Köszi szépen, megosztok veletek minden infót! Nagyon megköszönném, ha valaki segítene a Nokia Maps rávarázsolásában!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Poci3
(tag)
Az mennyire pontos? Illetve mennyire szép a grafikája a Nokiához képest?

Quasi_modo
(PH! addikt)
Csak az N82-es (S60v3) verziót próbáltam. A kinézete elég puritán, de elég jól használható. Létezik a touch-os verzió is az biztos, mivel itt csücsül a gépemen és várja a hozzá való készüléket.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

Saint_
(PH! nagyúr)
óóóóbazz, gratula.
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
Grat!
Fényképeket is szeretnénk majd látni, ill. a zelelejátszásról, hangzásról, külső hangszóró minőségéről is véleményt kérünk! 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

csutkaa
(senior tag)
Samsung i8910 HD 12 hónap Gyári garancia 148990 Ft
Nokia N97 24 hónap Gyári garancia 184990 Ft
Poci3: Grat a telóhoz
ha olcsóbb lesz talán
lecserélem a 5800-mat
az infókat meg nagyon szépen köszönjük 
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2
nokia mapot nem lehet feltenni rá! Vmelyik mobil RSS hírben olvastam! 
Grát telcsihez. Jövő néten megjön n86 és összeeresztjük őket pár kép erejéig! ![;]](/dl/s/v1.gif)
R.I.P. Steve
Mennyiért kapod ha megkérdezhetem?
Azt néztem ,hogy hivatalos oldalakon 170-180k rebesgetnek...majd ezek után megnéztem a specifikációkat, és leesett az állam. Mert igazából a videó maradt VGA felbontás, a kamera javult, a kijelző javult...de összességében egy N85-höz képest nem érzek ekkora áttörést, hogy 180k-ért adják.
Te nem így látod? Biztos jó telcsi lesz, de én egy ránfelvarrott N85-öt látok benne, minimális újításokkal. 
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Mamuska
(senior tag)
Már kapható az n86 gyártói garival 124k [link]. Kezdőárnak nem rossz, esik még 20-30-at azt jó vétel lesz.
Nyírzsíj Csuá
Ahogy kollega írja alattam! áfa sztornó vásárlással jó vétel!
[ Szerkesztve ]
R.I.P. Steve
A füles mennyire jó hangzást biztosít?
És ha mondjuk kihangosítva nézel filmet, hogy szól?
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Háát, azért N86 124-ért vagy i8910 HD 136-ért, nem kérdéses, hogy melyik éri meg jobban az árát. Persze megszoktuk már ezt a Nokiától. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Poci3
(tag)
Az általam felfedezett eddigi legnagyobb hiányosság, hogy a zenelejátszónál NEM lehet külön-külön állítani a hangszint, tehát nincs egualizer!
Választhatóság:
Van 5.1-es csatorna (elég jópofa dolog, amolyan térhatás érzetét kelti).
A Hangszín-szabályozónál: Normál, Rock, Jazz, Élő, Klasszikus és Teljes basszus.
A Hangeffektusoknál: Ki, Széles, Basszus kiemelés, Zenei tisztaság, Szabadtéri, Hangversenyterem.
Végülis ki lehet választani és talál is az ember magának közel állót, de ez mégsem olyan, mintha külö-külön állítaná be az ember.
A füles szerintem viszont korrekt darab. Amolyan "dugo", ilyen a Panasonic-om is, kényelmes és szép a hangja is.
[ Szerkesztve ]

pabadam
(fanatikus tag)
HD videót vettél fel vele? Számítógépen próbáltad már lejátszani?
"...I'll never stop looking..."

Quasi_modo
(PH! addikt)
Az általam felfedezett eddigi legnagyobb hiányosság, hogy a zenelejátszónál NEM lehet külön-külön állítani a hangszint, tehát nincs egualizer!
Ezt nem mondod komolyan... 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szerint tök felesleges az eualizer. Volt már olyan telefon ahol volt és volt olyan is ahol nem. Én nem láttam különbséget a kettő közt. Lehet állítgatni a segítségével, de attól még nem lesz sokkal jobb a hangzás.

Quasi_modo
(PH! addikt)
Az N82-nél nekem például hangszinszabályozó nélkül nem szólna úgy ahogy jó a fülemnek. Úgyhogy nekem nem felesleges.
[ Szerkesztve ]
Nekem is volt N82 és alig érezhető a különbség, ha kihasználtam az eualizer nyújtotta lehetőségeket. Egy jó füles inkább fontosabb.
Nekem meg amikor N95-öt használtam elsődlegesnek, hiába bántottam, jobb nem lett (főleg az alapzaj miatt). Embere válogatja, nekem se nagy vész, ha nincs equalizer a telefonban.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Micsoda probléma... Felraksz olyat lejátszót, amiben van equalizer. Pl. CorePlayer.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Poci3
(tag)
Még nem, de fogok...

Poci3
(tag)
Szokatlan dolog a scrollozás, nem szoktam hozzá. Nagyon érzékeny és pl. ha nevek között keresek, úgy fut, hogy mindig túlmegy a célon.. Lehet, hogy szokás kérdése. Rájöttem ugyanakkor, hogy elvileg ha ügyes az ember, akkor lehet eggyessével is, de ahhoz még sok gyakorlat kell.
Ja mégegy: a GPS érzékenysége viszont tökéletes: ahogy elindúl a Garmin, akkor már navigálásra kész is. Szobában is talál műholdat minden további nélkül.
[ Szerkesztve ]

Poci3
(tag)
A teleppel kapcsolatban: egész éjszakat töltöttem. Úgy reggel 8.30-tól 10.00-ig folyamatosan nyüstöltem, eddig 2 vonal tünt el róla (5 maradt). Meglátjuk este mit mutat.

hammerjoe
(újonc)
Az áráról annyit, hogy most láttam a 8GB-os verzsönt 147E-ért!! Azért, ez már kezd elérhetővé válni. De megy majd ez lejjebb is, főleg az év második felében! Ha bejönnek a 800 MHz procival készült Samuk.

Quasi_modo
(PH! addikt)
TE alig érezted a különbséget.
Egyébként valóban le kell tölteni egy progit amiben van hangszinszabályzás.
Ma hívtak, hogy mehetnél érte hétfőn. de inkább nem, még várok... 
Note 2 ?

Saint_
(PH! nagyúr)
$ 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Quasi_modo
(PH! addikt)
Még én is várok. De csak azért, mert itthon megigértem, hogy csak akkor veszem meg, ha már más egyéb (2 dolog) megvan.
Tehát visszatartom...

No.01
(senior tag)
En meg most erossen gondolkodoba estem, h megvarom a Jet-et. Addig talan esik az ara egy kicsit ennek is, de igazabol megint ott vagyok ahol nemreg. A ceges telcsimet ill a sajatomat is le kellen cserelnem. Az egyik a HD lesz a GPS vegett a masik meg vagy Jet vagy Pixon12. (abban remenykedek, ha egyszerre veszem meg a 2 telcsit akkor hatha kiharcolhatok vmi Xtra kedvezmenyt
)
Nem hinném hogy a Jet jobb lesz. Agyonütné egymást a 2 teló...a Samu nem hinném hogy házon belüli vetélytársat akar, és sztem egy zárt OP rendszeres telcsi normális GPS hiányában értelmét veszti. Ráadásul eddig a HD-nek annyi az észlelt negatívuma hogy nincs egyedileg állítható EQ. Ez legyen a legnagyobb hibája. Akinek nem tetszik, ahogy előttem írta erdoke, fel kell tenni másik lejátszót. Telóknál nem hinném hogy van lényegi változás az EQ matatásával. Ez inkább egy otthoni Marantz, vagy valami komolyabb Hi-Fi-vel van értelme a széles hangtartomány miatt. Egy telefon sosem fogja meghajtani úgy...ráadásul tömörített mp3-ról beszélünk. Tehát nem elég hogy telcsi hajtja meg, még tömörített is.
Bőven elegek a gyári sémák, nem véletlenül nem teszik bele az egyénileg állíthatót. Akinek meg mindenképpen kell, az úgyis másik lejátszót fog használni.
Komolyan mondom, néha azt érzem, hogy itt egy új telefon, és ahogy az első alkalom adódik a fikázásra, jó páran lecsapnak rá mint a keselyűk, és jól meg lesz lovagolva, ill. fel lesz nagyítva a hiba ami igazából nem is hiba. De ha ezekenek az embereknek ez hiba, akkor nem tudom ők milyen telcsit használnak, amiben "csak" ekkora "szarvas" hibák vannak. 
[ Szerkesztve ]
Akkor inkább pixon12. 
R.I.P. Steve

Lirion
(őstag)
Van neki még más hibája is, pl. görgetőrutin hiánya, napfényben nem túl jól használható a kijelzője, videóban szar minőségű a hang, az FM stransmittert is kivették belőle, kameravédő, xenon vaku, stb... Tökéletes telefont soha nem fog egyik gyártó sem csinál, ha kell, vmit direkt elbasznak benne (lásd az új nokia érintős xpressmusicot vagy a legjobb példát, az iphonet), csak hogy lehessen később még jobbat készíteni és eladni.
Az nem vitás, hogy jelenleg a legjobbak között van a piacon, de nem elégítheti ki mindenkinek az igényeit, úgyhogy vagy keres mást, akinek hiányzik belőle vmi vagy kompromisszumot köt. Ahhoz pedig mindenkinek megvan a joga, hogy leírja, mi nem tetszik és mit tart hibának egy telefonban és ha vkinek az EQ a legfontosabb, akkor a hiánya számára súlyos hiba lesz.
Jó...de aki megveszi ezt a Symbian-os okostelefont, és lusta feltelepíteni egy lejátszó progit amiben van egyéni EQ..már ne is haragudjál, de igen erős szegénységi bizonyítvány és blama. Mert az ilyen júzer vegyen egy W szériás SE telót, és ne óbégasson hogy "jó jó ebbe van egyéni EQ, de ez meg ez nincs benne". 

Quasi_modo
(PH! addikt)
Ezt az EQ dolgot kár tovább rágni. Akinek kevés a lejátszó, az tölt rá másikat.
Pont.
Inkább meséljen a boldog tulajdonos.

hajbel
(senior tag)
Hát nekem N82-n a TT Pod az egyetlen olyan lejátszó, amely megközelíti a gyári lejátszó hangját, de még az is csúnyán alulmarad vele szemben. A CorePlayer, Power hangzása valami förtelem.
Against mod€rn football

Poci3
(tag)
Ki és mennyit adna egy vadiúj (fóliás, stb.) magyar hivatalaos garis, magyar nyelvű telcsiért? PÜ-ben, OK?

Quasi_modo
(PH! addikt)
Izé.... Már is eladod?

Poci3
(tag)
Dehogy is! De tudok egy srácot, akinek vett a barátbője ilyet, de összetévesztette a NOKIA N97-tel...
Namost ő el akarja adni a csajszi háta mögött 

Quasi_modo
(PH! addikt)
Uff! Ezeket össze lehet téveszteni? 

Poci3
(tag)
MONDOM csajszi! "Kedveskedni" akart (ennyi pénzért!) neki, meg állítólag látta is, de hát.... Kur.....a jó, nem? Na de ha valakit érdekel, akkor elküldöm a srác mobilját PÜ-ben!

Atomgeszi
(őstag)
"videóban szar minőségű a hang,"
Ne is mondd! Ilyen hangot a k310i is feltud venni komolyan mondom. 
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Poci3
(tag)
A magyar verzióban NEM rossz a hang és a videó sem akadozik! Már írtam korábban!

Atomgeszi
(őstag)
Tudnál feltölteni valahova egy videót? Amit mondjuk egy forgalmas úton csináltál stb. Ne ilyen csendélet a jános hegyen. Mert ott nem igazán mutatkozik meg a hang. Beszélhetnének is rajta. De ha azt mondod, hogy tényleg jó akkor nem akadéskodom tovább. Csak én CSAK szarminőségű hanggal felvett videót találtam.
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Poci3
(tag)
Csináltam a kertben, de már letöröltem... Beszéltünk is mellette és teljesen tiszta volt minden szó. A kép nem lett valami jó, mert úgy tűzött a nap, hogy majd megvakúltam
. Az utca felejtő, mert most tuti nem fogok ilyen helyen járni 2 napig.

Atomgeszi
(őstag)
Ezt örömmel hallom. Pipa kihúzva. 
Ha megengeded felrakom a képeket , videókat.
Note 2 ?

d.beni
(tag)
Vajon mikor veszi be valamelyik szolgáltató a kínálatba?bár függetlenbe jobb lenne venni
Samsung Galaxy S II

Atomgeszi
(őstag)
[link] Ez szolgáltató nem?