Nem igazán értem miért kell mindent a szifonhoz hasonlitani
mindenesetre nagyon várom már az új softot,csak jöjjön már 
Samsung Galaxy Note&Nokia N8

Nem igazán értem miért kell mindent a szifonhoz hasonlitani
mindenesetre nagyon várom már az új softot,csak jöjjön már 
Én nem úgy gondoltam, hogy az i8910 vmi nagyon vékony lenne...De milyen szép lenne egy N97 hardveres qwerty nélkül.... Szép vékony lenne.
Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!
Már sokszor hápogtam én is a szó miatt, amúgy a kinetic scrollingról van szó, és az biza jelenleg csak az 5530 XM-ben van benne, és még így is alulmarad az iPhone-étól.
novinyul: Egyszerű: az az etalon az ergonómiában jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
és az valóban igaz, hogy csak a telefonkönyvben működik? erről csak egy embertől hallottam itt a fórumon. mennyi esély van rá, hogy pl ebbe a samuba is beleteszik?
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Anno kipróbáltam a Remote Device Access-szel, úgy rémlik, hogy a menükben is működött. Sajnos most kivették az elérhető eszközök közül, így nem tudom újra megnézni.
Break Driven Development

Egyszerű: az az etalon az ergonómiában jelenleg.
Lehet, de még ez sem biztos. Én minden esetre az összképet nézem, és ez a készülék bizony magasan jobb mint amaz.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
Nem tudom, hogyan lehet még érteni a "right after its launch mass production was stopped" fordulatot. Az igazságot egyedül a Samsung tudja. A lényeg, hogy jobb legyen augusztustól a ketyere, különben kidobtak pár hónapot.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Engem az érdekelne, hogy milyen a támogatottsága a telefonnak. Nyilván még nagyon új, de találhatóak-e már hozzá alkalmazások, progik. Illetve a mostani Samsungokhoz (pl Omnia-hoz) milyen mennyiségben készültek kiegészítések?
Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

Esetleg nézz körül itt

akik már használnak ilyen telefont, milyen tokban hordjátok? vagy semmilyenben?
sajnálom csak úgy beledobni a zsebembe, de semmi normális tokot nem találtam eddig hozzá 

Én mezei szövettokban hordom,bár elöl hátul védőfólia van a telon.csak úgy simán zsebre nem merném vágni,szép nagy felület van ami baromi gyorsan tud karcolodni.

elől fólia még ok, bár is érdekelne, hogy milyen, de hátul milyen fólia van rajta?

Kezembe került ma egy új N97!teszteltem egy kicsit,megnyugodtam jó hogy az I8910 mellett döntöttem.

Még a gyári fólia van hátul,körbevágtam,de ha lejön akkor teszek rá egy keményebb pda fóliát.a kijelzőn meg a sony psp fólia van,1,5mm-vel hosszabb és 1mm-vel szélesebb.gyorsan méretre vágtam,könnyü felrakni és 1500ft 3db.

Jólvan, megnyugodtam. Alig jelent meg a telefon és már tömegével vannak rá cuccok. Mostmár csak az árát megvárom, hogy essen egy kicsit aztán beszerzem.
Illetve még nagyon reménykedek, hogy szolgáltatónál valahol megjelenik, bár tudom erre nincs sok esély.

Ebben a méretben tépőzáras Samsonite tokot láttam. Azok szerintem elég jók. Én is olyanban tartom az N82-t. (Amíg az van)

Iphone-os puha tokhoz hasonló nincs a HD-hez?

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Szvsz ezek nagyon szépek.

[link] Még pár kép.
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Jó képek. Kivilágított esti utca ugyan még mindig nincs, de legalább sejthető hogy mire képes este a masina. Például

holnap este megpróbálok 1-2 fotót készíteni kivilágított esti utcán, bár nem vagyok valami nagy fotós, szerintem csak automata üzemmódban próbálok kattingatni
de igyekszem 

Sziasztok! Nem tudná valaki megmondani,hogy a Samsung i8910HD-t melyik szolgálatatónál lehet majd megvenni előfizetéssel? És mikor? Segítségeteket előre is köszönöm!!!

Ez egy olyan kerdes amire itt rajtad kivul tobben is kivancsiak...
Az en velemenyem az, h ez is arra a sorsra fog jutni, mint az Innov 8 azaz nem lesz a szolg. kinalataban... barcsak ne lenne igazam.

Ezt ismered?
[link]

Én is ettől félek,hogy nem lesz a kínálatban. De azért köszi a választ 

Hú köszi, ez nagyon tetszik, olyasmi mint amilyen Meizu M6-omnak van.
Én valami ilyesmit szeretnék majd hozzá.
Remélem ezt forgalmazzák majd Mo.-n is.

[ Szerkesztve ]

sziasztok
tegnap este készítettem pár fotót, íme
amit a képekről tudni kell: mindegyik automata beállításokkal készült, próbáltam teljesen normál módban is, és éjszakai módban is (a különbség azt hiszem látszik), a képek eredeti méretben, mindenféle módosítás nélkül láthatóak, és egy teljesen amatőr készítette őket 
üdv
mod: bocsánat, csak nem ismerem még annyira ezt a flickr -t, most látom, hogy 1024x768 a legnagyobb méret amiben lehet a képeket látni 
[ Szerkesztve ]

Hat ezekre sajnos azt kell mondanom, h elegg pocsekra sikerultek...
Bar este feny nelkul nem sok telefon tud jo kepeket loni... Hiaba a rendes vaku (xenon) hianya azert erezheto.
A nappal keszult kepei sokkal meggyozobbek es remelhetoleg az ujabb SW-kel ezek csak tovabb javulnak.
Engem igazabol meggyozott csak lenne mar Aug 1. Igaz mire hozzank er az a valtozat lehet mar szeptembert irunk vagy rosszabb esetben oktober elejet. 
[ Szerkesztve ]

lehet egy ügyesebb két többet ki tudna belőle hozni, de engem nem is igazán érdekel milyen képeket készít, ha fotózni akarok akkor azt fényképezőgéppel teszem, csak azért készítettem ezeket, hogy lássatok ilyet is 

Megnéztem a képeket. Végül is a nagy záridő miatti elmozduláson kívül nincs velük baj.
No.01: Hiaba a rendes vaku (xenon) hianya azert erezheto.
Nem gondolhatod komolyan hogy egy kivilágított esti utcán, ahol ekkora területet be kellene világítani számit valamit is egy xenon? Az csak akkor lenne érdekes, ha pár méteren belül lenne a céltárgy. Pont azért szerettem volna látni ilyen képeket, mert itt nem a vaku erőssége számít.

Hiaba a rendes vaku (xenon) hianya azert erezheto.
Semmit sem ér a vaku kültéren csak zárt helyiségben, akkor is csak néhány méterre, úgyhogy az ilyen képekhez tök mindegy, hogy milyen vaku van rajta.

naigen, a vaku tényleg semmit nem ér ilyen helyzetben 
egyébként elég sok kép bemozdult , még ezektől jobban is, szóval stabil kéz nem árt hozzá 

egyébként elég sok kép bemozdult
Így van. Ezért esti képileg is megnyugodott a lelkem. Ha stabil a kéz, akkor ilyen esetben is használható képek születhetnek.

Szerintem nem rossz egy telefontól. Éjszakai képnél elég hosszú a záridő, szerintem kézben nem is lehet megtartani bemozdulás nélkül. Mindenképp oda kell szorítani valami fix tárgyhoz, de a legjobb, ha nem is érünk hozzá csak letámasztjuk vagy valami állvány félére rakjuk.

Jogos, rosszul fogalmaztam. Nyilvan egy kivilagitott utcaban vajmi keveset er a vaku. Ugy ertettem, h vaku nelkul is elegg lagymatag a kepek minosege, de mint, mondtam csak par telefon van ami jo kepet lo sotetben, ugye ezeket a fenykepezoket nem is erre talaltak ki. Nekem eleg annyi, h nappal ill jo fenyviszonyok kozott jol teljesit.
Megegyesz bocs a rossz fogalmazasert 

Én úgy vagyok vele, hogy ezek bőven megfelelő minőségüek egy telefonhoz képest. Mondjuk én a Nokia 6230i-m fényképezőjét szoktam meg, szal nekem bármilyen kép oriási javulás lett volna. 
Úgy tűnik, a videózás hangja már király, de ennek a (még) gyengébb kép az ára. Talán mégis OMAP3430 van benne, és merész volt bevállalni olyat, amit specifikáció szerint nem tud. 

Elnézve a tesztet, a HD fényképezésben nem igazán marad le az Innov8 mögött.
Összességében meg szerintem sokkal jobb.

Sajnos melohelyrol nem elerheto szamomra a GSMarena. Aki olvasta ossze tudna foglalni 2 mondatban, h milyen valtozasok lettek eszkozolve a nalunk jelenleg forgalomban levo modellhez kepest?
Mert ha csak 1 ket aprosag vagy csak egy nagyobb SW upgrade akkor meg ma melo utan beszerzem a kicsiket 
"Some of you must be wondering what took us so long to get an Omnia HD for a proper in-depth review as it's been around for a while. Well, it's true and it's not. Samsung i8910 Omnia HD was released in the end of May through selected carriers but shortly after that Samsung froze production and stopped supplies, reportedly due to software problems. Now, the official release has been announced and the Omnia HD is available worldwide, all bugs fixed…though let us be the judge of that. But anyway, the i8910 Omnia HD is ready to roll." from GSM Arena
Tehát hardveres változások nincsenek, csak bugokat javította benne...

Nekem csak az nem tiszta amit a transzmitterrel kapcsolatban írt.
Lefordíthatná valaki, aki jobb angolból mint én.

1000 kosz! Meg ma elmegyek megvenni. 
[ Szerkesztve ]
Tévesen került fel a gyártó oldalaira, hogy tartalmazni fogja, de már le is vették.
Attól függetlenül van benne FM transzmitter...Sőt, aktiválni is lehet már, ügyesnek kell lenni. Engem ezért nem érdekel, hogy a Samsung mit mond róla, mert megoldható a dolog.

Én még nem olvastam olyat, hogy valakinek is sikerült volna, csak annyit hogy megpróbálták.
Nokiaprogramokon silerült pár embernek, plusz itt egy videó is róla:[link].