép álom...
[ Szerkesztve ]

Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Samsung Wave is zárt rendszerű akárcsak a Monte a Corby vagy az S5230?
Külön Ovi vagy Igo navigációt lehet rá telepíteni?
Az Internet azért nagyon izgalmas, mert ez nem a Microsoft tulajdona, így hatalmas újításokra van lehetőség ezzel kapcsolatban. - Steve Jobs
Egy új operációs rendszert a Samsung által készített Bada-t futattja tehát okostelefon lesz hozzá alkalmazásbolt (mint Apple Iphone-hoz) Egyenlőre még nincs de készül hozzá pár navigációs program pl Ndrive (lévén teljessen új oprendszer még nem fejlesztettek hozzá sokat)
[ Szerkesztve ]

Értem.
Köszönöm szépen a választ.
Azt hiszem, hogy egy Badás telefonra akkor várni fogok még, hogy teljesen kiforrja magát és inkább választok egy olyan telefont, amire már jobban elérhetők a dolgok 
Az Internet azért nagyon izgalmas, mert ez nem a Microsoft tulajdona, így hatalmas újításokra van lehetőség ezzel kapcsolatban. - Steve Jobs
Hát igen összesen még csak 147 alkalmazás érhető el (magyarországról csak 86 ingyenes) de valószínüleg a fejlesztői verseny végeztével (augusztus) ez a szám megsokszorozódik.

Valaki nem próbált meg rajta MKV-t lejátszani? Elvileg alapból képes erre, külföldi tesztek szerinr. 
Power of Samsung Galaxy S II - I9100XXLPS - Android 4.0.3

A gsmarena tesztjében kipróbálták az mkv-t is és profin megbírkózott vele a cikk szerint.
Most nincs nálam semmi, de majd ha hazaértem kipróbálom.
Break Driven Development
Milyen fájl ez az mkv?
Még nem hallottam róla.

Ez egy videóformátum, rendes nevén matroska video. Itt találhatsz róla sok érdekességet.
Azt hiszem én maradok a divx-nél.
Mondjuk ha 720p-s MKV-kat fullon játszik az már durva lenne
1080p-s-től már tuti kiakad...
HD filmeken kívül meg mást még nem láttam MKV-ban

Hát azért MKV kb 6* jobb minőségű , DVD filmek tömörített verziója általában. 
Note 2 ?
Miért a divx az nem tömörített dvd formátum?
Elírtam, HD filmek tömörítve,
Ég és föld.... Akkor 20 gb-t is lehet 1 ilyen 1080 ps ( az már mozi minőség
De állt 5 gb a 720 p sek 
Note 2 ?

Ha MKV le is tud játszani, kiváncsi vagyok a feliratokat le is tudja-e majd kezeni 
Ezalatt az MKV-ba ágyazott feliratokra gondolok (ASA - Advanced SubStation Alpha)
Ha ezeket is tudja, messze a Wave az egyik legjobb készülék e téren 
Nem sok mobil dicsekedhet alapból MKV lejátszással 
K750i --> Samsung Wave
[ Szerkesztve ]
Ha ezeket is tudja, messze a Wave az egyik legjobb készülék e téren
Nem mondod, hogy ezen fog múlni? 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Nem csak erre gondolok, csak ez 1 olyan plusz ami egyeseknek, (köztük nekem), nagyon hasznos lehet
Egyébként is jól sikerült mobil szerintem.
[ Szerkesztve ]
Mondjuk az Xvid sorozatrészek még mindig szaggatnak nálam 
Break Driven Development
Szerintem valami kodek baj lesz, láttam videókon hogy meg 720 p simán akkor nem lehet gond..
+ Ez a proci lazán megesz mindent.
Note 2 ?
Az összes How I Met Your Mother rész kodekbajos lenne? 
Break Driven Development
Milyen felbontás/bitráta mellett?
A Stargate: Universe 1x12 van rajta a telefonon most (a HIMYM óta formáztam), a felbontása 624x352, a bitrátát a telefon nem mondja meg, USB kábelem meg nincs itt. Mindenesetre tök mindegy, hogy álló vagy fekvő helyzetben van a telefon, egyenletesen szaggat a videó.
Pedig ez már az első júniusi szoftver.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development