Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#551) Saint_ válasza zack (#550) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

annyira nem friss már szerintem ez az irányvonal ;)

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#552) No.01 válasza zack (#550) üzenetére

No.01
(senior tag)

Reszben egyetertek... de ha azt is figyelembe vesszuk, ha hanyan hasznaljak ki a nyitott OPrendszer elonyet es hanyan hasznaljak csak alap dolgokra akkor velemenyem szerint erossen santit az irasod :U :B

Viszont abban van igazsag, h a GPS nagyon eloterbe fog kerulni a telefonokba es bizony a javas lehetosegek meg elegg gyerekcipoben jarnak...
Ha lenne normalis GPS progi Java alapon akkor egy percig nem gondolkodnek, h Jet vagy HD, de igy azert gondolkodoba estem. Eredetileg az volt a terv, h mind2-t megveszem, de ha a Jet valobaj nemsokara jon akkor varok meg a HD beszerzesevel addig ugyis esik az ara ill az SW is fejlodhet meg.

(#553) zack válasza Saint_ (#551) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De bizony hogy friss. Nem abból az aspektusból friss ez az irányvolnal, hogy most jöttek ki az első érintőkijelzős telcsik...hanem hogy az emberek nagy része most kezdi el lecserélni a sima telefonokat, esetleg érintőkijelzősre, mert az milyen jó. Most lesz divat telefon az érintőkijelzős, de még messze nem tart ott ahol a sima telefonok népszerűsége. Ezért írtam hogy még 1-2 év, esetleg kicsit hamarabb, mire gondot fog okozni a zárt OP rendszer... ;)

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#554) zack válasza No.01 (#552) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sántít az írásom? :U Kétlem...nézz meg egy statisztikát 100 emberből hányan használnak csak telefonálásra touch screen-es telcsit. Kevesen... bár igény van a jó telefonra, de sokaknak számít a könnyű tárolhatóság, ingben, farmerban, és az egyszerűbben elérhető alapfunkciók. Elfelejted, hogy azért mert itt a fórumon sokaknak fontos a HD minőség, és a 8MP, attúl még egy átlagember nagyot kulázik erre. Nekik bőven elég egy 3,2MP kamera és egy valamilyen video felvételi lehetőség... :U
Mint írtam már, az első bányomások alapján döntenek sokan, és a méretét meglátva egy touch screen-es telcsinek sokakat fog riasztani...

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#555) Quasi_modo válasza zack (#553) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Szerintem itt most kevered a zárt + nem zárt oprendszert az érintős kijelzővel. Szvsz hogy milyen az oprendszer, az nem befolyásolja a kijelző milyenségét.
(Nem kekeckedni akartam)

[ Szerkesztve ]

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#556) zack válasza Quasi_modo (#555) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor olvasd el az (#550) hsz-t és akkor talán össze fog állni a kép. :B :U
Te egy olyan dolgot szűrtél le az irományomból (553 hsz), ill. olyan dolgot "hallottál ki" belőle aminek semmi köze semmihez. De mindegy. Nem ez volt a lényege. :F

[ Szerkesztve ]

(#557) Quasi_modo válasza zack (#556) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Egy idő után el fog terjedni, és a kutyának se fog kelleni zárt OP rendszer, a használt telókat meg nehéz lesz eladni.
Most lesz divat telefon az érintőkijelzős, de még messze nem tart ott ahol a sima telefonok népszerűsége. Ezért írtam hogy még 1-2 év, esetleg kicsit hamarabb, mire gondot fog okozni a zárt OP rendszer... ;)
+ ilyesmik. Minden esetre úgy tünt mintha összekötnéd az érintő kijelzőt a nyitott oprendszerrel. De min1. Csak beszélgetünk és néha félreértjük egymást.

(#558) zack válasza Quasi_modo (#557) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kár túlragozni, és idézni. Félreértetted az irományomat, ennyi történt. ;)

(#559) Saint_ válasza zack (#554) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

én a zárt op.rendszer-nyilt op.rendszer dologra irtam, de helikopter vagyok.

(#560) zack válasza Saint_ (#559) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hehehe...akkor ez is enyhe félreértés volt. :DDD

(#561) leetspeak

leetspeak
(újonc)

valaki mondjon egy jó oldalt ahonnan le lehet tölteni alkalmazásokat erre a telóra plz

köszi

(#562) Mangerd válasza leetspeak (#561) üzenetére

Mangerd
(fanatikus tag)

(#563) hito

hito
(őstag)

Na visszatértem a horgászatból és volt időm egy picit foglalkozni a tellel. 2 dolgot próbáltam ki.
Vettem hozzá egy Nokia TV-kábelt de sajnos nagy volt a csalódás. HD-ben felvett videókat néztem LCD TV-n. Kompatibilis ugyan a kábel a telefonnnal, de sajnos nagyon lebutítja a minőséget. Erre lehetett is számítani, mert nem ez a legtökéletesebb módja az analóg összeköttetésnek (mivel egyenlőre még másra nincs lehetőség). Kézenfekvő volt tehát a megoldás, hogy áthúzzam a videókat notira és VGA kábellel (mivel sajnos HDMI nincs rajta) kössem össze a TV-vel. A különbség elképesztő volt. Nagyon szépek a felvett HD videók így az LCD-n és még a szaggatás sem olyan feltünő mint PC-n.

Tehát amig a Samsung nem hajlandó legyártani a saját telefonjához a saját kábelét, addig marad ez a mostoha megoldás. Viszont Nokia TV-kábelt senkinek nem ajánlom hozzá, még a végén azt fogja hinni hogy ennyit tud a teló. A két megoldás közti minőségbeli különbség tényleg hatalmas. :K

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

(#564) Quasi_modo válasza leetspeak (#561) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Itt is megnézheted.

(#565) muveszur válasza hito (#563) üzenetére

muveszur
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs kedved venni egy DLNA adaptert a TV-dhez? ;] Mert akkor még nagyobb lenne a különbség :))

Samsung Galaxy S és Galaxy S II segítségnyújtás elsősorban Debrecenben!

(#566) hito válasza muveszur (#565) üzenetére

hito
(őstag)

Hallottam ám hírét ezeknek az áráról és hát nem volt valami meggyőző. Asszem valami 40eFt-okat kérnek érte. Nekem ennyit nem ér sajna :N
Vagy el vagyok tévedve?

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

(#567) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

hito: Meg tudnád nézni a SW verziódat?

(#568) hito válasza Quasi_modo (#567) üzenetére

hito
(őstag)

I8910XXIE7

Esetleg van újabb? Olvastam valami orosz szoftról, de ott (NP) azt írták, hogy hivatalos magyar még nincs. Állítólag az újabb orosz szoft javít valamicskét a HD videók folyamatosságán, de ha minden igaz még mindig nem tökéletes :(

(#569) Atomgeszi válasza hito (#568) üzenetére

Atomgeszi
(őstag)

I8910XXIF7
Ez a legújabb elvileg.

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

(#570) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hy

na ez a készülék nagyon tetszik! lehet már kapni? :) kinek van ilyen ? vélemény ? iphone-nál jobB? Igo megy rajtA?

Üdv: Csabee.

(#571) babosmiki válasza Csabee. (#570) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Kicsit olvass visszább!

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#572) Csabee. válasza babosmiki (#571) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jaja megtörtént, már nagyjából képben is vagyok, árban mindenképpen jobb mint az új iphone 3Gs

Rádióról tudtok írni valamit?

[ Szerkesztve ]

(#573) errerr

errerr
(tag)

Van most nálam egy kb. egy hétig, még nem sok mindent néztem meg rajta, de egy biztos:
Filmet bármikor végignéznék rajta...gyönyörű a kijelzője..és játszani sem volt semmi vele.
Valami alap versenyzős játék van rajta, de simán Ps2 grafika..
Szóval eddig beleszerettem, csakhát az ára.....

(#574) Csabee. válasza errerr (#573) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen, ezt akartam mondani, hogy játszani ennyiért? :) alapból láttam videón hogy csak két téma van hozzá, lehet letölteni esetleg? vagy a samsung megint nem igazán engedi a témák testreszabását? rádióról mesélj légyszíves.

(#575) errerr válasza Csabee. (#574) üzenetére

errerr
(tag)

Igen, alapból 2 téma van rajta, a neten meg egyenlőre nem találtam...de majd még körülnézek, van pár hely ahova regisztrálnom kéne.
A rádióval kapcsolatban mire vagy kíváncsi?

(#576) Csabee. válasza errerr (#575) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

milyen minőségü? jól szól? mennyire fogja jól az adást? igazából rádió1-et hallgatnék!
te hol és mennyiért vetted? :) sok program létezik rá?

(#577) errerr válasza Csabee. (#576) üzenetére

errerr
(tag)

Van benne pár szám alapból, szerintem a rádió jobban szól mint azok :)
Budapest mellett vagyok, majdnem minden tökéletesen bejött, a rádio1 pont nem annyira, de az már a kocsiban is ezt csinálja, szóval összességében szerintem teljesen jó :DD
Nem vettem, hanem nálam van próbálni kb. 1 hétig. Még nem néztem körül, de holnap már abszolút naprakész infoim lesznek róla :)
Eddig nem sok mindent találtam..

[ Szerkesztve ]

(#578) Csabee. válasza errerr (#577) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

rendben, akkor várom a tapasztalataidat, mert kéne egy ilyen kütyü.. :)

nekem az iGo fontos lenne, az elfutna rajta? a sima omnián uye megy .. és ezen?

(#579) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

és abba nem vagyok otthon hogy mi ez az oprendszer? # Operációs rendszer: Symbian S60

ez nem az ami régen még a 6600ás nokián volt?

a sima omnia winmobile 6.1volt.. ez jobb rendszer? mivel jobb mivel roszabb?

(#580) hito válasza Csabee. (#579) üzenetére

hito
(őstag)

IGO ezen soha nem fog menni, mivel a cég nem fejleszt Symbian OS-re csak WinMobile-ra és Windowsra.

(#581) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

Csabee:árban mindenképpen jobb mint az új iphone 3Gs
Csak árban? Te viccelsz.
Csabee + errerr: Témák

(#582) hito válasza Quasi_modo (#581) üzenetére

hito
(őstag)

Quasi...mikor veszel már egy i8910-et? Azt vettem észre, hogy oda vagy meg vissza érte :C Hát még ha megvennéd. Tudom, hogy nem olcsó de hidd el megéri. Na jó ez picit erős volt, de tényleg nagyon üt a gép :K

[ Szerkesztve ]

(#583) AMD Power válasza hito (#580) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

De a Garmin az menne nem?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#584) hito válasza AMD Power (#583) üzenetére

hito
(őstag)

Nem menne, hanem megy :K Én azt használom rajta.

(#585) Quasi_modo válasza hito (#582) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Hehe. Na igen. Meglesz, csak itthon bizonyos igéreteket tettem, hogy akkor veszem meg ha ez+az már megvan.
Tehát visszatartom...

[ Szerkesztve ]

(#586) legiaap válasza hito (#580) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ami késik az jön
:DDD

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#587) Csabee. válasza hito (#580) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

köszi a választ! minden téren tetszik a telefon, de az hogy igo nem emgy rajta...... :( az nagy csalódás számomra! milyen jó gps progi menne rajta? Igo Amigo?

(#588) legiaap válasza Csabee. (#587) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Garmin, TomTom

(#589) Csabee. válasza legiaap (#588) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hm, és melyik a jobb Garmin vagy a Tomtom? megözelítik az igo-t ? mind2 beszél magyarul is?
és az igo térképeit használják?

(#590) legiaap válasza Csabee. (#589) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az igo térképeit nem használják és szerintem a Garmin jobb
A Tom Tom azt hiszem csak külső gps vevővel működik.

(#591) Quasi_modo válasza Csabee. (#587) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

+ Sygic (McGuider)

(#592) Csabee. válasza legiaap (#590) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tomtom nem nagy szám, a másikat amit említettetek azt nem is ismerem de nem hiszem h nagy szám, a Garmin-ról meg nem találtam teszetet, de arról hallottam már többször is.

(#593) babosmiki válasza Quasi_modo (#581) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Mennek a Nokia 5800-ás támák a HD-n?

(#594) hito válasza babosmiki (#593) üzenetére

hito
(őstag)

Nekem van egy olyan témám fenn aminek a nevében benne van az 5800 és megy rajta...Írta is telepítésnél, hogy a V3 komponens vagy mi a fene hiányzik a telóról. Ettől függetlenül műxik :K

(#595) babosmiki válasza hito (#594) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Csodálom, hogy megy a kijelzőfelbontás miatt, de ez jó hír! :C

(#596) Karma válasza babosmiki (#595) üzenetére

LOGOUT blog

Mert szerinted mekkora a képernyőfelbontása? :Y:Y:Y
Ugyanaz a 640x360, ez az érintős S60 szabványos felbontása.

Break Driven Development

(#597) babosmiki válasza Karma (#596) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Bocsi, tájékozatlan voltam elbutított a nagy kijelzőméret! :B

(#598) Galahed válasza Csabee. (#589) üzenetére

Galahed
(fanatikus tag)

igen az iGo megközeliti a Garmint, és az szépen fut a Symbianon... :D

(#599) Quasi_modo válasza babosmiki (#593) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Mennek. A linken levöket szvsz tesztelték a HD-n.
A lap tetején is i8910 témáknak vannak írva.

[ Szerkesztve ]

(#600) Saint_ válasza Galahed (#598) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

pont fordítva, nem? :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.