Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Doink

Doink
(újonc)
LOGOUT blog

játékosnak kevés az 540m

''Life is a Joke''

(#2) Daywalker válasza Doink (#1) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

A GTX meg drága...

(#3) Zoleee19 válasza Doink (#1) üzenetére

Zoleee19
(lelkes újonc)

Szerintem jó ez a videókártya, de nem ennyiért. 150k-ért is lehet kapni hasonló Acert.

(#4) redbull86 válasza Zoleee19 (#3) üzenetére

redbull86
(fanatikus tag)

Igazatok van,.. anyag felhasználásban javíthattak volna illetve a billentyűzetet nem kellet volna így be zsúfolni akinek egész kell annak ugy is vesz külön egy USB-s et!

Core I3-550 3.2Ghz Dual chanel 2X2Gb Geil 1333Mhz Kit Asrock H55 + 1TB hitachi Crosair CX430v2

(#5) rudi válasza Zoleee19 (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Téves! Itt nem a VGA drágítja a konfigot, hanem a 2500-as sorozatú proci és a 7200-as merevlemez. Ha sima, 2400-as Core i5-öt és 640 GB-os 5400-as HDD-t tesznek bele, ami a nagyobb adatsűrűség miatt nagyjából olyan gyors mint az 500 GB-os 7200-as, illetve a fölös 6 GB helyett csak 4 GB RAM-ot kap, ami úgyis vastagon elég a többi komponens mellé, az Acerhez meg hozzáadnád a gari Samsung szintűre (2 év) bővítését, akkor kb. ugyanazt az árat kapnád.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) DopeBob

DopeBob
(őstag)

A space már ki is fényesedett? :N

MZ/X

(#7) Daywalker válasza DopeBob (#6) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Hehe, ha te is havi 400 ezer leütést csinálsz, akkor hamar kifényesedik az:)

(#8) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jelentem, a Think Pad billentyűzet is kifényesedik pár hónap alatt egy PH szerkesztői használattól!

(#9) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi a tesztet, azt hiszem nagyon sokan várták!

Én spec nem hangoztatnám a samsung helyében, hogy ez gamer laptop - mert ez nem az. A "gamer" jelző szerintem nem ezt jelenti. Ez egy korrekt teljesítményű, mondhatni multimédiás laptop, de nem gamer.
A touchpadért szerintem is jár a dádá, nem is kicsit. Tudom, ma már szinte csak külső egérrel használjuk a laptopot, de akkor is. Nálam pont meghalt az usb-s egér, és most még nem tudtam elmenni venni egy másikat, így a touchpadet kell használnom.
Lehet átsiklottam felette, de: a webkamera kép milyen?
Meg jól láttam, hogy a space már kezdett kifényesedni? Vagy optikai csalódás volt? :)

(#10) Daywalker válasza rudi (#8) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Nálam a Dell Latitudé is kifényesedett :DDD Pedig az sem kétfilléres kategória volt.

rizso: webcam képe átlagos volt, de legalább fel lehetett dobni effektekkel:DDD Ha valakinek az hiányzik. Azért egy komolyabb Logitech persze jobb képet nyom, de azt meg ugye külön kell vinni. Arra jó, amire feltétlenül kell.

[ Szerkesztve ]

(#11) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

ha innen nézzük, onnan nézzük, másképp nézve.....az összefoglalót kicsit át lehetne írni, mivel minden harmadik szó a néz, vagy annak egy ragozott formája.

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#12) Daywalker válasza -=Libria=- (#11) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Kérésedre újra megnéztem :DDD Kicsit finomítottam rajta, de nem volt az azért olyan sok...pláne különböző bekezdésekben.

[ Szerkesztve ]

(#13) freestailo

freestailo
(senior tag)

fényes kijelző, fényes billentyűzet :DDD :DDD

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#14) abéla

abéla
(tag)

Hehe, én nem "gamer" ambiciókkal vettem ezt, de amikor a Dead Space 2 medium/high beállításokkal tökéletesen futott, gondoltam megnézem combosabb darabokkal is...és hát rendesen meglepődtem amikor a Bad Company 2 multi: level of detail:med, többi low, AA:2x, AF:1x mellett teljesen játszható sebbeséget produkált. Igaz hogy 1366x768 felbontáson, de azóta néztem az asztali 1600*900-ban is, ott is teljesen játszható. Fallout: NW, Cod-ok, Tropico3 meg abszolút kompromisszum-mentesen elszaladgál. De beszéljenek helyettem egyik fórumtársunk tesztje (igaz itt i5-480m a cpu, de úgy gondolom a szűk keresztmettszet itt is a vga, ami viszont ua.)
Szóval ez a gémer/nemgémer kategorizálás erősen képlékeny. És ugye itt van még, hogy a legtöbb új játék már az aktuális konzol-generáció teljesítményéhez van belőve, ami generáció úgy néz ki néhány évig marad, így biza' ezek a belépő-szintű játékos laptopok remélhetőleg elciceregnek egy darabig az új darabokkal is (kivételt képeznek az ilyen crysis 2-féle átbaxós patchek :( ).
Ja és mondom ezt úgy, hogy az asztali gépemben 5970 volt. (csak tudnám, hogy minek :U :B )

Hutka! BattleTag: CorteXt#2600

(#15) Ste válasza Daywalker (#2) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Mindezek ellenére összteljesítményét egy tetszett díjjal tudjuk jutalmazni, ugyanis a gyártó még mindig nem tudja magát túltenni a szokásos, de annál bosszantóbb gyermekbetegségek egy részén, amelyek alaposan megnehezítették az első két hetet."

A lényeg hiányzott ebből a bekezdésből. Engedelmeddel kipótoltam :)

True Success is Blonde

(#16) Daywalker válasza Ste (#15) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Ehh :R (nem lehet elégszer átolvasni)

(#17) kerelo

kerelo
(senior tag)

köszi a tesztet.Nem rossz vas.

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#18) rudi válasza abéla (#14) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Naigen, ma már a közepes desktop VGA-k tesztelése is úgy kezdődik, hogy told fel Full HD-re a felbontást és maxra a gafikát. Ha maradsz egy noti 1366x768-as natívjánál és nem érdekel az ellenfél orrszőrén becsillanó takonycsepp, akkor elég a közepes grafikai részletesség, amivel a GT 540M is csinál 40-50 FPS-t.

[ Szerkesztve ]

(#19) DA3MON válasza rudi (#18) üzenetére

DA3MON
(kvázi-tag)

Ez így van :)) A tapasztalat :R

DA3MON felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#20) @matthew@

@matthew@
(őstag)

Kellemes gép, de sztem ez a bill nem játékosoknak való, bár a notikhoz tartozó bill egyáltalán nem gamereknek vannak, azokon nem lehet kényelmesen játszani, nem lehet érezni a távokat rendesen, bár itt azért van egy kis árok köztük, de sztem túl lapos lehet :K Mind1 úgyis gépen játszok ;]

Life is like a nose - We have to get everything out of it

(#21) DA3MON válasza @matthew@ (#20) üzenetére

DA3MON
(kvázi-tag)

Így is van! Játékra szerintem az asztali PC sokkal jobb, mint a notebook/laptop :))

DA3MON felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!╭∩╮(° ˛°)╭∩╮

(#22) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Árban sem vészes, teljesítménye rendben. Elég korrekt gép! :K

(#23) tiborandras válasza rudi (#18) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

nem érdekel az ellenfél orrszőrén becsillanó takonycsepp-ben vigyorogva a szarnyait nyitogato madarinfluenza virus :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#24) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Itt senki sem emiatt kattintott? :O :O :DDD

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#25) rizso válasza domi007 (#24) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem, mert senkinek nem jön be a kocsi színe ;]

(#26) t-bali3

t-bali3
(fanatikus tag)

Azért 1-2 játékteszt beleférhetett volna egy átfogó tesztbe...főleg, hogy beugró "gamer" kategóriába tartozik. :(

(#27) tiborandras válasza domi007 (#24) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

:N csinaltatott a melle, at van szabva a feje, festett a haja es nezd micsoda bele van :DDD
a camaro joval idosebb, de sokkal jobban nez ki ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#28) yakuza.tora válasza domi007 (#24) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

De, én! :DDD

(#27) tiborandras: Miket észre nem veszel! ;]

Korrekt cuccnak tűnik ez a gép, de a fene tudja. A magam részéről maradok az alap noti - korrekt ("gémer") asztali felállásnál. Valahogy jobban bejön egy könnyű, hordozható "munkagép". A piszkos melót pedig úgyis a böszme asztalira marad... :K

Alléz Olympique de Marseille!

(#29) Caineevo

Caineevo
(újonc)

épp most vettem egy ilyet, nem tudom, csak nekem nem villog a jobb oldali led amikor alszik a masina? :o mer elég gáz így h semmi se mutatja h alszik-e vagy ki van kapcsolva, és a használatiban is az van h villognia kéne :S

mod: ja meg a csuklótámasz kajak fém? mer én ezt úgy is nehezen hiszem el hogy itt van előttem és a betűket pötyögöm róla, műanyagos a tapintása és a kopogása is :F

[ Szerkesztve ]

(#30) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Megnyugodtam, hogy mindenkit a Camaro érdekelt :DDD :DDD :DDD :C :R

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#31) abéla válasza @matthew@ (#20) üzenetére

abéla
(tag)

Én mostanában úgy nyomom, hogy lapos(vagy a 20" tft) közelhúzva (orromtól 20cm :D ), balra usb-s bill, jobbra mouse, teljesen jó, tiszta eyefinity :DDD .

rudi : lelkemből beszélel :K ... persze lehet egy bf3 erejéig lesz valami x4/5870 asztali kombóm (kivéve, ha alapon elfut a laposon, mivel eljutottam odáig, hogy játékélményt érdemben nálam sem befolyásolja a takony becsillanása :D ), de hogy a konzolváltásig nem kell ide ennél több, az k*rvaisten.

(#32) @matthew@ válasza abéla (#31) üzenetére

@matthew@
(őstag)

Úgy jól lehet tolni az tuti, én álz a 82cm-s FullHD TV-men tolo, bár nem mindig :DDD

Life is like a nose - We have to get everything out of it

(#33) domi007 válasza abéla (#31) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Egy valódi Eyefinity sem olyan sok már manapság...15ezerért 15-ös monitorokból össze lehet rakni egyet (én legalábbis így csináltam, bár nálam a középső a laptopom monitora :DDD :DDD ).

(#34) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

külsőre meglepően merész (főleg ez a szín), de letisztult és designos, főleg kinyitva. a hardver meg nyilván oké. egyre jobbak ezek a smasung notebookok.

(#35) abéla válasza domi007 (#33) üzenetére

abéla
(tag)

Komolyan gondolkodtam egy ideig, hogy összerakok egyet, de havernál megnézve, rájöttem, egy keményebb fps multi-körnél és/vagy koncentrálós (autó)szimulátornál kb. egy 10cm-es körre fokuszálok, oldalra abszolút nem nézek (mouse-t rántom oda) , perifériás helyett meg adrenalin-vezérelte csőlátás van :DDD (legalábbis nálam). Oké wow, meg más, nyugisabb műfajoknál nem lehet rossz, (hehe, total war szélesvásznon), repszimnél meg trackIR, oszt csókolom.

(#36) Caineevo

Caineevo
(újonc)

Valaki esetleg erre??? :F

(#37) domi007 válasza abéla (#35) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes, nekem autós játékkal nagyon bejött, verseny közben a kinyílt perspektíva nagyot dobott az összképen...mondjuk én inkább driftelgetek kormánnyal, és ott elég hasznos, ha látod a falat időben, mielőtt koccannál, szélesebb pályáknál meg egy monitor esetén volt olyan, hogy csúsztam, csúsztam, aztán hopp, ott a fal, akkor pontok nullázódtak, a fenébe :DDD :DDD

(#38) abéla válasza domi007 (#37) üzenetére

abéla
(tag)

hát aki kiliccsel előre veszi a kanyart, annak nem árt, ha oldalra is lát :)

(#39) domi007 válasza abéla (#38) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

ámen :DDD

(#40) abéla válasza Caineevo (#29) üzenetére

abéla
(tag)

itt kérem csajokról, camarokról meg eyefinityről diskurálunk, a laptop senkit sem érdekel :D valószínűleg nincs másnak ilyen gépe; nyugi, ha valakinek mégis, írni fog

(#41) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

Shader egységek száma ... CUDA magok száma?

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#42) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem nagyon nem tetszik a kinézete.. :(

Üdv: Csabee.

(#43) kcsa

kcsa
(senior tag)

Se samsung hdd, se odd, még a végn kiderül hogy ram se, és kijelző se... Ejj mi lesz így a világuralmi tervekkel? ;]

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#44) domi007 válasza kcsa (#43) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Majd megveszik a Google-t és máris megvan a világuralom ;] ;] :P

(#45) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Csecse egy gép.
Nekem kéne.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#46) RazorGTR1

RazorGTR1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha lejjebb adnék a FullHD felbontású kijelzőnél, akkor ezt venném. Tetszik.