Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#951) Beerwolf válasza Vtwo (#950) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Ami nekem eléggé illuzióromboló az a nagy fehér világító keypad.
Mennyivel elengánsabb lenne egy átlátszó. És a játékélményt is jelentősen megnövelné.

Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

(#952) Vtwo válasza Beerwolf (#951) üzenetére

Vtwo
(senior tag)

De ahogy fut rajta az sokat elmond a vasról.Állat.

(#953) Atomgeszi válasza Beerwolf (#951) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

Aki egy kicsit ért hozzá sztem simán leveszi onnan azt a fehér bizbaszt. Mellesleg sztem ha ezt megoldották,akkor megoldhatták volna úgyis a Quake 3-at mint az utolsó autósjátéknál, hogy a giroszkópot használják ki. Persze minden csak idő kérdése!

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#954) alien_ válasza Beerwolf (#949) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Oké, hogy fut rajta a Q3A, de mit lehet kezdeni vele ...? Multitouch nélkül így elég vérszegény, tökéletesen irányíthatatlan. ...de lehet mutogatni a haveroknak, hogy "megy" rajta :U

Swarm is coming.

(#955) Tibe

Tibe
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Mi igaz abból hogy átdolgozza a Samsung az Omnia hd-t és ebben a hónapban újra gyártja? Vennék egy telót mert nagyon tetszik, de akkor megvárnám az átdolgozott kiadást.

(#956) No.01 válasza Tibe (#955) üzenetére

No.01
(senior tag)

A hir igaz, de csak az SW-n valtoztatnak igy az a kesobbiekben a regebbe gyartott OmniaHDkra is elerheto lesz. (Halkan megjegyzem, h hetfon vettem en is mert ugy gondolom, h mire az Aug 1-en startolo keszletbol jut kishazankba addigra igencsak szeptember vagy meg kesobb lesz)

[ Szerkesztve ]

(#957) kbencee válasza No.01 (#956) üzenetére

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

és egy SW változtatás miatt le kell állítani a gyártósorokat?

(#958) Karma válasza kbencee (#957) üzenetére

LOGOUT blog

Mert szerinted hogy érik el, hogy attól a ponttól kezdve minden telefonnak az új szoftvere legyen? :U

Break Driven Development

(#959) Beerwolf válasza alien_ (#954) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Pont azért tettem be, mert elég jól szemlélteti a telefon alatt dolgozó vasat. Nyilvánvalóan nem fognak nagy Quake partikat lenyomatni a i8910 tulajok, mivel még multitouch-al is szenvedés lenne FPS-t játszani érintőképernyős mobilon. Egy esetet kivéve, ha kitalálnak vmi olyan cuccost amivel lehetséges az egér helyettesítése.
Ha nézzük a videót, látjuk, hogy az ürge is szenved az irányítással rendesen. :)
De arra tökéletesen jó, hogy lássuk mit tud a hardver, illetve az is vicces, ha vkinek mutatod, hogy elmegy nálam a Quake 3 Arena, először biztos nagyot fog nézni, és csak azután fog arra fokuszálni, hogy irányíthatatlan.

I CAN WIN-be pedig bőven jó :D

(#960) kbencee válasza Karma (#958) üzenetére

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

passz, ezért kérdeztem.

(#961) kerpok

kerpok
(kvázi-tag)

Szegasztok,

Vki tesztele már a GPS-t!?
Garmin!?
Vagy egyéb navigációs progival!?

Kiváncsi lennék, hogy van e gond a telepítéssel, vagy hogy talál e műholdat!?
Milyen gyorsan teszi ezt?!
és mennyi idő alatt eszi meg az aksit!?

Ha vki tesztelte írja meg a tapasztalatait!

Pókos

(#962) Quasi_modo válasza kerpok (#961) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Nem azért, de ha egy kicsit visszaolvasol, minden kérdésedre megtalálod a választ.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#963) No.01

No.01
(senior tag)

Biztosan velem van a baj, de az Opera Mini nalam elegge szarul mukodik...
Hasznal vki vmilyen mas/jobb bongeszot?

(#964) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a telefon lebünteti a világot. A helikopteres demó oda*asz!

Amúgy ha valakit érdekel, épp próbálok intézni 0 perceset i8910 -eket külföldről, árat a napokban tudok mondani. Egyelőre ennyi..

Swarm is coming.

(#965) alien_ válasza Beerwolf (#959) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Próbálj ki egy iPhone -t / Ipod Touch -ot, ha kíváncsi vagy, hogyan lehet kamatoztatni játékok alatt a multitouch -ot. Meglepően jó, nem véletlenül avanzsált át az (egy gombos) iPhone játékkonzollá..
Az meg a másik, hogy mikori játék is a Q3A? 1998... Fut egy 11 éves(!) játék a telefonon. Szerintem ez nem annyira hatalmas eredmény.

Swarm is coming.

(#966) Quasi_modo válasza alien_ (#965) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Az meg a másik, hogy mikori játék is a Q3A? 1998... Fut egy 11 éves(!) játék a telefonon. Szerintem ez nem annyira hatalmas eredmény.
Van aki ilyen kis dolgoknak is tud örülni...
(Pl. én)

(#967) Beerwolf válasza alien_ (#965) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Kipróbáltam, és hatalmas élmény volt.
Arról nem is beszélve amikor pl az ASPHALT-ban úgy kell autót vezetni, hogy a telefont döntögeted. És úgyebár itt is kell a multitouch, hogy tudjál egyszerre gázt adni, illetve fékezni is. De tényleg nagyon jó.
Nekem az, hogy elmegy rajta azért olyan rohadt nagy élmény mert, ha megpillantod a konfignál, telefonnál egy jó öreg Nokia 6230i-t látsz, aminél az is nagy durranásnak számított, hogy volt benne mp3 lejátszó. Játékok között a Snake dominált. És azért a Snake és Quake két különböző dolog hiába 5 betű mindkettő.

(#968) alien_ válasza Beerwolf (#967) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is van egy 6230i-m, de ezeket a smartphone-okat inkább a ppc-khez mérem. Azokon pedig már jópár éve megy pl. a Q3, csak a smartphone-ok fejlődését mesterségesen visszafogták, hogy eladják a raktáron lévő régi alkatrészeket - hogy lehúzzák még pár bőrrel a jónépet.. :U Van egy 5800-asom is, és nagyon érzem, hogy az i8910 mennyivel izmosabb vas, de ez gyakorlatban leginkább a filmlejátszásnál hasznos, mert szvsz a s60 touch népszerűségben nem nagyon fogja elérni (játékok terén) az apple osx lábkörmét sem. Egyszerűen a multitouch nélkül ez csak egy félkarú óriás, nincs benne elég potenciál a precíz irányításhoz.

Swarm is coming.

(#969) insomniac válasza No.01 (#963) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

eddigi szimbijános telefonomon opera minit használtam én is, gondoltam majd jó lesz ezen is, de nagyon nem jött be nekem sem, valahogy nem úgy működik ahogy akarom :) de a gyárival igazából nincs bajom, eddig én azt használtam.

(#970) alien_ válasza insomniac (#969) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Esetleg Skyfire-rel tehetsz egy próbát.

Swarm is coming.

(#971) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

(#972) Quasi_modo válasza alien_ (#968) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

mert szvsz a s60 touch népszerűségben nem nagyon fogja elérni (játékok terén) az apple osx lábkörmét sem. Egyszerűen a multitouch nélkül ez csak egy félkarú óriás, nincs benne elég potenciál a precíz irányításhoz.
Igazából lehet csinálni (ál)multitouch-ot szoftveresen. Valahogy úgy amikor megnyomsz a billentyűzeten egy vízszintes és egy függőleges irányt egyszerre és a figurád átlósan mozdul a képernyőn. (Csináltam ilyet amikor hobbiból régebben játékfejlesztéssel próbálkoztam.)

(#973) alien_ válasza Quasi_modo (#972) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Találtam egy kütyüt, ami megoldást jelenthet: Zeemote

Swarm is coming.

(#974) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Kérdés: Mitől lehet, hogy a Position -nál az nem tudok GPS kapcsolatot találni? Offline módban van a telefon, de attól még mennie kéne.. Az 5800-am simán talál műholdat. Valami ötlet..?

Swarm is coming.

(#975) Beerwolf válasza alien_ (#968) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Na ez újdonság nekem. Nem tudtam, hogy ennyire ott vannak a szeren ezek a telók.
Az mondjuk nem új nekem se, hogy visszafogják a tudást, illetve, hogy minden telefonba csakazértis belenyomnak egy hibát.
Szóval vinne még ez többet is nemde? :P

(#976) hajbel

hajbel
(senior tag)

Alien!
Szerintem be van állítva az A-GPS vagy valamilyen online, esetleg blútyúk gps opció aktiválva van. Nekem nem Omnia HD-m van, úgyhogy majd mindjárt felvilágosít egy illetékes azzal kapcsolatban, hogy hol tudod ellenőrizni ezeket a beállításokat.

Against mod€rn football

(#977) Quasi_modo válasza hajbel (#976) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Az N82-n így néz ki:
beállítások/általános/helymeghatározás/helymegh-módszerek/beépített GPS

(#978) alien_ válasza hajbel (#976) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, azért nem vagyok ennyire amatőr.. =)
Természetesen minden beállítást ellenőriztem, referenciának pedig egy 5800-ast használtam. Utóbbi ugyanolyan körülmények között kb 15sec alatt talál elegendő műholdat, míg az Omnia HD -nek 3-4 perc is kell. Valószínűleg az a probléma, hogy a hatalmas fémlap a kijelző hátulján, plusz még a front cover -ben lévő masszív(!) fém merevítés nagyon leárnyékolja a gps-t. Lakásban próbáltam, de gondoltam csak nem szarabb, mint az 5800-as..

[ Szerkesztve ]

Swarm is coming.

(#979) Beerwolf válasza alien_ (#978) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Fém a hátulja?

Szerk.: ja hogy a kijelző hátulja :P

[ Szerkesztve ]

(#980) muveszur

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Ma eladtam az N82-met, holnap veszem a HD-t!!! Remélem nagyon meg fogom szeretni, legalább annyira, mint az N82-t.
Este érek haza, utána party, úgyh szombat este körül, írok ide néhány sort a telóról, vasárnap meg egy írással kedveskednék a LogOut-on.

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#981) Beerwolf válasza muveszur (#980) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Nagyon várjuk.
Kívánom, hogy beváljon neked!
Hol veszed?

[ Szerkesztve ]

(#982) erdoke válasza alien_ (#978) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Lakásban hová akarsz navigálni? :F

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#983) alien_ válasza erdoke (#982) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Csak a funkciókat teszteltem :U

Swarm is coming.

(#984) erdoke válasza alien_ (#983) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Pont azért kérdezem, ez nem rendeltetésszerű használat, magyarul tesztelésre nem igazán alkalmas.

(#985) muveszur válasza Beerwolf (#981) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

XXL-be akarom, hívtam ma őket, hogy holnap megyek, azt mondták, írjak nekik egy emailt is. Azért a biztonság kedvéért még reggel a vonaton felhívom őket.

(#986) alien_ válasza erdoke (#984) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel az 5800 -as 15 másodperc alatt megtalálja a műholdakat ugyanolyan körülmények között, szerintem jogosan várom el ugyanezt egy kétszer olyan drága, csúcskategóriás telefontól. Nyílván nem egy vasbeton szarkofágban próbálok tesztelni: emeleti szobám van, nincs különösebben leárnyékolva a helység.

Swarm is coming.

(#987) erdoke válasza alien_ (#986) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Gondolom, ugyanilyen releváns "teszt" lesz, hogy tele söröskorsóban meddig bírja tovább. "Dehát az 5800 25 másodpercig bírta, jogosan várom el, hogy az i8910 is bírja eddig." :D
Be kell ülni az autóba, beállítani a célpontot, és amelyik a következő (lakott területen min. 200 m-re levő) sarokig nem mondja, merre kell menni, annak gond lehet a használatával. Ugyanígy, ha menet közben az egyik eldobálja a holdakat, vagy a szomszéd utcába pozícionál, az gáz. A többi lényegtelen, ahogy a holdak száma is, pl. hogy 6 vagy 8 van stabilan.

(#988) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

Tegnap a székesfehérvári MM-ben azt mondták, hogy a hónap második felében valószínüleg lesz náluk is. (Pesten már volt)

(#989) zOMG

zOMG
(újonc)

Hi!

Most akkor ez vagy az Omnia 2 a nagyobb tudású?

(#990) kbencee válasza zOMG (#989) üzenetére

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

tök más. Ezen symbian fut, azon pedig WM. Teljesen más világ. Ha főként telefonnak használod, akkor talán ez jobb.

(#991) zOMG

zOMG
(újonc)

thx azt vágom de ha ilyen telót veszek nem csak telefonálni akarok pl multimédia, szarvezés meg ilyenek fontosak wm et élőben még nem láttam sajnos... igy nem nagyon vágom a kettő közti külömbséget

[ Szerkesztve ]

(#992) Quasi_modo válasza zOMG (#991) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Különbség az oprendszer, a processzor, a kijelzö felbontás.
Hogy melyik a szimpatikusabb, Te döntöd el.

(#993) Tanbá-apó válasza insomniac (#939) üzenetére

Tanbá-apó
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

megkérdezhetem milyen fwd van? ha megszakadok se tudok másfél napnál többet kihozni belőle, de nem panaszkodom, nekem már ez is rekord a n95 8giga 8-10 órájához képest.

Persze nálam megy a profimail reggel 7től este10ig fél óránkénti frissítéssel, napi másfél óra telefonálás és egy óra netböngészés, fél óra játék.. Így bírja reggel héttől másnap délig, de inkább minden éjjel töltöm. :(

Acer Aspire One A250 + Iphone 4 32 GB

(#994) insomniac válasza Tanbá-apó (#993) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

persze, IE7 van rajta 09/05/25 -ei dátummal
én mondjuk nem használom ennyit, vagyis másképp :) pár sms, max 1 óra beszéd (általában 35-45 perc), egy kevés net (wlan -on keresztül), és kb fél óra videó/zene (vegyesen), soha nem kapcsolom ki, de 4 napot minimum elmegy egy töltéssel

(#995) muveszur

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Megvettem az én Omnia HD-mat!!!

Még nem találtam benne hibát, nagyon ott van a szeren....
Nagyvonalakban pár szót róla...
-Gyönyörű kijelző, leesett az állam tőle. Kiemelném, hogy polarizált napszemüvegben is nagyon jó lehet látni, nem úgy, mint az N82-met.
-Rendszer gyorsasága tökéletes, lassulás egyedül a symbian galériájában van, de az kihagyható, mert a másikkal kell nézni.
-Zeneileg is nagyon jó, úgy szól, mint az n82-m.
-Garmin már felment rá, tökéletesen navigál.

Kérdésem a következő lenne: Ha álló módban lövök egy képet, azt hogyan tudnám fekvőnézetben elfordítani a samsung galériájában?

(#996) Beerwolf válasza muveszur (#995) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Grat hozzá! :C
Epekedve várjuk a LOGOUT-os cikket.

(#997) Quasi_modo válasza muveszur (#995) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Gratulálok!
Lassacskán én is megveszem. (Hozhatná már az EW.)

(#998) Teaway válasza muveszur (#995) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

"Kiemelném, hogy polarizált napszemüvegben is nagyon jó lehet látni, nem úgy, mint az N82-met."

Igen, ennek nyilvánvaló okai vannak.

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#999) kbencee válasza muveszur (#995) üzenetére

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hátulja mennyire gyűjti az ujjlenyomatokat?

(#1000) muveszur válasza kbencee (#999) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gyűjti rendesen...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.