Ha a videokártyája nem lenne ilyen gyenge, még jó gép is lehetne.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Mr.Skynet
(senior tag)
Hát igen a vga...
de igazából nálam csak a gép ára verte ki a biztosítékot: "180-190K" de miért is 
A márka indokolja ezt az árat? Samsung mióta egy Dell, Lenovo, HP vagy bármilyen hasonlóan elismert laptop gyártó? Szerintem egy Acer, Fuji, Msi, Asus stb. szinten vannak a Samsung notik.
Ez a középkategória is számomra egy x-akta, mitől lett középkategória(?), hogy egy ilyen körítés mellé kapott egy értelmetlenül erős procit?
Esetleg egy drágább op.rendszert, sok tartozékot, sok garit, nagy akksit kapok, hogy megértsem az árcédulát? Tele van a gép értékes csatlakozókkal (?) esata, usb3.0, Express Card... vagy nem figyeltem és egy normál 1366x768 kijelzőnél komolyabbat kapott? Vagy csak a matt kijelző kerül egy vagyonba?
Hardver téren tudom sok gyártó szerelget még ezzel-azzal, maradt a raktárban stb. de GeForce 315M nem tűnik egy jó választásnak (vásárlói szempontból), mikor örülhet, ha nem kap ki a cpu-ban lévő integrált Intel hd 3000-től (így csak egy plusz fogyasztó lett).
Szóval én alternatívaként egy Asus K53SV körül szimatolnék, akár egy gyengébb i3-al, viszont 500gb vinyó, picit nagyobb akku, szintén 4gb ram, alumínium borítás(!) és bár nem jár mellé Windows, de ~20ezerrel olcsóbb és GT540M van a gépben ami 2,5x erősebb a kis 315m. A 2 év nemzetközi ingyen futár garancia pedig már ugye alap.
[ Szerkesztve ]
Drága,de legalább nagyon szépen sikerült 
>> ЯeSpΞkT <<
(#5) Armagedown

Armagedown
(fanatikus tag)
A Kontránál azt elfelejtetted beírni hogy nvidia kártya 
Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio

bjames
(újonc)
Ha jól látom, ebbe még az előző generációs intel proci van?

he7edik.
(őstag)
meg azt is hogy Intel platform... 
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

he7edik.
(őstag)
Te is elnézted a fórumot... 
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

osztraksajt
(senior tag)
Én büntetném aki ilyen fényes felületű ujjlenyomatgyűjtő notebookot csinál.
Innnetől amit nem lehet tisztántartani nálam bukott alapból.

alienpapa
(fanatikus tag)
Kövezzetek meg érte, de szerintem csúnya a gép....
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

Z86
(őstag)
Meglehetősen középszerű gép, igazából ennyiért talán még az sem. Az alakjáról nekem a bumfordi szó jut az eszembe, a matt kijelző dicséretes, de akkor már az egész gépen hanyagolni kellett volna a fényes borítást. Miért jut eszébe bárkinek is, hogy a touchpad gombjait fényes, krómszerű anyaggal borítsa...
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

kerelo
(senior tag)
"A márka indokolja ezt az árat? Samsung mióta egy Dell, Lenovo, HP vagy bármilyen hasonlóan elismert laptop gyártó?" Azt hiszem ezt a kijelentést ép a Samsung márkával kapcsolatban el lehet felejteni már.Már többször bizonyított a márka.Pl lásd mobil telók.elismerten nagyon jó telókat csinál. HDD-ék.Ki gondolta volna 5 éve hogy az F3,kategóriájában megveri a WD-t,és a Maxtort. Lcd Tv,és monitor terén szintén az élvonalban.És szerintem jó Notikat csinál már most,ki tudja mi lessz pár év múlva.Nekem pl az Asus sokkal felejtősebb a Samu nál. Bár az ár azért szerintem is egy kicsit magas 
[ Szerkesztve ]
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Mr.Skynet
(senior tag)
bjames kolléga kérdése idő közben rádöbbentett, hogy csúnyán benéztem a dolgot, tényleg se HM65 chipset, se Sandy B. proci, így bukó az Intel vga-s írásom is, sorry all 
De így meg aztán, még annyira sem értem miért ennyi az annyi... 
he7edik. Thx 
kerelo talán félreérthető voltam, semmi problémám magával a Samsung márkával/gyártóval, sőt annak ellenére, hogy most vásárolta fel a Seagate a hdd gyártását, én kitartok a Samsung mellett, ha érdekel nézz szét, védtem a Samut az előbb említett hír fórumában is. Minden téren elismerem őket, adatlapomon is láthatod, hogy a 3-ból 3 Samu vinyóm van, a tft-m is samu és talán a következő telóm és tv-m is samu lesz.
Csupán arra akartam rámutatni, hogy tudjuk, hogy miért kérnek egy pl. Dell laptopért harmadával többet mint mondjuk egy Acer-ért és úgy gondoltam, hogy a Samu annyira csúcsminőségű és elismert laptop gyártók közé képzelte magát, mint a korábban felsoroltak például és talán ezért ennyi az ára ennek a gépnek...

hemaka
(PH! kedvence)
Nem tudom eldönteni, hogy kívülről vagy belülről csúnyább. 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Angel1981
(PH! addikt)
Igen, ezt osztom!
Vadonatújan lehet, hogy jól mutat, de tisztán tartás és az újszerű állapot megőrzése tekintetében a legrosszabb felület mind közül! 
Az ár dolgot nagyon elszúrta az Intel. Olyan alacsonyan indította a Sandy Bridge gépeket, hogy az Arrandale platform nem tud vele versenyezni. Amennyiért Core i5-400M-es IGP-s gépek vannak, annyiért veszel Core i3-2-s gépet, ami gyorsabb, jobb IGP-s és többnyire több memóriás is.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Duree
(PH! addikt)
Se a külseje se a belseje sem megnyerő.A hardver már nem rossz,de ennyi pénzért van jobb.
hát szerintem se nagy szám...
inkább átlagosank nevezném mint szépnak

sti10p
(senior tag)
Egyetértek azzal, hogy kicsit el van szállva az árral a Samsung, előbb inkább bizonyítaniuk kéne alsó és közép kategóriás fronton is, de ez tapasztalatom szerint még elmarad. Nekem egy R528-as van és sajnos gyakran van blue screen deffekt, ami fél év használat után enyhén szolva idegesítő, remélem a szervízük jó és gyors, nállam csak ez mentheti meg őket, pedig sok Samsung cuccom van, szeretem is, de a notival csalódást okoztak. Túl nagy falatot akartak egyszerre a tortából és elbízták magukat, mert még van mit tanulniuk...
XY

vakarcs
(fanatikus tag)
20 eve gyartanak notebookokat es a Dell-nek is ok gyartottak sokaig... igy szerintem mar tanultak sokat 
eladó a világ :)

sti10p
(senior tag)
igy szerintem mar tanultak sokat
...az lehet, csak nem a hibáikból! 
[ Szerkesztve ]
XY

Mr.Skynet
(senior tag)
Ez most ütött 
Szerintem jól néz ki.

GIJoe
(fanatikus tag)
Most nem kötekedni akarok, de azért egy Intel Core i3 2310M-t a CPU Benchmarks-ban igen sok CPU lekörözi... 

alamuszi
(senior tag)
Alapvetően es elhibázott az a termék, aminek akár a supportját, akár a minőségét, egy MSI, vagy ASUS notebookhoz hasonlítanak, minőségben. Az egyik szervize jó, de nem gyárt kiemelkedő minőséget notebookok terén, a másiknak hol van, hol nincs szervize, de még minésgben nagyon alul van.
A Samsunk jó minőséget gyárt, saját márkanév alatt, de notebookban nem éri el a triumvirátus minőségét, sem a használhatóságban sem supportban. A Tartósság meg relítív.
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

Koley
(kvázi-tag)
Jól néz ki, de mindenképp egy jobb vga kellene bele 

Ronan968
(újonc)
Nekem ilyen van és meg vagyok vele elégedve!A fényes felület a mai toppmikrószálas törlőkendő korszakban már nem releváns,egy mozdulat és csillog 
Soha nem volt kék halál,szépen fut és a Samsung szupport automatice felkínálja az új frissítéseket,keresni se kell.
Windows 8 simán települt az alapból fennlévő win 7 mellé!
Játékok is szépen futnak.
Szóval a termék ott van a kategória toppján.Csak ajánlani tudom,főleg azoknak akik mindent egyben akarnak és nem szeretnek pepecselni.Nekik semmi rosszra nem kell számítani. 
Egyedül a billentyű megvilágítás hiányzik,de lehet ez már a felső-kategória része.
[ Szerkesztve ]