ott az alapzajjal (is?) gond lenne, úgy tudom.
de az iPhone nem 2.5-ös, ha erre értetted,
hanem süllyesztve van a 3.5-ös aljzat,
emiatt nem megy bele, csak a speciálisan vékony kialakítású dugó
[ Szeretkezve ]
ott az alapzajjal (is?) gond lenne, úgy tudom.
de az iPhone nem 2.5-ös, ha erre értetted,
hanem süllyesztve van a 3.5-ös aljzat,
emiatt nem megy bele, csak a speciálisan vékony kialakítású dugó
[ Szeretkezve ]
"A P2-n eredetileg MTP-t támogató firmware volt, amit egy kis leleménnyel UMS-re cseréltük, így már csak a videók konvertálásához kellett a Samsung Media Studióval szórakoznunk"
ezt - cseréltük vagy amit - cseréltünk
szerintem
"s mint egy hűvös hullám: a 2 x 2 józansága hull rám."

Szerintem bármelyik 3.5-ös dugó speciálisan levékonyítható, akár egy zsebkés segítségével. Mintha már lett volna példa hasonlóra... 
Ő, igen, elnézést, az ipod 3,5-ös csak süllyesztett.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
mire gondolsz, melyik volt még ilyen?
[ Szeretkezve ]

Te itthon (Mo-on) vásároltad? Szerintem az enyémben van bőven hangerő... így azzal helyettesítem az eq-t
(NewYork-i)
Egy JBL Reference 220 fülesen gondolkozok, csak sose volt még agybadugós fülesem és kicsit tatok tőle. Vagy valami más tipp? Olyat szeretnék ami utcára is való és jobb mint a gyári. 
szintén new yorki
Az én több mint 1,000 DVD-nyi zenei gyűjteményem (mely naponta kb. egy DVD-vel bővül) legnagyobb része FLAC-ban van, kb. ötöde APE-ban. A fenének van kedve a hordozható lejátszóra való átmásoláskor még konverzióval is bajlódni.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

letezik egyaltalan ennyi olyan zene amit erdemes FLAC-ban tarolni...? 
[ Szerkesztve ]

...és a nagy reward/forward reményében a mindenre elszánt fejvadász, elindult nyugatra a vízszintes csapáson, hogy elkapja a banditák elsődleges csomagját
"a zenelejátszótól független Master EQ"
ez azt jelenti, h rádió, videó, játékok, mittoménmégmi hangját tom buherálni?
arra nagyon kívácsi vagyok, h hogy működne együtt egy telóval. egyáltalán mi értelme?
p2-ről lehet tárcsázni. ok. utána meg előveszem a telót, és a fülemhez rakom?
vagy csak fél füllel hallgatom a zeném?
esetleg létezik kékfogú sztereó, mikrofonos füles? (biztos, csak még én nem láttam)
ha igen, akkor melyik kezel két eszközt egyszerre? a hedszet vagy a p2?
ha a p2, akkor meg tom mutatni a vonal másik végén lévőnek h épp mit hallgatok? 
csupa kérdőjel ez a lejátszó 
ELADÓ MP3 játékosok: iRiver: 2xT10 (FM) 1GB, H10 6GB COLOR, PMP-120, X20 8GB; Samsung: YP-53Z FM 1GB. Ha érdekel, küldj privit!
mikor kapod vissza a régi nickedet?
2 pda-val abszolút pozitív tapasztalataim voltak, gyönyörűen szóltak, semmi háttérzaj, cincogás, szóval nemtom milyen hangcsip volt bennük, de az eredmény meggyőző volt. viszont a samu i600 telóm hangzása már nem annyira százas, mondjuk ott füles átalakítót vagyok kénytelen használni.
de a G5-nek akkor már színes kijelzősnek kell lennie, ahogy a pletykák anno 3 éve szóltak.
igaz, my fault.
capisce?
én symbian-os 6290-nel és "nemokos" 3109 (céges teló...) próbáltam a zenehallgatást, átalakítóval. egyrészt van alapzaj, másrészt a számok közt elég nagy, >1mp szünet van, és halkan pattog is. persze a jó zene így is jó zene, de azért nem százas.
nekem T9-em volt, ott úgy nézett ki a dolog, hogy egyrészt BT-on keresztül összekapcsolva lehetett tárcsázni is, ennek tényleg nincs sok értelme. ami viszont sztem ötletes, az az, hogy ha P2-n zenehallgatsz és közben csörög a telód, alapból lehet hogy nem is hallanád meg, de ha össze van kötve, a P2 is veszi a csörgést, behallatszik a zenédbe, P2-vel fel tudod venni, a mikorfonjába belebeszélsz, a fülesben hallod a másik felet.

Sziasztok! Most akkor OLED vagy LCD kijelző van benne? Mert a neten írnak ilyet is, meg olyat is. A samsung oldalán TFT LCD szerepel. [link]
A kijelzo tft, a kistesokban is, de a kezeloszervek oledek, ha jol tudom.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Ha a kistesónál a YP-K3-ra gondolsz, ([link]) akkor ott a kijelző is OLED. Ezt azért merem biztosra mondani mert a barátnőmnek olyan van és a betekintési szögei gyakorlatilag 180°-osak. Akárhonnan nézed semmit nem fakul, olyan mint a crt. Illetve a kontraszt is arra enged következtetni, hogy mintha nem lenne háttérvilágítás egyáltalán.
a sonyk miért maradnak ki mindig a tesztekből??
Hello
Jó teszt lett graula.
Annyit tennék még hozzá hogy a koreai firmware-ben vagy szótár. Angol-koreai illetve angol-angol és akár a kiejtést is meghallgathatjuk.
"Csak úgy mondom"

Rémlik még az imp550 távirányítója?
mivel nem tudtam tokeletesen ezert irtam utana, hogy ha jol tudom. A kepek alapjan viszont enek a fo kijelzoje nem oled.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Ez miért nem a Touch ellenfele? Nekem iPhone-om volt, most lejátszót szeretnék venni, vagy ez, vagy a T10 lesz, ilyet volt szerencsém kipróbálni, kijelzőben sokkal gyengébb volt az iPhone-nál, a kezelése is lemarad, de azért elég jó. Amúgy személy szerint bátran ajánlom mindekinek, az egyetlen dolog ami valójában zavart, az a lassúság..
iPhone 4

A videókonvertálója (vagy a lejátszója) hogyan viszonyul a 4:3-as képhez? Kinyújtja vagy fekete sáv marad a széleken?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
rémlik, de az is, hogy gyárilag mellékelték hozzá az átalakítót,
hogy bármivel használhasd. (az a toldalék a mai napig megvan)
meg ahhoz nem kellett külön dugót gyártani,
az összes Sennheiser RC egyenes dugója jó volt hozzá.
[ Szeretkezve ]
Áttól függ, ha megtartod a 4:3-as felbontást akkor a lejátszón választhatsz, de ha 480*272-be konvertálod a 4:3-as videót akkor mindenképp fekete sáv lesz.
"Csak úgy mondom"
ha nem touch-ot veszel, az simán árulás részedről
csak érintőgombos dizájn-lejátszók jöhetnek szóba?

Nekem nem annyira sürgős, így türelemmel kivárom, meg így is rendesek a phsok hogy visszaadják. Aki meg 4 betűs könnyen feltörhető jelszavat használ az változtassa meg 
Amennyiben a pda-nál odafigyelnek hangminőségre akkor remélem a pda/gsm/gps egybecuccoknál is odafognak. Jó lenne úgy 2 év múlva egy igazi mindenes móka, csak kevés a gyártó akinek ez érdeke lenne.
Peat;) valódi nevem, a mostani csak átmenet (Ph! csapatnak köszönhetően nem veszett el a régi Peat;), nagy hála)
ok van tippem h mi volt a jelszavad, de az sem szép h vki visszaél a leleményességével.
az a bosszantó, hogy egy telós pda-t a kedves gyártók nem hajlandók 3,5mm jack dugasszal ellátni, és egy átalakító azért nem feltétlenül olyan jó móka.

"A kijelző alján van még a reward/forward"
az RWD rövidítés a 'rewind' szót takarja, a reward szó angolul jutalmat jelent. bár én kellemeset mosolyogtam rajta, de azért javítanám a cikkíró Úr helyében
és ha már itt tartunk akkor az alábbi mondatba is kéne még egy L betű, mert így kicsit morbid: "A rádióban halottakat MP3 formátumban rögzíthetjük."
Xbox Live gamertag: daniel87HUN

[ Szeretkezve ]

ides:[link]
bár nagy valószínűséggel csak fake!
[ Szerkesztve ]
Erről még mindig nincs semmilyen hivatalos infó. 
"Csak úgy mondom"

Az nagyon faja lenne, ha ez egyszer tényleg kijönne!
Amugy nem tud esetleg vki arról infot, h majd később is jönnek még új firmware-ek újításokkal, v ennyi volt?!
Harmadikról még beszélnek, mostanság kéne kijönnie.
"Csak úgy mondom"

sziasztok, nekem megvan a p2 es és nagyon elégedet vagyok el.1 kérdésem lenne h lehet játékot rakni rá?????
azthiszem h a firmware version t kell megváltoztatni,(talán)de ez nem veszélyes a gépre és legásis is eltölteni?Ha tudtok olyan oldalt ahonnan lehet ilyet letölteni és olya is amin vannak jó kis gamek akkor küldjétek már el please.köszi

A hivatalos Samsung oldalon fennvan!Akkor csak nem lehet annyira gázos!

jah hogy még a 3. ki sem jött?!Jah hát bár frissítésből tényleg csak a második!Nagyon kíváncsi leszek a 3-dikra!MEg h ez a wifis dokkoló mennyire lehet real, meg egyált lehetséges-e!

Sőt még leírás is van, hogy kell:[link]

Viszont nekem meg egy olyan kérdésem lenne h 192Mhz-es kétmagos procinál akkor az ténylegesen 384Mhz?
Erről felesleges beszélni.
Mivel ez egy "zárt" szoftverkörnyezet nyilván úgy programozzák hogy kihasználja mindkét magot a szoftver.
"Csak úgy mondom"

"...illetve felülre tették a nyakpánt bújtatóját. Ez felvet egy kérdést, hogy vajon a bújtató vagy a füles aljzata van rossz helyen? Képzeljük csak el, hogy lóg a nyakunkban, és a fülhallgató kábele meg alulról csavarodik vissza."
Az a bújtató sztem inkább a kis asztali támasztóhoz van. Annak a zsinórján van egy csatt és ha vhol épp filmet nézni támad kedvünk csak lecsattoljuk, rátesszük a lejátszót és kész is a minimozi
.

1. Vki, akinek ilyenje van, az kipróbálná, h működik-e FLAC -cal, mert sokszor nincs feltűntetve, de a külfödi (pl. a német) samsung honlapon azt írják , h azt is támogatja. 
2. már majdnem vettem egy cowon D2-t, de ha igaz ez a kis dokkoló, akk lehet,h ennél maradok. Van vkinek tapasztalata, h mennyivel másabb a hangja, mint egy Iaudio-nak?
Ja, és ha tudná a Wifi-t, akk az mégis mire lenne jó? menne rajata az interneten wifin adó közelében v mi?
"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

Sztem mocskos jól szól, mondjuk én egy AKG fejhallgatóval próbáltam!Sztem azzal mocskos jól szólt, de azt mondják a gyári füles is tűrhető!Hát a wifi az arra jó h hot spot közelében tudsz netezni!Én is ezen dilemmázok!Remélem igaz ez a dokkoló!Nehogy itt a végén még iPod touchot kelljen vennem

tényleg nagyon jó lenne, ha igaz lenne, igaz biztos nem lenne olcsó első ránézére 15k -t tippelnék, amit ha megnézünk... 4Gb-s p2 + a dokk kb. 60k az meg már pda ár kategória
, ha az a wifi nem lenne annyira csábító...
Nehéz az élet... 

Hi!
Küldtem mail-t az a angol Samsung honlon talált címre, h dokkoló lesz-e a P2-höz, és azt mondták, hogy egyenlőre nem tudják megerősíteni a dolgot és semmi olyanról nem tudnak, hogy készülőben van a kütyü, de ha lesz, akk fel kerül a honlapjukra. (Magyarul ők sem tudják biztosan, de úgy néz ki, hogy csak fake 

Tegnap érkezett meg a P2-m, ez az első MP3 lejátszóm, nagy tetszik.
Egyből ment rá egy UMS-es 4.13-as firmware, így már a Linuxom alól is megy. Wine-nal futtatott MediaCoder-rel tök jól lehet videókat átkonvertálni, tegnap már ezen néztem egy South Park epizódot. 
Nemsokára jön ki a 4. frissítés (béta már elérhető), abban van még pár hasznos funkció, pl. hangfelvétel, jelszavas védelem.
Az új SMS-t, amit már Emodio-nak hívnak próbálta már valaki?

Valaki nem tudja hogy hol lehet vedofoliat vasarolni a kepernyore??