Nem rossz gép, de nem érzem azt a világmegváltást amit a cikk sugall.
Tényleg majdnem minden benne van, de ez kell is ilyen ár mellett.
Videó: ez bizony nem folyamatos... mivel még a gyári adatok szerint is maximum 24FPS-t tud már nem lehet teljesen folyamatos, és persze bele kell venni azt is, hogy ha 2x ilyen erős vas lenne alatta akkor sem tudná végig a maximum fps-t hozni, mert még olyan eszközt nem találtak fel, ami végig 100%-ot nyújtana. Lehet sokan nem látják a "szaggatást" mert pl amikor Diamondra tettem fel filmeket és láttam, hogy szaggat mutogattam a többieknek és nem vették észre... én meg a hajamat téptem annyira zavart. Vagy pl amikor iPhonera konvertálok videót van egy olyan ahol ki lehet választani hány fps legyen a videó. van 23.9 30 és original. az elején nem figyeltem és alapbeállításon hagytam az értéket és nem értettem miért akad meg néha a videó. hát azért mert a gyári beállítás 23.9 fps volt. Azt is csak akkor vették észre sokan amikor kimondottan felhívtam a figyelmet rá. Nem klasszikus szaggatásról van szó, folyamatos a videó de pár másodpercenként "eldob" egy képet, és egy kicsit "ugrik" a videó. Jó példa erre ha figyeljük az autó mozgását. Lehet sokaknak nem ilyen jó a szeme, de én látom, és bizony aki látja annak baromi zavaró.
#57: FM transmitter lol, xenon vaku jogos, 12mp kamera megalol inkább előny a 8 mint hátrány, görgetőrutin jogos, kameravédő félig jogos, szerintem az nem sorolható a "tudás" kategóriába
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog