Üdv!
Végignyálaztam (majdnem) az összes hsz-t, most itt vannak az észrevételeim.
I. Az Apple vs. más oprendszerek háborút nemlehetne másholk vívni? Vagy megjelölni, hogy offtopik? Itt mondjuk nem azokra gondolok, akik azt írták, hogy a z Apple egy új műfajt teremtett és ebben a Wave nem alkotott semmi újat, mert ebben egyetértek. De az, hogy Apple agyat mos, szerintem bőven megérne egy saját topikot, ugyanakkor az Iphone tényleg csak egy felső középkategóriás mobil manapság óriási hype-al és árral...
(Valaki megmondhatná, hogy a sima Iphone ára mennyit esett mostanáig
)
II, Nem értem miért írták többen azt, hogy drága, habár jobban belegondolva házon belül a Galaxy Spica kb. 60k függetlenül, majdnem ugyanilyen tudással, Androiddal. Végül is mindent mérlegelve nem olcsó, de azért egy meg sem jelent telefonra nem mondanám, hogy drága, és ha rendes appstore is lesz a Bada mögött, még mindig olcsóbban indít, mint az Androidos modellek(igaz azokat a HTC gyártotta, és ők nem az olcsóságról híresek
).
III. Azért az droidot nem félteném. Lehet, hogy a nem egységes hardver ellene dolgozik, de a kezelőfelület, az Market, ill. a Google alkalmazások mind-mind mellette állnak. Ezenkívül az átlag user lesz**ja, hogy mit tud róla Google, mert bele se gondol, csak örül, hogy de jó, van Facebook meg Gmail.
IV. Valószínűleg génhibás vagyok, mert nekem nincs bajom a formájával, csak a színe fura egy kicsit.
Igaz teljes még nem lehet a baj, mert 1x nem volt még TouchWizem, csak oszttársam mobilján láttam, ott nem volt vele semmi problémám, mégis annyi rosszat hallottam róla, hogy kirázott a hideg a TouchWizes ikonok láttán...
V. Valakinek nem kéne használt k700i, töltővel, USB-kábellel, headsettel, igény szerint témaszerkesztővel? Egyetlen hibája, hogy ajoystick 100-ból 5x működik, de igény szerint billentyűzetes tanfolyam igényelhető
, és a felhasználói felülete is elég baráti ebben. Bónusz k300i igényelhető, hasonló feltételekkel, csak nincs füles és USB-kábel. De a joystick ugyanolyan
. Irányár: 6-7000, pontos ár megegyezés szerint, alku van! Potenciális vevőket pü-be várom, ha csak az ismerősöd ismerőse venné meg, az is jó, már nagyon a nyakamon van. Átvétel Budapesten belül, közös megegyezés szerint. E-mail: worm-warrior@hotmail.com
[ Szerkesztve ]
"Nem azzal van a baj, ha buta vagy, hanem hanem ha nem tudsz róla!" - Az vagy akinek látnak, de tegyél róla, hogy aki fontos neked, annak lásson, aki vagy!