Második BAda készülék tudása:
Kis tesó:
Samsung S7200
800 mhz CPU
400x240 p Super AMOLED kijelző
Wifi
Bluetooth 3.0
Várható kezdőár : €250/300
Note 2 ?
Második BAda készülék tudása:
Kis tesó:
Samsung S7200
800 mhz CPU
400x240 p Super AMOLED kijelző
Wifi
Bluetooth 3.0
Várható kezdőár : €250/300
Note 2 ?

az Xperia nagyon jól néz ki 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
(#503) Quasi_modo válasza AS (#501) üzenetére

Szép hogy 800 MHz, de melyik processzor?
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
(#504) Karma válasza Quasi_modo (#503) üzenetére
A Wave Cortex-A8-as, de a bada fórumokon láttam utalást arra, hogy a toolchain támogatja az ARM9 és ARM11 architektúrákat is, ergo olyannak is jelenhetnek meg telefonok... Szóval abszolút jogos a kérdés.
Break Driven Development
(#505) Quasi_modo válasza Karma (#504) üzenetére

Na ja. Ha ez egy ARM, akkor már nem olyan hűha. Igaz a kijelző felbontása is jóval mezeibb, tehát nem kell alá erőmű.
Én ne felejtsük el mitt tettek az N8-ba.
[ Szerkesztve ]
(#506) AS válasza Quasi_modo (#503) üzenetére
Azt mondják az ami a Omnia2 ben van.
Note 2 ?

Jól látom, hogy a levehető hátlapon plusz antenna és annak csatlakozója van? Bocs, ha már írtátok, vagy tök egyértelmű.
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16
Jól látod.
Break Driven Development
Összekötve TV-vel: [link]
Tényleg TV kábel majd jár hozzá?
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Na itt egy újabb videó: [link]
[ Szerkesztve ]
(#511) Quasi_modo válasza legiaap (#509) üzenetére

TV kábel majd jár hozzá?
Ha nem sebaj. Itt is biztos jó lehet a Nokiáé.
Én már csak arra leszek kíváncsi, mikortól lehet (fizetősen) regisztrálni a Social Hubra. Kéne már az a fránya Instant Messaging szolgáltatás...
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
(#513) fairi válasza Quasi_modo (#503) üzenetére

http://dailyphones.net/samsung-s7200-with-bada-os/
Ua. mint az OMNIa2-ben...rumor szerint
(#514) Quasi_modo válasza fairi (#513) üzenetére

Szóval ARM11 + OpenGL. Végül is ehhez a kijelző felbontáshoz elég lesz. Ha jól optimalizálnak, akkor meg pláne.

Én meg arra, hogy meg lehet-e majd kerülni valahogy az előfizetést, és anélkül használni a premium változatos social hubot 
SΛMSUNG GT-S8500 Wave @ Bada 2.0 | MW3 player; Steam: kalapacs328
Ez a Social hub micsoda, mire jó?
[ Szerkesztve ]
Ez látható a videóban, amit linkeltél: egy alkalmazás, ami összefogja a névjegyszinkronizlást, az emailt, IM-et és a social networköket. A gond az, hogy a normális IM-hez és a Google szinkronizáláshoz (közvetlenül, nem Exchange ActiveSyncen keresztül) fizetni kell, mint a katonatiszt.
joni55: Hát én is...
Főleg, hogy a tesztverzióban még benne volt.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Mo-on nem is lesz nagyon elérhető a fizetős része samsung Apps-nak..
remélkük átgondolja a Samsung hogy a Spcial Hubot lebutítja...
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsList.as?categoryID=all
elvileg itt a bolt, kipróbáltad már?
németeknél 600 alkalmazás van már,és van pár fizetős IM is...
[ Szerkesztve ]

Elnéztem 90,mert winmo minden bele volt keverve...Opps..
[ Szerkesztve ]
Szerencsere az igeret ugy szolt, hogy bar fizetos alkalmazasboltunk nem lesz egy darabig, a premium Social Hubot elerhetjuk majd (vegulis az Samsung sajat moka).
A linket majd otthon megnezem, de az biztos, hogy a device-on levo Apps csak harom tucat programot mutat, melyek nagy resze fingoprogram, vagy primitiv jatek. Mind free.
Break Driven Development
A link kapcsan jutott eszembe, hogy vegre a bada lemasolta az iPhone OS kurzorkezeleset, igy copypaste eseten egyreszt tobbszor ujra lehet probalkozni, masreszt nem kell, hogy az ember apja uveges legyen: a szovegen hosszu lenyomassal megjelenik egy nyilszeru forma, ami utana szabadon tologathato.
Break Driven Development
Ez az egyik legszimpatikusabb apróság az iPhone-ban (is). 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK
és mindenhol működik a rendszerben? mert ugye a HTC is lemásolta, de nem mindenhol megy ha jól tudom.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

egész pontosan ez év végig csak a free apps lesz Mo-n, jövőre lesz a fizetős.
Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8
Ahol szövegdoboz van, ott működik, illetve a böngészőben biztosan.
Break Driven Development

A grafikus feldolgozó egység típusa PowerVR SGX 535. Forrás
SΛMSUNG GT-S8500 Wave @ Bada 2.0 | MW3 player; Steam: kalapacs328
na ez jó hír köszi
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Én a wikipédián ezt találtam de végülis mind2 bivajerős... 
Samsung S5PC100—SGX535 + VXD370 + Cortex-A8
Apple iPhone 3GS
Apple iPod Touch 3rd Gen (32GB/64GB)
Samsung S5PC110—SGX540 + Cortex-A8
Samsung S8500 Wave
Samsung i9000 Galaxy S
Meizu M9
I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp
Erről beszéltem...429EUR kint. 
Ez nálunk biztosan több lesz, és ami nem elhanyagolható, 280,442 HUF/EUR napi árfolyamon is 120k a 429EUR.
Ennyit a 100k körüli debütálásról. 
Nálunk lesz vagy 130-135k ha addig nem romlik a forint.
Megmondom őszintén, nagyon jó kis kütyü, de ennyit nem ér. 100k környéki árért igazi siker modell válhatott volna belőle, de így, aki esetleg ebben az árkategóriában gondolkodik, mindenképpen be fogja várni a Galaxy S-t, ami remélhetőleg jobb lesz.
Viszont 100k-s nyitóárral lehet én se várnám meg, és "fejest ugranék" a Badába.
Szóval kissé elkalkulálta magát a Samu árképzést tekintve mert ez tooo much lett. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Ez az árfolyam pedig még romlani fog szerintem...
► norbest
Az mindegy menyi kint, Szolgáltatói árak a lényeg ugyan is az emberek 70-80% ott vásárol még mindig. 
Még hogy itthon menyi lesz az akkor fog kiderülni ha kapható lesz itthon
ÉS most nem EU-s boltigarisra gondoltam.
Note 2 ?
Szolgáltatói árak LOL. Nézted a HTC Desire-t az exPannonnál? 
Norbi89: Jóvanna
Javítottam.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Telenor 

► norbest
Igen az lol, annyiért senki sem fogja azt venni, 
Note 2 ?

inkább azt tippelném, hogy azért is lesz "előfizus" a hub, hogy 100-110 körül tartsák a vas alapárát, a hubbal meg keresnek mondjuk havi 1000 ft-ot. A németeknek meg lehet nincs fizetős hub, csak drágább teló.
Samsung Galaxy S II/XWKK5, Jkay Deluxe 13.3.8
Én potenciális vevő lennék, és inkább a gyári függetlent preferálom, mint a szolgáltatók által forgalmazottakat, szóval engem hidegen hagy, hogy 70-80% hogy fogja venni, mert én nem úgy fogom. Arról nem is beszélve, hogy én nem a hivatalos debütálásról beszéltem, hanem a kaphatóságáról, mert egyelőre még GSM bolt szinten se kapni.
Meg amit az Omnia2-vel csináltak a szolgáltatók, ezzel az only 2Gb belsőtárral....Hát köszi szépen, a hasonlókból nem kérek. Megvettem azt is 8Gb belső tárral függetlenül, és nem bántam meg. Halkan jegyzem meg, az előfizus ára se volt kevesebb mint a független. 
Persze ez nem azt jelenti hogy nem fogom megvenni, mert drága, csak annyit hogy megvárom a Galaxy S-t. Ha pedig én így gondolkodom, akkor más bölcsebb júzer is fog így gondolkodni, ez pedig azt jelenti, hogy házon belül lehet ki fogja ütni a Galaxy S a Wave-et, hiába más OP rendszer, és így öngólt fog rúgni a Samsung. Persze csak akkor, ha nem 170k lesz a Galaxy S. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+
Galaxy S sok embernek nagyon nagy.. 
Nekem nem 
Note 2 ?
Van infó arról hogy mikorra ér ide a Galaxy S? Persze GSM bolt szinten, nem hivatalosan.

Szerintem nagyon jó !!!kis!!! telefon lesz ez!Ha az ár is inkább 100e körül lenne én tuti vevője leszek!Volt egy samsung Omnia HD-m.Szép volt jó volt de nagy volt!Neme esett kézre!Nem mindenki utazik szívesen zsebbe tv-vel-> Samu Galaxy S
Na és ez? link 
Note 2 ?
Nem normálisak!
Ez az 5 col már tényleg túlzás. 
Én azt mondom 3,5-3,8 col a max. amit viszonylag könnyedén lehet még nyomkodni.

Köszönöm, ennek azért örülök.

senki nem tud semmit mikorra várható? 
csak a Disco'S Hit*** | Lenovo G550 | Sony Ericsson Xperia RAY,Samsung S8500 Wave/LC1 | Poker :)
(#544) zack válasza rObika8802 (#543) üzenetére
Ha kint már kapható, akkor szerintem 1-2 hét, és a GSM boltokban lesz. 

Engem inkább a szolgáltatói vonala érdekelne a dolognak, mivel úgy gondolom, hogy ilyen esetekben lehet az előfizetés keretében biztosítanak hozzáférést a fizetős Social Hubhoz és kapunk mellé "ingyen" valami használható navigációs szoftvert is. (Engem konkrétan T érdekelne, de ott se szokták elsietni az ilyesmit.)
Ez nem tudom már hányadik Dell, amiről infókat hallunk, de azóta egy sem jött ki. Csak nehogy ezek is úgy járjanak, mint a Meizu. Azt sem igen lehet kapni.
Nem telefonként, hanem tabletként árulják. Szóval inkább kicsi.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Elsősorban Karma -hoz szól a kérdés.
Wave -en milyen a virtuális billentyűzet iPhone -hoz képest?
(Pár napig volt nálam egy 3G és gyorsabban tudtam írni rajta, mint az E72 -n.)
Nincs multitouch támogatás a billentyűzeten (az eddigi három szoftververzióban, amit láttam), így egy nagyságrenddel rosszabb, de a single touchos mezőnyben nagyon jó.
Break Driven Development