Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#901) erdoke válasza muveszur (#899) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

"Where you have fm transmitter ? It's normal radio application....This movie doesn't show transmission from i8910 to normal radio receiver...lol"

"I just installed it (had to hack my phone to install)
FM Radio works without headset.
FM transmitter seems to work but there is no sound on the radio - what I mean:
when you play music and the transmitter is on - you cannot hear it, it looks like its being transmitted.
"

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#902) muveszur válasza erdoke (#901) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:(
Pedig működni fog majd, mert ottvan hogy Input frecvency...

Elnézést a tévedésért...

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#903) Quasi_modo válasza muveszur (#902) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Szerintem az a bemeneti frekit jelenti és nem azt, hogy min sugároz...

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#904) muveszur válasza Quasi_modo (#903) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Összezavarodtam most egy kicsikét... holnapra kiderítem :B

(#905) No.01

No.01
(senior tag)

En meg jol lecsusztam rola... Megprobalok ma idoben odaerni a Speedshopba, bar a mai nap is necces lesz.
Mar nagyon varom! Amiota bemutattak tudom, h nekem ilyen kell csak ez a gyartosor leallitas kicsit megremitett.
Ha megvan majd irok abban biztosak lehettek! :K

(#906) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

EZ volt már?

(#907) Beerwolf válasza Quasi_modo (#906) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

A névjegykártya olvasás meg a panoráma kép nem gyenge.

Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

(#908) No.01

No.01
(senior tag)

Sajna a mai nap is ugrott (hiaba elso a munka) de beszeltem veluk es elrakjak hetfore szoval hetfon tutira meglesz vegre.

Akiknek van azoktol kerdezem, h foliaval hasznaljak vagy anelkul?? Muterom Arenaja nagyon jol elvan nelkule pedig o nemigen vigyazz a telefonjaira de eddig meg 1 pici karc sincs rajta
Mert ha megyek erte akkor lehet erdemes lenne azonnal rarakatni egy Brando foliat...

(#909) insomniac válasza No.01 (#908) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

én fólia nélkül használom, sikerült beszerezenem egy megfelelő tokot, abban hordom :)
megnézném milyen fóliával, nem tudom befolyásol e valamit pl a kezelhetőségben :F

(#910) Beerwolf válasza insomniac (#909) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Milyen tokod van, ha szabad kérdeznem?

(#911) No.01 válasza insomniac (#909) üzenetére

No.01
(senior tag)

Nekem i900-am volt meg nem olyan reg es azon volt folia. Semmilyen hatranyat nem ereztem kezelhetosegben vagy esetleg a szinek visszaadasaban.
Egyetlen dolog volt ami picit zavart, h napfenyben elegg tukrozodott... cserebe a kijelzo meg most is 100%-ig karcmentes! (kar, h a telefont egy kisebb balesettel tonkretettem :B )

(#912) insomniac válasza No.01 (#911) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

Beerwolf egy Everlast "márkájú" fekvő bőrtok, belül pedig az a bársonyos szerű, és egy picit nagyobb mint a telefon, így remélem nem fog elkopni (mármint a telfon :) ). régebben még a 6230i -vel jártam úgy, hogy egy gyári nokia tokban hordtam (teljesen passzolt a telefonra), és szépen lekoptatta a telefon tetjén a festéket :(

az annyira szerintem nem fog most zavarni, hogy tükröződik a fólia napfényben, szerintem nincs jelentősége, hogy nem látsz semmit, vagy tükröződik (ugyanis ha közvetlen a telefont világítja meg a nap teljesen olvashatatlan a kijelző :( )

(#913) kbencee

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hali!
Lenne két kérdésem:
- A fényes műanyag ház valóban annyira nagyon gyűjti az ujjlenyomatot? (pl. egy N82-vel vagy fekete E51-gyel összehasonlítva)
- soha nem láttam élőben Symbian érintőfelületet. A telefonkönyvben hogy tudok keresni? Pl. a G kezdőbetűs embereket hogyan tudom kikeresni? A telefonkönyvben van olyan teljes értékű gombsor, mint az Arenaban? (tehát az, hogy feljön a 12 gombos felület, és ott megnyomom a 4-est és kiadja a G betűs neveket, mint egy normális, nem érintős telefonban) :R

(#914) Joe bácsi

Joe bácsi
(PH! addikt)

Tegnap nyomkodtam meg egy ilyet és hááááát.....gondolkozott minden leütés után, h. mit is akarok csinálni. :W Egyszóval, lassú!!!

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#915) Beerwolf válasza insomniac (#912) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Szóval, vmi ehhez hasonló: [link] (csak Everlast)
Szabad tudni hol vetted, illetve mennyiért?

(#916) insomniac válasza Beerwolf (#915) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

nemegészen :) az enyém az fekvő tok, olyan amit övre is fel lehet fűzni (bár én nem így használom), és ha jól látom a képen ez elég passzos is a telefonra, én ilyet nem szívesen vennék.

(#917) Quasi_modo válasza Joe bácsi (#914) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

gondolkozott minden leütés után, h. mit is akarok csinálni. :W Egyszóval, lassú!!!
Ez új. Hol nyomkodtad?

(#918) muveszur válasza Quasi_modo (#917) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Talán mert első leütésre a symbian kijelöl, a másodikra meg belép.... Én nagyon nem lassúnak láttam a telót.

(#919) Beerwolf válasza insomniac (#916) üzenetére

Beerwolf
(senior tag)

Ja akkor már tudom milyenened van. :)
Na nekem meg pont ilyesmi kéne mint ami a linkemen van.

Joe bácsi: Furcsa lenne, mert kb minden tesztben azt emelték ki a teló egyik legnagyobb erősségeként, hogy gyors mint az állat.

(#920) insomniac válasza Joe bácsi (#914) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

én sem vettem még észre eddig semmilyen lassulást :U

(#921) Joe bácsi válasza Beerwolf (#919) üzenetére

Joe bácsi
(PH! addikt)

Hát pedig nem az. MM-ban volt kirakva egy db. És most ne gyertek azzal, h. az szét volt nyomkodva, mer a gyorsasághoz semmi köze.

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#922) Quasi_modo válasza Joe bácsi (#921) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Semmi gond. Legfeljebb nem veszel ilyet.

(#923) Quasi_modo válasza Quasi_modo (#922) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Még egy TESZT.
Dicsérik a sebességét. ;]

(#924) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Befutott a szervízbe az első i8910, amire gyorsan le is csaptam :D Nem spóroltak az alkatrészekkel...A NYÁK hatalmas, és nem picit zsúfolt! Egész korrektül össze van szerelve a kicsike, az érintőképernyő jól zár, nem valószínű, hogy por menjen alá. Maga a telefon nekem egy egészséges tábla csoki benyomását kelti, de szerintem meg tudnám szokni.. :U Ezzel már simán lehet pingpongozni is. :D

[ Szerkesztve ]

Swarm is coming.

(#925) AS válasza alien_ (#924) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez lol:D :D

Note 2 ?

(#926) Teaway válasza alien_ (#924) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

És mi a baja?

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#927) No.01 válasza alien_ (#924) üzenetére

No.01
(senior tag)

Szia,

Jol ertem, h Te Samsung szervizben dolgozol??

(#928) muveszur válasza No.01 (#927) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia! Megvetted már a HD-t? ;]

Holnap megyek pestre, és lehet hogy meg fogom venni... Itt az ára a kezemben, de még a véleményedre kiváncsi volnék:)

(#929) No.01 válasza muveszur (#928) üzenetére

No.01
(senior tag)

Most intezem meg a munkamat, de ebed utan nem kell visszajonnem mert megyek erte szoval 3 utan mar a kezemben lesz. :K
Bar majd biztos lesz egy halom kerdesem mert Eddig vagy sima vagy WM-es teloim voltak ez a Symbi teljesen uj lesz szamomra...
Igerem amint megvan es gepkozelbe kerulok jelentkezem az elso tapasztalatokkal.

(#930) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

Tud valaki Samsung márkaboltot és/vagy márkaszervízt Pécsen vagy Székesfehérváron?
A Google annyi hülyeséget ad ki, hogy már ideges vagyok tőle.

(#931) muveszur válasza No.01 (#929) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi szépen! Ha nem nagy kérés, majd írd már le nekem, hogy milyen firmware-rel vetted meg. (Mivelhogy WM-es voltál, egy kis segítség: :B tárcsázó képernyőn: *#0000# hív. Ott látsz minden információt a telefonodról)

Más: Én debreceni márkaszervízre lennék kiváncsi :))

[ Szerkesztve ]

(#932) Quasi_modo válasza muveszur (#931) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Más: Én debreceni márkaszervízre lennék kiváncsi
Hívd fel Te is a Samsung ügyfélszolgálatát. Én is így találtam meg a márkaboltot meg a szervízt. (A neten régi vagy rossz infók vannak.)

(#933) alien_ válasza Teaway (#926) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Nem volt semmi baja, csak kapott egy teljes burkolatcserét. Nem mintha különösebben le lett volna harcolva..

No.01: Igen, az Orange szolgáltatónak javítok Samu -kat. Jelenleg angliában Orange exclusive a telefon, szerintem össze fogtok futni pár narancssárga logoval ellátott i8910-el Magyarországon.. Már most tudnék én is 102eFt -ért 0 perceset, ha akarnék :)

[ Szerkesztve ]

Swarm is coming.

(#934) alien_

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Nna jó, vettem egyet... Aztán majd meglátjuk, hogy megtartom-e, vagy marad az 5800.

Swarm is coming.

(#935) Quasi_modo válasza alien_ (#934) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Gratula.
Hogy tetszik?

(#936) alien_ válasza Quasi_modo (#935) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Thx =) Még nem jött meg. Jó eséllyel eladásra megy (ha csak nagyon nagyon a szívemhez nem nő).

Swarm is coming.

(#937) No.01

No.01
(senior tag)

Na megjottem Egy barom belemjott es rendesen osszetorte a kocsimat ezert a keses :O :((

A telefonrol:

Elso pillanat kibontas utan: Jezusom ez tenyleg hatalmas! :Y Sot sokkal nagyobb, mint gondoltam. Minap vettem kezembe a fonokom frissen vasarolt N97-eset, az emlekeimben ennel joval kisebb volt.. Majd holnap hozzamerem.
Masodik sokk bekapcsolas utan ert: a kijelzo felelmetesen szep! A helikopteres video eloben meg durvabb, mint a Youtube-on, sot a stereo hangzas is hallhato, nemcsak parasztvakitas.
A soft meg nekem is a Maj 22.-ei szoval majd elkell egy frissites.
Az elso tapasztalatok:
Mint mondottam volt soha nem volt meg Symbianos telefonom szoval meg tanulnom kell, de a sebesseggel mar most elegedett vagyok szinte azt mondhatom, h ennel tobb, gyorsabb nekem nem is kell. SMS iras gyors, konnyu igazabol ezt a hozzaszolast irhatnam a telefonrol is mert kenyelmes es konnyu vele a gepeles.
Emailt meg nem probaltam beallitani, majd holnap.
Sajna a szemelyreszabas is holnapra marad. Aki tud az dobhatna egy linket ahol vannak hatterkepek ill temak... Halas lennek :R

Osszefoglalva: Nagy, kicsit muanyag feeling (de meg a vallahato hataron belul) amit boven karpotol a kijelzo gyonyoru szine es merete. Az akksira nagyon kivancsi vagyok majd kesobb beszamolok rola. Bekapcsolas utan 2 csik volt kb 30 percet nyomkodtam meg 10 percet beszeltem, de meg mindig 2 csikot mutat.
Csak ajanlani tudom, ezalatt a kis ido alatt is meggyozott, i900 utan nagy elorelepes szamomra gyakorlatilag minden szinten. (leginkabb kezelhetosegre jobb)

Ja egy gyors kerdes a vegere: Arra rajottem, h mikent lehet elohozzni az eppen futo alkalmazasokat csak arra nem, h mikent lehet oket bezarni?

[ Szerkesztve ]

(#938) muveszur válasza No.01 (#937) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia! Gratulálok az új telódhoz!!! :C Használd egészséggel!

Zsebedbe elfér kényelmesen? Elvileg 1-2 miliméter különbség van hosszuságban a két teló között, viszont a HD vékonyabb...

Itt vannak jó oldalak, parancsolj...
[Hátterek, témák, progik]
[Nagyon sok progi, okosságokkal együtt]
[Samsung i8910 fórumok]

Ami meg fogja keseríteni az életedet, az a programok szignózása.... Erről bővebben olvashatsz a nokiaprogramok.hu-n a GYIK-ben. Nem árt elvégezni a hack-et, amivel nem kell soha többé a szignózással bajlódni. (HelloOX2 a barátunk). Az említett oldalon megtalálsz minden hasznosat!

Felhívtam pár pesti boltot, hát pofátlanul alacsony áron akarnák beszámolni az N82-met (garival, függetlenül 30k-ért), úgyh itt meghírdettem a telót. Még várok a vásárlással. előbb ezt el akarom passzolni, ne maradjon rajtam, addig meg hátha lesznek már aug 1. utáni készülékek.

Ma saturnba kérdeztem az eladót, mit tud, a gyártósor ujraindításáról:
A válasz, mindeki kapaszkodjon meg: "A samsung nem volt benne biztos, hogy lesz érdeklődés a telefonjára..." Hát istenem, ilyen hülyeséget még soha életemben nem hallottam...

(#939) insomniac válasza No.01 (#937) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

az akksi nálam elég jól teljesít, nincs rá semmi panaszom. első alkalommal péntek este vettem le a töltőről, és legközelebb szerda este kért enni úgy, hogy közben 24 órában megy, napi kb 30-40 perc beszéd, 8-10sms, kevés zene, videó és wlan. azóta is ez az átlag, 4-5 napot elmegy egy töltéssel, és soha nem kapcsolom ki. szerintem ha jobban ölném, akkor is elmenne 3 napot, attől többet pedig nem is várok tőle :)

(#940) Inside5

Inside5
(újonc)

Sziasztok!

Megvettem a telefont, de sajnos a Garmin XT-vel nem boldogulok. Adva van egy 1,65 GB méretű Garmin Mobile XT 5.00.50 nevű mappa, ebben még ezernyi fő-, és almappák. Megpróbáltam felmásolni a telefon egyéb könyvtárába és ott telepíteni, de mintha nem csináltam volna semmit. (Mellesleg a telefon műholdakat sem keres, vagy nem talál.) Vagy ki kellene írnom egyben az egészet SD kártyára? Ha valaki megtenné, hogy leírja mit és hogyan kell tennem, megköszönném. :R

(#941) muveszur válasza Inside5 (#940) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia! Küldtem PÜ-t, sztem már nem nagyon néznék jó szemmel a modik...

[ Szerkesztve ]

(#942) Quasi_modo válasza muveszur (#938) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

"A samsung nem volt benne biztos, hogy lesz érdeklődés a telefonjára..."
Hát ez igen nagy baromság volt az illetőtől. Ilyet a Samsungnál nem mondhattak, az biztos.

(#943) alien_ válasza No.01 (#937) üzenetére

alien_
(őstag)
LOGOUT blog

Sokszor meglepődök, hogy manapság mennyire szembeötlő pár miliméter eltérés is..

i8910: 123 x 59 x 12.9 mm
N97: 117.2 x 55.3 x 15.9 mm

Swarm is coming.

(#944) No.01 válasza alien_ (#943) üzenetére

No.01
(senior tag)

Na most van 1 percem igy gyorsan reagalok (mar a telefonrol :K ) Wifi eros es elegge jol mukodik ott is ahol az i900-am mar egyaltalan nem szoval ennek is nagyon orulok!

Ejszaka toltottem kivancsian varom, h meddig birja majd. Ha nalam elmegy 2 teljes napot akkor nagyon boldog leszek. (van olyan nap, h akar 4 esetleg 5 orat telefonalok)

Osszemerve a fonokom N97-vel meglepodve tapasztaltam, h az a lekerekitesek vegett sokkal kisebbnek tunik, mint a HD pedig a szaraz adatok egesszen mast mutatnak...

Arra meg nem jottem ra, h az alapkepernyo jobb also sarkaban mi az a lakat?? Ha ranyomok kioldodok ill bezar ujboli lenyomasra, de nem bill.zar mert ugyanugy ra tudok bokni a menure vagy a nevjegyzekre...

Akinek ilyet telefonja van az legyen kedves meg annyit aruljon el, h a futo programokat mikent tudom kiloni (egyszerre az osszeset, ha van ra mod)

Koszonom.

(#945) insomniac válasza No.01 (#944) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

az alapképernyőn a lakat arra szolgál, hogy nyitott állapotban kirakod a widget -eket ahová szeretnéd, majd lelakatolod, és utána nem tudod őket elmozdítani :)
futó programok a középső (menü) gomb hosszú megnyomásával jönnek elő, de bezárni csak egyesével lehet

[ Szerkesztve ]

(#946) Teaway válasza No.01 (#944) üzenetére

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

Főnök nem akart cserélni? ;]

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#947) No.01 válasza insomniac (#945) üzenetére

No.01
(senior tag)

Koszi! Erre a Widgetes dologra nem is gondoltam... Meg nem volt idom beallitani a sajat izlesemnek megfeleloen, de a widgetek szerintem igyis-ugyis kimaradnak. (a kis lakat eltuntetheto vagy az mindig ott lesz?
Fenykepes nevjegyzek, Menu, Fokepernyo. Ezek futnak allandoan, gondolom ezeket nem lehet bezarni... jol gondolom?

Teaway:

Nem, mert neki elotte BlackBerry-je volt es megszokta a "valodi" gombokat email irasnal. A kijelzot viszont nagyon megcsodalta, a helis videonal meg egyenesen tatva maradt a szaja :B En mar most belejottem a gepelesbe hardware-es gombok nelkul is. Mondjuk az elobb majdnem kifogott rajtam mert fogalmam sem volt, h merre talalom a atiranyitast :U Hiaba ez a Symbian meg nagyon uj nekem...
Tovabbra is nagyon tetszik csak 1 jo bortokot kell talalnom hozza mert utalnam oszekarcolni ezt a szep fenyes hatlapot

[ Szerkesztve ]

(#948) insomniac válasza No.01 (#947) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

amíg a widget -es felület van beállítva, addig ottmarad a lakat, ha más felületet állítasz, akkor nem lesz lakat.
igen, ez a három "program" mindig futni fog, ezeket nem tudod bezárni.

(#949) Beerwolf

Beerwolf
(senior tag)

Azért ebből a videóból látszik, hogy kemény vas dolgozik a telefonban.
Körülbelül a gépem is ugyanezen a teljestmény szinten van :))

Samsung i8910 HD - Omnia HD Gaming: [link]

(#950) Vtwo válasza Beerwolf (#949) üzenetére

Vtwo
(senior tag)

Az igen! :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.