Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#751) Karma válasza Jampi358 (#749) üzenetére

LOGOUT blog

Nem tudom, nekem sem bolti változat van.

Break Driven Development

(#752) blt.62 válasza Karma (#751) üzenetére

blt.62
(senior tag)

Szia!
Mi a véleményed megéri lecserélnem az omnia 2-őm erre a technikára?

BMW X5 INVÁZIÓ

(#753) Karma válasza blt.62 (#752) üzenetére

LOGOUT blog

Nincs véleményem ezzel kapcsolatban.

Break Driven Development

(#754) AS válasza blt.62 (#752) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem mindenképpen :)

Note 2 ?

(#755) babosmiki válasza blt.62 (#752) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Ha csak nem zavar majd a jóval kisebb kijelző! :F

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#756) Cyno válasza babosmiki (#755) üzenetére

Cyno
(tag)

Az a jóval kisebb, ha jól tudom csak 0,4''.
Bár szubjektív a jóval kinek mit jelent. Végülis az 1''-nak majdnem a fele, azaz majdnem 1,27 cm, ami lehet tényleg nem kevés egy mobil kijelzőnél. Szóval... :)

(#757) Zolesz007 válasza blt.62 (#752) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért a windows szabadságát nem tudja hozni, ezt jobb mérlegelned a váltás elött.
Én pl beáldzozom majd legalábbis egyelnőre úgy néz ki. (igaz én sima Omniáról váltanék)

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#758) babosmiki válasza Cyno (#756) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Én nem a számokat nézem, hanem a valóságot.
Az O2 előtt O1-em volt 3,2", hát igen nagy volt az ugrás kijelzőméretben.

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#759) Aureal

Aureal
(tag)

Na teljesen jól jósoltam, csak még én is meglepődtem bele!
A most bemutatott nagytesó Galaxy S is Samu módra vissza lesz fogva a buzi social hubos fosukkal. Lehet majd okoskodni aki megveszi, mit hogyan heckeljen, hiába ott Android van. De a legnagyobb gáz, a vaku hiánya ott, úgyhogy most kicsit az ár miattis a Wave felé húzódom. :)
(aztán majd kijön az LG is vmivel oszt jól pofánvágja a samut) :P

"Tehetséges az, aki többet tud, mint amennyit tanult!"

(#760) Laccyka.

Laccyka.
(lelkes újonc)

Lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de mégis ki lesz a különbség a Wave és a Galaxy S között? Ok, tudom, hogy egyik Bada, másik Android, de ennyi? Vagy ez sokat számít? Most szeretnék venni egy hasonló telót és ezek jöttek számításba: HTC Desire, Wave, Galaxy S.

Sajnos egyenlőre nem tudok dönteni :)
Valaki segítene? :)

Samsung Wave | Marha jó kereseti lehetőség -> Érdeklődni priviben!

(#761) legiaap válasza Laccyka. (#760) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én a legutolsót venném, ha lenne rá pízem.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#762) Laccyka. válasza legiaap (#761) üzenetére

Laccyka.
(lelkes újonc)

És miért?

(#763) Laccyka. válasza Laccyka. (#762) üzenetére

Laccyka.
(lelkes újonc)

Nekem valahogy a Wave szimpatikusabb...
Nem műanyag, vaku is van rajta...
Az, hogy nem Android, nem nagyon érdekel. (Vagyis nem tudom miben mások)

Miért vennétek inkább az S-t?

(#764) legiaap válasza Laccyka. (#762) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mert a három felsorolt telefon közül a legjobb.

(#765) AS válasza Laccyka. (#763) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez inkább ár függő, ha több pénzem van Galaxy S ha nem Wave. :)

Note 2 ?

(#766) Harlek válasza Laccyka. (#763) üzenetére

Harlek
(tag)

Számomrea a legnagyobb különbség tényleg a Bada - Android vonalon található. Mint kiderült, a Samsung eléggé "aljas" módon fizetőssé tette a Social Hub komolyabb funkcióit, mivel én ezt szeretném aktívan használni, ezért az Android annyival jobb, hogy ezt a Social Hub ökörséget meg lehet kerülni, mert ott az Android market, miközben a Samsung folyamatosan felügyeli a programoktól még egy ideig nem hemzsegő Samsung App Storet (így garantálni fogja szerintem, hogy ne lehessen megkerülni a Social Hub előfizetést).

Valahol sose voltam híve a zárt rendszereknek, talán ezért húz a leginkább a szívem az Androidos telók irányába, de az is igaz, hogy az új szifon és a Wave is felkeltette az érdeklődésem annyira, hogy a nap végén valószínűleg pénzfeldobás fog dönteni. (Azaz megnézem, mennyi pénzem van, sóhajtozom egy sort és nem veszek semmit.)

(#767) Laccyka. válasza Harlek (#766) üzenetére

Laccyka.
(lelkes újonc)

Vagyis a Galaxy S-ben ingyen (+ internet előfizuért) lehet használni az MSN, facebook Gmail cuccokat? Ez elég jó, ha igaz :)

És ezért lenne sokkal drágább? Azt hallottam, valakitől, hogy 180.000 körül lesz.
Ennyiért nem venném meg.

Ami jobban tetszik a Wave-ben, hogy nem műanyag :)
Akkor egy kérdés: Az anyaghasználaton és az oprenszeren (jah és a vaku hiányán) kívül, miért jobb az S? Nem értem :) Miben tud többet?

(#768) legiaap válasza Laccyka. (#767) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagyis a Galaxy S-ben ingyen (+ internet előfizuért) lehet használni az MSN, facebook Gmail cuccokat? Ez elég jó, ha igaz
Na én pont ezért inkább az Androidot támogatom.
A Badának szerintem még sokat kell fejlődnie, hogy Android szintet elérje.
Ez a Social Hub-os dolog, meg tényleg nagy kö...ség a Samsungtól. Ez nem megszokott tőle.

(#769) kaller1 válasza Laccyka. (#767) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Vagyis a Galaxy S-ben ingyen (+ internet előfizuért) lehet használni az MSN, facebook Gmail cuccokat? Ez elég jó, ha igaz

Ez eddig is így volt, és ezután sem lesz másképp. :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#770) Zolesz007 válasza Laccyka. (#767) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

waveben is egyedül az msn nem 100 százalékos de facebook meg email megy igyen is... Msn meg java progival!

galaxy s nek nagyobb a kijelzője

[ Szerkesztve ]

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#771) Karma válasza Zolesz007 (#770) üzenetére

LOGOUT blog

A baj csak az, hogy a Jávás megoldás is szar. Csak akkor kapod meg az üzeneteket, ha be van kapcsolva a képernyő, és a program az előtérben van.

Break Driven Development

(#772) joni55 válasza Karma (#771) üzenetére

joni55
(fanatikus tag)

Hát, ez így nem lesz jó :(
Olyan jó kis telefon ez, nem tudom miért kell elcsesznie a samsungnak az ilyen köcsögösködéseivel... :W :W
Remélem észhez kapnak és rájönnek, hogy ez így nem fog menni.

[ Szerkesztve ]

SΛMSUNG GT-S8500 Wave @ Bada 2.0 | MW3 player; Steam: kalapacs328

(#773) legiaap válasza joni55 (#772) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezért nem véletlen az alacsony kezdőár.
Valahol vissza kell hozni a pízt, ezért nem hiszem, hogy ezen változtatnának.

[ Szerkesztve ]

(#774) joni55 válasza legiaap (#773) üzenetére

joni55
(fanatikus tag)

De ez annyira logikátlan a samsung részéről. Azt modják, hogy a wave-el akarják befutattni a bada-t. De egy ilyen megoldással, hogy az msn, push e-mail stb. csak fizetős szolgáltatásként van jelen, ez nem tudom hogy fog sikerülni. Ezek a funkciók a leggagyibb okostelefonoktól kezdve majdnem mindegyik készülékben ingyenesek, vagy megkerülhetők valahogy. De itt sajnos még megkerülhetőnek se mondható, köszönhető a nem teljesen olyan multitaskingnak amit előszőr ígért a samsung. 10 millió darabot akarnak eladni idén...ilyen baromkodással kiváncsi vagyok mennyi fog sikerülni. Engem már megingatott ez a dolog, most már nem vagyok teljesen biztos benne, hogy a wave lesz a következő telefonom. Szerintem azoknak az embereknek, akik 80-100 ezer forintért vásárolnak egy okostelefont, alapkövetelménynek számít az email szinkronizálás és az IM programok ingyenes használhatósága. Remélem olvasgatja valami samsungos ezt a fórumot...bár nem hiszem, hogy olyan sokat számítana pár leendő vásárló buzgálkodása a hülye megoldásaik ellen.

(#775) Chelsea4ever

Chelsea4ever
(kvázi-tag)

Wave vagy i8910HD?:) elsődlegesen azoktol kérdezném akiknek már volt ilyen telefonjuk: D (röviden miért is..áruk kb egy szinten van, főleg zenehallgatás+fotózás+wifi)

(#776) Zolesz007 válasza joni55 (#774) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah ja de a legnagyobb probléma szerintem, hogy bár a készülék kapható már pár napja egy-két országban a social hub-ról egyáltalán semmi infót nem adnak ki. Se ár konkrét szolgáltatáskínálat se-semmi... Ez így minden csak nem okés...

(#777) joni55 válasza Zolesz007 (#776) üzenetére

joni55
(fanatikus tag)

Halvány remény él bennem, hogy ez talán azért van, mert a samsung nem döntötte még el teljesen, hogy mi legyen a social hub sorsa. De hát...álmodik a nyomor :F Ezért várom már nagyon az itthoni hivatalos debütálását a készüléknek, mert akkor lenne egy-két infó erről a területről is.

(#778) Zolesz007 válasza joni55 (#777) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

csak zárójelben ( elkotyogták ugye hogy novemberben indul itthon a prémium alkalmazásbolt... Nos hátha a prémium social hub-is illetve az ahhoz tartozó szerverek... lévén a samsung honlapja is azt írja, hogy országonként eltérő, hogy a social hub basic vagy prémium...) Szal hátha ingyenes lesz az de csak majd ha lesznek fizetős app-ok De tartok tőle ez csak szép álom...

[ Szerkesztve ]

(#779) hmisi00

hmisi00
(tag)

Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Samsung Wave is zárt rendszerű akárcsak a Monte a Corby vagy az S5230?
Külön Ovi vagy Igo navigációt lehet rá telepíteni?

Az Internet azért nagyon izgalmas, mert ez nem a Microsoft tulajdona, így hatalmas újításokra van lehetőség ezzel kapcsolatban. - Steve Jobs

(#780) Zolesz007 válasza hmisi00 (#779) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy új operációs rendszert a Samsung által készített Bada-t futattja tehát okostelefon lesz hozzá alkalmazásbolt (mint Apple Iphone-hoz) Egyenlőre még nincs de készül hozzá pár navigációs program pl Ndrive (lévén teljessen új oprendszer még nem fejlesztettek hozzá sokat)

[ Szerkesztve ]

(#781) hmisi00 válasza Zolesz007 (#780) üzenetére

hmisi00
(tag)

Értem.
Köszönöm szépen a választ.
Azt hiszem, hogy egy Badás telefonra akkor várni fogok még, hogy teljesen kiforrja magát és inkább választok egy olyan telefont, amire már jobban elérhetők a dolgok :)

Az Internet azért nagyon izgalmas, mert ez nem a Microsoft tulajdona, így hatalmas újításokra van lehetőség ezzel kapcsolatban. - Steve Jobs

(#782) Zolesz007 válasza hmisi00 (#781) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát igen összesen még csak 147 alkalmazás érhető el (magyarországról csak 86 ingyenes) de valószínüleg a fejlesztői verseny végeztével (augusztus) ez a szám megsokszorozódik.

(#783) Crydan

Crydan
(fanatikus tag)

Valaki nem próbált meg rajta MKV-t lejátszani? Elvileg alapból képes erre, külföldi tesztek szerinr. :F

Power of Samsung Galaxy S II - I9100XXLPS - Android 4.0.3

(#784) joni55 válasza Crydan (#783) üzenetére

joni55
(fanatikus tag)

A gsmarena tesztjében kipróbálták az mkv-t is és profin megbírkózott vele a cikk szerint.

(#785) Karma válasza Crydan (#783) üzenetére

LOGOUT blog

Most nincs nálam semmi, de majd ha hazaértem kipróbálom.

Break Driven Development

(#786) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Milyen fájl ez az mkv?
Még nem hallottam róla.

(#787) joni55 válasza legiaap (#786) üzenetére

joni55
(fanatikus tag)

Ez egy videóformátum, rendes nevén matroska video. Itt találhatsz róla sok érdekességet.

(#788) legiaap válasza joni55 (#787) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt hiszem én maradok a divx-nél.
:DDD

(#789) Zolesz007 válasza joni55 (#787) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk ha 720p-s MKV-kat fullon játszik az már durva lenne :DDD :DDD 1080p-s-től már tuti kiakad...
HD filmeken kívül meg mást még nem láttam MKV-ban :DDD :DDD

(#790) AS válasza legiaap (#788) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát azért MKV kb 6* jobb minőségű , DVD filmek tömörített verziója általában. :)

Note 2 ?

(#791) legiaap válasza AS (#790) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért a divx az nem tömörített dvd formátum?

(#792) AS válasza legiaap (#791) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elírtam, HD filmek tömörítve, :C Ég és föld.... Akkor 20 gb-t is lehet 1 ilyen 1080 ps ( az már mozi minőség
De állt 5 gb a 720 p sek :)

Note 2 ?

(#793) Crydan

Crydan
(fanatikus tag)

Ha MKV le is tud játszani, kiváncsi vagyok a feliratokat le is tudja-e majd kezeni :F
Ezalatt az MKV-ba ágyazott feliratokra gondolok (ASA - Advanced SubStation Alpha)
Ha ezeket is tudja, messze a Wave az egyik legjobb készülék e téren :DD
Nem sok mobil dicsekedhet alapból MKV lejátszással :DD

K750i --> Samsung Wave

[ Szerkesztve ]

(#794) kaller1 válasza Crydan (#793) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ha ezeket is tudja, messze a Wave az egyik legjobb készülék e téren

Nem mondod, hogy ezen fog múlni? :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#795) Crydan válasza kaller1 (#794) üzenetére

Crydan
(fanatikus tag)

Nem csak erre gondolok, csak ez 1 olyan plusz ami egyeseknek, (köztük nekem), nagyon hasznos lehet :) Egyébként is jól sikerült mobil szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#796) Karma válasza kaller1 (#794) üzenetére

LOGOUT blog

Mondjuk az Xvid sorozatrészek még mindig szaggatnak nálam :(

Break Driven Development

(#797) AS válasza Karma (#796) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem valami kodek baj lesz, láttam videókon hogy meg 720 p simán akkor nem lehet gond.. :) + Ez a proci lazán megesz mindent.

Note 2 ?

(#798) Karma válasza AS (#797) üzenetére

LOGOUT blog

Az összes How I Met Your Mother rész kodekbajos lenne? :U

Break Driven Development

(#799) kaller1 válasza Karma (#796) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Milyen felbontás/bitráta mellett?

(#800) Karma válasza kaller1 (#799) üzenetére

LOGOUT blog

A Stargate: Universe 1x12 van rajta a telefonon most (a HIMYM óta formáztam), a felbontása 624x352, a bitrátát a telefon nem mondja meg, USB kábelem meg nincs itt. Mindenesetre tök mindegy, hogy álló vagy fekvő helyzetben van a telefon, egyenletesen szaggat a videó.

Pedig ez már az első júniusi szoftver.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.