Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) bwoay válasza rudi (#50) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ott az alapzajjal (is?) gond lenne, úgy tudom.
de az iPhone nem 2.5-ös, ha erre értetted,
hanem süllyesztve van a 3.5-ös aljzat,
emiatt nem megy bele, csak a speciálisan vékony kialakítású dugó

[ Szeretkezve ]

(#52) Sethdobaloah

Sethdobaloah
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"A P2-n eredetileg MTP-t támogató firmware volt, amit egy kis leleménnyel UMS-re cseréltük, így már csak a videók konvertálásához kellett a Samsung Media Studióval szórakoznunk"

ezt - cseréltük vagy amit - cseréltünk
szerintem

"s mint egy hűvös hullám: a 2 x 2 józansága hull rám."

(#53) vili13 válasza bwoay (#51) üzenetére

vili13
(őstag)

Szerintem bármelyik 3.5-ös dugó speciálisan levékonyítható, akár egy zsebkés segítségével. Mintha már lett volna példa hasonlóra... :U

(#54) rudi válasza bwoay (#51) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ő, igen, elnézést, az ipod 3,5-ös csak süllyesztett.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#55) bwoay válasza vili13 (#53) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mire gondolsz, melyik volt még ilyen?

[ Szeretkezve ]

(#56) MIFtIli válasza Alvin_ti4200 (#28) üzenetére

MIFtIli
(fanatikus tag)

Te itthon (Mo-on) vásároltad? Szerintem az enyémben van bőven hangerő... így azzal helyettesítem az eq-t:) (NewYork-i)

Egy JBL Reference 220 fülesen gondolkozok, csak sose volt még agybadugós fülesem és kicsit tatok tőle. Vagy valami más tipp? Olyat szeretnék ami utcára is való és jobb mint a gyári. :)

(#57) Alvin_ti4200 válasza MIFtIli (#56) üzenetére

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szintén new yorki:)

(#58) shtml válasza rudi (#40) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Az én több mint 1,000 DVD-nyi zenei gyűjteményem (mely naponta kb. egy DVD-vel bővül) legnagyobb része FLAC-ban van, kb. ötöde APE-ban. A fenének van kedve a hordozható lejátszóra való átmásoláskor még konverzióval is bajlódni.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#59) sekli válasza shtml (#58) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

letezik egyaltalan ennyi olyan zene amit erdemes FLAC-ban tarolni...? :U

[ Szerkesztve ]

(#60) pityulee™

pityulee™
(tag)

...és a nagy reward/forward reményében a mindenre elszánt fejvadász, elindult nyugatra a vízszintes csapáson, hogy elkapja a banditák elsődleges csomagját

"a zenelejátszótól független Master EQ"
ez azt jelenti, h rádió, videó, játékok, mittoménmégmi hangját tom buherálni?

arra nagyon kívácsi vagyok, h hogy működne együtt egy telóval. egyáltalán mi értelme?
p2-ről lehet tárcsázni. ok. utána meg előveszem a telót, és a fülemhez rakom?
vagy csak fél füllel hallgatom a zeném?
esetleg létezik kékfogú sztereó, mikrofonos füles? (biztos, csak még én nem láttam)
ha igen, akkor melyik kezel két eszközt egyszerre? a hedszet vagy a p2?
ha a p2, akkor meg tom mutatni a vonal másik végén lévőnek h épp mit hallgatok? :)

csupa kérdőjel ez a lejátszó :DDD

ELADÓ MP3 játékosok: iRiver: 2xT10 (FM) 1GB, H10 6GB COLOR, PMP-120, X20 8GB; Samsung: YP-53Z FM 1GB. Ha érdekel, küldj privit!

(#61) rumos14 válasza Peat_2 (#21) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mikor kapod vissza a régi nickedet?
2 pda-val abszolút pozitív tapasztalataim voltak, gyönyörűen szóltak, semmi háttérzaj, cincogás, szóval nemtom milyen hangcsip volt bennük, de az eredmény meggyőző volt. viszont a samu i600 telóm hangzása már nem annyira százas, mondjuk ott füles átalakítót vagyok kénytelen használni.

(#62) rumos14 válasza bwoay (#33) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

de a G5-nek akkor már színes kijelzősnek kell lennie, ahogy a pletykák anno 3 éve szóltak.

(#63) BiG G3ry válasza Speed(R) (#34) üzenetére

BiG G3ry
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

igaz, my fault.

capisce?

(#64) rumos14 válasza rudi (#50) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én symbian-os 6290-nel és "nemokos" 3109 (céges teló...) próbáltam a zenehallgatást, átalakítóval. egyrészt van alapzaj, másrészt a számok közt elég nagy, >1mp szünet van, és halkan pattog is. persze a jó zene így is jó zene, de azért nem százas.

(#65) rumos14 válasza pityulee™ (#60) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem T9-em volt, ott úgy nézett ki a dolog, hogy egyrészt BT-on keresztül összekapcsolva lehetett tárcsázni is, ennek tényleg nincs sok értelme. ami viszont sztem ötletes, az az, hogy ha P2-n zenehallgatsz és közben csörög a telód, alapból lehet hogy nem is hallanád meg, de ha össze van kötve, a P2 is veszi a csörgést, behallatszik a zenédbe, P2-vel fel tudod venni, a mikorfonjába belebeszélsz, a fülesben hallod a másik felet.

(#66) Gabifapeti

Gabifapeti
(újonc)

Sziasztok! Most akkor OLED vagy LCD kijelző van benne? Mert a neten írnak ilyet is, meg olyat is. A samsung oldalán TFT LCD szerepel. [link]

(#67) Kopi31415 válasza Gabifapeti (#66) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kijelzo tft, a kistesokban is, de a kezeloszervek oledek, ha jol tudom.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#68) Gabifapeti válasza Kopi31415 (#67) üzenetére

Gabifapeti
(újonc)

Ha a kistesónál a YP-K3-ra gondolsz, ([link]) akkor ott a kijelző is OLED. Ezt azért merem biztosra mondani mert a barátnőmnek olyan van és a betekintési szögei gyakorlatilag 180°-osak. Akárhonnan nézed semmit nem fakul, olyan mint a crt. Illetve a kontraszt is arra enged következtetni, hogy mintha nem lenne háttérvilágítás egyáltalán.

(#69) Rocko

Rocko
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

a sonyk miért maradnak ki mindig a tesztekből??

(#70) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Jó teszt lett graula.

Annyit tennék még hozzá hogy a koreai firmware-ben vagy szótár. Angol-koreai illetve angol-angol és akár a kiejtést is meghallgathatjuk.

"Csak úgy mondom"

(#71) vili13 válasza bwoay (#55) üzenetére

vili13
(őstag)

Rémlik még az imp550 távirányítója?

(#72) Kopi31415 válasza Gabifapeti (#68) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mivel nem tudtam tokeletesen ezert irtam utana, hogy ha jol tudom. A kepek alapjan viszont enek a fo kijelzoje nem oled.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#73) ZoZa™

ZoZa™
(senior tag)

Ez miért nem a Touch ellenfele? Nekem iPhone-om volt, most lejátszót szeretnék venni, vagy ez, vagy a T10 lesz, ilyet volt szerencsém kipróbálni, kijelzőben sokkal gyengébb volt az iPhone-nál, a kezelése is lemarad, de azért elég jó. Amúgy személy szerint bátran ajánlom mindekinek, az egyetlen dolog ami valójában zavart, az a lassúság..

iPhone 4

(#74) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A videókonvertálója (vagy a lejátszója) hogyan viszonyul a 4:3-as képhez? Kinyújtja vagy fekete sáv marad a széleken?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#75) bwoay válasza vili13 (#71) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

rémlik, de az is, hogy gyárilag mellékelték hozzá az átalakítót,
hogy bármivel használhasd. (az a toldalék a mai napig megvan)
meg ahhoz nem kellett külön dugót gyártani,
az összes Sennheiser RC egyenes dugója jó volt hozzá.

[ Szeretkezve ]

(#76) Csapi007 válasza VaniliásRönk (#74) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Áttól függ, ha megtartod a 4:3-as felbontást akkor a lejátszón választhatsz, de ha 480*272-be konvertálod a 4:3-as videót akkor mindenképp fekete sáv lesz.

"Csak úgy mondom"

(#77) rumos14 válasza ZoZa™ (#73) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha nem touch-ot veszel, az simán árulás részedről :D
csak érintőgombos dizájn-lejátszók jöhetnek szóba?

(#79) Peat_2 válasza rumos14 (#61) üzenetére

Peat_2
(lelkes újonc)

Nekem nem annyira sürgős, így türelemmel kivárom, meg így is rendesek a phsok hogy visszaadják. Aki meg 4 betűs könnyen feltörhető jelszavat használ az változtassa meg :DDD

Amennyiben a pda-nál odafigyelnek hangminőségre akkor remélem a pda/gsm/gps egybecuccoknál is odafognak. Jó lenne úgy 2 év múlva egy igazi mindenes móka, csak kevés a gyártó akinek ez érdeke lenne.

Peat;) valódi nevem, a mostani csak átmenet (Ph! csapatnak köszönhetően nem veszett el a régi Peat;), nagy hála)

(#80) rumos14 válasza Peat_2 (#79) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ok van tippem h mi volt a jelszavad, de az sem szép h vki visszaél a leleményességével.
az a bosszantó, hogy egy telós pda-t a kedves gyártók nem hajlandók 3,5mm jack dugasszal ellátni, és egy átalakító azért nem feltétlenül olyan jó móka.

(#81) dr_ace

dr_ace
(fanatikus tag)

"A kijelző alján van még a reward/forward"

az RWD rövidítés a 'rewind' szót takarja, a reward szó angolul jutalmat jelent. bár én kellemeset mosolyogtam rajta, de azért javítanám a cikkíró Úr helyében :)
és ha már itt tartunk akkor az alábbi mondatba is kéne még egy L betű, mert így kicsit morbid: "A rádióban halottakat MP3 formátumban rögzíthetjük."

Xbox Live gamertag: daniel87HUN

(#82) bwoay válasza dr_ace (#81) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:))

[ Szeretkezve ]

(#83) rOwLeY

rOwLeY
(őstag)

ides:[link]
bár nagy valószínűséggel csak fake!

[ Szerkesztve ]

(#84) Csapi007 válasza rOwLeY (#83) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erről még mindig nincs semmilyen hivatalos infó. :(

"Csak úgy mondom"

(#85) rOwLeY

rOwLeY
(őstag)

Az nagyon faja lenne, ha ez egyszer tényleg kijönne!
Amugy nem tud esetleg vki arról infot, h majd később is jönnek még új firmware-ek újításokkal, v ennyi volt?!

(#86) Csapi007 válasza rOwLeY (#85) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Harmadikról még beszélnek, mostanság kéne kijönnie.

"Csak úgy mondom"

(#87) soma92

soma92
(újonc)

sziasztok, nekem megvan a p2 es és nagyon elégedet vagyok el.1 kérdésem lenne h lehet játékot rakni rá?????
azthiszem h a firmware version t kell megváltoztatni,(talán)de ez nem veszélyes a gépre és legásis is eltölteni?Ha tudtok olyan oldalt ahonnan lehet ilyet letölteni és olya is amin vannak jó kis gamek akkor küldjétek már el please.köszi

(#88) rOwLeY

rOwLeY
(őstag)

A hivatalos Samsung oldalon fennvan!Akkor csak nem lehet annyira gázos! :D :D

(#89) rOwLeY válasza Csapi007 (#86) üzenetére

rOwLeY
(őstag)

jah hogy még a 3. ki sem jött?!Jah hát bár frissítésből tényleg csak a második!Nagyon kíváncsi leszek a 3-dikra!MEg h ez a wifis dokkoló mennyire lehet real, meg egyált lehetséges-e!

(#90) rOwLeY válasza soma92 (#87) üzenetére

rOwLeY
(őstag)

Sőt még leírás is van, hogy kell:[link]

(#91) rOwLeY

rOwLeY
(őstag)

Viszont nekem meg egy olyan kérdésem lenne h 192Mhz-es kétmagos procinál akkor az ténylegesen 384Mhz?

(#92) Csapi007 válasza rOwLeY (#91) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erről felesleges beszélni.
Mivel ez egy "zárt" szoftverkörnyezet nyilván úgy programozzák hogy kihasználja mindkét magot a szoftver.

"Csak úgy mondom"

(#93) Batman007

Batman007
(lelkes újonc)

"...illetve felülre tették a nyakpánt bújtatóját. Ez felvet egy kérdést, hogy vajon a bújtató vagy a füles aljzata van rossz helyen? Képzeljük csak el, hogy lóg a nyakunkban, és a fülhallgató kábele meg alulról csavarodik vissza."

Az a bújtató sztem inkább a kis asztali támasztóhoz van. Annak a zsinórján van egy csatt és ha vhol épp filmet nézni támad kedvünk csak lecsattoljuk, rátesszük a lejátszót és kész is a minimozi :).

(#94) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

1. Vki, akinek ilyenje van, az kipróbálná, h működik-e FLAC -cal, mert sokszor nincs feltűntetve, de a külfödi (pl. a német) samsung honlapon azt írják , h azt is támogatja. :F

2. már majdnem vettem egy cowon D2-t, de ha igaz ez a kis dokkoló, akk lehet,h ennél maradok. Van vkinek tapasztalata, h mennyivel másabb a hangja, mint egy Iaudio-nak?
Ja, és ha tudná a Wifi-t, akk az mégis mire lenne jó? menne rajata az interneten wifin adó közelében v mi?

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#95) rOwLeY válasza Seraph 16 (#94) üzenetére

rOwLeY
(őstag)

Sztem mocskos jól szól, mondjuk én egy AKG fejhallgatóval próbáltam!Sztem azzal mocskos jól szólt, de azt mondják a gyári füles is tűrhető!Hát a wifi az arra jó h hot spot közelében tudsz netezni!Én is ezen dilemmázok!Remélem igaz ez a dokkoló!Nehogy itt a végén még iPod touchot kelljen vennem :D :D

(#96) Seraph 16 válasza rOwLeY (#95) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

tényleg nagyon jó lenne, ha igaz lenne, igaz biztos nem lenne olcsó első ránézére 15k -t tippelnék, amit ha megnézünk... 4Gb-s p2 + a dokk kb. 60k az meg már pda ár kategória :( , ha az a wifi nem lenne annyira csábító... :( Nehéz az élet... :DDD

(#97) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Hi!
Küldtem mail-t az a angol Samsung honlon talált címre, h dokkoló lesz-e a P2-höz, és azt mondták, hogy egyenlőre nem tudják megerősíteni a dolgot és semmi olyanról nem tudnak, hogy készülőben van a kütyü, de ha lesz, akk fel kerül a honlapjukra. (Magyarul ők sem tudják biztosan, de úgy néz ki, hogy csak fake :(

(#98) rOwLeY

rOwLeY
(őstag)

de pang mostanság a topic :D

(#99) Rapee

Rapee
(újonc)

Tegnap érkezett meg a P2-m, ez az első MP3 lejátszóm, nagy tetszik. :) Egyből ment rá egy UMS-es 4.13-as firmware, így már a Linuxom alól is megy. Wine-nal futtatott MediaCoder-rel tök jól lehet videókat átkonvertálni, tegnap már ezen néztem egy South Park epizódot. :)

Nemsokára jön ki a 4. frissítés (béta már elérhető), abban van még pár hasznos funkció, pl. hangfelvétel, jelszavas védelem.

Az új SMS-t, amit már Emodio-nak hívnak próbálta már valaki?

(#100) Korinthosz1

Korinthosz1
(újonc)

Valaki nem tudja hogy hol lehet vedofoliat vasarolni a kepernyore??

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.