Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

(#351) user137 válasza manchester85 (#349) üzenetére

user137
(őstag)

te papa, az Amazonas 2 partján se látnád az esőerdőt fényes nappal...

1. érintőkijelző 2. 3rd party alkalmazások/bolt 3. GPS navigáció 4. valamilyen kamera 5. BT, WiFi 6. mindenféle adatátvitel és négy norma

ezen felül mondhatnám, h az iPhone tapija és designja mindennél szebb, mondhatnám, h az Android sync módszerei egészen forradalmiak, és azt is mondhatnám, h az előző kettő szar, mert a Symbianban meg 2005 óta van magyar hangfelismerés (voice recognition) és magyar hangszitetizálás, egész jó minőségben. de ezek részletkérdések igazából.

Eladó Silverstone LC12 ITX ház /// ne üzleteljetek Red77-tel

(#352) No.01 válasza manchester85 (#349) üzenetére

No.01
(senior tag)

:D :D :D Ez a hasonlat nagyon kemeny!!! :D :D :D

(#353) manchester85 válasza user137 (#351) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Őszintén szólva nem igazán értem, miről beszélsz. Felejtsük el az iPhone-t. Vegyük a desire-t és a nokia 5800-t. Mindkettő érintőkijelzős okosmobil. Nekem a büdös életben nem sikerült még úgy 5800-n internetezni, hogy az ne kínról és szenvedésről szóljon. Ennyit arról, hogy ami tapi és okosteló, az ugyanazt tudja. A TV-k is x évtizede ugyanazt tudják, mutatják a képet. Ettől még persze van akinek ég és föld a különbség, egyik és másik között, minden igény kérdése. Mindenesetre az iPhone-t kettőnk közül te szajkózod jobban, én meg nem tudom már hogyan hangsúlyozzam jobban, hogy Desire-t, Nexus One-t vagy tököm tudja, mit mondhatnék még példának.

IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black

(#354) user137 válasza manchester85 (#353) üzenetére

user137
(őstag)

a felhasználói élmény nem jön ide különvonattal sem, mert az szubjektív. az 5800 is tud zenét lejátszani, navigálni, netezni, wifizni meg BT-n adatokat küldeni-fogadni. a feature-listája nagyrészt megegyezik egy HTC-vel vagy egy n97-tel, vagy a szifonnal, vagy akár a samsung Wave-el. ezt próbálta neked a kolléga átadni, úgy látom sikertelenül :U

csak mindenki másképp csinálja a gyártók közül, ennyi.

szörnyű mennyi időd van ebben a topikban baromságokon szőrszálat hasogatni (vagy csak a szövegértéssel van baj?). sebaj, és leszálltam rólad, egyel kevesebb a spam a topikban :R

Eladó Silverstone LC12 ITX ház /// ne üzleteljetek Red77-tel

(#355) manchester85 válasza user137 (#354) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"a felhasználói élmény nem jön ide különvonattal sem, mert az szubjektív"

Szubjektív, ja. Kérdezz már meg pár embert, csak úgy szubjektíven, hogy mondjuk Desire-ön vagy 5800-n jobb-e netezni. Kíváncsi leszek, mennyire lesz szubjektív a válaszok sora. :C

"csak mindenki másképp csinálja a gyártók közül, ennyi."

Ja, van aki jobban, van aki szarabbul.

szörnyű mennyi időd van ebben a topikban baromságokon szőrszálat hasogatni (vagy csak a szövegértéssel van baj?).

Esetleg neked. Hogy mi mivel jobb minél, abba az is beletartozik, hogy mennyire tudod kihasználni. Millió sok szempont van, mégha néhány befásult agy nem lát túl a bluetooth-on a megapixeleken, a memóriaméreten vagy a GPS-en. Ha 4-5 paraméterből le lehetne szűrni, melyik mobil mennyire jó, akkor nem is lenne szükség tesztekre.

(#356) madstunt válasza manchester85 (#353) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a büdös életben nem sikerült még úgy 5800-n internetezni, hogy az ne kínról és szenvedésről szóljon

yeah. azthittem egy szürke hétköznapi ember vagyok,de most kiderült mégse. Szuperképességeim vannak tuti mert nekem elég sok olyan eset van az emlékezetben amikor nem kínról és szenvedésről szólt a netezés az említett készüléken. bár mivel fentebb megmondták olvasni sem tudok lehet arra érted hogy csak ezt a lapot láttad mindig[link] :))

[ Szerkesztve ]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#357) tariattila válasza madstunt (#356) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na pont az olyan arcoknak kell mindenféleképpen iphone akik képtelenek személyreszabni rendesen egy telefont és telepiteni rá akár egy profi böngészőt ahhoz, hogy netezni tudjanak vele... Csak amit a seggealá raknak azzal boldogul...
És háromszor annyi fizet inkább...

Hát nem tudom...én itthon 90%-ban 5800-ról netezek...mint most is....banki ügyektől a mailekig...stb... Jól megy...
Ja és böngészés közben 2-3app. fut !

a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

(#358) manchester85 válasza tariattila (#357) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én operával próbálkoztam. A qwerty nagyon apró, a rezisztív érintőkijelző nehézkes, a zoom is körülményes, hisz csak double tap van, vagy előre beállított. De szólj, ha te tudsz olyan megoldást, amivel kényelmesen és könnyedén használható a tube-on a net. Én a gyári és az opera utána feladtam. Bizonyára milliónyi, jobbnál jobb lehetőség van. :U

(#359) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez már nagyon unalmas nem akarjátok bejezni?? Ez az egész egy nagy OFF

Note 2 ?

(#360) tariattila válasza manchester85 (#358) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ja...opera mobile10...teljesen jó, a tel. saját kis-qwerty-ével ...
Egy tap-ra zoomol kettőre vissza... Mi ebben a használhatatlan... tördelése hibátlan... még olvasható is.
Desirén többször ütöttem félre mint ezen!

Én nem érzem azt az árkülönbséget ami indokolná, hogy ez qrvaszar amaz meg nagyonf@sza...

Jogos...részemről befejezve...

[ Szerkesztve ]

(#361) Aureal

Aureal
(tag)

Hűha! Eddig LG GW620 állt célban nálam, de ez a HD videó minőség rendesen győz megfele a Samu oldaláról! Jet meg a többi t.wiz-es telefonok rendesen elriasztottak ettől a márkától, bár a tesztvideón azért itt is vannak botladozások érzékelés terén. Kérdés hogy a srác nyomkodta bénán, vagy t.wiz örökség még!
S ha minden igaz, a Galaxy S is fog ennyire pirítani. Kíváncsian várjuk! :)

"Tehetséges az, aki többet tud, mint amennyit tanult!"

(#362) zack válasza AS (#359) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kár volt a dugót kihúznom a palackból, mert most elszabadult... ;] :DDD :DDD
Tényleg nem érti a kolléga mit akartam mondani.... :F

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#363) Aftereffect

Aftereffect
(tag)

Jé ez a játék a videóban! Minden mozzanatában ugyanaz, amivel tavaly játszottam az iPhone-on.. Ingyenes a Store-ban. Nem mintha a menü többi része nem lenne ismerős.. Lassan a Samsung is iPhone-t gyárt.. Ezeknek egyetlen önálló gondolatuk sincsen?

(#364) i90venom válasza Aftereffect (#363) üzenetére

i90venom
(fanatikus tag)

(#363) Aftereffect:
Ennek a játéknak a korábbi verziójával játszottam már a Nokia 3510i-n is. Már lassan az Apple is Nokiát gyárt. Egyébként meg már mindenki Bellt utánozza, már mindenki telefont csinál. "Ezeknek egyetlen önálló gondolatuk sincsen?" ;]
Szakadjunk már el az iPhonetól, ha jól tudom, ez egy Samsungos topic.

Nekem tetszik nagyon a telefon, csak ezeket a rombuszokat kihagyhatták volna... Amúgy gyors, szép, fém, mi kell még... :))

all glory is fleeting

(#365) Ulkesh válasza tariattila (#357) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

"na pont az olyan arcoknak kell mindenféleképpen iphone akik képtelenek személyreszabni rendesen egy telefont"

Értő kézben az iPhone a legjobban testreszabható készülék mind közül, mert egy jb után ugyanolyan szabadon hozzáférsz a teljes fájlrendszerhez, mint a desktop gépeden. Nem kell romot főzni ahhoz, hogy szabadon megváltoztasd az alkalmazásokat, törölj gyári megoldásokat, átszabd a rendszer vagy akár egyelten alkalmazás kinézetét, nyelvét stb.
Az androidon pl. sokkal jobban megkötve érzem magam, mint iPhone-on.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#366) Integra válasza Ulkesh (#365) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

tökmindegy hogy melyik telefonnál hogy nevezik, rootolás vagy dzsélbrék, a cél ugyanaz. max garit vesztesz, ha nem tudod visszacsinálni.

[ Szerkesztve ]

(#367) Norbi89 válasza Ulkesh (#365) üzenetére

Norbi89
(senior tag)

Egyetértek, iphone a legjobb :)

► norbest

(#368) Integra válasza Aftereffect (#363) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem lehet a kereket újra feltalálni.
kár is ezen kattogni. sokkal inkább azt kell remélni, hogy a samsung tud egy új, praktikus, ergonómikus és egyéni, samsungos arculatot varázsolni az os-nek.

[ Szerkesztve ]

(#369) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát, tapasztalt androidos felhasználóként, igencsak várom a BADA-t.

(#370) tariattila válasza Norbi89 (#367) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mi is van pl. a multi task-al ??? (azért ilyen lazán rásütni valamire, hogy a legjobb... hááát szerintem inkább: kinek mi...)

[ Szerkesztve ]

(#371) manchester85 válasza zack (#362) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Azért általánosítottam, mert így van. Mire nem alkalmas az N97 amire az iPhone igen? Persze itt most nem az a lényeg melyik a gyorsabb, hanem mit tud az iPhone amit az N97 nem, és a mindennapokban nélkülözhetetlen"

Tökéletesen értettem, amit mondasz. Azt próbálod sulykolni, hogy az utóbbi évek mobiljaiban már minden benne van, és lényeges ugrás nem történt. Van fényképező, sms, e-mail, gps, stb. És hogy semmi olyan újdonság nincs, ami nélkülözhetetlen lenne,

Egyrészt hogy kinek mi nélkülözhetetlen, azt mindenki maga dönti el. Manapság az a trend, hogy millió alkalmazás segítségével formáljuk funkcionálisan a saját igényeinkre a mobilunkat. A történelem során már sokan megmondták, hogy egy csomó dologra nincs szükség, és hogy nem történt forradalmi újítás. A TV ma is TV, a rádió ma is rádió, ugyanaz a fő funkciója, mint évtizedekkel korábban. Másodlagos telefonként van egy N95-öm. Remek képet készít, lehet rajta netezni, ugyanazt tudja, mint az iPhone, ráadásul ezerszer jobb fényképező van benne. Akkor miért csak porfogóként van a polcomon? Egyszerűen azért, mert más felhasználói élményt nyújt, és attól, hogy papíron, funkcionálisan úgy tűnik, hogy nem történik fejlődés a mobiltelefonok terén, attól még a tényleges valóság a gyakorlatban totálisan más dolgot mutat.

(#372) Lord Soth

Lord Soth
(tag)

Az az érzésem, hogy időnként az emberek kezdenek egy kicsit átesni a ló túloldalára, amikor e telefonjukról beszélnek. Egyesek úgy hivatkoznak a felhasználói élményre, mintha a telefon nyomkodása közben szó szerint elélveznének.

Másodlagos telefonként n95? Csak azért mert jó a kamerája? Nincs egy harmadlagos telefonod, aminek jó a zenelejátszója? Megy egy negyedleges telefon, amivel frankón lehet sms-t írni? Vagy esetleg egy ötödleges telefonod, ami nagyon jól funkiconál ébresztőóraként?

(#373) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

Ha a kamera miatt van a második telefon, akkor egyszerűbb másodikként egy kompakt. De ez így is úgy is kettő készülék.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#374) manchester85 válasza Lord Soth (#372) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem azért másodlagos, mert jó a kamerája. Elsődlegesnek vettem annó. Hol írtam én olyat, hogy vettem másodlagosnak egyet, hogy legyen egy jó fényképezős is? Annyit írtam, hogy a régi telóm fényképezője sokkal jobb, mint az újé, mégsem dönt ez a szempont a javára. Ez aztán a ferdítés, gratulálok. :U

(#375) manchester85 válasza Quasi_modo (#373) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így van. Nem a kamera miatt van kettő. Kell egy 70-es szám, ezenkívül nem akarok megválni a symbiantól, a garmintól, amik alkalomadtán jól jönnek. Megmarad nosztalgiatelefonnak, és mivel csak ritkán van szükségem navigálásra, alkalomadtán teljesen jól jön.

(#376) Bayzee5 válasza manchester85 (#375) üzenetére

Bayzee5
(újonc)

Fejezzétek már be könyörgöm!
Csináljatok egy IPhone vs Világ topicot, aztán ott mehet a flamelés és mindenki tetszőleges mértékben érvényesítheti a kognitív disszonanciáját.

(#377) tariattila válasza manchester85 (#375) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...mindent meg lehet magyarázni... mindent meg is szoktak!
ha most azt mondanám, hogy termelésiátalányjuttatás ...hát azt én se értem...

(Besenyő István) :DDD

ez jutott rólad eszembe...bocs...de így tényleg szét lesz OFF-olva a Wave

[ Szerkesztve ]

(#378) AS válasza tariattila (#377) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már mindegy, ha megjelenik készülék úgy is csak akkor lesz értelme majd a topiknak :)

[ Szerkesztve ]

Note 2 ?

(#379) Integra válasza tariattila (#377) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ha ulkesh-en szifon szemellenző van, akkor rajta lehegesztett vaskupola..

[ Szerkesztve ]

(#380) joni55 válasza manchester85 (#374) üzenetére

joni55
(fanatikus tag)

Ez aztán a szőrszálhasogatás, gratulálok. :U Időszerű lenne befejezned az itteni tevékenykedésedet.

[ Szerkesztve ]

SΛMSUNG GT-S8500 Wave @ Bada 2.0 | MW3 player; Steam: kalapacs328

(#381) ben11

ben11
(senior tag)

Bár ezzel én is az off-ok számát gyarapítom,de kíváncsi vagyok mikor jön már egy mod hogy álljatok már le! ...
2szer annyi az off a topicban mint a témába vágó hsz.. :W

[ Szerkesztve ]

Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

(#382) manchester85 válasza Integra (#379) üzenetére

manchester85
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végülis csak kb. 20 ezerszer mondtam el, hogy ne iPhone legyen a példa, hanem mondjuk Desire vagy Legend. Úgy látom, neked már olyan szinten beteges az iPhone fóbiád, hogy az ember ha akar, akkor se mondhat semmit, mert nálad egyből bekapcsol az iPhone alert, és ilyenkor már bármit mondhat az ember, te nem látsz túl az iPhone utálatodon. Hogy jön ide a kiba**ott iPhone, amikor nem tudom hány hozzászólás óta azt hajtogatom, hogy felejtsük már el példának, és vegyük egy androidos HTC esetét. Ezen mit nem bírsz felfogni, mondd már el nekem!

(#383) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy ne csak off legyen:
Egyik legnagyobb mobil játék fejlesztő is Wave (Bada) mellett van:
link
Gameloft:

Modern Combat: Sandstorm:

[ Szerkesztve ]

Note 2 ?

(#384) tariattila válasza AS (#383) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én arra leszek kíváncsi, hogy a legnépszerűbb alkalmazásokat (amit nem tud az alap rendszer...) mikor és kik fogják átportolni BADA-ra :U

Pl.: az Opera vagy a Fring vagy ezekhez hasonló team-ek mikor állnak elő az átszerkesztett verziókkal...
csak azért mert pl. androidra operából még csak a mini érhető el... pedig már eléggé elterjedtnek mondható...

[ Szerkesztve ]

(#385) tariattila válasza AS (#383) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

milyen feltűnő ezen a képen, hogy a telefonhoz képest arányaiban milyen kicsi a kijelző...

(#386) zack válasza AS (#383) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ígéretesnek tünik! :K Csak legyen megfelelő a support... :U

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#387) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A másik 4 Bada telefon:
Lesz itt nagyobb kijelző meg qwerty is. :)

[ Szerkesztve ]

Note 2 ?

(#388) bwoay válasza AS (#387) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

és a Wave a legdrágább mindközül?

[ Szeretkezve ]

(#389) AS válasza bwoay (#388) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Táblázat szerint igen

Note 2 ?

(#390) Zolesz007 válasza AS (#383) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

elég komoly ez a grafika mindenesetre :DDD :Y :R

Flash verzióról van infó?

[ Szerkesztve ]

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#391) Gyufaaa válasza AS (#383) üzenetére

Gyufaaa
(PH! addikt)

:Y Ez brutál! Nem semmi! Marha szép kis cucc.

Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

(#392) Hennet

Hennet
(tag)

hihetetlen milyen ocsmány telefonokat képes gyártani a samsung
egy csúcstelefont általában férfiak vesznek (általában) és ez olyan buzis, hogy félnék a mellső zsebembe rakni...
énis elég olaszosan (gigolósan mások szerint) öltözködöm, de ez túlzás...

pl a Milestone igazán szép és férfias, a HTC is össze tud ütni ha nemis szép, de legalább nem buzis telókat

éljenek a meleg samsung-dizájnerek :DD

"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."

(#393) Quasi_modo válasza Hennet (#392) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

hihetetlen milyen ocsmány telefonokat képes gyártani a samsung
Ez jó nagy hülyeség és felesleges fika.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#394) Zolesz007 válasza Hennet (#392) üzenetére

Zolesz007
(senior tag)
LOGOUT blog

akkor sztem a legjobb ha nem veszel ilyen telefont ;)

I9000 Galaxy S és Galaxy Mini Lyukacsos Mesh Tok!! jó áron ---> http://href.hu/x/hqmp

(#395) Integra válasza Hennet (#392) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ocsmánytól azért távol vannak, noha tény, nem design bajnok egyik sem.
de a hardver az büntet még mindig. :K

(#396) Integra válasza zack (#386) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

biztos, hogy nagyon komoly support lesz, nem hagyják ki ezt a ziccert.
ha már ennyi pénzt, időt, fáradtságot öltek bele, most nem fogják a véletlenre bízni. :)

(#397) tariattila válasza Integra (#396) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért a samsungnál a support eddig nem volt valami fényes...
(vagy csak jóhoz voltam szoktatva :U )

[ Szerkesztve ]

(#398) walko válasza tariattila (#397) üzenetére

walko
(lelkes újonc)

Hát nem követtem eddig nagyon az okostelók piacát, ezért nem tudom hogy más OS-ek bevezetése hogy történt, de azért szerintem egy 2,7 millió USD összdíjazású app. pályázat sanszos, hogy megadja a kezdőlökést és ha fasza az SDK, akkor szépen be fog ez indulni..
Nekem teccik.. :C

(#399) Karma válasza Zolesz007 (#390) üzenetére

LOGOUT blog

Your Player Version: FL 9,1,122,0
Debug Player: No
Operating System: Samsung Handset
Video Capable: Yes
Audio Capable: Yes
Local File I/O Enabled: No

Egyébként jobb, ha utánaolvastok, majd hozzászoktok a Social Hubhoz.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#400) vans? válasza Hennet (#392) üzenetére

vans?
(őstag)
LOGOUT blog

nem vágom mi a bajod vele, szerintem nem csúnya.a belső meg főleg fantasztikus.csak sajnos nem az én pénztárcámnak való kategória.

"Women and children can afford to be careless, but not men."

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.