Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

a holnapi Shark érdekel nagyon :B

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#2) tjb007

tjb007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fontos volt ilyen ronda hátlapot kapnia ?
Ezt leszámítva tetszik.

[ Szerkesztve ]

http://bit.ly/SoCkisokos Friss hírek,újdonságok: http://bit.ly/tjb007

(#3) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon érdekes. :)
Azért jó hogy Samsung ennyi irányba nyit nem csak érintőkijelző, gondol másokra is akik nem szeretik. :)

Note 2 ?

(#4) dhr

dhr
(fanatikus tag)

Hangulatos kis teszt volt. Mondjuk a készülék nyilván nem az itt fórumozó geekeknek készült, más kérdés, h ezek aránya igen kicsi a teljes mobilfelhasználó bázison belül.

BTW, a "SMS létrehozása" fényképen a teszt SMS nagyon LOL :DDD Tudja vki a poént? :C

(#5) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Pedig visítva könyörögne ez a készülék a nemesebb anyaghasználatért....

Mi a vicc vége? :)

(#6) Norbi21

Norbi21
(senior tag)

Külsőre és tudásra nekem bejön, ha a csatik kicsit szabványosabbak lennének, az lenne az igaz. Tényleg samu dömping van itt mostanság :)

Nokia 3310- Siemens c55- Sony Ericsson t610- Sony Ericsson k310- Nokia 6610- Motorola w397- LG KU990 Viewty- LG KM900 ARENA

(#7) CarajoEsp válasza littlelion21 (#5) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Igazából ez a vége, mert rosszul lett leírva:)

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#8) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lett rossz, még a kezdő ár is tűrhető. Egyedül az a fránya csatlakozó. Nem úgy volt hogy egységesítenek a gyártók? Vagy az mikortól lesz? :F

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#9) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

holnap fogjuk tesztelni az S5350 Sharkot

Ez most komoly? :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#10) Wictor

Wictor
(őstag)

U900 2nd Edition... A hátlap pedig csúnya. :U

(#11) Arthuro_Adam válasza AS (#3) üzenetére

Arthuro_Adam
(senior tag)
LOGOUT blog

A Samsungnak eddig is volt ebben a kategóriában telefonja, nem hiszem, hogy nagy meglepetés, hogy frissítették.

(#12) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

A design nekem is tetszik (bár élőben gondolom még jobb a hatás, mint képeken), az árát sokallom. De úgyis lejjebb fog menni hamarosan... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#13) Szasza888

Szasza888
(senior tag)

Nemtom ebben mi a cápa :U Ez Superman logo, ergo Superman telefon, amúgy tetszetős dizájn...

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

(#14) Bocha válasza CarajoEsp (#7) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Direkt a poént írtam az elejére, majd úgy tettem, mintha a poén lemaradt volna: legyen min agyalnotok. :U

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#15) Vtwo

Vtwo
(senior tag)

Nem rossz kis teló.Talán egy VGA videó még beleférhetett volna :U
Az AMOLED-ért viszont jár pirospont.

(#16) Scenic válasza Bocha (#14) üzenetére

Scenic
(tag)

Cseles... Esetleg ez lenne a vicc?

Két cápa beszélget:
- Te képzeld, tegnap megettem egy szörföst, csak a deszka kicsit megfeküdte a gyomromat!
- Az semmi, én tegnap megettem egy szőke nőt, és olyan üres volt a feje, hogy azóta nem tudok lemerülni...

KAS? :DD

SGS II

(#17) Bocha válasza Scenic (#16) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kb. ez, sokféle verzió van! ;)

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#18) Ricardo

Ricardo
(PH! nagyúr)

Nem rossz. Nekem az tetszik benne igazán hogy AMOLED. A többi gyártó is elkezdhetné használni ezt a kijelzőt a hagyományos készülékekben.

(#19) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Tetszett a teszt :)
A telefon is korrekt kis keszulek, bar a szabvanyos csatlakozo es a 3,5-os fules jol jott volna.

"There is nothing permanent except change"

(#20) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

A terminátor 2 főellensége nem alakváltó, hanem mimetikus polialoid. Ezt igazán tudhatnátok. :DDD

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#21) pikszel válasza 64b0r (#20) üzenetére

pikszel
(fanatikus tag)

Ráadásul nem a T800-as főellensége, hanem John Connor-é. :DDD

''Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet''

(#22) 64b0r válasza pikszel (#21) üzenetére

64b0r
(fanatikus tag)

Azt a részét még el is tudnám fogadni helyesnek, mert lehet úgy értelmezni, hogy "a Terminator 2 (című filmben szereplő) főellenség".
Követeljük hogy legyen kijavítva a cikk, milyen dolog már hogy egy ilyen olvasottságú oldal valótlanságot állít! :DD :DD

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#23) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Azta! :Y :C

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha ////

(#24) pikszel

pikszel
(fanatikus tag)

Tippelnék a kamera részre: szerintem E. T. a földönkívűli, csak amolyan steampunk variáns.
Amúgy a hátlap inkább kékbálnára, esetleg egy deszaturált izomkötegre emlékeztet. :DDD Cápára nagyon nem.

''Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet''

(#25) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

Bocha, fergeteges az az ADHD-s kitérő a delfinekről! :C :R
Örülök, hogy újra a régi önmagad vagy! Csak így tovább!

Ja, és a fényképezős rész alakjáról: ET...phone...home.!!!

[ Szerkesztve ]

(#26) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

cápa telefon...

:o

az aranyhalasat várom, az lesz az igazi raj-hal telefon :DD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#27) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes a formája, nekem tetszik. Az a kamerás kis fém szerintem a cápa szájára hasonlít, de ez csak egy tipp.
Végül is nem rossz telefon, bár ahogy írtátok, van pár apró hibája. A dizájn ettől függetlenül bejövős.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#28) Bocha válasza 64b0r (#22) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Omg, az én hibám, javítva! :R

(#29) pikszel válasza Bocha (#28) üzenetére

pikszel
(fanatikus tag)

Még mindig nem az igazi. A mimetikus polialoid inkább alakutánzó, mint alakváltó. Azok a transformerek. :B
A tippekre valami reakció?

(#30) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem hiszek a vezetékes megoldásokban, szóval életemben nem használnám a micro USB-t és a 3,5mm jacket sem. :)) Az HTC Touch Pro-mat is összesen kétszer dugtam adatkábelre fél év alatt, mikor ROM-ot frissítettem rajta... :K

[ Szerkesztve ]

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#31) Bocha válasza pikszel (#29) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A kamerásra? Cápaorr, kérlek! :U

(#32) pikszel válasza Bocha (#31) üzenetére

pikszel
(fanatikus tag)

Akkor ez volt a beugratós kérdés? Én minden esetre tartom magam a steampunk ítihez. ;)

[ Szerkesztve ]

(#33) 64b0r válasza Bocha (#31) üzenetére

64b0r
(fanatikus tag)

Ne már!
Hogy mondhatod, hogy ezek nem egyformák?

Nemár, megelőztek! :C

[ Szerkesztve ]

(#34) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ha a hátlap fémből lenne, akkor lenne benne valami, ami bejönne...

(#35) Badman 4ever válasza Bocha (#31) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor ennek a cápának az orrába sajtreszelőt integráltak... :DDD

(#36) fi:zi'k válasza Rhino666 (#30) üzenetére

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És hogy töltöd a készüléket? :))

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#37) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kijelző méretét leszámítva tetszik külsőleg, a belső meg semmi extra. Jogos a "Tetszett" plecsni részemről is.

(#38) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

reklám arc(ok)

rejtett számot nem veszek fel!

(#39) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Jó a gáztűzhelyed Csábi! :D

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#40) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Az amoled tetszik, de a vastagsága nem. A 2,2-es kijelző határeset. Megérdemelt volna egy 2,4-est szerintem.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#41) Rhino666 válasza fi:zi'k (#36) üzenetére

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem adatkábelen keresztül. :F

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#42) Gl4diator

Gl4diator
(kvázi-tag)

A viccnek mi a poénja? :W :)) :DD :P

(#43) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az AMOLED egyedül ami tetszett benne. :)
A dizájn meg annyira nem tetszik.

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#44) Bocha válasza 64b0r (#33) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Határeset. Én maradok a cápaorrnál. :D

(#45) pikszel válasza Bocha (#44) üzenetére

pikszel
(fanatikus tag)

"alakváltó, pontosabban mimetikus polialoid"
Azért ennek a mondatnak nekifutnék még egyszer, ha már pontosítod és még ha fikció is. ;)

(#46) Ricardo válasza Gl4diator (#42) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Rájönnél ha megtennéd magadnak ( és nekünk) azt a szivességet hogy visszaolvasol. Nem kell sokat .

(#47) csab2

csab2
(PH! addikt)

Ismét egy unalomig ismert csúszka Samu. Nem azt mondom, hogy rossz vagy csúnya (sőt) csak azt, hogy unalmas. Egyébként ezek a cápás dizájnelemek jól néznek ki. Ezt a csatlakozó dolgot meg nem értem: már vagy 100 éve megállapodtak a gyártók és nagy csinadrattával bejelentették, hogy jön a szabványos microUSB, erre tessék!

Az ET phone nagyon tetszett, kösz!

(#48) Bocha válasza pikszel (#45) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na, várom a helyes mondatvariánst, ha ez ennyire fontos.

(#49) LA_COSTE

LA_COSTE
(senior tag)

Dicséret a teszt írójának! Nagyon tetszett! :C

[ Szerkesztve ]

(#50) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Rajottem mi benne a fluid: bezsiroztak a csuszkat :DDD :DDD :DDD (a zsir mar majdnem folyadek, nemigaz?...esetleg folyekonyan csuszik, mint ahogy folyekonyan beszelek angolul :DDD)

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#51) hunbaly

hunbaly
(újonc)
LOGOUT blog

Ha nem is ez, de a Samsung Wave nekem mindenképp vétel lesz!
Samsung Foreva!

http://gameronline.org - A videótesztem legyen veled!

(#52) lugosi

lugosi
(senior tag)

"holnap fogjuk tesztelni az S5350 Sharkot"

Ez tegnapelőtt volt. Lesz?

I thought I taw a putty cat...

(#53) Franklin

Franklin
(senior tag)

Tetszik a telefon. Kijelző, sebesség, üzemidő, kezelhetőség rendben van, szerintem ezek a lényeges szempontok.

Pókereseknek meg különösen ajánlott! :-)

(gyk. pókeres szlengben a cápa jelenti a jó játékost, míg a gyengébbeket halaknak hívják)

[ Szerkesztve ]

(#54) XOTK

XOTK
(újonc)

tudom hogy nem idevágó a kérdés,de milyen programmal csináltok screenshotokat a telefon képernyőjéről?lehet vele videót is csinálni? vagy kamerával csináljátok és ilyen jó minőségű?

(#55) lugosi válasza lugosi (#52) üzenetére

lugosi
(senior tag)

Lett.

I thought I taw a putty cat...

(#56) Bocha válasza lugosi (#55) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Picit megcsúsztunk vele, sorry.

(#57) Dyrtyho

Dyrtyho
(senior tag)
LOGOUT blog

Kár,hogy kispórolták belőle a wifit,mert amúgy egész jó kis telónak tűnik,csak hát wifi nélkül a mai wifis telefonok világába eltörpül ez a kis készülék...kár érte :(

"A bitófán is csak adddig nehéz,míg hozzá nem szokik az ember"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.