Sziasztok!
Samsung S3650-et (Corby) szeretnék Bluetooth modemként használni Windows Vista alatt.
Hogy tudnám ezt megoldani? Sehol nem találok hozzá drivert.
Köszönettel,
Gábor
If you type "google" into google, you can break the internet!

Sziasztok!
Samsung S3650-et (Corby) szeretnék Bluetooth modemként használni Windows Vista alatt.
Hogy tudnám ezt megoldani? Sehol nem találok hozzá drivert.
Köszönettel,
Gábor
If you type "google" into google, you can break the internet!

Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne, hogy erre a telóra vmi kis netmentes ingyenes térképszoftvert tudnátok-e ajánlani?
Előre is köszönöm! 

Ingyenes: szerzel egy térkép részletet, letöltesz, beszkennelsz, majd átalakítod egy kb. 5 MP képpé, amit majd tudsz nagyítani és kicsinyíteni.
Garantáltan ingyenes! Egy kicsit oroszos, de működik!
Ebben a kategóriában ingyenes navi programot ne nagyon remélj.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Kösz a nagy segítséget.... Ha ennyire vagy képes akkor tartsd meg magadnak! 

Szia! 
Pedig én komolyan gondoltam, itt prezentálom egy képpel. ( Börzsöny )![]()
Ha a képre kattintasz, akkor teljese egészében látható a kép.
A Google Maps is hasonlóan nagyítható! Nem akarom összehasonlítani vele, mert ott van egy tucat kiegészítő alkalmazás, de te azt kérted, hogy ingyenes legyen. A Google Maps az nagyon sok adatforgalmat generál, ráadásul 3G alatt is csak döcögős, ezért ezt nem ajánlanám. Gondolom, azt hited, hogy ugratlak, pedig nem, ha utazok egy ismeretlen városba gyakran készítek egy ilyen nagy felbontású kép fájlt. Van egy java alkalmazás, abban ki lehet cserélni a térképeket, de az sem tud többet, mint ez a megoldás.
Van egy érzésem, hogy neked nem csak ingyenes kell, de dolgozni se keljen vele.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Szia!
Igen, azt gondoltam valóban ugratsz. Nekem elsősorban a Google Maps-hoz hasonló utca szintű térképre lenne szükségem, az tényleg jó. Az SE portálon van egyébként java-s térkép, pesti és országos is,nem is rossz, csak lehetne jobb minőségű is....
Azért gondoltam h rákérdezek... 

Hegedűs Tibor féle java-ra gondolsz? Ott a fórumban régebben azt olvastam, hogy kérésre is készít. Ezzel csak az a gond, hogy nem teljes, bizonyos városok meg vannak, de sok a fehér folt, ráadásul az említett minőségi probléma is felmerül.
Egyébként S3650 Corbyn fut ez az alkalmazás?
Ha igen, akkor a kép fájlokat ki lehet cserélni benne, csak akkor a kereső funkció nem fog működni. Csak nagyítani és kicsinyíteni lehet, akkor meg egyszerűbb a képfájlként feltenni, ugyan az az eredmény.
Kíváncsian várom, hogy valaki előálljon valami jobb ötlettel.

Sziasztok!
Van ehhez a telefonhoz valami kód, amitől hangosabb lesz?
Sehol sem találtam 
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]

Sziasztok
Nincs időm átnézni millió hozzászólást... 
Kérek valakit adjon linket a telefonra rárakható játékokhoz....
Szóval akinek van játék oldala, ahonnan lehet a telefonra játékot rárakni, kérnén linkeljen
Köszönöm

Sziasztok!
Hozzáértők segítségét szeretném kérni.
Júliusban lányomnak vettünk egy ilyen telefont, azóta folyamatosan problémák vannak az akku töltöttségi szintjével.
Ha az ébresztés be van kapcsolva, akkor 1-2 napnál többet nem bír az aksi, ha minden este kikapcsolja a készüléket és nincs ébresztés beállítva, akkor akár 2 hetet is bír. Más alkalmazás pl. bt nincs bekapcsolva és nagyon keveset beszél rajta.
Normális ez ennél a készüléknél, amikor a gyári adatok szerint kb 500 óra a készenléti ideje.
Ha nem normális milyen hibára gyanakodjunk? Akku? Firmware? Alaplapi hiba?
Előre is köszi az információkat.
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"

Szia!
Nekem többféle ébresztés is be van állítva (állandó jelleggel, mert reggelente erre kelek), állandóan bekapcsolva tartom a készüléket, és így is kibír jóval több, mint egy hetet (attól függően, hogy mennyit gyötröm, le tudom meríteni 2-3 nap alatt is...
).
A lányod telefonjában az akksinak nem volna szabad ilyen hamar lemerülnie, főleg ha nem is használja olyan sokat. Elméletileg az akksi akkor merül jobban, ha a telefon "dolgozik", tehát vagy az antenna, vagy bt, vagy valami nagyobb erőforrást igénylő program fut rajta huzamosabb ideig, alapállapotban nem merülhet le ilyen gyorsan... Ha nem ilyen dolgok miatt merül le (
), akkor érdemes lenne megnézetni, ha júniusban vettétek, még biztosan garanciális.
francia2003: a getjar.com-on rengeteg alkalmazás van, csak be kell állítani a telefon típusát, és aszerint is lehet keresni, kategorizálva vannak a dolgok, kvázi egyszerűen kereshető.
Up the Irons!

Köszi az infót, ma belemélyedek kicsit a teló lelkébe.

Megnéztem a telót, nincs semmi ami futna rajta, most hogy nem ébreszt igy már több mint 1 hete full töltésen van. A fene se érti . 
[ Szerkesztve ]

Ez érdekes....
Engem minden nap ébreszt, munkába menet és jövet rádiót / zenét hallgatok rajta, telefonálok minden nap, és állandó jelleggel be van kapcsolva, és az akksi bírja rendesen.
Szerintem nézessétek meg, lehet, hogy az akksival van valami gond, mert nem így kéne működnie, az biztos....
Up the Irons!

Én az aksira gyanakszom. A teló bemutató darab volt, és az aksi feltöltött állapotában műszeres mérés során (Samsung szerviz) nem hozta az előírt értékeket. Ezután több mint gyanú, hogy nem megfelelően lett töltögetve a 2M-es áruházban. Szóval aksi vétel lesz a vége.

Hát akkor elég valószínű, hogy az akksi a hibás, ha nincs garancia a telefonon, akkor venni kell egy új akkut bele, azzal már mindent bírni fog.
Up the Irons!

Sziasztok!
A kis Corbyhoz kijelzővédő fóliát vett már valaki? Tapasztalatokra van szükségem
Előre is köszönöm! 

Én már vettem kétszer is, de mivel ügyetlenül tettem rá, hamar bebuborékosodott, és inkább leszedtem. 
Egyébként hasznos dolog, mert nem karcolódna a kijelző....
Up the Irons!

Szia!
És melyik fajtát érdemes rá venni? Hol és mennyiért vetted?
üdv!

Legelőször a vodánál vettem, a telefon vásárlásakor, de az olyan fajta volt, amit nekem kellett méretre szabnom, mivel akkor éppen nem volt erre a típusra való nekik, másodszor pedig a kínai piacon egy telefonárusnál vettem, neki volt a típusra pontosan illeszkedő is, mindkét esetben 900-1000 Ft környékén volt az ára..
Ügyetlenségemnek köszönhetően már mindkettőt el kellett távolítanom, egyelőre nem is tervezek rá újat venni, viszont továbbra is az a véleményem, hogy hasznos dolog, csak ha elkezd felhólyagosodni, akkor nagyon idegesítő... 
Szóval szerintem valami szaküzletben vegyél hozzá, és a típushoz megfelelőt, azzal kevesebb a macera, csak nagyon ügyelj rá, hogy jól rakd fel.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!

Szia!
Köszi!
Azért kérdeztem, mert itt a ph-n is 2 fajta is van, egyik 700ft a másik 490 ft. A vaterán is van 400-2500ft-ig.... hogy válasszak??? 

Hát azt neked kell eldöntened, hogy mennyit ér meg a dolog elsősorban, de azt is vedd figyelembe, hogy milyen fóliáról van szó, szerintem érdemes olyat venni, ami konkrétan erre a típusra való, ez jelentősen leszűkítheti a kört....
Márkaneveket nem ismerek, a magasabb ár / jobb minőség összefüggésében sem tudok állást foglalni, nézz utána, kérdezz utána, esetleg ha annyira biztosra akarsz menni, akkor marad a szaküzlet..... 
Up the Irons!

Hát kérdezek, azért vagyok itt. Ezek amiket mondtam mind-mind Corbyhoz készült fóliák. Na mindegy, szerintem a ph-ról szerzem be
Köszönöm azért
üdv!

Hát megoldódtak a gondok a Corby-val.
Lányom úgy döntött eladja. 
Köszönöm a segítségeteket. Sziasztok

Az is egy megoldás, több gond biztosan nem lesz vele... 
Up the Irons!

sziasztok!
édesapámnak van egy ilyen telefonja, és a minap panaszolja, hogy az sms szöveg betűi nagyon aprók, megnéztem tényleg aprók. Állítása szerint eddig nem ilyen volt, de sehol nem találtam ilyen beállítást! Lehet valahol állítani?
laci

Sziasztok!
Szerintetek megéri SE C510-et lecserélni erre?

A widgetek közt van egy menüpont a jele egy kocka egy lista szerű dolog amin van egy fogaskerék

"Óvd a földet mert ez az egyetlen hely az univerzumban ahol csoki van"

igen be lehet állítani amikor nézitek az sms-t akkor az oldalsóó nyílgombokkal lehat állítank a szöveg méretét...
U.I.:remélem segítettem
"Óvd a földet mert ez az egyetlen hely az univerzumban ahol csoki van"
Szerintem nem.Inkább cseréld le egy Yendora majd ha nem lesz lomha a menüje.De a cedar is nagyon jó meg ott van a spiro.Ha spiroval kapcsolatban kérdésed van írj privit és válaszolok.Cedaral kapcsolatban is kérdezhetsz mert ismerem annyira a telefont, hogy tudjak segíteni.a Yend-t meg majd később kérdezd.
Jó térerőt mindenkinek. Sony Ericsson Xperia Mini Experia V2
-
[ Szerkesztve ]

holnap kipróbálom, lehet hogy véletlenül megnyomta
köszi 
laci

Az ébresztés csak bekapcsolt állapotban működik?
''Egy jó éjt csókra gondoltál…? - Nem, én egy jó éjt dugásra gondoltam…!!!”

Sziasztok!
Eltört a Corbym műanyag része a nem cserélhető részen. Tud valaki ajánlani egy helyet, ahol olcsón kicserélik?
Köszi!
Szerintem csak bekapcsolt állapotban működik az ébresztő óra.

Működik kikapcsolt állapotban is, van egy opció amit be kell állítani!
''Egy jó éjt csókra gondoltál…? - Nem, én egy jó éjt dugásra gondoltam…!!!”

Tudna valaki SOS segíteni?
Hogyan tudok és honnan tudok játékot a T-mobilos corbyra tölteni? Csak a telefonon wap-on keresztül? De igy egy vagyon lenne mire betölt. Valaki megírná nekem szájbarágósan, hogy mit kell beállítani, és hová kell lépegetni, hogy rákerüljön a játék. Már sokszor próbálkoztam sikertelenül. A Sims3-at, az Avatart, és valami focis játékot szeretnék rátölteni.
Várom a gyors segítségeteket mert hétvégén szeretném a gyereknek odaadni a telefont, és hát játék nélkül csalódás lesz!

Végigolvastam, más is kérdezte, választ nem lelek.
Valaki tud progit, ami hangjelzéssel figyelmeztet az elmulasztott hívásokra, mint pl. Nokiánál a Best Reminder?

Régebben én is kerestem, pár mondatot találtam róla(kb.3 rövidke). Hát írtam egyet, igyekeztem nagyon érthetően leírni, hogy az is tudja használni aki nem ért ezekhez(én is így kezdtem), sok könyvet olvastam már rajta.
És ne ijedj meg a beállításokat csak 1x kell megcsinálni, utána már 1 perc alatt lehet könyvet készíteni
Úgy érzem minden fontosabb beállításra rájöttem, de ha valaki szeretné kibővíteni, bátran tegye meg, hátha így az ifjoncok is elolvasnak pár könyvet
Akinek nincs meg töltse le, de ha kell szívesen elküldöm a programot!
Teqilacat leírás:
Első teendőd a könyvet mentés másként-tel txt formátumba menteni, ezt tudja kezelni a Teqilacat.
Shell.exe nyitja a teqilát.
Bal oldalt lesznek a főbb beállítási pontok.
1.Select phone model:
Kiválasztani a " Samsung touchphones + parlingo widget
Text block size: 50 000
3.Front and colors:
Én a Big phone frontot használom(11 betűméret, nekem bevált )így 3 betűméret közül választhatsz olvasás közben.
Bal oldalt ha kattintasz az Add large phone-ra berak még egy big phonet középre ezeket tetszés szerint színezheted nekem most 8 különböző színvilágú betűkészletem van a fekete-fehéret is meghagytam. Kreatívkodj
Screen size: beírni 240*320
page margins:nálam csak szélső margó van 5-5 (az alsó felsőt levettem 0-ra, mert eltüntet 1 sort ha az is 5-5ön van)
4.Set path and properties:
Jar file maximális mérete: (mivel próbálkoztam jó párszor vele nekem a telón a 750 KB működött szóval) 768000. Ha kell lehet még nagyobbra venni, ha jól emlékszem az1024000-t még bírja, ha túl nagyra állítod a teló hibás fáljként fogja azonosítani, persze erre csak akkor van szükség, ha egy sorozatot 1 jarba szeretnél tenni 
És ami fontos: Jar compression levelnél válaszd a " Best(Slowest start, SMaLLER JAR)
A pipálós résznél nálam egy pipa sincs mivel nekem nincs szükségem .Jad-ra, neked se lesz
Beállítod hová mentse a jar. filet amit már a Corby is használni tud.
6.Redefine keys: itt tudod beállítani, hogy a képernyőt megérintve, hol, milyen funkciót érsz el. A Key #1-ben ha át akarod állítani másra az üres négyzetbe jobb klikk és válassz.
Az én beállításaim: Open main menu- Tap center (menü)
Line up- Tap bottom left (egy sor fel)
Line down- Tap bottom right (egy sor le)
Page up- Tap top left (1 oldal fel)
Page down- Tap Top right (1 oldal le)
Én olvasás közben is szoktam állítani a bent lévő színkészletek között épp mi esik jól a szememnek, és a betűnagyság között is ezért a maradék 3 lehetőség nálam ez. Ha neked ez nem fontos keress olyasmit amit gyorsan szeretnél elérni
Prev. font- Tap Top Center (előző szín megjelenítés)
Next front- Tap bottom Center (köv. szín megjelenítés)
Change font size- Tap Center Left(betűméret váltás)
A kis kék kocka természetesen azt jelöli, hol érj a képernyőhöz, hogy elérd a kívánt funkciót.
A Set up java book-ot és a install created books-ot nem piszkáltam.
És most jöhet a könyvkészítés!!
Configure books: Add book itt kiválasztod a kívánt könyv txt-jét( ha sorozatot olvasnál azt egyesével beküldheted és csinálhatsz egy jar-t belőle, ha befejezted az egyik könyvet akkor menü-Books-Open book végignyomkod és nyithatod is a következő részt, az olvasottat pipálja
Fejezetek: ha szeretnéd, h a fejezeteket kiírja a telefon az infóknál akkor: Fejezet fejléc használata(pipa)-Treat single...(pipa) (frissítés a fejezet fejléc alatti felsorolás végén lévő gombbal )a felsorolás tetszés szerint bővíthető, a fejezet átnevezhető: bal klikkel kijelölöd és F2 v. bal egér hosszan.
Lent a book name-nél beírod a könyv címét, íróját amit szeretnéd ha kiírna a telefon mellé a JAR file-ba uazt ékezet nélkül. E mellett egy kocka telefonnal és könyvvel( ha ráviszed a kurzort Build felirat) erre katt és kész a könyv.
Ezt simán áthúzod a telódra a Pc studióban.
Telóban: saját fájlok-egyéb fájlok-könyv-telepít(igen)-tartalom nincs aláírva(folytat)-telepít-A telepítés befejeződött(Vissza). Utána zárd be és a játékokban olvasd. Megjegyzi hol tartasz ha bezárod ott folytathatod ahol abbahagytad.
Ha változtatnál az érintőgomb menün(a telefonban):
közép-közép érintés(főmenü)-6.settings-6.Keys-1.Assing key-1.To menu item-Ezen belül kiválasztod amit szeretnél pl: hidegben ne kelljen lapozgatni-6.Settings-4.Autoscroll-1 Toggle on/off és kiválasztod melyik rész megérintésével szeretnéd (én alul középre szoktam tenni)
Kiválasztás törlése:főmenü-Settings-Keys-2.Reset keys(vissza állítja az eredeti beállításokat)
Kellemes olvasást! 
Ha valami kérdés van még írj, válaszolok, ha tudok 

Sziasztok!
A gyári headset jack-es részét kergetem, eladót tud vki?

sziasztok!
megszeretném tőletek kérdezni, hogy mennyire jó teló a Corby, mert az Auchan-ban most csak 15,000 Ft! Megéri ez a teló ennyiért?
HALF-LIFE FOREVER!
Ha neked tetszik és nincsenek extra igényeid akkor vedd meg.De ott van a Champ is aminek kisseb a kijelzője viszont szabványosak a csatijai.Ráadásul nagyon jó fotót készít ahoz képest hogy 1,3 megapixeles a fényképezője.Már 18k-ért lehet kapni függetlenül.De ezt te döntsd el hogy melyik tetszik és hogy jó-e az a füles amit adnak hozzá vagy nem.

Tetszik a Corby csak az hibádzik nekem, hogy nincs benne 3G a FACEBOOK miatt!
HALF-LIFE FOREVER!
Nem olyan lassú.Egyik haverom ilyenen facebookozik és nem lassú.Ott nem nagyon vehető észre a 3G hiánya.
A Champ-be sincs 3G különben.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Bluetooth-on keresztűl hogyan tudom frissíteni a telefont, mert amikor rámegyek a gépen a "telefon frissítés" funkcióra akkor a listán nem jelenik meg a telefon, de közben a szoftver látja telót ilyenkor mi a teendő?
HALF-LIFE FOREVER!

Sziasztok
Van egy ilyen kis Bestiám... elég olcsón jutottam hozzá... de félek hogy többet fog kerűlni a leves mint a hús...
2 Problémája van;
-Kamera kilett szúrva... tökre van vágva... szerencsére modulos darab tehát egy szallagkábel csatiról lepattint és kész is és lehet cserélni...
-és van egy olyan bibi is hogy a Rezgés nem funkcionál... se telefonálásnál se semmikor petig maxra felvan húzva a mobilban és semi...
A mobilt megbontottam a Kamera cseréje nem bonyolúlt csak alkatrész kéne (esetleges segítő tanácsokat szívesen fogadnék az alkatrész beszerzésére) de a Rezgést ellátó alkatrészt valahogy nemtudtam beazonosítani.. mert van egy egybe épített komplett egybe fröccsentett darab amiben a Hangszoró a Mikrofon és TALÁN a "rezgő alkatrész van" és van egy a Kamera közelében is egy kis fém rövid henger alakú alkatrész 2 kábeles kivezetéssel...
Esetleg valaki nemtudja hogy mi micsoda? és hogy miként tudnám megoldani ezen alkatrészek cseréjét/beszerzését?
Előre is köszönöm a vállalkozó szelleműeknek...
Üdv: -Gábor-
Telefonon hamarabb elérsz; 06205546629 - Ha nem veszem fel azonnal akkor hívj újra 5 perc múlva mert lehet béna voltam és kinyomtalak...

Látom ide csak a kérdések gyűlnek de válaszok nemnagyon
lehet picit feldobtam a labdát...

Telefonon hamarabb elérsz; 06205546629 - Ha nem veszem fel azonnal akkor hívj újra 5 perc múlva mert lehet béna voltam és kinyomtalak...
Valahogy így kéne kinéznie a rezgőnek 
Családi okok miatt pár napig nem leszek elérhető!

Sziasztok! Azt akarom kérdezni h a Free youtube download-on melyik felbontás a jó
.Mert mindent kipróbáltam a 340x240-est meg mindent de nem megy ,mert nem támogatottnak meg túl nagy bitfelbontásnak mondja hát akko mit kell 
Azért köszi!
Aki nem hibázik az nem is dolgozik!