nálam már csak az ár, meg a segélyem dönt, hogy N97 vagy ez 
ebben amugy nincs még magyar nyelv, ugye?
szolgáltatónál nem lesz? tuti? 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

nálam már csak az ár, meg a segélyem dönt, hogy N97 vagy ez 
ebben amugy nincs még magyar nyelv, ugye?
szolgáltatónál nem lesz? tuti? 

segélyből N97? Valamit nagyon rosszúl csinálok 

ja hát ez ilyen idézőjeles "segély"
bodzázni kell, apu
namost i8910 v. N97, és kimaradt, hogy E71.
[ Szerkesztve ]

Aki megszokta a qwerty-t...
Elég lenne a virtuális billentyűzet?

Azon a teniszütőn már csak kényelmes a virtuális billentyűzet is.
Nyírzsíj Csuá

jó kérdés. hiányozna a fizikai, az fix. előbb legyen rá lové, és akarat

Annyiban tudok csatlakozni az előttem szólóhoz, hogy én is inkább HD felbontású videónak nevezném a vele készíthető videókat, nem HD minőségűeknek. Azért van különbség a kettő között sztem. Szép is lenne...majd a végén még telefonnal fogják leforgatni a Terminátor 5. részét
Már várom az okos kérdést, hogy: "ez akkor MKV-ban rögzít?" ![;]](/dl/s/v1.gif)
AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...
Magyar garis I8910 en magyar nyelv van. 
Note 2 ?
Ez az
Ez már jó ár :
link
Note 2 ?

ne viccelj, megrendelem, éi jogi úton megpróbálom kikényszeriteni a teljesítést ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ennyiért kell nekem is.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Van valakinek infója, hogy a T-mobilenál lehet e majd kapni?
Egy szavazás:
OmniaHD 39.53%
OmniaII 18.60%
OmniaPRO 4.65%
OmniaJET 37.21%
OmniaLITE 0%
Érdekes, a nem oprendszeres JET van nagyon közel hozzá, omnia2 sehol.
Az én listám:
HD
JET
OMNIA2
OMNIA pro
Note 2 ?
Ez elég drága mobilos bolt. Itt sosem vennék készüléket.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

Én csak azért linkeltem, hogy már itt is lehet kapni. 
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui
Na most jön egy kis olvasás
Hogy miért is olyan jó a HD Samsung, Nokia 97 menyire elavult.
Huszú olvasmány:
link
Note 2 ?

Nokiának is meg a többi cégnek is az az érdeke, hogy minél nagyobb hasznot szerezzen. A Nokia is megtudná csinálni a Samsung HD vetélytársát. De minek? Elavult? Úgy is venni fogják. Kevesebbe kerül az előállítás, többért adja, több a haszna.
Úgy is elfognak adni annyi N97et mint amennyi HD-t elad a samsung.
[ Szerkesztve ]
HTC Desire - Sandisk microSDHC 16GB ..::Battlelog - WinGab::..
Nokia csak magát égeti ezel, lassan elfogynak a öreg Nokia fatikusok és a új generáció látja hogy jobb a másik akkor azt veszik, és idővel a köztudatban már nem lesz Nokia jó csak közepes..
Ez a jövő
Note 2 ?
Akkor azt mivel magyarázod, hogy mostanság visszaesett a nokia telefonok eladása?
bezony
Itt az elsö felhasználó, és hol találok rá? Nokiaprogramok
Irta:
link
Re: Samsung i8910 HD
HozzászólásSzerző: Majestic » 2009-06-18 csüt. 16:11:04
[I]Na én meg is vettem a magyar garisat. Mindig írok majd egy kicsit róla.
1. Gyönyörű a kijelzője
2. Nagyon könnyü kezelni a Touch felületet.
3. A Helicopter Demo NEM SZAGGAT!!!
Nagyon kellene rá nekem a Nokia Maps, vagy legalábbis a garmin legújabb verziója (utazok nemsokára külföldre).
Egyenlőre ennyi
ÁFÁ-san vettem de abból visszakapom az ÁFÁ-t. Így 136.000-ra jön ki [/I]
Egy képet is csinált a telojárol:
link
(megjegyzem garming tökéletesen megy rajta)
[ Szerkesztve ]
Note 2 ?

Ha nem akar feledésbe merülni a high-end telefonok között akkor előbb utóbb úgyis észre veszi magát és hozni fogja a szintet vagy többet.

Sajnos AS-nek igaza van...kezd átrendeződni a piac. És ezt a lemaradó gyártók maguknak köszönhetik. Minden elismerésem a Samsung-é és az LG-jé. Az elvakult rajongók is tudják már ezt, de maguknak se vallják be. Ez ostobaság
Én is imádtam a Nokiát, de belátom, hogy egyenlőre nem rúg labdába semmilyen téren. N97 meg még mindig csak egy ráncfelvarrt N95. Ideje lenne lépni, amíg még nem késő 
[ Szerkesztve ]
AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

Még jó, hogy nem vagyok rajongó.
Első Nokiám ami most van. (N82) Imádom.
De szerintem a következő telefonom egy Omnia 2 lesz.
N95, N82, N79 egy kutya apróbb módosítások, különbségek. 
[ Szerkesztve ]
Mindig van egy rétegnyi ember akinek el lehet adni olyat, aminél jobbat ugyanannyiért vagy esetleg olcsóbban megkaphat más gyártótól, de ez nem lehet olyan piaci tényező, amire a teljes eladási tervezetet építeni lehet. 
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Hát akkor Isten hozott az ex Nokia fan-ek klubjában, 2-en már biztos vagyunk
A MEGVILÁGOSODOTTAK vs. a sötötben tévelygők!

Jaj már hogyne lehetne....alábecsülöd az emberi butaságot és sznobságot
Egész üzletágak épülnek erre.

Mondjuk a nagy fényben meglelhetnéd a "szerkesztés" gombot 

Engem igazából két dolog billent a Satio felé: xenon vaku és a kompaktabb és imho szebb külső. Meg a kijelző használhatósága napon, amiről még elég kevés info van, de az eddigiek alapján a samus oled használhatatlanná válik.
As az Garmin, nem garming

Találtál egy elírt "ö" betűt és rögtön rárepülsz Mr. Tökély? Hát ez legyen ma a legnagyobb élményed ![;]](/dl/s/v1.gif)
Inkább arra gondolt, hogy 5 percen belül a három helyett egy hozzászólásba illett volna írnod a mondandód. Különösen azt a kettőt, amit ugyanannak válaszoltál.
[ Szerkesztve ]
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Tetszik ahogy az iPhone kameráját "szánalmas"-nak titulálja szemben a HD kamerájával.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

Abból a 3-ból az egyik Inarus kolléga.
Nyírzsíj Csuá

Köszönöm 
Mamuska: Kettő, de két percen belül.
[ Szerkesztve ]

Szeretnélek megkérni, hogy mielőtt kiosztasz valakit előtte nyisd ki a szemed és ne csak nézz, hanem láss is:
#373: hito válasza AS hsz-ére
#376: hito válasza stunts666 hsz-ére
#377: hito válasza Inarus hsz-ére
Vagy netán szabályzatot sértettem azzal, hogy az egyes - számomra érdekfeszítő - hsz-ekre egyesével válaszoltam
De ezt sem szándékosan tettem, hanem miután megírtam az egyikre a választ azután láttam egy másikat, amire szintén reagálni szerettem volna. Elnézést ha ezzel sértettem/átléptem a szemednek még eltűrhető szintet. 
#382-re: nem volt ilyen amit állítasz!
Remélem így szerkesztve már legális...Egy hsz-ben 2 reakció 2 hsz-re ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Nem kiosztottalak csak gondoltam szólok, mielőtt egy moderátor tenné. Ilyen apróság miatt nem érdemes figyelmeztetés áldozatának lenni. Úgy fórumozol ahogy szeretnél. 
[ Szerkesztve ]

Már nincs kedvem
Teljesen felzaklattak a történtek

Még jó. A gyakorlat és az előírás is az, hogy ha egy-kétsorosokat válaszolsz, akkor azt egy helyre teszed. Például úgy, hogy amikor a második ember üzenetére válaszolsz, a nevét félkövérrel kiírod. Vagy a szám is működik, ahogy csináltad, de a név a gyakoribb, mivel jobban azonosítható.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Na jó, én tényleg léptem innen...gyerekek azért ezt csinálni 3 nyavajás hsz miatt, amit szerintem meg is magyaráztam hogy miért volt. Vicc az egész

Ja és elnézést, a #388-ast már nem tudtam szerkeszteni fél óra távlatából, de legközelebb meghackelem az oldalt a kedvetekért.
[ Szerkesztve ]

Kár ezen veszekedni.
Nézzetek át [ide]. Ugyanannak a tagtársunknak a hszeivel van tele. Ez ahoz képest sehol sincs.
De most inkább ON.

Következő tapasztalatok:
1. Nagyon gyors (menük közötti váltás, animációk, stb.)
2. Felraktam rá a Garmint, simán megy de én utálom, mert nagyon randa a grafikája (ha valaki elmondja, hogy miként varázsóljam rá a legujabb Nokia Maps-ot, annak örökké hálás leszek).
3. Y-Browser is tökéletesen működik.
4. Szinte minde konfigurálható rajta (menü, bevitel módja, stb.)
5. Az irodai alkalmazások (PDF és a Quickoffice Premier csak olvasni tud, írni sajna nem).
Nagyon várom, hogy valaki segítsen a Nokia Map-al! 
[ Szerkesztve ]
Na gratulálunk a telefonhoz.
Kérdések:
1. Hol vetted, mennyiért, milyen garival
2. Mutass telefonnal készült fotókat
3. Milyen a hátlap anyaga?
4. Majd az aksiról kéne tapasztalat meddig bírja.

1: PartNeroGSM, magyar gari és 170.000 bruttó, de ebből visszakapok 34.000 (ÁFA), így szerintem megérte
2: Még nem tudok fotókat mutatni, de szépek
3: A hátlap fényes műanyag, még nem vettem le a fóliát
4: Na erre én nagyon kiváncsi vagyok, de most még nem tudom. Meg ügye az ember az elején nagyon nyúzza, telepít, stb. Így nem lenne reális.

Ha a füledhez emeled a teló (pl. telefonálsz), a képernyő elsötétűl 

Miket telepítettél rá?
Találtál valami jó játékot is?

Y-Browser, MicroPool, Fring, Google Maps. Mást nem mert várom a szingozó file-kat, utánna rakom rá sok progit.

Nagyon szép Demok vannak rajta. Nem akadoznak és tűéles a képe! Hűűűűűű de gyönyörű lenne az IGO8... 
Gratula a készülékhez. 
Note 2 ?